.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Rachel Rivera
    Rachel Rivera
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 21694
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Rachel Rivera Κυρ Οκτ 28, 2012 1:27 pm

Aurora Sinistra έγραψε:(υπήρξε περιστατικό οπου ο Dawlish εριξε ποτηρι με παγάκια στον Τζέο.Α και ο τζέο της έπεφτε σε όλες μέχρι και στον Dawlish.Οχι δεν έφαγε για αυτό το ποτήρι με τα παγάκια ο Τζέο .Βασικά δεν θυμάμαι καν την αιτία.)

Ναι, βασικα σαυτο και γω εγινα λιγο λουτσα και παγωσα κιολας erimi

Σπόιλερ:

^Το υφος που ειχες ηταν καπως ετσι τωρα δε ξερω cookies
    Ηταν hurrah

_

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Original

Valar Morghulis:
    Immortality Dumbledore
    Immortality Dumbledore
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 22636
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Immortality Dumbledore Κυρ Οκτ 28, 2012 1:33 pm

Εγω εχω να καταγγειλω πως ο Τζεο με τον Πανο ολη την ωρα με σχολιαζαν και νομιζαν κιολας πως δεν τους ακουω. giveup Περαν του οτι με σαπισαν στο ξυλο και με στολισαν με χιλια δυο βρισιδια. Με λιγα λογια του μισησα τελειως ομως. snob

Σπόιλερ:

Τη Βικυ ντκς τη ειχα ξαναδει, δεν μου εκανε καμια εντυπωση. =/
    Σπόιλερ:

Η Μελινα με την Κατ ηταν και πολυ γλυκες ομως και πραγματικα ηθελα να τους τσιμπησω τα μαγουλα! oh! Ομως με ειδατε, κιουρια ουτε εκανα κινηση. matakia

Η Ποπη ειναι πραγματικα Π Ο Π Α Ρ Α και enough said! :P Τρελη και αλλοπαρμενη οπως την περιμενα. Τωρα περιμενω πως και πως να τα ξαναπουμε τα χριστουγεννα. hurrah

Η Λενα ειναι Fire & Blood ρε γαμωτο και μου λειπεις ηδη μωρηηηηηηηηηηηη crying Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι να σε σε δω μωε. cry

Σπόιλερ:

_

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Zvbsm1

*:

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 9bitj5
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Κυρ Οκτ 28, 2012 2:19 pm

Όπως είπαν και οι κοριτσάρες πιο πάνω χθες συναντηθήκαμε metro mall. Εγώ με τον Πάνο φτάσαμε πρώτοι, είδαμε λίγο τη σκηνή στην οποία εμφανίστηκε μετά από λίγο η Φουρέιρα και με είδα μια φίλη μου μου που ήταν με ένα φίλο της και την αδερφή του. Τυχαίνει η αδερφή του να είναι η Cassiopeia Black! Cool Οπότε μπορείτε να πείτε πως τη μπλέξαμε κι αυτή στη συνάντηση.
    Μετά συναντήσουμε τη Μοναδική μου αγάπη και την αδερφή της, λίγες στιγμές αργότερα κατεύθασε η Αθανασία με τη Βασιλική. Η Βασιλική, πρέπει να ομολογήσω, πως ήταν πολύ όμορφη χθες, αλλά, όπως πάντα λιγομίλητη. Πήρα τη Πόπη τηλέφωνο και μου είπε πως είναι στον ηλεκτρικό. Εγώ ο κακοιμοίρης νόμιζα πως θα πήγαιναν από Πειραιά στο Μοναστηράκι για να πάρουν το μετρό για σύνταγμα και μετά Άγιο Δημήτριο. Που να φανταστώ! Αφού έφτασε λοιπόν στη Νερατζιώτισσα αρχίσαμε να ψάχνουμε ο ένας τον άλλο. Εκείνες εκεί κι εμείς εδώ. :P
    Αφού καταλήξαμε πως το φταίξιμο ήταν δικό μου, πήραν ταξί και ήρθα. Μετά είχα μια καταπληκτική ιδέα να πάμε public, όπου ειδα μια έσελον κοπέλα, η οποία με ξέρει από το tumblr. Δε την είχα ξαναδεί :P
    Αφού είδαμε με τη Μελίνα πως πρόσθεσαν άλλο ένα CD των paramore, αλλά ήταν άφαντο αυτό των 30 seconds to mars, φύγαμε. Α, κάπου εδώ να πω πως έβγαλαν CD για το Fifty Shades of Grey. Sexcuse me?
    Τελικά ήρθε κι η Πόπη με τη Λένα και κάτσαμε έξω. Ξεφτυλιστήκαμε αλλά αν πω πως έχω φακ του γκιβ θα πω ψέματα. :P Μετά η κοιλίτσα μου έκανε γρρ... οπότε πήρα τη Μελίνα και πήρα ένα σουβλάκι με κοτομπουκιες, ενώ η Βασιλική, ο Πάνος κι η Βασιλική Froyo.
    Μετά πήγαμε Friday's και αφού μας έφεραν νερό, άρχισα να πιστεύω πως δε θέλει να πάρει κάνείς τίποτα, αλλά τελικά πήραν 3-4 άτομα. Ύστερα η Αθανασία έφυγε κι άρχισα να αισθανθηκα πως η περισσότερη παρέα έφυγε, αλλά μετά ακυρώθηκε η βόλτα της κι ήρθε πίσω. Ε, λίγο αργότερα η Μελίνα και η Κατερίνα έφυγαν cry
    Αφού η Λένα κι η Πόπη πήγαν στο wc :P οι δυο επιμελήτριες, ο Πάνος κι εγώ παίξαμε το Χαριποτερικό παιχνίδι των 20 ερωτήσεων, αλλά μετά ήρθαν οι κυρές από το πιπι ρουμ και το σνόμπαραν το παιχνίδι. snob Ε, μετά εγώ έπρεπε να φύγω γιατί δεν είχα κλειδιά να μπω σπίτι και θα πήγαινα μέχρι τις 12 σε μια θεία μου να κάτσω και δεν ήθελα να τη καθυστερήσω να κοιμηθεί κι ήρθε μαζί μου κι ο Πάνος. Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες με guest τα μαλλιά της Αθανασίας, μετά δε ξέρω τι έγινε.
    Γενικα σχόλια:
    Μελίνα: Την αγαπώ.- Είναι τόσο μικροσκοπική και τη κάνω ό,τι θέλω. Αλλά δε τη πειράζει. Ελπίζω να τα ξαναπούμε, ε.
    Ελένη: Έχει πολύ χιούμορ κι είναι πολύ καλόβολη κοπέλα, θέλω να πιστεύω πως τη Δευτέρα θα μπορέσω να σας έρθω να σας αποχαιρετήσω.
    Πόπη: Απόμακρη, αλλά από τα πιο συμπαθητικά άτομα που έχω γνωρίσει. Cool Αθήνα έμενε και δεν ήξερε πως υπήρχε metro mall :P
    Κατερίνα: Αν και την είχα ξαναδεί, δεν είχα σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Είναι τόσο γλυκιά και χαριτωμένη, μέχρι αηδίας. Θα σας ξανάρθω.
    Αθανασία: Ψυχρό χιούμορ, συμπάθεια και πάνω απ' όλα άνθρωπος!
    Βασιλική: Είπε πεντ' έξι λέξεις παραπάνω από τη πρώτη φορά κι μίλησα μερικές οκτάβες παραπάνω. Ρε, δε μπορείς να μη τη συμπαθήσεις. Εϊναι από τα άτομα που δέχονται ό,τι τους πεις.
    Παναγιώτης: Μπορώ να μη σχολιάσω; Laughing
    Κατεβατό, ξε-κατεβατό, εγώ αυτά είχα να πω. Είναι η πρώτη μου συνάντηση με πάνω από τέσσερα-πέντε άτομα. Να το ξανακάνουμε. Razz

