.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις

Παράπονα

Evie Frye
    Evie Frye
    Administrator
    Head of D.M.L.E.
    Administrator Head of D.M.L.E.

Αριθμός μηνυμάτων : 5580
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.

Παράπονα - Σελίδα 31 Empty Απ: Παράπονα

Δημοσίευση από Evie Frye Τετ Σεπ 30, 2015 2:55 pm

Αδερφέ,ξέρεις ότι οι mods και οι admin είναι κάτι περισσότερο από χρώματα?Νομίζεις ότι απλώς κάθονται πάνω από όλους μας σαν αιώνιοι θεοί-τιμωροι? Τα καθήκοντά τους και ο χρόνος που αφιερώνουν για την ομαλή λειτουργία είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό σου.

Προτεινες για υπερσυντονιστες:Τα καθήκοντά τους θα διπλασιαζονταν και τα δικαιώματα που θα ειχαν δεν θα τους έκαναν διαφορετικους από τους διαχειριστές.
    Προτεινες για διευθυντή και των 3 σχολών:Ισχύει χοντρικα το από πάνω.Συν ότι οι σχολές έχουν διαφορετικα περιεχόμενα και θεσμούς.Άντε να κάνεις keep up.

Και συγνώμη που έχουμε κι μι πραγματική ζωή και σπουδές εκεί έξω.Αν θες να αναγκασεις τα παιδιά να παραμείνουν ενεργοί με το ζόρι τι άλλο να σου πω?
    Και να ξέρεις ότι κανένας δεν μπορεί να είναι 24/7 ονλαιν για να μας συντονίζει.

Και κυρίως-το υφακι σου μεγαλε.Δεν μου αρέσουν οι flamers.Οποίος είναι συνηθίζω να τον κάνω rekt blasé

Παράπονα - Σελίδα 31 Wixyzk10

Stuff and Thangs:
    Dragon The Grey
    Dragon The Grey
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 832
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Squib
    Today's thought: Ours is the Fury

Δημοσίευση από Dragon The Grey Τετ Σεπ 30, 2015 3:12 pm

Amycus έγραψε:Λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι. Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες έτσι, ότι δεν θα σου περνούσε για μία στιγμή απο το μυαλό ότι έθιξες ανθρώπους. Και φυσικά, συνέχισες στον ίδιο τόνο. Μπράβο σου λοιπόν.

Πριν εισηγηθώ τον ισόβιο αποκλεισμό σου (γιατί θα το κάνω, να είσαι σίγουρος), να σου θυμήσω το δικό σου forum. Πες μας λοιπόν, στις πόσες γραμμές έφτασαν τα δικά σου μέλη; Και αν δεν κάνω λάθος, απευθυνόσουν σε ένα ολόκληρο γυμνάσιο.

Αυτά απο εμένα.
    Μα το δικό μου φόρουμ απευθυνόταν σε ένα γυμνάσιο 200 ατόμων και μάζεψε 10% , το δικό σας απευθύνεται σε όλους τους έλληνες και έχει 5000. Ακόμα και έτσι πάλι πιστεύω βρίσκομαι σε πλεονεκτική θέση. Και το τι έγινε με αυτό δεν αναιρεί την τρύπα που λέγαμε πριν λίγο. Και πριν εισηγηθείς το μπαν μα να το κάνεις όντως, θα χαρώ να σου πω πως αθέτησες πάλι τον λόγο σου Και δεν μου είπες περί αιτίας και ηθικού αναστήματος.

Πρώτα μου λες πες συγνώμη γιατί σε απειλώ με μπαν και μετά που λέω πάλι απειλές. Και τολμάς να μου λες πως για σεβασμό.

Ξέρεις κάτι; Δεν πα να κάνεις ότι θες. Ειλικρινά. Ούτε και σαν smaug ήμουνα ενεργίς. Μετά τον Μάιο ελάχιστα νε νοιάζει το αν μπαίνω, αν νομίζεις ότι θα είναι τιμωρία. Αλλά ναι εκνευρίστηκα όταν είδα πως το φόρουμ που παλιά είχα αγαπήσει άρχισε να πέφτει. Κάνε ότι θες η τρύπα δεν θα φύγει.
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τετ Σεπ 30, 2015 3:52 pm

Πραγματικά ήλπιζα οτι ήταν απλά μια κρίση ηλιθιότητας και αφού είδες οτι κάποια μέλη ήθελαν να ακούσουν και να συζητήσουν τις προτάσεις σου θα ηρεμούσες, αλλά φαίνεται οτι δεν παίρνεις απο λόγια. Αλήθεια απογοητεύομαι. Είναι κρίμα θα μπορούσες ίσως να βοηθήσεις το φόρουμ αλλά προτιμάς να το παίξεις Master και αυτό δεν βγαίνει ποτέ σε καλό ότι θέση να έχεις ή και να μην έχεις.

