Nearly Headless Nick έγραψε:Ξέρεις έχω κάθε καλή διάθεση να απαντήσω σε όλα όσα είπες, όμως θεωρώ πως τα λόγια μου θα πάνε χαμένα. Θεωρώ πως εγώ συγκεκριμένα δε σου έχω μιλήσει ποτέ άσχημα και απότομα, οπότε ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι τα "όλο το φόρουμ είναι εναντίων μου".
Κάνεις παράπονα απλά για να κάνεις, θέλεις να φανείς και να δείξεις ότι είσαι εδώ με απόψεις και ιδέες.
Αρχικά να σε ενημερώσω πως όλο σου το ποστ ήταν αρκετά απότομο και επιβλητικό. Θα πεις εσύ σε εμάς τι να κάνουμε; Κάθε πρόταση είναι δεκτή, κάθε τι όμως που φαίνεται σωστό στη μειονότητα - στη προκειμένη περίπτωση σε ένα μόνο άτομα -, δε μπορεί να υλοποιηθεί για προφανής λόγους.
Ύστερα άκου το δικό μου παράπονο, γιατί νομίζω πως έχει παρατραβήξει λίγο το αστείο.
Είσαι ένα μέλος με όχι και τόσο καλή εικόνα. Βελτιώνεσαι και ως ανταμοιβή παίρνεις το αξίωμα του επιμελητή Σλίθεριν, στο οποίο μπορώ να πω πως έκανες αρκετά καλή δουλειά. Δηλώνεις παραίτηση και μόλις γίνεται ανακοίνωση για νέες θέσεις και δεν παίρνεις καμία από αυτή, αποφασίζεις να διαγράψεις το λογαριασμό σου. Δεκτό! Δε πιέζουμε κανένα να μείνει, όποιος θέλει μένεις, όποιος όχι.. στην ευχή της Παναγίας. Παρ' όλα αυτά κάνεις κι άλλο λογαριασμό. Σου έλειψε το HarryWorld; Θέλεις να κάνεις νέα αρχή; Μετάνιωσες; Για 'μένα όλες αυτές οι απαντήσεις γίνονται αποδεκτές. Όχι όμως να αρχίσεις και πάλι τα ίδια. Μη νομίζεις κι εγώ έχω φάει μπαν (οριστικά και μη), διαγραφές, τσακωμούς με άτομα στο Υπουργείο κι όμως έμαθα να φέρομαι. Σε ένα χώρο που μπαίνω για ψυχαγωγηθώ, να ξεχαστώ λίγο και περάσω το χρόνο μου.
Επομένως οι επιλογές σου είναι δύο. Διάλεξε και πάρε:
α) Φεύγεις και μη ξανα ασχοληθείς, αν δε σου αρέσει,
β) βελτιώνεις τη συμπεριφορά σου, γίνεσαι ένα με το σύνολο και περνάς καλά κι εσύ με τους υπόλοιπους.
Τα παράπονα και τις προτάσεις, ειδικά τη στιγμή που δεν ασχολείσαι με το φόρουμ, άφησέ τες για άλλους που νοιάζονται για το HarryWorld.
Ευχαριστώ.
PS: Σε παρακαλώ η απάντησή σου - γιατί δε θα παραλείψεις να απαντήσεις - να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Έχουμε κι άλλες δουλειές.
Η αλήθεια είναι ναι δεν μου έχεις μιλήσει ποτέ απότομα και από όσο θυμάμαι ούτε κι εγώ σε προσωπικό επίπεδο. Και πιστεύω όμως πως αν θέλετε να είναι αυτό το παραγκάκι φόρουμ, πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει κάποιο επικοινωνιακό πρότυπο. Δεν λέω πως εγώ το τηρώ κατά γράμμα, αλλά δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να δίνω το σωστό παράδειγμα, και όταν μου λες σαν διαχειριστική ομάδα από που κι ως που να μας λες Εσυ τι θα κάνουμε Εμείς, δεν το δίνεις. Και όχι, δεν δέχομαι κάτι από το υπόλοιπο κείμενο, όσο δεν συζητάτε όχι εμένα, αλλά την πρόταση αυτή καθ' αυτή. Αν εγώ είμαι εγωιστής και κακομαθημένο με παραγνωρισμένη ευφεία όπως λέει ο Θανούλης, είστε δέκα προ προδικάζετε την πρόταση και την κατευθύνετε επειδή την είπα εγώ. Άσχετα το ύφος που είναι όντως επιβλητικό και υπεροπτικό και όλα τα συναφή, η πρόταση αυτή έχει βάση και πρέπει να την δείτε.