Ξέχασα κάποιον; :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Beatrice Baudelaire
    Beatrice Baudelaire
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 9237
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: There are essential and inessential insanities. The later are solar in character, the former are linked to the moon.

Δημοσίευση από Beatrice Baudelaire Κυρ Οκτ 28, 2012 2:20 pm

Σειρά μου lalala

Λοιπόον, χτες πήγαμε μετρομολ hurrah Με το που έφτασα με τη Μελ, πήρε κάτι τηλέφωνα που δεν πολυπροσδιόρισα ( awesome ) και μετά εμφανίστηκε ο Πάνος και ο Τζέο, και αμέσως μετά η Αθανασία με τη Βασιλική. Οπότε είπαμε, όσο περιμέναμε την Λένα και την Πόπη, να πάμε να σταθούμε σε μια ακρούλα. (όχι. :P ) Για την ακρίβεια στηθήκαμε μπροστά στις σκάλες και εμποδίζαμε τον κόσμο. :P Τότε πήραν τηλέφωνο η Λένα και η Πόπη να μας ρωτήσουν πού είμαστε, και εκείνη την ώρα ακούω την Αθαν να λέει "Για κάτσε, σε ποιο μολ είστε; confused " και αμέσως μετά "ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ;" και φυσικά για τη συννενόηση έφταιγε ο Τζέο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν Δεν πρόκειται να δω τη Λένα erimi

Τελικά, όσο περιμέναμε τα κορίτσια να έρθουν από την άλλη άκρη της Αθήνας, πήγαμε στο μπαλκόνι και κάτσαμε σε ένα τραπέζι, πάνω στο οποίο υπήρχαν κάτι καφέδες που κινδύνευσαν αρκετές φορές να καταλήξουν σε κεφάλια giveup Και μετά ο Τζέο σηκώθηκε κι έφυγε, και μετά από κάμποση ώρα κι ενώ αναρωτιόμασταν αν μας εγκατέλειψε, γύρισε ακολουθούμενος από δύο κορίτσια τα οποία μες το σκοτάδι δεν αναγνώρισα unsure αλλά όταν πλησίασαν συνειδητοποίησα πως ήταν η Πόπη και η Λένα I love you και μετά αφού χαιρετηθήκαμε (ΛΕΝΑΑΑΑΑΑ [shug] ) ξανακαθήσαμε :P Και από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίσαμε να γινόμαστε από λίγο έως πολύ ρεζίιιλι. Και αυτό το διαπίστωσα από κάτι κλεφτές ματιές που έριξα στα γύρω τραπέζια, και είδα τον κόσμο να μας κοιτάει κάπως περίεργα. [angel] Μετά η Βασιλική άλλαξε θέση με τον Τζέο γιατί είχε βρεθεί ανάμεσα στις κλωτσιές του Πάνου και της Μελίνας ( cross ) οπότε καταλήξαμε να καθόμαστε ανά κοιτώνες oh! Ο Πάνος προσπάθησε -χωρίς αποτέλεσμα- να μου τα φτιάξει με τη Λένα για άγνωστους λόγους pensive (αν και υποψιάζομαι ότι είχε ως απώτερο σκοπό να το καταφέρει, να πάρει τηλέφωνο την Άννα για να πληγωθεί και να με χωρίσει,και μετά να του χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη που τον ενημέρωσε και να τον παντρευτεί. Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :P ) Μετά ο Τζέο πήγε μέσα να φάει (ΦΥΣΙΚΑ και πήρε σουβλάκι) και ακολουθήσαμε κι εμείς με φρόζεν γιόγκουρτ. oh! Κάναμε βόλτες για να ξανακαταλήξουμε έξω, όπου πάλι στηθήκαμε μες την μέση, αυτή τη φορά μπροστά στην πόρτα που έβγαζε έξω, και πάλι εμποδίζαμε τον κόσμο awesome
    Τελικά, πήγαμε πάλι μέσα (ευτυχώς γιατί είχε κρύο giveup ) και καθήσαμε στα Fridays, αν και εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που η Λένα σήκωσε την κούπα με τη σοκολάτα της και είδα το πετσετάκι από κάτω. proud Τότε η Αθανασία είπε ότι έπρεπε να φύγει ( plz ), έφυγε, ήρθε ο σερβιτόρος, πήρε παραγγελίες, τις έφερε, και η Αθανασία ξαναγύρισε pensive (Μα αφού δεν αντέχεις μακριά μας, παραδέξου το. Cool ) Μετά από λίγο, εμείς έπρεπε να φύγουμε, και λίγο πριν από αυτό ένα ποτήρι νερό χύθηκε από μόνο του στο τραπέζι ti?