Στεναχωριέμαι και μετανιώνω πραγματικά που ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σου... Sad

meet me in montauk

Carl
    Magorian Greyback
    Magorian Greyback
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8444
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013

Magical Identity
    Today's thought: Just Nothing

Δημοσίευση από Magorian Greyback Τετ Σεπ 30, 2015 7:21 pm

Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω στα παραπάνω =/

Κάθε φορά , όσες και ανανεώσεις της σελίδας και αν κάνω μου εμφανίζει αυτό :
    Σπόιλερ:
    Μπορεί να φταίει και ο browser μου , αλλά μπορείτε να το κοιτάξετε;  hoho

Παράπονα - Σελίδα 31 K1b6s9

loyalties:
    Evie Frye
    Evie Frye
    Administrator
    Head of D.M.L.E.

Magical Identity
    Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.

Δημοσίευση από Evie Frye Τετ Σεπ 30, 2015 8:36 pm

[quote="Magorian Greyback]
    Κάθε φορά , όσες και ανανεώσεις της σελίδας και αν κάνω μου εμφανίζει αυτό :
    Σπόιλερ:
    Μπορεί να φταίει και ο browser μου , αλλά μπορείτε να το κοιτάξετε;  hoho[/quote]

Ιδιο προμπλεμο έδω mouble mouble
    Και νόμιζα ότι έφταιγε που μπαίνω από την ταμπλέτα giveup

Σπόιλερ:

Stuff and Thangs:
    Eleanna Lovegood
    Eleanna Lovegood
    Εκπαιδευτής Δράκων
    Εκπαιδευτής Δράκων

Αριθμός μηνυμάτων : 25823
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.

Δημοσίευση από Eleanna Lovegood Τετ Σεπ 30, 2015 8:40 pm

^^Κι εγώ όταν μπήκα από κινητό είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά τώρα στο λάπτοπ είναι όλα μια χαρά. mouble mouble

Παράπονα - Σελίδα 31 10dwccy
    Παράπονα - Σελίδα 31 Wguogg
    Romelza Snicket
    Romelza Snicket
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 1806
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015

Magical Identity
    Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.

Δημοσίευση από Romelza Snicket Τετ Σεπ 30, 2015 9:22 pm

κι εμένα έτσι μου το εμφανίζει παιδιά erimi

Παράπονα - Σελίδα 31 Vskxzs

proud raven:
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 36341
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.

Δημοσίευση από The Sorting Hat Τετ Σεπ 30, 2015 9:36 pm

Τι browser χρησιμοποιείτε confused ; Εμένα από Chrome είναι μια χαρά.

Παράπονα - Σελίδα 31 Screen24
    Παράπονα - Σελίδα 31 Tumblr11
    Magorian Greyback
    Magorian Greyback
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8444
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2013

Magical Identity
    Today's thought: Just Nothing

Δημοσίευση από Magorian Greyback Τετ Σεπ 30, 2015 9:39 pm

Μόλις μπήκα και από chrome , το ίδιο πρόβλημα Razz

Παράπονα - Σελίδα 31 K1b6s9

loyalties:
    Evie Frye
    Evie Frye
    Administrator
    Head of D.M.L.E.

Magical Identity

Δημοσίευση από Evie Frye Τετ Σεπ 30, 2015 9:43 pm

Chrome για Android.Ωστόσο το 2ο τάμπλετ δεν έχει πρόβλημα από χρωμ

Stuff and Thangs:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.
    AdministratorHead of D.I.M.C.

Αριθμός μηνυμάτων : 10301
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015

Magical Identity
    Today's thought: give more, expect less

Δημοσίευση από Claire Delacour Τετ Σεπ 30, 2015 10:00 pm

μηπως εχετε καποιο αντμπλοκ ή κατι τετοιο???ή μηπως χρειαζεται ενημερωση το φλας???  awesome

Παράπονα - Σελίδα 31 Stormy10
    my stuff... :
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Magical Identity

Δημοσίευση από The Sorting Hat Τετ Σεπ 30, 2015 11:00 pm

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει παιδιά giveup .

Αποφάσισα και εγώ να απαντήσω στον Γιάννη. Δεν θα αναφερθώ καν στις ειρωνείες και την συμπεριφορά του και θα προσπαθήσω να απαντήσω στις προτάσεις τους αυτές καθαυτές οι οποίες αν και έχουν λογική, θεωρώ πως δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα του φόρουμ.