PS: Χαίρομαι που τουλάχιστον έχετε άλλες δουλειές, γι' αυτό η απάντηση όπως είδες δεν ήταν μεγάλη.
Milady D' Hiver έγραψε:Καλο θα ηταν η ιδεα να ειχε γραφτεί καλυτερα, με σωστοτερο τροπο και στις προτασεις όπου και ταιριαζει. Φυσικα και θα συζητηθει πριν απορριφθει -εαν απορριφθει.
Ας μην ξεχναμε λιγο το οτι ειμαστε μια κοινοτητα ατομων που συνδεομαστε καθημερινα για να περναμε ομορφα οσο ελευθερο χρονο εχουμε. Καπου ειδα παραπισω ενα "δεν ειμαστε καποια κυβερνηση", ε και συμφωνω απολυτα. Γιατι πρεπει καθε φορα που γινονται αλλαγες του τεαμ να εκνευριζεσαι Γιαννη επειδη το τεαμ δεν ειναι οπως το θες εσυ; Περιμενε σε παρακαλω να δεις αν λειτουργησει η μορφη που εχει τωρα και μετα κανε τα παραπονα σου. Προτασεις δεκτες αλλα σε παρακαλω προσεχε τον τονο σου.
Περίμενα πολλές φορές, και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν ώστε να κρίνω πως είναι καλύτερα να κάνω τα παράπονα προληπτικά και όχι κατασταλτικά.
Amycus έγραψε:
Πριν σου απαντήσω -γιατί θα σου απαντήσω- μέσα σε όλο αυτό το παραλήρημα που θεωρείς πρόταση/παράπονο ή δεν ξέρω τι διάολο θα μπορούσε να θεωρηθεί, και παρά την νοοτροπία σου ότι είσαι φωτεινός παντογνώστης και μπορείς να μιλάς ex cathedra, σου ξέφυγε ο λόγος που επιλέγεις κάθε φορά να συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που δεν του πήραν κουλούρι στο τοπικό πανηγύρι. Καταλαβαίνω την πικρία σου ή ,ας είμαστε ειλικρινείς, την κόμπλα σου αλλά προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ασχολούμαι με τον καθένα που νιώθει παραγνωρισμένη ιδιοφυΐα, πως ήρθε να σώσει τον κόσμο και που διακατέχεται απο μεσσιανικό σύνδρομο. Αυτά, αλλού!
Κι εγώ λοιπόν Θανούλη πριν σου απαντήσω- γιατί κι εγώ θα σου απαντήσω - για τον λόγο που συμπεριφέρομαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που δεν του πήραν κουλούρι στο τοπικό πανηγύρι, να σου πω πως εξισσώνεις τα λεκτικά μας επίπεδα αν δεν το έχεις καταλάβει. Αν υποθέτεις πως είμαι ένα κακομαθημένο παιδάκι, σκέψου την δική σου θέση, όταν μιλάς έτσι. Όχι το ότι σαν τιμ πρέπει να δείξεις κάποια επικοινωνιακά πρότυπα, αλλά το γεγονός πως εφόσον με αποκαλείς και με νομίζεις έτσι, το να πέφτεις σε αυτό το επίπεδο δεν σε ωφελεί, αφού τα βάζεις με την εμπειρία μου, αν το θες έτσι.
Amycus έγραψε:Πάμε παρακάτω.