Εντυπώσεις τώρα (θα σας βάλω με τη σειρά που σας είδα. :P )
    Πάνος: Είναι κακός, θέλει να με σκοτώσει, και επίσης έχει μια μανία με τα στοιχήματα matakia Αλλά τον αγαπάμε κι έτσι awesome
    Τζέο: Είναι κιουτ, αλλά κακός σαν τον Πάνο. oh!
    Αθανασία: Είσαι καμμένη, το ξέρεις φαντάζομαι :P Και θεά, σε λατρεύω. blowkiss
    Βασιλική: Νομίζω πως είναι η πιο νορμάλ απ'όλους μας Laughing Και ναι, μιλάει λιγότερο από μένα. Δεν πίστευα ότι υπάρχει άτομο που μιλάει λιγότερο από μένα. ti? Επίσης, μου αποπνέει έναν αέρα Ράβενκλοου hero
    Πόπη: Αν και στον ίδιο κοιτώνα, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ ιδιαίτερα στο φόρουμ, πάντως την κατασυμπάθησα. oh! Να έρχεσαι πιο συχνά. Και να φέρνεις και τη Λένα μαζί. oh!
    Λένα: I think I'll miss you forever, like the stars miss the sun in the morning sky plz ΛΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, νιώθω πως δεν σε χόρτασα καθόλου, να ξανάρθεις και να μείνεις για πάντα, δεν τραγουδήσαμε καν Λανα ντελ Ρει cry

Έντιτ: Επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή πήγαμε στα Πάμπλικ όπου παρακολούθησα τον Τζέο να ενθουσιάζεται με τα σιντι, την Αθανασία να ενθουσιάζεται με το Fifty shades of Gray, τη Μελίνα να ενθουσιάζεται με τα Vamire Diaries και τον Πάνο να ενθουσιάζεται γενικώς. :P

I'm a wanderess
    I'm a one-night stand
    Don't belong to no city
    Don't belong to no man

Yes, I'm a Shadowhunter.
    Demons beware.      

Parabatai ♥
    -00-

Don't you know better?:
    ♥:
    Rachel Rivera
    Rachel Rivera
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 21694
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.

Δημοσίευση από Rachel Rivera Κυρ Οκτ 28, 2012 3:58 pm

Beatrice Baudelaire έγραψε:

Έντιτ: Επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή πήγαμε στα Πάμπλικ όπου παρακολούθησα τον Τζέο να ενθουσιάζεται με τα σιντι, την Αθανασία να ενθουσιάζεται με το Fifty shades of Gray, τη Μελίνα να ενθουσιάζεται με τα Vamire Diaries και τον Πάνο να ενθουσιάζεται γενικώς. :P

Εγω δεν ενθουσαζομουν τοσο με Βαμπαιερ Νταιεριζ (εκτος απο το βιβλιο με τον Ντειμον) αλλα με Ομορφα Πλασματα :P

_

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Original

Valar Morghulis:
    Roxanne Black
    Roxanne Black
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 10226
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: A hundred muthafackas can't tell me nothin'.

Δημοσίευση από Roxanne Black Κυρ Οκτ 28, 2012 4:21 pm

Χαχα είστε όντως τρελοί!! :P

Κρίμα που δε μπορώ να κατέβω Αθήνα cry

Και θα περνούσαμε ΤΟΣΟ ωραία I love you

Μήπως γίνεται να ανεβείτε Σαλόνικα? unsure

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Tumblr_nal1v9g3-spoby-conupo_zpsfaf6a713

_

#31:

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 2j1x2fkΕντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Dw8cn9
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Κυρ Οκτ 28, 2012 4:55 pm

Arcturus Regulus Black έγραψε:^^φωτογραφίες; awesome

Γκουχ,γκουχ :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 1290vg5h

RAULSON:
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Magical Identity

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Κυρ Οκτ 28, 2012 5:30 pm

Roxanne Weasley έγραψε:Χαχα είστε όντως τρελοί!! Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 422287

Κρίμα που δε μπορώ να κατέβω Αθήνα Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 1805953252

Και θα περνούσαμε ΤΟΣΟ ωραία Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 2109348208

Μήπως γίνεται να ανεβείτε Σαλόνικα? Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 187760
    Υπάρχουν πάρα πολλά μέλη στη Θεσσαλονίκη κι έχουν γίνει άλλες τόσες συναντήσεις. Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 422287

John Dawlish
    John Dawlish
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 33286
    Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle

Δημοσίευση από John Dawlish Κυρ Οκτ 28, 2012 6:34 pm

Χεμ χεμ τεστ τεστ 1.2.3.4 ακουγομαι???