Smaug έγραψε:Το φόρουμ είναι χαριποτερικό. Καλώς ή κακώς ο ΧΠ πάντα θα είναι λογοτεχνικό ορόσημο, όμως σιγά σιγά σκουριάζει και το θέμα παλιώνει, έτσι είναι λογικό να χάνεται η κινητικότητά του χγ, αφού όλο και λιγότεροι ψάχνουν για ΧΠ όσο περνάνε τα χρόνια από το τελευταίο βιβλίο/ταινία. Και δεν φτάνει αυτό, το αναπόφευκτο, αλλά κάνετε συνεχώς λάθη στην διοίκηση. Και είναι βλακώδες να γίνεται αυτό, την στιγμή που είναι πιο ακατάλληλο από ποτέ! Υπήρχε ανέκαθεν, αλλά από τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ μία αστάθεια στα πόστα, μα τον Θεό. Με την καινούργια βιβλιοθήκη την χρονιά που πέρασε, δεν πέρασε ένας-δυο μήνες από το άνοιγμα και ήδη είχαν φύγει οι πρώτοι. Αλλά δες την demipotter, louna fw που είναι ακόμη, ακόμα και εγώ που έκατσα μέχρι τον Μάιο (και θα ήμουν ακόμα αλλά τες πα). Ειδικά αυτές οι δύο, είναι υποδείγματα σταθερότητας και συνέπειας, σε όλα τα πόστα. Τέτοια μέλη θέλετε, κι ενώ ακόμα και τώρα μπορώ να κατονομάσω τόσα, πάτε και δίνετε τα πόστα στον κάθε τυχαίο. Και δεν το λέω πριν γίνει, αλλά βλέποντας όλες αυτές τις αλλαγές. Ήδη από το Μάιο έχετε αλλάξει δεκαπέντε φορές υπαλλήλους, ούτε σερβιέτες να ήτανε δηλαδή. Μου την δίνει γιατί βλέπω ότι μόνο μπλα μπλα μπλα στο τόπικ για τα συγχαρητήρια, και δουλειά μπίκο. Ωραία, φέρτε 5000 συγχαρητήρια να γίνουν μέλη.

Όπως ανέφεραν και πολλοί από πάνω, κανείς δεν διώχνει τα μέλη από τα πόστα τους και κανείς δεν θα τολμούσε άλλωστε (εκτός και αν δεν εκτελούσαν τα καθήκοντα τους) σε μία εποχή που έχουμε πεσμένη κινητικότητα. Όσοι αποχωρούν το κάνουν με την θέληση τους: είτε δεν έχουν όρεξη, είτε έχουν περιορισμένο χρόνο, είτε κουράστηκαν και δεν θέλουν να επιφορτιστούν με τα καθήκοντα που συνεπάγεται το πόστο τους. Οι άντμιν και γενικότερα όσοι παίρνουν μέρος στην λήψη μίας απόφασης σχετική με το team δεν είναι μάντεις, ούτε μπορούν να μυρίσουν τα νύχια τους για να ξέρουν πότε κάποιος θα αποχωρήσει. Έπειτα... ποιος είναι τυχαίος; Ο Γιάννης, μαζί με την Καλλιρόη ήταν τα μόνα μέλη για να καλύψουν την θέση στο Χαφλ και το ίδιο ισχύει και για την Μαρία στο Ρέιβενκλοου. Αν τα δύο πιο κατάλληλα μέλη για τις δύο αυτές θέσεις τα θεωρείς τυχαία τι να πω;

Smaug έγραψε:Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Λέτε για το slyth pride ότι ήταν καιρός να γίνει κάτι νέο, και πραγματικά θαύμασα την αναστασία για την διοργάνωση κάτι τέτοιου και ζήλεψα λίγο που δεν προέκυψε επί δικής μου δικαιοδοσίας, αλλά δεν επιχειρείτε ουσιαστικά τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Και δεν πάσχω από δημιουργική ασάφεια, θα μιλήσω με καλά πλάνα, τα οποία πάλι θα τα γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια, και θα δούμε εν καιρώ τα χαΐρια σας.

Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα hoho . Να φανταστείς το Pride το οργάνωσαν 2 άτομα. Φαντάσου τι μπορούν να κάνουν 4 ή 5 μου είμαστε στο "μισό" όπως αναφέρεις team. Βασικό παράδειγμα ήταν η εορταστική ενότητα η οποία από ότι θυμάμαι άρεσε και εσένα και ήθελες να συμμετάσχεις.

