Ααα τι γαματα ποστ-κατεβατα
Λοιπον λοιποον, χτες συναντηθηκαμε οι γνωστοι αγνωστοι που προαναφερθηκαν παραπανω
σε ενα αγνωστο στο γνωστο μέρος που ειπαν και τα παιδια.
Ξεκινησαμε λοιπον που λετε με τη Λενα να παμε σε ενα περιεργο μερος ονοματι "μολ" το οποιο νομιζαμε οτι ηταν στη Νερατζιωτισσα, ή οπως αλλιως λεγετε αυτο το γνωστο μερος τελωσπαντων, αλλα τελικα υπαρχουν
2 μολ, και εμεις επρεπε να παμε στο
μετρο-μολ και οχι στο μολ-σκετο.
Φτανουμε , περνουμε τηλεφωνο τον Γιωργο, μας λεει "μολις μπειτε μεσα θα δειτε τη μαπα μου" αλλα τελικα... δεν! Κλεινουμε το τηλεφωνο, κανουμε μερικες βολτες γυρω γυρω στην εισοδο κοιτωντας αριστερα-δεξια αλλα και παλι... δεν! Τελικα, αφου καταλαβαμε οτι δεν θα βλεπαμε ουτε τη φατσα του Γιωργου ουτε κανενος αλλου απο τα παιδια αν συνεχιζαμε να πηγαινοερχομαστε σαν τις αδικες καταρες
ξαναπηραμε τηλεφωνο, μιλησε η Λενα και σε καποια στιγμη λεει κατι σαν "ποιο μολ??". Οποτε την κοιταω καλα καλα με ενα τετοιο εντρομο υφος
και σκεφτομαι οτι τελικα δε θα δουμε κανενος τη φατσα. Αλλα ευτυχως πηραμε ταξι και να'ναι καλα ο ανθρωπος που δε μας εβρισε
Αφου καναμε μια ωραια μεγαλη βολτα και ξεναγησα και τη Λενα στα μερη της Αθηνας
που δεν ξερω, και αφου μας ειπε ο ταξιτζης οτι καναμε αποσταση Αθηνα-Λαμια (μπραβο μας! Αλλη φορα να τα κανονιζουμε εκει τα μιτινγκς
), φτασαμε στο σωστο μολ και πηγαμε να βρουμε τα παιδιαα.
Βρηκαμε το Γιωργο που μας περιμενε στην εισοδο και μετα αρχισαμε να ανεβαινουμε οροφους και πηγαμε σε ενα τραπεζακι που βρηκαμε και τα υπολοιπα παιδια.
Αγκαλιαστικοφιλιθηκαμε και μετα κατσαμε ολοι μαζι στο τραπεζακι και αρχισαμε να μιλαμε ταυτοχρονα και ειχε πολυ πλακα. Δε θυμαμαι τι ακριβως λεγαμε, μαλλον γιναμε ολιγον τι ρεζιλι στους υπολοιπους δυσμοιρους που ειχαν τη φαϊνή ιδέα να ερθουν να κατσουν κοντα μας ή που ηταν απο πριν εκει, αλλά εγω πρωτη φορα πηγα εκει, να ξαναπαω δε με βλεπω γιατι λιγο μακρυα μου πεφτει, οποτε ποιος
χε το υπολογιζει το πραγμα.
Στην Αθανασια, τη Μελινα και την Κατερινα παντως, θα προτεινα να μην ξαναπανε για λιγες
εως πολλες εβδομαδες μεχρι να μας ξεχασουν εκει περα ή αν ειναι αναγκη βρε παιδακι μου
,ας φορεσουν μια μπουρκα, ή κατι τελος παντων να μην τους πεταξουν ντοματες και τους δωσουν να μας πεταξουν και εμας .
Καποια στιγμη επεσε προταση στο τραπεζι να παρουμε τηλεφωνο και αλλα μελη απο το φορουμ, πηραμε, μιλησαμε με Ευα και Χαρη, ο Γιωργος την επεφτε τηλεφωνικως στο Χαρη και μαλλον ο Χαρης ανταπεδιδε αλλα δεν ακουγοτανε τιποτα, οποτε θα σας γελασω .
Επισης για καποιο
πονηρο και υπουλο λογο που δεν καταλαβα αμεσως :p ο Πανος επεμενε να παρει τηλεφωνο την Αννα, εγω μολις το ακουσα χαζοχαρηκα κι'αλλο (Παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο την Αννα
), ο Πανος ενθουσιαστικε για τη συμπαρασταση, αλλα τελικα δεν τη βρηκαμε.