Να λοιπον τι εγινε στα αληθεια (επειδη πολλα με σουρανε cry )
    Ηρθε απο τις 4 το μεσημερι ο Τζεο να φαει προφιτερολ και να κανουμε την εκπομπη (η οποια δεν εγινε οσο και να προσπαθουσαμε) κατα τις 17:45 φυγαμε απο το σπιτι μου και φτασαμε 18:40 και ενω πιστευα οτι αρχισαμε (οχι οτι με ενδιεφερε) ημασταν πρωτη ti? ενω καναμε ενα κυκλο μια φιλη του Τζεο ειπε οτι τον ειδε και ερχοταν να τον δει (στην θεση τις θα εφευγα μακρυα ...ανωμαλιες) ενω εγω επερνα τηλ την Κατερινα και την Αθανασια και δεν απαντουσαν ειχε ερθει η φιλη του Τζεο ενω επερνα παλι την Αθανασια και απαντησε ηταν εξω απο το metromall και τις ειπα να μπει μεσα...καθως βρεθηκαμε με την φιλη του Τζεο βλεπω την Μαρια Μελινα και την Κατερινα βασικα βλεπω ενα πρασινο πραγμα να ερχετε πανω μας (Μελινα) και ενα καφε ( Κατερινα). Αφου τις αναγνωρισα βρηκαμε και την Αθανασια με την Βασιλικη εκει ηταν η στιγμη που εφαγα πικρα οχι δεν φταειθ καμια απο τις δυο κοπελες φταιει το γεγονος οτι μετα απο λιγο του καθομασταν μεσα στην μεση διακριτικα (ενοχλουσαμε)στην σκαλες Ακουω απο την μια τον Τζεο να λεει για μολ και την Αθανασια να λεει για Νερατζιωτησα και την αποφασει τις Ποπης (χρονια πολλα βρε δεν μας κερασες) και τις Λενας να παρουν ταξη ...Αποφαση η δικη μας ηταν να κανουμε βολτες και μετα να κατσουμε στο μπαλκονι εκει εγινε μαχη για το ποιος δεν θα κατσει διπλα μου (πολυ με αγαπανε) Αφου κατσαμε ο Τζεο εφυγε και ο τρομος επεσε πανω στο τραπεζι επειδη νομιζαν οτι θα τους κανω κακο matakia Μετα απο κομπση ωρα ηρθε ο Τζεο με δυο κοριτσια καταλαβα οτι ηταν η Λενα και η Ποπη αλλα δεν σηκωθηκα παρα μονο οταν τελειωσαν οι αλλες που εκαναν λες και πηραν πρωταθλημα αφου χαιρετησα και εγω καθησαμε παλι με 2 νεα μελη στην συντροφια μας και την παρεα να ειχε μαζευτει μετα απο λιγο αφου λεγαμε ακυρα πραγματα νιωθω να με κλοτσα η Μελινα και σε μια στιγμη οπως με κλοτσισε παλι κλοτσαω και εγω την Αθανασια ( red face ) Ειπαμε να παρουμε και τηλ αλλα μελη και ετσι επειδη ειχα ακουση την Κατερινα και την Λενα να μιλουν για τον ερωτα τους αποφασισα να σωσω τον γαμο τις λατρειας (Αννα) και ετσι την πηρα τηλ αλλα η τυχη δεν ηταν με το περος μου δεν ειχα καρτα για αλλους εκτος απο γουατς απ και ετσι πηρα την Ευαρια που δεν το σεκωσε σε εμανα αλλα στον Τζεο( ηταν που δεν μπορουσε να μιλησει οπως ελεγε σε μηνυμα [whip] )Αφου περασε και αλλη ωρα βασικα 5 λεπτα ο Τζεο πεινασε και ετσι πηρε την γυναικα του και πηγε να φαει πιτοκοτομπουκια Αφου πηρε ο Τζεο πηγαμε και πηραμε μεχρι να φαει παγωμενο γιαουρτι Η Βασιλικη η Κατερινα η Μελινα και εγω ενω τρογαμε περπατουσαμε και αλλο επανω ακουγαντας την Φουρειρα οταν τελιωσαμε ειχαμε βγει εξω και η ψυχρα ειχε αρχισει μερικες κρυωναν (δεν λεω ονοματα κατερινα) Αφου αποφασησαν να μπουν μεσα πηγαμε και κατσαμε Friday's.Αν πριν στο μπαλκονι γυναμε λιγο ρεζιλι στα Friday's ημασταν τυχεροι που δεν μας διωξαν Καθος η Αθανασια εφυγε με σκοπο να βρει καλυτερη παρεα (δεν την αδικο ολοκληρη κλοτσια εφαγε) η Βασιλικη η Λενα και η Ποπη πηραν κατι να πιουν αφου τα εφερε την παρεγγελια ηρθε απο το πουθενα η Αθανασια (η καιμενη οπου και να παει σε μας γυρνα oh!). Καμια στιγμη μετα η λιν-ριν (Μελινα-Κατερινα) επρεπε να φυγουν cry καθως αποχαιρετουσα την Κατερινα επεσε ενα ποτιρι με νερο και αφου τα μαζεψαμε ειδα οτι η Μελινα η Κατερινα και η Λενα ειχα φυγει (λογικα για να φιληθουνε η Λενα και η Κατερινα επειδη μετα απο λιγο ηρθε η Λενα πισω στο τραπεζι)Λιγο μετα πηρε η Λενα την Ποπη και πηγαν για νερου τους και παιξαμε ενα παιχνιδι αυτοι που μειναμε πισω ... Αφου γυρισανε μας κραξανε και σταματησαμε και ετσι 5 λεπτα αργοτερα εγω και ο Τζεο πηραμε τον δρομο του γυρισμου...

Γενικες εντυπωσεις
    Αθανασια : Οσο και να την βριζω και να την χτυπαω (καταλαθος) την συμπαθω αρκετα και μου αρεσει ο χαρακτηρας της
    Βασιλικη : Αν και δεν μιλησε πολυ η παρουσια της ηταν φανερη και φανηκε οτι δεν μπηκε αδικα στον κοιτωνα που ειναι
    Κατερινα: Την εχω ξανασυναντησει και την συμπαθω υπερβολικα πολυ και ας μου εχει κλεψει με μαγεια την Λαρεια
    Λενα: Απο τους καλυτερους χαρακτηρες που την συμπαθεις με την πρωτη ματια
    Μελινα: Το μικρο τις παρεας οπως και την αδερφη τις την συμπαθω και εκεινη και ας θελω να πεσει και να ψοφησει
    Ποπη: Ειναι αυτο που λεμε χαρουμενος ανθρωπος ποτε δεν εχασε το χαμογελο απο τα χιλη τις και ελπιζω ποτε να μην το χασει