Smaug έγραψε:Πάτε και κάνετε ανακοίνωση για νέους συντονιστές, και τώρα έχετε Έναν, το πρώτο φόρουμ της Ελλαδας είναι με 1 συντονιστή, την στιγμή που το greeks energy που είναι 5ο έχει δεκαπέντε και πολύ καλύτερη διοικητική οργάνωση. Αφού λοιπόν λέτε ότι δεν έχετε κίνηση, και θέλετε να επενδύσετε στους επιμελητές αντί στους συντονιστές, γιατί εξαλείφετε ένα ολόκληρο πόστο και το κάνετε μονοπώλιο στα χέρια Ενός, όταν μπορείτε στην συγκυρία πάνω να κάνετε συγχωνεύσεις; Συγχωνεύστε τα δύο πόστα, είναι τόσο απλό. Κάντε τέσσερις υπερσυντονιστές. Κάθε ένας θα έχει την επιμέλεια ενός κοιτώνα, και για να περιοριστεί η δύναμη, θα έχει και την δικαιοδοσία συντονισμού σε ένα κομμάτι του φόρουμ. Έτσι, συγχωνεύετε τους επιμελητές και τους κολλάτε στους συντονιστές, κάτι που πιστεύω είναι καλύτερο από το να εξαλείφετε το πόστο. Επιπλέον, είναι βολικό κάθε συντονιστής να μην έχει δικαιοδοσία σε όλο το φόρουμ, αλλά υπεύθυνος σε ορισμένες ενότητες, ώστε να μπορεί ουσιαστικά να τις προσέχει καλύτερα, να αφοσιωθεί σε αυτές, και παράλληλα να μπορεί να ελέγχει και τον κοιτώνα. Σε μία κανονική και βαρβάτη κινητικότητα αυτό θα ήταν εξοντωτικό, αλλά τώρα, είναι μια πολύ καλή προοπτική. Και ξέρω ότι θα πείτε μα το ένα μα το άλλο, αλλά έτσι λέτε σε όλα τα ριζικά, και μετά θέλετε νέα πράγματα. Αν δεν ξέρετε να προσαρμόζεστε στις δυσκολίες και ακολουθείτε αυτήν την τακτική, τι να πω!

Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι είμαστε πρώτο φόρουμ ακόμα, αν όντως είμαστε διορθώστε με. Σχετικά με τον έναν συντονιστή: και εγώ είχα δηλώσει πως και μόνος μου να είμαι τα καταφέρνω, εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπως τώρα που είμαι σε διαδικασία μετακόμισης. Η σύγκριση με το Energy είναι τουλάχιστον ατυχής αν σκεφτείς πως πρόκειται για φόρουμ με διαφορετικές θεματικές (χρειάζονται και mods με artistic skills και γενικά άριστες γνώσεις περί τεχνολογίας) και πάρα πολλά ενεργά μέλη, αυτήν την στιγμή είναι πάνω από 100 να φανταστείς.

Την συγχώνευση πόστων την οποία προτείνεις την σκέφτηκα και εγώ. Αναλογίστηκα πως θα λειτουργούσε το φόρουμ με αυτή την αλλαγή και συμπέρανα πως είτε η κατάσταση με την αδράνεια θα χειροτέρευε είτε θα παρέμενε ως έχει, σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθούσε. Και εξηγώ: αν έχουμε συνεχείς αλλαγές τώρα, φαντάσου τι θα γίνεται αν προσθέσουμε στις θέσεις των επιμελητών και άλλα καθήκοντα; Οι αλλαγές από 15 θα γίνουν 25... Άλλωστε όπως προείπα, ως κάποιο βαθμό ένας μοντ μπορεί να τα καταφέρει και αν δεν μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις έχει την βοήθεια των άντμιν.

Smaug έγραψε:Επίσης, είναι βλακώδες, ο διευθυντής του χόνγκουαρτς να αντιμετωπίζεται σαν διαχειριστής. Βγάλτε αυτό το πόστο από το διαχειριστικά, ορίστε τον σαν απλό διευθυντή όπως στις άλλες δύο σχολές, ίσως με λίγη μεγαλύτερη θέση στο legends, αλλά μέχρι εκεί. Χρησιμοποιήστε τον εναπομείναντα διαχειριστή σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής. Αλαφρώστε το σώμα αντμίν από το χόνγκουαρτς, ώστε να ασχολειθείτε πιο ενεργά με την κίνηση που σας καίει. Φυσικά και θα ελέγχετε πάλι το χόνγκουαρτς. Όπως και υπάρχει διαχειριστής που ελέγχει τις σχολές, ενώ υπάρχουν διευθυντές. Και επί του θέματος, γιατί να υπάρχει ξεχωριστός διαχειριστής μόνο για τις σχολές; Βάλτε έναν να τις ελέγχει, αλλά παράλληλα να εποπτεύει και το Χόνγκουαρτς.