Με ποιό δικαίωμα τολμάς και μιλάς έτσι; Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι; Σε ποιούς ακριβώς κουνάς το δάχτυλο και δείχνεις τον χάρακα; Ποιός σου έδωσε ελευθέρας να χαρακτηρίζεις, να ειρωνεύεσαι, να χρησιμοποιοείς τέτοιες εκφράσεις; Είμαστε υπάλληλοί σου; Είσαι ο εργοδότης μας; Τολμάς με περίσσιο θράσος να απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο, τρόπο που δεν έχω ανεχθεί απο ανθρώπους που θα είχαν κάθε δικαίωμα και προδικάζεις καταστάσεις; Και θεωρείς ότι δεν θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ο διάολος όταν αναίσχυντα μου κουνάς το δάχτυλο στην μούρη; Δεν σου τα έχουν πει καλά τα πράγματα.Δεν με ενδιαφέρει πως μεγάλωσες αλλά εδώ θα σέβεσαι και θα μιλάς, όχι απλά καλύτερα, αλλά με ευγένεια και αξιοπρέπεια! Υπό την ανοχή όλων, ΟΛΩΝ, έκανες δεύτερο λογαριασμό, μπήκες σε κοιτώνα, σε καλοσωρίσαμε και εσύ γυρεύεις τι ακριβώς; Να κάνεις διάλεξη περί ορθής διοίκησης ενός forum; Εσύ; Με τι ηθικό ανάστημα; Με τι περγαμηνές ακριβώς; Ποιά είναι τα διαπιστευτήρια σου; Μήπως η ΟΔΣ δεν σου εμπιστεύτηκε θέση και έδωσε αγώνα να σε επιβάλλει σε έναν κοιτώνα όταν ήσουν persona non grata σε ολόκληρο το forum; Και έρχεσαι εσύ με τέτοια πορεία και κουνάς το δάχτυλο! Σε αφήνουμε ελεύθερο να κάνεις πολιτική προπαγάνδα και όταν σου κλειδώνουμε ένα topic χωρίς λόγο ύπαρξης, αρχίζεις και βρίζεις την μισή ΟΔΣ ή μήπως νόμιζες ότι δεν θα το μαθαίναμε; Και πάλι σε αφήνουμε ελεύθερο και δεν σου λέμε τίποτα γιατί δικαιούσαι μια δεύτερη ευκαιρία. Και συνεχίζεις με αυτή την κατάπτυστη δημοσίευση και θεωρείς ότι δεν θα έχεις συνέπειες. Μπορώ λοιπόν να σε βεβαιώσω, αν και δεν είμαι φωστήρας, ότι αυτή η συμπεριφορά και ο τρόπος δεν θα περάσει έτσι! Οχι όσο είμαι εγώ στην διαχείριση!
Εσύ με το πρασινάκι τι είσαι; γκεστάπο φάση;
Είμαι μέλος αυτού φόρουμ, τουλάχιστον μέχρι να υλοποιηθεί η απειλή σου, που σημαίνει ότι ανεξάρτητα το πόστο σου, έχω το ίδιο δικαίωμα με σένα. Αλλά φυσικά, αν εγώ σε πω κακομαθημένο δεινοσαυράκι που ξέχασε να πάρει το σαλοσπίρ το μεσημεριανό θα με κλείσεις μπαν, ενώ εσύ θα ξύσεις το πετσάκι σου αν κάνεις κάτι αντίστοιχο. Και επίσης, ακριβώς επειδή έχω μια εμπειρία στο τιμ, ξέρω να κρίνω και να μπορώ να λέω όποτε δεν μου γουστάρει κάτι. Αν μιλάς για ηθικό ανάστημα, σε συγχαίρω, γιατί Εσυ άφησες το σλυθ με 2 μβ (δικιά μου και δικιά σου ουσιαστικά) και ερηπωμένο και Εγώ το έφτασα στις 9 και στην δεύτερη θέση στην αρχή του πρωταθλήματος. Ξεχνάς τα διαπιστευτήρια και τις περγαμηνές μου. Και δεν έβρισα την μισή ΟΔΣ, διαπληκτίστηκα με τον Βαγγέλη, αλλά φυσικά, εδώ που φτάσατε μπορεί να θεωρηθεί και μισή ΟΔΣ.
Amycus έγραψε:Στο δια ταύτα.
Σε αυτό το topic, θα ζητήσεις συγγνώμη. Επίσημα. Όπως είχε ζητήσει και παλαιότερα η ΟΔΣ για την σελίδα στο facebook παρόλο που δεν ήταν δική της δικαιοδοσία. Θα ζητήσεις συγγνώμη, η πρόταση/παράπονο σου θα περάσει στο Υπουργείο για να συζητηθεί και το ζήτημα θα θεωρηθεί λήξαν. Σε περίπτωση που αποφασίσεις ότι δεν αξίζουμε συγγνώμη για την συμπεριφορά σου, θα εισηγηθώ ισόβιο αποκλεισμό σε αυτόν και σε όποιους μελλοντικούς λογαριασμούς κάνεις. Και πάλι το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Αλλά έτσι, με αυτόν τον τρόπο, να πλανάται στον αέρα ότι μπορούμε να ερχόμαστε στα Παράπονα ή σε όποιο άλλο επίσημο topic του Υπουργείου και να συμπεριφερόμαστε όπως μας αρέσει χωρίς συνεπακόλουθα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό.