ΥΓ. Επιτηδες δεν ανεφερα τα παγακια στο κεφαλι του Τζεο απο το χερι μου η το τηλεφωνω στον χαρη που δεν ακουγαμε τιποτα κι λογικα δεν ακουγε και εκεινος

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Tumblr_oa2tauHf821s95j2so3_500
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Tumblr_mh3ox4hQzC1qe1i57o1_250

Durmstrang:

Keep calm and be a hufflepuff:
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 1er05
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Κυρ Οκτ 28, 2012 6:56 pm

John Dawlish έγραψε: Ειπαμε να παρουμε και τηλ αλλα μελη και ετσι επειδη ειχα ακουση την Κατερινα και την Λενα να μιλουν για τον ερωτα τους αποφασισα να σωσω τον γαμο τις λατρειας (Αννα) και ετσι την πηρα τηλ αλλα η τυχη δεν ηταν με το περος μου δεν ειχα καρτα για αλλους εκτος απο γουατς απ

είσαι μούργος Razz

Η Βασιλικη η Κατερινα η Μελινα και εγω ενω τρογαμε περπατουσαμε και αλλο επανω ακουγαντας την Φουρειρα οταν τελιωσαμε ειχαμε βγει εξω και η ψυχρα ειχε αρχισει μερικες κρυωναν (δεν λεω ονοματα κατερινα)

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΣ,ΞΕΡΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΝΤΑΟΥΛΙΣ giveup

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Pamjim10

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 6BKOQ7P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Pamjim11
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Δευ Οκτ 29, 2012 4:42 am

Ααα τι γαματα ποστ-κατεβατα Laughing lalala

Λοιπον λοιποον, χτες συναντηθηκαμε οι γνωστοι αγνωστοι που προαναφερθηκαν παραπανω σε ενα αγνωστο στο γνωστο μέρος που ειπαν και τα παιδια. Razz

Ξεκινησαμε λοιπον που λετε με τη Λενα να παμε σε ενα περιεργο μερος ονοματι "μολ" το οποιο νομιζαμε οτι ηταν στη Νερατζιωτισσα, ή οπως αλλιως λεγετε αυτο το γνωστο μερος τελωσπαντων, αλλα τελικα υπαρχουν 2 μολ, και εμεις επρεπε να παμε στο μετρο-μολ και οχι στο μολ-σκετο. banghead whistlingΦτανουμε , περνουμε τηλεφωνο τον Γιωργο, μας λεει "μολις μπειτε μεσα θα δειτε τη μαπα μου" αλλα τελικα... δεν! Κλεινουμε το τηλεφωνο, κανουμε μερικες βολτες γυρω γυρω στην εισοδο κοιτωντας αριστερα-δεξια αλλα και παλι... δεν! Τελικα, αφου καταλαβαμε οτι δεν θα βλεπαμε ουτε τη φατσα του Γιωργου ουτε κανενος αλλου απο τα παιδια αν συνεχιζαμε να πηγαινοερχομαστε σαν τις αδικες καταρες Razz ξαναπηραμε τηλεφωνο, μιλησε η Λενα και σε καποια στιγμη λεει κατι σαν "ποιο μολ??". Οποτε την κοιταω καλα καλα με ενα τετοιο εντρομο υφος ti? και σκεφτομαι οτι τελικα δε θα δουμε κανενος τη φατσα. Αλλα ευτυχως πηραμε ταξι και να'ναι καλα ο ανθρωπος που δε μας εβρισε cross Αφου καναμε μια ωραια μεγαλη βολτα και ξεναγησα και τη Λενα στα μερη της Αθηνας που δεν ξερω, και αφου μας ειπε ο ταξιτζης οτι καναμε αποσταση Αθηνα-Λαμια (μπραβο μας! Αλλη φορα να τα κανονιζουμε εκει τα μιτινγκς Laughing proud wihu ), φτασαμε στο σωστο μολ και πηγαμε να βρουμε τα παιδιαα. bounce

Βρηκαμε το Γιωργο που μας περιμενε στην εισοδο και μετα αρχισαμε να ανεβαινουμε οροφους και πηγαμε σε ενα τραπεζακι που βρηκαμε και τα υπολοιπα παιδια. dance! joy Αγκαλιαστικοφιλιθηκαμε και μετα κατσαμε ολοι μαζι στο τραπεζακι και αρχισαμε να μιλαμε ταυτοχρονα και ειχε πολυ πλακα. Δε θυμαμαι τι ακριβως λεγαμε, μαλλον γιναμε ολιγον τι ρεζιλι στους υπολοιπους δυσμοιρους που ειχαν τη φαϊνή ιδέα να ερθουν να κατσουν κοντα μας ή που ηταν απο πριν εκει, αλλά εγω πρωτη φορα πηγα εκει, να ξαναπαω δε με βλεπω γιατι λιγο μακρυα μου πεφτει, οποτε ποιος χεwhistling το υπολογιζει το πραγμα. :P whistling Στην Αθανασια, τη Μελινα και την Κατερινα παντως, θα προτεινα να μην ξαναπανε για λιγες εως πολλες εβδομαδες μεχρι να μας ξεχασουν εκει περα ή αν ειναι αναγκη βρε παιδακι μου
    ,ας φορεσουν μια μπουρκα, ή κατι τελος παντων να μην τους πεταξουν ντοματες και τους δωσουν να μας πεταξουν και εμας .roll [angel] Razz
    Καποια στιγμη επεσε προταση στο τραπεζι να παρουμε τηλεφωνο και αλλα μελη απο το φορουμ, πηραμε, μιλησαμε με Ευα και Χαρη, ο Γιωργος την επεφτε τηλεφωνικως στο Χαρη και μαλλον ο Χαρης ανταπεδιδε αλλα δεν ακουγοτανε τιποτα, οποτε θα σας γελασω .Laughing Επισης για καποιο πονηρο και υπουλο λογο που δεν καταλαβα αμεσως :p ο Πανος επεμενε να παρει τηλεφωνο την Αννα, εγω μολις το ακουσα χαζοχαρηκα κι'αλλο (Παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο την Αννα panic ), ο Πανος ενθουσιαστικε για τη συμπαρασταση, αλλα τελικα δεν τη βρηκαμε. erimi