Δηλαδή σώμα διαχειριστών: Υπεύθυνος Σχολών και θεσμών, Υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής, Υπεύθυνος γενικού φόρουμ, τεχνικός Υπεύθυνος για θέματα πρακτικά. Φινίτο. Και όταν έρθει η κίνηση, βγάζετε τον εξωτερικής πολιτικής ή το συγχωνεύετε. Τέσσερις υπερσυντονιστές, 3 διευθυντές, καθηγητές και σκατουλί χρώμα κ.λπ.

Από άποψη διοίκησης, αυτά πρέπει να γίνουν, αλλιώς με χαρά θα δω την επόμενη αλλαγή σε ένα ενάμιση μήνα πάλι.

Τα συγκεκριμένα πόστα των οποίων την αντικατάσταση προτείνεις (Διευθυντής και Άντμιν για την λειτουργία των σχολών) δεν έχουν μόνο την συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Υπάρχουν και κοινά καθήκοντα τα οποία ασκούν όλοι πέρα από το πεδίο δράσης που φανερώνει το ρανκ τους. Προσωπικό σχόλιο: Δεν νοείται χαριποτερικό φόρουμ στο οποίο ο Διευθυντής του Χόγκουαρτς να μην είναι άντμιν, τέλος  Razz .

Smaug έγραψε:Από άποψη μελών τώρα, ο εξωτερικής πολιτικής πρέπει να εξάγει το φόρουμ στον κόσμο. Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα, και αν είναι να συνεχίσω γιατί έχω πολλά ριζικά πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν, να τα πω στις προτάσεις. Αλλά όσον αφορά την διοίκηση, λυπάμαι αλλά τα έχετε κάνει χάλια. Είναι ως επί το πλείστον παράπονο και ξέρετε τι προτείνω. Δεν είναι τυχαίο που οι σχολές ξανακλείσαν. Με τις σχολές να διαλέγουν επιλεκτικά τα μέλη με ύφος 1000 καρδιναλίων δεν μαζεύεις μέλη στις σχολές. Αλλά και αυτό είναι άλλο θέμα. Γενικά θα πω πολλά για κάθε τι στο φόρουμ, όχι απαραίτητα παράπονα, αλλά προτάσεις, και αν θέλετε κάντε έστω και το 1/10 από αυτά, εγώ δεν θα χάσω, τον κύκλο μου στα πόστα τον έκλεισα με την διαγραφή, εσείς αν δεν θέλετε να κλείσετε τον κύκλο του χγ και να καταλήξετε σαν το afoiaf, βάλτε μυαλό.

Οι σχολές αποτελούν μέρη του φόρουμ τα οποία "χτίστηκαν" εξ'αρχής με ελιτίστικο τρόπο. Αυτός ήταν ο σκοπός τους. Να αποτελούν ένα διαφορετικό φόρουμ, μέσα στο φόρουμ με πιο ιδιαίτερη θεματολογία. Άλλωστε, γιατί έχεις την εντύπωση ότι διαλέγουν επιλεκτικά τα μέλη με ύφος 1000 καρδιναλίων; Ξέρεις πόσες αιτήσεις έρχονται σε κάθε σχολή για να κρίνεις την συχνότητα με την οποία γίνονται τα μέλη δεκτά; Ακόμη, τον κύκλο στα πόστα δεν τον έκλεισες με την διαγραφή, τον έκλεισες με τα ποστ σου το τελευταίο διάστημα. Η σύγκριση με το afoiaf είναι επίσης ατυχής καθώς έχει 160 εγγεγραμένα... Πόση κίνηση περίμενες να έχει;