Αφου χορτασαμε το τραπεζακι, αποφασισαμε να παμε μεσα, κατσαμε σε μια καφετερια, καναμε καμια ωρα να παραγγειλουμε και ο σερβιτορος μας λοξοκοιταγε με τροπο και το καψιμο συνεχιστηκε. Ααα, να μην ξεχασω, πριν αποφασισουμε που θα κατσουμε, ξαναπηγαμε εξω, ξεπαγιασαμε, η Λενα ειχε τα τυχερα της
, και μετα ξαναμπηκαμε.
Σε καποια στιγμη η Αθανασια σηκωθηκε να φυγει, δεν αντεξε μακριά μας και ξαναγυρισε.
Λιγο πιο μετα εφυγαν η Λινα και η Κατερινα και αργοτερα ο Πανος με το Γιωργο και μειναμε φαδερ-κορη-ελευθερη σχεση-Λενα.
Γενικα σχολια:
,
,
,
,
,
,
,
Ειδικα σχολια:
-Ο Πανος την επεφτε συνεχεια στην ελευθερη σχεση ΜΟΥ, οποτε θα σφαζομασταν για παρτυ της, αλλα εχε χαρη που ειμαστε καταβαθος πολιτισμενοι και σοβαροι ανθρωποι να πουμε.
-Η ατμοσφαιρα ηταν πολυ ο,τι να ναι, μιλουσαμε ολοι μαζι, γελουσαμε, περναμε τηλεφωνα, πεταγαμε απειλες και πηγαιναμε απο το ενα θεμα στο αλλο, αλλαζαμε θεσεις οποτε μας καπνιζε και γενικα πολυ μ'αρεσε ,κι'ας μας κοιταγανε ολοι λες και ειμασταν το φέισπαλμ προσωποποιημένο.
-Πεταχτηκαν και κατ παγακια καποια στιγμη , μαζι με το νερο, καταβρεξαμε τον τοπο , αλλα δεν πειραζει μωρε, σιγα το πραγμα.
Απο εντυπωσεις τωρα:
Αθανασια: Ειναι ακομα πιο γαματη απο κοντα, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ και ας με λέει Ποπαρα. xD Ετσι και, δεν ερθει, τα Χριστουγεννα
θα τη χωρισω θα παω να τη βρω εγω.
Θα προσπαθησω τουλαχιστον.
Βικυ: Η κορη μου ειναι τοσο Ραβενκλοου!!
δε μιλουσε πολυ στην αρχη αλλά μάλλον ειχε μεινει καγκελο η κοπελα με αυτα που εβλεπε οποτε ειναι δικαιολογημενη. Παντως τη συμπαθησα παρα πολυ
.
Λινα-Κατερινα: Τις κατασυμπαθησα, ειναι τοσο γλυκες και οι δυο! Και, κανουν υπεροχες αγκαλιες, ελπιζω να τις ξαναδω απο κοντα.
Με την Κατερινα δε μιλησαμε πολυ, αλλά ειναι πολυ συμπαθητικη και γλυκια κοπελα και χαμογελαει συνεχεια.
Οταν ηταν να φυγει, που σηκωθηκε και με χαιρετησε εγω η χαζη δεν το καταλαβα οτι εφευγε
. Παλι καλα που προλαβα να την αγκαλιασω πριν φυγουν με τη Λινα.
Η Λινα ειναι μια γλυκα
Μου εκανε και αυτη μια τεραστια αγκαλιτσα πριν φυγει και, μου ειπε να μιλαμε περισσοτερο
Λενα: Γεια σου
Γιωργος: Ο Γιωργος ειναι τρελος οπως τον περιμενα και πολυ συμπαθητικος απο κοντα. Και γω τον συμπαθησα κι'ας με λεει ξινη , το τσοφλι
Πανος: Με τον Πανο δεν ειχαμε μιλησει καθολου στο φορουμ και δεν ηξερα τι να περιμενω. Ουτε οτι θελει να μου φαει την ελευθερη σχεση μου ηξερα,αλλα τα ξεκαθαρισαμε αυτα και πιστευω δε θα κανουμε βεντετα για την Αθανασια.
Κατα τα αλλα ειναι μεσα στην ενεργεια και δεν ξερω γιατι αλλα πικραθηκε πολυ και ελεγε συνεχεια "Πικρα".
Μαλλον επειδη πηγα και εκατσα διπλα στην Αθανασια για να την προστατεψω απο τους πονηρους του σκοπους.
@Γιωργο, απομακρο ειναι το ματι σου
Αντε τωρα.
Αυτα