Αφου χορτασαμε το τραπεζακι, αποφασισαμε να παμε μεσα, κατσαμε σε μια καφετερια, καναμε καμια ωρα να παραγγειλουμε και ο σερβιτορος μας λοξοκοιταγε με τροπο και το καψιμο συνεχιστηκε. Ααα, να μην ξεχασω, πριν αποφασισουμε που θα κατσουμε, ξαναπηγαμε εξω, ξεπαγιασαμε, η Λενα ειχε τα τυχερα της \\\\\\\\\\ , και μετα ξαναμπηκαμε. :P Σε καποια στιγμη η Αθανασια σηκωθηκε να φυγει, δεν αντεξε μακριά μας και ξαναγυρισε. \\\\\\\\\\ Laughing Λιγο πιο μετα εφυγαν η Λινα και η Κατερινα και αργοτερα ο Πανος με το Γιωργο και μειναμε φαδερ-κορη-ελευθερη σχεση-Λενα.

Γενικα σχολια: Razz , facepalm , Laughing , rofl , awesome , roll , confused , hippie

Ειδικα σχολια:

-Ο Πανος την επεφτε συνεχεια στην ελευθερη σχεση ΜΟΥ, οποτε θα σφαζομασταν για παρτυ της, αλλα εχε χαρη που ειμαστε καταβαθος πολιτισμενοι και σοβαροι ανθρωποι να πουμε. Laughing rofl

-Η ατμοσφαιρα ηταν πολυ ο,τι να ναι, μιλουσαμε ολοι μαζι, γελουσαμε, περναμε τηλεφωνα, πεταγαμε απειλες και πηγαιναμε απο το ενα θεμα στο αλλο, αλλαζαμε θεσεις οποτε μας καπνιζε και γενικα πολυ μ'αρεσε ,κι'ας μας κοιταγανε ολοι λες και ειμασταν το φέισπαλμ προσωποποιημένο. roll wiii

-Πεταχτηκαν και κατ παγακια καποια στιγμη , μαζι με το νερο, καταβρεξαμε τον τοπο , αλλα δεν πειραζει μωρε, σιγα το πραγμα. :P

Απο εντυπωσεις τωρα:
    Αθανασια: Ειναι ακομα πιο γαματη απο κοντα, ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ και ας με λέει Ποπαρα. xD Ετσι και, δεν ερθει, τα Χριστουγεννα θα τη χωρισω θα παω να τη βρω εγω. Cool Θα προσπαθησω τουλαχιστον. roll hehe

Βικυ: Η κορη μου ειναι τοσο Ραβενκλοου!! oh! δε μιλουσε πολυ στην αρχη αλλά μάλλον ειχε μεινει καγκελο η κοπελα με αυτα που εβλεπε οποτε ειναι δικαιολογημενη. Παντως τη συμπαθησα παρα πολυ oh! .

Λινα-Κατερινα: Τις κατασυμπαθησα, ειναι τοσο γλυκες και οι δυο! Και, κανουν υπεροχες αγκαλιες, ελπιζω να τις ξαναδω απο κοντα. oh!
    Με την Κατερινα δε μιλησαμε πολυ, αλλά ειναι πολυ συμπαθητικη και γλυκια κοπελα και χαμογελαει συνεχεια. oh!
    Οταν ηταν να φυγει, που σηκωθηκε και με χαιρετησε εγω η χαζη δεν το καταλαβα οτι εφευγε facepalm . Παλι καλα που προλαβα να την αγκαλιασω πριν φυγουν με τη Λινα. Happy
    Η Λινα ειναι μια γλυκα painting Μου εκανε και αυτη μια τεραστια αγκαλιτσα πριν φυγει και, μου ειπε να μιλαμε περισσοτερο up

Λενα: Γεια σου Very Happy

Γιωργος: Ο Γιωργος ειναι τρελος οπως τον περιμενα και πολυ συμπαθητικος απο κοντα. Και γω τον συμπαθησα κι'ας με λεει ξινη , το τσοφλι tongue

Πανος: Με τον Πανο δεν ειχαμε μιλησει καθολου στο φορουμ και δεν ηξερα τι να περιμενω. Ουτε οτι θελει να μου φαει την ελευθερη σχεση μου ηξερα,αλλα τα ξεκαθαρισαμε αυτα και πιστευω δε θα κανουμε βεντετα για την Αθανασια. Very Happy Κατα τα αλλα ειναι μεσα στην ενεργεια και δεν ξερω γιατι αλλα πικραθηκε πολυ και ελεγε συνεχεια "Πικρα". confused Μαλλον επειδη πηγα και εκατσα διπλα στην Αθανασια για να την προστατεψω απο τους πονηρους του σκοπους. \\\\\\\\\\ :P

@Γιωργο, απομακρο ειναι το ματι σου ti? tongue tongue Αντε τωρα. snob :P

Αυτα oh!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miss Smeouro στις Τετ Οκτ 31, 2012 8:20 pm, 1 φορά
    Aurora Sinistra
    Aurora Sinistra
    Μαγικός Ζωολόγος
    Μαγικός Ζωολόγος

Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Aurora Sinistra Δευ Οκτ 29, 2012 2:31 pm