Τέλος θέλω να πω ότι όσα αναφέρεις για τρύπα στο φόρουμ, για χαϊρια, για λάθος επιλογές κτλ δεν στέκουν κυρίως γιατί δεν κυνηγάμε κανένα μέλος με το ντουφέκι. Ούτε αυτά που έχουν πόστο έχουν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα μείνουν 5 χρόνια σε ένα πόστο, ούτε σκορπιζόμαστε στα 4 σημεία του ορίζοντα για να φέρουμε νέα μέλη. ΝΑΙ, νοσταλγούμε με την ενεργητικότητα που είχε το φόρουμ το 2010, το 2011 και το καλοκαίρι του 2013 αλλά ΌΧΙ, δεν είμαστε αχάριστοι. Δεν πεθαίνει μόνο ο χαριποτερισμός στο HarryWorld, πεθαίνει το foruming γενικά. Αν το σκεφτείς αλλιώς (που δεν είναι συνετό γιατί δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε) καταφέρνουμε μετά από 8 (!) χρόνια να διατηρούμε ένα φόρουμ, να έχουμε ενεργούς θεσμούς, να κάνουμε όλο τον χρόνο 5-6 πραγματάκια τα οποία αρέσουν και να έχουμε δημιουργήσει ένα τρομερό κλίμα μεταξύ των μελών (όχι όλων, αυτό είναι αδύνατο). Κάθε δεύτερη βδομάδα γίνεται μύτινγκ και πολλά μέλη πάνε μαζί για καφέ, για φαγητό, για μπύρα και ούτω καθεξής. Μέλη που είναι ενεργά, μέλη που έχουν ή δεν έχουν πόστα και μέλη που έχουν να πατήσουν στο φόρουμ καιρό. Αυτό εγώ δεν θα το άλλαζα. Προτιμώ να συνεχιστεί αυτό το κλίμα παρά να έρθουν αύριο 500 ενεργά νέα μέλη.

Phineas Nigellus Black έγραψε:
    Και ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ. Μπορεί να έχει βρεθεί πολύ κοντά στην δύση του πολλές φορές αλλά θα ξανανέβει πάλι πάνω όπως ξαναέκανε και άλλες φορές.

ΘΈΝΚΙΟΥ για αυτό που είπες.

FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Τετ Σεπ 30, 2015 11:50 pm

Hecate έγραψε:Διαιτητές του καναπέ είχαμε πολλούς αλλά τέτοια λογοδιάρροια κανένας. Κανείς δεν είπε να μην έχουμε προτάσεις και παράπονα αλλά εσύ το τερμάτισες.

bless this post^ In Love

Smaug έγραψε:
    cookies  cookies  cookies
    Εσύ με το πρασινάκι τι είσαι; γκεστάπο φάση; metallas

WHAT??? ti?
    Νιώθω πως και να επιχειρηματολογήσω σε αυτά που είπες θα ξοδεύψω απλά τον χρόνο μου. Απλά ειδικά το συγκεκριμένο με ενόχλησε γιατί στην διαχείρηση δεν βρίσκονται άτομα Γκεστάπο ούτε έχουμε καμία χούντα. Είναι φίλοι μας και άτομα της εκτίμησής μας (εκτός της δική σου) που τους εμπιστευόμαστε το φόρουμ και εκτιμάμε το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν ακόμα γι'αυτό.

Οπότε μάζεψε τα λόγια σου σε παρακαλώ. Ειλικρινά όμως.

Παράπονα - Σελίδα 31 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Πεμ Οκτ 01, 2015 12:21 am