Η επόμενη κίνηση είναι στο χέρι σου.
Πριν λοιπόν πω συγνώμη ή όχι, και αφού μου υπέδειξες τις επιλογές μου, θα σου πω κι εγώ τις δικές σου συναρτήσει της δικής μου απόφασης.
Αν πω συγνώμη, το θέμα θα περάσει στο υπουργείο και κλασικά θα απορρηφθεί. Θα σταματήσω το επικριτικό υφάκι και δεν θα ξανασκήσω κριτική, γκεστάπο φάση, θα συνεχίσω να στέλνω μβ πότε πότε στο χαφλ μέχρι να δούμε όλοι τα γενέθλια του χγ για τα 9 χρόνια, με τα 9 μέλη που θα έχουν μείνει. Ισορροπίες.
Αν δεν πω συγνώμη, θα εισηγηθείς ισόβιο μπαν σε ένα μέλος με καμία προσωπική προσβολή εναντίον σου σε αντίθεση με εσένα, επειδή άσκησα κριτική για το παραγκάκι, και θα επικαλεστείς αιτία και ηθικό ανάστημα, ένα πραγματάκι που ανέφερες κάμποσο παραπάνω. Θα χαρώ μετά την ανακοίνωση μου να ακούσω επί ποιας αιτίας θα επικαλόσουν μπαν, και με ποιο ηθικό ανάστημα καθαρά εσύ, δεν θα με μπλέξεις. Αν το τιμ πει όχι στο μπαν, κάπου μπατέρνεις, αν πει ναι και σε ακούσουν, το ηθικό ανάστημα ανεξάρτητα εμού πέφτει πάνω σας και δίνετε ένα ωραίο καλό παράδειγμα, εξισόνοντας εμένα με ανωνυμία και άλλους ισόβιους βαρυποινίτες. Το θέμα αν όχι από φόρουμ, γιατί δεν είμαι τσιγγαναριό να κάνω 10 ακκάουντ, θα συνεχιστεί από τσατ να είσαι σίγουρος, ως προς τον δικό σου σωστό τρόπο.
Πρώτον λοιπόν, να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά
Δεύτερον, θέλω ο Θανούλης να επικαλεστεί αιτία και ηθικό ανάστημα
Τρίτον, να διαψεύσει κατηγορηματικά τις περγαμηνές μου αφού έχω προσφέρει μπίκο
Τέταρτον, το χγ είναι σαν ένα καράβι, που έχει ανοίξει μια μεγάλη τρύπα στον πάτο, κι εσείς αλλάζετε πανιά, πλήρωμα, καπετάνιους, και δεν φτιάχνετε την τρύπα. Τώρα το πως θα μου μιλήσεις εσύ Θανούλη το ίδιο μου κάνει, σλυθ και οι δυο ξέρω τι κουμάσι είσαι στα λόγια όπως κι εγώ αν το επιθυμήσεις, αν θες φτιάξε την τρύπα, όποια κι αν είναι η συμπεριφορά ενός μικρού μούτσου. Δεν θα σε κάνει καλύτερο σαν φόρουμ το να αποκλείεις τα μέλη που σου προβάλουν αντιρρήσεις. Εξάλειψε κάθε φωνή αντίθετη στο χγ, και κάνε το λεκανίδα για να πλένεις τα ποδαράκια σου.
Θες κάνε με μπαν, θες παίξε με, θες μην με παίζεις, άμα θες μην μου ξαναμιλήσεις κιόλας, θα το εκτιμήσω αν δω σε μερικούς μήνες από τώρα η λίστα με τα μέλη που συνδέθηκαν να μην γίνεται από 4 σε 3 ή 2 γραμμές.
Φυσικά και αξίζετε την συγνώμη, αλλά μην περιμένεις σεβασμό και αξιοπρέπεια όταν εσύ σαν παράδειγμα αντμίν μου μιλάς έτσι. Και μην με μπλέξεις εμένα σου λέω, εδώ μιλάω καθαρά για σένα.