χτές λοιπόν έγινε και άλλο μυτ στο αλλού με εμενα,τη Λένα,την Πόπη κατι φίλους της Ποπης και τον αδερφο της.Μου είχανε στείλει μήνυμα το οποίο άργησα να το δω και νόμιζα οτι μιλούσανε για Δευτερα οπότε όταν με πήρε τηλέφωνο η Λένα και μου εξήγησε οτι είναι στο αλλού έμεινα κάπβως έτσι ti? .Τελικά κατάφερα να πείσω τη μητέρα μου (πραγματικά δεν πίστευα πως θα με άφηνε και θα έτρεχε βραδιάτικα να με πηγαίνει στο αλλου)και μία ώρα αργότερα κατα τις 8 βρισκόμουν κι εγώ στο αλλού joy .Βρεθήκαμε σχετικά γρήγορα αφου καταφεραμε να συννενοηθουμε και σε ποια εισοδο και ξεκινήσαμε τις βόλτες.Πήγαμε στο crazy mouse οπου η Λένα ούρλιαζε λίγο και μετά είπαμε να πάμε στο 4G το οποίο είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ουρα και περιμέναμε με τις ώρες.Αρχικά χωριστήκαμε πήγαμε εγώ,η Λένα και ο Μανώλης ο αδερφός της Πόπης στο 4G ενώ οι υπόλοιποι στο καράβι και στη συννέχεια ήρθε και η Πόπη μαζι μας.Η Λένα αποδείχτηκε άξια γκριφ και ξεπέρασε το φόβο της.Μετά πήγαμε και σε κάτι βάρκες και γίναμε ελαφρώς ΛΟΥΤΣΑ.Μπήκαμε και στο house of fear οπου με βαλανε και μπροστα μπροστα cross .Φύγαμε κατα τις 12 και οπου μας γύρισαν όλους η μαμα μου και μια φιλη της και ήμασταν 7 άτομα σε ένα αυτοκίνητο Laughing.Γενικά περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ.
    γενικές εντυπώσεις
    τη Λένα απλα τη λάτρεψα I love you
    η Ποπη είναι πολύ καλη συμπαθητική και αστεία.Φαδερ μου I love you
    Να ξανάρθετεεε cry

εντιτ:ξεχασα να αναφέρω οτι η Λένα τρομοκρατούσε τα παιδάκια(και τον κοσμο γενικοτερα) οσο περιμέναμε στην ουρά Laughing .Μπραβο Λενα.Συννεχισε ετσι δυναμικα hippie

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Untitl10
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Magical Identity

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Πεμ Νοε 01, 2012 1:40 pm

Ένα τηλέφωνο να γίνουμε ξεφτίλα δε πήρατε. snob

Leanan Sidhe
    Leanan Sidhe
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 5892
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011

Magical Identity
    Today's thought: Bite the bullet.

Δημοσίευση από Leanan Sidhe Πεμ Νοε 01, 2012 4:46 pm

My turn. :P
    Αν εξαιρέσεις τα πάνω κάτω σε όλη την Αττική (καλέ η Πόπη μου έκανε ξενάγηση, δεν μπερδευτήκαμε matakia ) μέχρι να φτάσουμε στο σωστό μολ πέρασα τέλειαα.- oh!
    Στην αρχή ήμουν λίγο σαστισμένη. Όχι, δεν σας περίμενα τόσο τρελούς. :P
    Μέναμε όρθιοι από δω και από κει χωρίς λόγο εμποδίζοντας ανθρώπους να περάσουν, ο ένας κυνηγούσε/κλοτσούσε/μαδούσε τον άλλον, ποτήρια έπεφταν και γενικά γίναμε ελάχιστα ρεζίλι. oh!
    Βέβαια εγκλιματίστηκα λίγο αργότερα. :P
    Υπήρξαν κόντρες -και μερικές σποντούλες whistling - μεταξύ Πάνου-Αθανασίας αλλά τελικά τα βρήκαν. Η Βίκυ πολύ ήσυχο άτομο, σκεφτόμουν ότι οκ, είναι η μόνη λογική εδώ πέρα. :P και ο Γιώργος με τη Μελίνα όλο χάδια, δηλαδή get a room guys :P
    Οι γύρω μας μας κοιτούσαν περίεργα λίγο. roll
    Θα νόμιζαν πως κάποιος από μας πεθαίνει ορ σάμθινγκ με τόσες αγκαλιές και φιλιά που πέσαν. :P
    (Just for the rcord, ΔΕΝ αγκαλιάζω τόσο...αλλά σας αγαπώ μωέ. oh! )
    Επίσης εμ...δεν χόρτασα καθόλου τη Κατερίνα.-
    ΚΑΤΕΡΊΝΑΑΑ plz
    Πολύ λίγος χρόνος και έπρεπε να να φύγουν με τη Μελίνα νωρίς. erimi Είναι τα δύο πιο γλυκά πλάσματα και θες να ξεράσεις ουράνια τόξα απ' το πόσο κιουτ είναι. Όταν τελικά έφυγαν εντάξει, ήμουν συντετριμμένη...ένα δάκρυ κύλησε αι θινκ. cry
    Μετά έπρεπε να φύγει και η Αθανασία -που τελικά ξαναγύρισε- και ήμουν σε στυλ noo dont leave :P
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Thatssotrue_1842_1330137519
    Την αγαπώ έτσι? Είναι μία θεά. oh!
    Για τον Πάνο τι να πω, έχει ψυχή πεντάχρονου, γεμάτος ενέργεια και απλά τρελάρας :P
    Σε συζήτηση μας:
    Εγώ: Με συμπαθείς?
    Πάνος: Ναι. Όταν είσαι νεκρή.

erimi
    erimi erimi erimi
    Εμ...και γω σε συμπαθώ. erimi :P
    Ο Γιώργος έχει πολύ πλάκα. :P Είναι λίγο weirdo σαν άτομο αλλά συμπαθητικούλης<3.
    Πόπη: Χευυ κοπελιάαα fish
    Για τη Βίκυ να πω καταρχάς ότι χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα. Τρομερή προσωπικότητα και μου θυμίζει αρκετά εμένα μπορώ να πω.^.^
    Στο Αλλού που πήγαμε την επόμενη μέρα περάσαμε τέλεια αν και τη λυπάμαι τη κοπέλα γιατί την ξεκούφανα στα ουρλιαχτά όταν ήμασταν στο 4g :P
    Ναι, βρήκα το θάρρος και ανέβηκα εκεί πάνω. Μπήκαμε και σε ένα που μόλις βγήκα ήμουν σαν βρεγμένη γάτα, στο house of fear όπου η καημένη η Βίκυ είχε μπει μπροστά-μπροστά και σε πολλά πολλά άλλα. (Αγαπάμε Αλλού<3)

Αυτά. Θέλω να σας ξαναδώ όλους πολύ, πολύ, πολύ<3
    Το καλοκαίρι να έρθετε Κρήτη χαμένα. :P

you love me:

Personas que rompen promesas,
    rompen personas.