Δεν θέλω να διαιωνίσω την αρνητική ατμόσφαιρα, ούτε να βάλω φιτιλιές ούτε γενικά να συνεχίσω τον διαπληκτισμό. Δεν ξέρω καν αν έχω το δικαίωμα να σχολιάσω καθώς λείπω αρκετούς μήνες απο το φόρουμ.
    Απλά αναρωτιέμαι κάτι,διαβάζοντας τις τελευταίες δύο σελίδες. Γιατί, αφού το φόρουμ κατα τα λεγόμενα σου είναι σε μία κατασταση που δεν σου αρέσει, συνεχίζεις να μπαίνεις φτάνοντας μάλιστα στο,κατ'εμε, εξευτελιστικό σημείο να κάνεις δεύτερο λογαριασμό, να ανοιξεις τοπικ τύπου "geia sas eime kenourgios edo" και αφού τέλος πάντων σε δέχτηκαν όλοι πίσω χωρίς να σου επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή, συνεχίζεις ακάθεκτος με ύφος δέκα καρδινάλιων να μας κουνάς το δάχτυλο και να μας επικρίνεις με τον πλέον χυδαίο τρόπο; Γιατί δεν πατάς λογκ άουτ να μην χαλιέσαι ούτε εσυ ούτε το υπόλοιπο φόρουμ;
    Μην μου πεις παπαριές τύπου "αγαπώ το χγ και θέλω να βοηθήσω να σταθεί στα πόδια του", θα πνιγώ στα γέλια και δεν θα καταφέρω να σου απαντήσω αναλόγως. Αν αγαπούσες το χγ και ήθελες πραγματικά να το βοηθήσεις, θα ερχόσουν εδώ κάνοντας τις παρατηρήσεις σου με ευγένεια και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού (Wink σου οτι απευθύνεσαι σε ανθρώπους, όχι σε μηχανές ούτε θεούς ούτε άτομα που η μόνη τους έννοια είναι πόσες μβ θα μαζέψει κάθε κοιτώνας. Αν αγαπούσες το χγ,θα μπορούσες μεσω συμβουλων (που είμαι σίγουρη οτι η πολύχρονη εμπειρία σου ως επιμελητής σε έχει καταστήσει ικανό να δίνεις) να εκφράσεις τις ιδέες σου και τις αποψεις σου και να βοηθήσεις πραγματικά.
    Επανέρχομαι στο αρχικό μου λοιπον ερώτημα. Γιατί δεν πατάς εκείνο το κουμπάκι τέρμα δεξία ( <3) και δεν ξεκουμπίζεσαι; Να είσαι κι εσύ χαρούμενος που δεν θα αντιμετωπίζεις καθημερινά αυτήν την τρομερή κατάσταση, κι εμείς που δεν θα διαβάζουμε τις ανούσιες μπαρούφες σου και την διαρκή χρήση μεγάλων και πομπωδών εκφράσεων σε μακροσκελή ποστ ενω στην ουσία δεν έχεις τίποτα να πεις. Γιατί δεν φτιάχνεις ένα δικό σου φόρουμ για τον Χάρι Πότερ που θα είναι χίλιες φορές καλύτερο απο αυτό και θα έχει χίλιες φορές περισσότερα μέλη και μβ στους κοιτώνες απο αυτό,που θα είναι γεμάτο με ωραία και ενδιαφέροντα τόπικ του τύπου "πως αποδεικνύεται με έρευνες ότι οσα ανθρώπινα όντα δεν έχουν σπερματοδόχες κύστες  δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν" και φυσικά μπλε χρώμα στο μπακγκράουντ;

Υπάρχουν χίλια δυό πράγματα εκει έξω, στα οποία μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Γιατί ασχολείσαι με ένα κακοφτιαγμένο και άχρηστο φόρουμ( που για δες! μετά απο 8 χρόνια υπαρξης και 4,5 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς στην οποία είναι αφιερωμένο, συνεχίζει να προσφέρει χαρά και μαγεία και αγάπη και να φέρνει ανθρώπους κοντά) ενώ δεν ενδιαφέρουν κανέναν όλες αυτές οι μαλακίες που λες;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lisette de Lapin στις Πεμ Οκτ 01, 2015 1:35 pm, 1 φορά

Παράπονα - Σελίδα 31 Pamjim10

Παράπονα - Σελίδα 31 6BKOQ7P

Παράπονα - Σελίδα 31 Pamjim11
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 40685
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Πεμ Οκτ 01, 2015 1:47 am

Magorian Greyback έγραψε:Κάθε φορά , όσες και ανανεώσεις της σελίδας και αν κάνω μου εμφανίζει αυτό :
    Σπόιλερ:
    Μπορεί να φταίει και ο browser μου , αλλά μπορείτε να το κοιτάξετε;  hoho

Pocket Watch έγραψε:Ιδιο προμπλεμο έδω mouble mouble
    Και νόμιζα ότι έφταιγε που μπαίνω από την ταμπλέτα giveup

Eleanna Lovegood έγραψε:^^Κι εγώ όταν μπήκα από κινητό είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά τώρα στο λάπτοπ είναι όλα μια χαρά. mouble mouble

Romelza Snicket έγραψε:κι εμένα έτσι μου το εμφανίζει παιδιά erimi

Magorian Greyback έγραψε:Μόλις μπήκα και από chrome , το ίδιο πρόβλημα Razz

Pocket Watch έγραψε:Chrome για Android.Ωστόσο το 2ο τάμπλετ δεν έχει πρόβλημα από χρωμ

Για κοιταξτε τωρα. Δεν εχει προβλημα ο browser σας. Απλως εκει που εμφανιζεται πρεπει να ειχε αποθηκευτει η εικονα στο ιστορικο γουατεβερ της συσκευης. (φανταζομαι)

.
    .
    .
    Παράπονα - Σελίδα 31 Elsa_u12
    .
    .
    .:
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Πεμ Οκτ 01, 2015 2:48 am

Ερώτηση. Μπαίνεις κανένας άλλος από Microsoft edge; Γιατί μου κάνει κάτι γενικά παρατράγουδα όποτε θέλει. cross
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Πεμ Οκτ 01, 2015 4:11 am

Δεν εχω προβλημα οποτε τυχει και μπω απο edge

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Alison Sheridan
    Alison Sheridan
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 10933
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.

