Η φετινή χρονιά ήταν η πιο γρήγορη απ' όλες. Πέρασε σαν αστραπή και ο χρόνος μου φαίνεται απίστευτα εκνευριστικός όταν κυλάει γρήγορα. Ήταν μια μέτρια χρονιά από κάθε άποψη, είχε βέβαια καλές στιγμές και
άσχημες στιγμές.
Ο Ιανουάριος ήταν μια ανάσα για όλη την οικογένεια, όταν η θεία μου ξεπέρασε το πρόβλημα της και νίκησε τη λευχαιμία. Μπορεί να μην το δείξαμε ιδιαίτερα, αλλά όλοι ανακουφιστήκαμε και η μαμά μου σταμάτησε επιτέλους να κλαίει τα βράδια όταν γυρνούσε με τον πατέρα μου από το νοσοκομείο. Επίσης, ήταν η μόνη χρονιά που εγώ και η αδερφή μου δεν πήραμε δώρο την πρωτοχρονιά, πράγμα που μου έχει χαρακτεί στη μνήμη ως το τελευταίο σημάδι της ενδοοικογενειακής κρίσης.
Ο Φλεβάρης άλλαξε για τα καλά τα άτομα με τα οποία συναναστρεφόμουν, πολλά φίδια αποκαλύφθηκαν και χαίρομαι κάπως γι' αυτό, αν και ακόμα νοσταλγώ τις εποχές της τρίτης γυμνασίου.
Από το Μάρτιο και μετά άρχισε να φαίνεται πως τα πήγαινα
πραγματικά καλύτερα στα αρχαία και πως είχαν καλυφθεί πολλά κενά που είχα από το γυμνάσιο ακόμη. Και τώρα βέβαια έχω, αλλά δεν είναι ούτε τόσο τεράστια, ούτε αξεπέραστα και καλύπτονται σιγά σιγά. Επίσης, πέρασα τόσο καλά με την ομάδα του βόλευ και ακόμα και αν βγήκαμε πέμπτοι στους εφτά στο πρωτάθλημα, αγάπησα το βόλευ για τα καλά.
Τα γενέθλια μου το Μάιο ήταν ένα φιασκό, καθώς έπεσαν μέσα στις εξετάσεις και το μόνο που μου υπενθύμιζε τη μέρα των γενεθλίων μου ήταν αυτό το 12 στο ημερολόγιο εκείνο το 24ωρο. Δεν γιόρτασα τίποτα, ούτε θέλησα για να είμαι ειλικρινής, ούτε κανείς μου ευχήθηκε sweet sixteen, πέρα από μερικά αγαπημένα άτομα από το χάριγουορλντ.
Το καλοκαίρι ίσως ήταν η καλύτερη περίοδος του χρόνου. Άρχισε δυναμικά με τους υψηλούς βαθμούς μου στα γραπτά από τα θεωρητικά, που μου έδωσαν στ' αλήθεια δύναμη, και αν και μας τα χάλασε η Ι. δε στενοχωρέθηκα και τόσο τελικά και πέρασα καλά το πενθήμερο στη Φλώρινα. Φυσικά, γνώρισα έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους έβερ, την Ασημίνα, και νομίζω ότι η μέρα που πήγα στη Βέροια, ίσως είναι η καλύτερη του χρόνου, αφού είχα περάσει τόσο όμορφα και πραγματικά το άξιζε και με το παραπάνω την ταλαιπωρία με τα τρένα και τις καθυστερήσεις τους. Ας <3
Οι μήνες του φθινοπώρου και ο Δεκέμβρης ίσως είναι από τις πιο βαλτωμένες περιόδους της ζωής μου. Το φροντηστήριο μου στέρησε τις μισές προπονήσεις τουλάχιστον του βόλευ και μου λείπει σχετικά το άθλημα, αλλά δεν παραπονιέμαι. Τα πάω σχετικά καλά και στο σχολείο και στο φροντ και με τον καιρό βελτιώνομαι κάπως.
Ευχαριστώ το χρόνο που πέρασε για τα καλά και τα όμορφα που μου έφερε και εκλιπαρώ το 2013 να με ξεβαλτώσει και να μου φέρνει μικρές καθημερινές χαρές, που μου φτιάχνουν τόσο πολύ τη διάθεση. Καλή Χρονιά μου!