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Πεμ Νοε 01, 2012 4:57 pm

^Βασικά, αν πήγατε την 28η Οκτωβρίου στο Αλλού ήμουν και'γω εκεί, αλλά δεν σας είδα. erimi erimi facepalm

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Rsz-web-photo-editor
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Magical Identity

Δημοσίευση από Romilda Vane Πεμ Νοε 01, 2012 11:11 pm

^ ti?

Που ησουν, πως ησουν, τι ωρες ησουν panic

Να γραψω και γω για το αλλου , να εχουμε απαρτια στις εντυπωσεις hehe

Η Βικυ φαινεται πολυ ενδιαφερουσα σα χαρακτηρας, ελπιζω να ξανακανουμε μιτινγκ. Περασαμε πολυ ωραια, αλλα το αποκορυφωμα ηταν οταν φευγαμε, 7 ατομα σε ενα αμαξι rofl Η φιλη της μαμας της ειχε παρα πολυ πλακα και πετουσε ΤΙΣ ατακες! respekt Μας προτεινε να παμε και Κορινθο για καφε lalala
    Η Λενα με εντυπωσιασε στο 4G με το ποσο ψιλες νοτες πιανει. Laughing Στην αρχη δε το πιστευα. ti? Την ακουω και λεω "Η Λενα ειναι αυτη?" confused . Μετα της φωναζα "σα δε ντρεπεσαι ολοκληρη Γκριφιντορ" αλλα καθοταν απο την αλλη πλευρα και δε με ακουσε wiii
    Και επειδη στο προηγουμενο ποστ δεν ειπα τιποτα για τη Λενα, να πω απλα οτι ειναι το πιο ΤΕΛΕΙΟ ατομο για ταξιδια. Αυτο που λεμε "Μ'ενα σακιδιο στην πλατη" oh!
    εντυπωσεις απο τα μιτινγκς δεν εχω, σε ηξερα ηδη hurrah Razz
    Μου κολησες το "πω πω μια ψαρουκλα" sweatdrop smiley
    Σταματα να τρως τα σουβλακια σου με γιαουρτι sick Ενα καλο ειχε να σου προσφερει η Αθηνα: Τη σος και τον κοτογυρο wihu
    Α και θελω να ξαναταξιδεψουμε μαζι (ξερεις που κατα προτιμηση, αλλα και αλλου να ειναι δε με πειραζει I love you )

ghgh
    hhg
    hy
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    John Dawlish
    John Dawlish
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από John Dawlish Παρ Νοε 02, 2012 11:03 am

Nearly Headless Nick έγραψε:Ένα τηλέφωνο να γίνουμε ξεφτίλα δε πήρατε. snob

Πες τα ρε Τζεο γιατι αντε...εμεις καναμε τοσα για να τους μαθει ο κοσμος και αυτες...τιποταsnob

Durmstrang:

Ariana Lestrange
    Ariana Lestrange
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 17703
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011

Magical Identity
    Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.

Δημοσίευση από Ariana Lestrange Κυρ Νοε 04, 2012 9:20 am

Miss Smeouro έγραψε:^ ti?

Που ησουν, πως ησουν, τι ωρες ησουν panic

Παντού. tongue
    Τζιν, άσπρη μπλούζα, χακί ζακέτα. :P
    2-6 :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Rsz-web-photo-editor
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Κυρ Νοε 04, 2012 12:15 pm

Miss Smeouro έγραψε: Επισης για καποιο πονηρο και υπουλο λογο που δεν καταλαβα αμεσως :p ο Πανος επεμενε να παρει τηλεφωνο την Αννα, εγω μολις το ακουσα χαζοχαρηκα κι'αλλο (Παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο την Αννα panic ), ο Πανος ενθουσιαστικε για τη συμπαρασταση, αλλα τελικα δεν τη βρηκαμε. erimi

Διόρθωση:Ο Πάνος δεν είχε κάρτα facepalm :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Pamjim10

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 6BKOQ7P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Pamjim11
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Magical Identity

Δημοσίευση από Romilda Vane Κυρ Νοε 04, 2012 4:35 pm

Καλε, δεν την πηραμε την Αννα τηλεφωνο τελικα? confused

^^ Α, εμεις πηγαμε πιο μετα Laughing

ghgh
    hhg
    hy
    Reveal your secrets:
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Magical Identity

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Κυρ Νοε 04, 2012 10:31 pm

John Dawlish έγραψε:
    Nearly Headless Nick έγραψε:Ένα τηλέφωνο να γίνουμε ξεφτίλα δε πήρατε. snob

Πες τα ρε Τζεο γιατι αντε...εμεις καναμε τοσα για να τους μαθει ο κοσμος και αυτες...τιποταsnob
    Στο είπσ ότι δε μας συμπάθησαν! :P

Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Magical Identity

Δημοσίευση από Romilda Vane Δευ Νοε 05, 2012 12:07 am

^ sweatdrop smiley

Μα να σας κανουμε famous KAI στο allou? Ποση διασημοτητα πια? Razz

ghgh
    hhg
    hy
    Reveal your secrets:
    John Dawlish
    John Dawlish
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από John Dawlish Τρι Νοε 06, 2012 11:39 am

^ εγω ειμαι famous στο Alou αλλα για αλλο λογο

Durmstrang:

Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Σαβ Δεκ 01, 2012 7:29 pm

Δια χειρός Μαριλένας.Τι να σχολιάσει κανείς... :P
    Εμφαση περικαλώ στην τελευταία φράση.Ντοματιές επιτρέπονται. tomato

Σπόιλερ:

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 Gg10
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Δεκ 01, 2012 8:46 pm

μικρή και περιεκτική περιγραφή. Η τελευταία φράση ασχολίαστη.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 7 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 11:53 am