Δημοσίευση από Alison Sheridan Πεμ Οκτ 01, 2015 6:15 pm

Μέχρι πριν ενα λεπτο δεν είχα κανένα θέμα, μόλις όμως αρχισαν να μου εμφανιζονται κι εμένα ετσι

~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
    .
    Παράπονα - Σελίδα 31 Ac_yia11
    Baby let my blood flow:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Παρ Οκτ 02, 2015 12:38 am

Σιγουρα; Γιατι το ειχα φτιαξει. Το λινκ της εικονας δεν ηταν πια απο το imageshack.

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Alison Sheridan
    Alison Sheridan
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 10933
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.

Δημοσίευση από Alison Sheridan Παρ Οκτ 02, 2015 9:20 pm

Σημερα παντως δεν ειχα θεμα. Εχθες ομως εκεινη τη στιγμη ειχα, και εγραφε και το μπαι ιμειτζσακ πανω Razz <3

~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
    .
    Παράπονα - Σελίδα 31 Ac_yia11
    Baby let my blood flow:
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Σαβ Οκτ 03, 2015 1:32 am

Αγνωσται αι βουλαι της φορουμοτιον. Pray
    Παντως τουλαχιστον τωρα ειναι ενταξει.

.
    .
    .
    .
    .
    .:
    Louna fw
    Louna fw
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Louna fw Πεμ Οκτ 08, 2015 4:20 pm

Δεν είναι ακριβώς παράπονο αλλά το βάζω εδώ. Έχω μπερδευτεί με τις σχολές λιγάκι. Σχετικά με τα ερωτηματολόγια: εγώ έλαβα το ερωτηματολόγιο του Ντραμ ενώ κανονικά είμαι στο Μπομπατόν. Δεδομένου ότι είχα στείλει πέρσι για να μπω πρώτα στο Νταρμ αλλά η τότε διευθύντρια δεν απάντησε ποτέ, έστειλα ένα μήνα μετά στο Μπομπατόν και με δέχτηκαν. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχω πρόσβαση στο Νταρμ χωρίς λόγο και ενημέρωσα τη Μαρίνα. Τελικά μήπως με έχετε μαθήτρια και στις 2 σχολές και δεν το ξέρω? Αν στέλνετε σε όλους το ερωτηματολόγιο, εγώ δεν έχω λάβει του Μπομπατόν!
    Αυτά! Very Happy

Παράπονα - Σελίδα 31 Of+course+it%27s+happening+in+your+head+harry          Παράπονα - Σελίδα 31 Tumblr_lohjsrnn2F1qf4v05
    Παράπονα - Σελίδα 31 Pbucket
    Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Πεμ Οκτ 08, 2015 4:22 pm

Μήπως είχες πάρει πρόσβαση από τα αντικείμενα της Γκρίνγκοτς για πρόσβαση σε σχολή και την είχαμε ξεχάσει;

Παράπονα - Σελίδα 31 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Louna fw
    Louna fw
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Louna fw Πεμ Οκτ 08, 2015 4:33 pm

Βασικά αυτό μου είχε πει η Μαρίνα ότι έπαιζε μάλλον και μετά έκλεισαν οι σχολές οπότε δεν είμαι σίγουρη αν μου βγάλατε την πρόσβαση από αντικείμενο ή αν είμαι ως μαθήτρια και απλά δεν μπορώ να μπω λόγω της ανακαίνισης. Τεσπα εγώ μπερδεύτηκα γιατί τώρα που στείλατε ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση στις σχολές εγώ έλαβα του Νταρμ ενώ μάλλον έπρεπε να λάβω του Μποπατόν. Ας μου πει κάποιος που φοιτώ τέλως πάντων crying ....
    Σόρυ αν τα λέω μπερδεμένα, ελπίζω να κατάλαβες τον προβληματισμό μου...

Παράπονα - Σελίδα 31 Of+course+it%27s+happening+in+your+head+harry          Παράπονα - Σελίδα 31 Tumblr_lohjsrnn2F1qf4v05
    Παράπονα - Σελίδα 31 Pbucket
    The Sorting Hat
    The Sorting Hat
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Magical Identity

Δημοσίευση από The Sorting Hat Πεμ Οκτ 08, 2015 4:37 pm

Στο Μπομπατόν είχες γίνει δεκτή hoho ;
    Απλά αγνόησε το ερωτηματολόγιο της Ρέας και θα σου στείλει ο Γιώργος το ερωτηματολόγιο του Μπομπατόν.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 9:43 am