+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις
Παράπονα
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°876
Απ: Παράπονα
Μα δεν σπαμάρουμε... περιμένω την εξήγηση που μου υποσχέθηκε η διαχειρίστρια...
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°877
Severus John Snape έγραψε:Μα δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά σας το γράφω και εδώ...
Μου άρεσε ιδιαίτερα το Halloween Event 2017 το οποίο θα "ερχόταν" αργότερα όπως μας είπε το TEAM
Αλλά ίσως το ΤΕΑΜ έχει κάτι παραπάνω να μας πει, εκτός του γνωστού, «Δεν έχουμε μέλη»
Αν δεν είχες δεν θα το συζητούσαμε, αλλά προφανώς έχεις!
Ναι το τιμ έχει να πει κάτι περισσότερο.. Έχουμε μέλη, μέλη σαν εσένα που για παράπονα είναι πρώτοι και δεν έχουν κάνει ποστ οπουδήποτε αλλού τελευταία.. Μέλη που λένε πόσο θέλουν να δουλέψουν, αλλά όποτε γίνονται αιτήσεις δεν συμμετέχουν.. Μέλη που μιλάνε για το πόσο θέλουν να δουν μια αλλαγή, αλλά τη θέλουν από άλλους.. Ένα φόρουμ για να κάνει παρτάκια κλπ, θέλει κάτι παραπάνω από 4-6 άτομα που θα προσπαθούν να γράφουν σε κάθε τόπικ που θα ανοίξουν, μόνοι τους.. Αφού τα "μέλη" δεν θα ποστάρουν..
Severus John Snape έγραψε:Όσο για αυτό "τα παιδιά" δεν έχουν κάνει τουλάχιστον 5 ΕΒΕΝΤ των τελευταίων ετών οπότε....όχι «τα παιδιά» δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν... κάνουν, αν κάνουν, τα απολύτως απαραίτητα
Άμα κοιτάξεις τα Ποστ, των τελευταίων ετών, θα δεις πως οποιαδήποτε πρόταση έκανε ο οποιοσδήποτε για οτιδήποτε στο φόρουμ απλά του λέγαν δεν έχουμε μέλη. Κάποια στιγμή, άτομα με θέσεις ευθύνες απλά εξαφανίστηκαν (εδώ δεν μιλάω για την Μαρίνα) άφησαν κενές τις θέσεις τους, τις ανέλαβαν άλλοι και στο τέλος επιβραβεύτηκαν για αυτό. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι το μότο τους! Οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση
Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο το ότι θεωρείς οποιονδήποτε τον εαυτό σου.. Πριν απο 1-2 βδομάδες υπήρξε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση στις προτάσεις, όπου το παιδί που την έκανε είπε "ξέρω από κώδικα, μπορώ να βοηθήσω και να κάνω και εγώ πράγματα" η οποία πρόταση συζητείται ήδη.. Βλέπεις τη διαφορά?
Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ιδέες, συζητούν την υλοποίηση τους, κρίνουν πόσο εφικτό είναι κάτι.. Και υπάρχουν και άλλοι που λένε "πρόταση = αυτή, κάντε την".
Επίσης βρίσκω ξανά πολύ χαριτωμένο, το ότι μιλάς για έτη ενώ το τιμ που είμαστε τώρα δεν έχουμε κλείσει ούτε χρόνο, οπότε μάλλον μας ρίχνεις όλες τις ευθύνες για ότι πήγε στραβά στο ΧΓ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του.. Και φυσικά το ότι εσύ που μας κατηγορείς ότι δεν κάνουμε τίποτα, δεν πάτησες καν σε οποιοδήποτε τόπικ της εορταστικής ενότητας του καλοκαιριού.. Αλλά φαντάζομαι ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά έτσι?
- my stuff... :
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°878
Claire Delacour έγραψε:Severus John Snape έγραψε:Μα δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά σας το γράφω και εδώ...
Μου άρεσε ιδιαίτερα το Halloween Event 2017 το οποίο θα "ερχόταν" αργότερα όπως μας είπε το TEAM
Αλλά ίσως το ΤΕΑΜ έχει κάτι παραπάνω να μας πει, εκτός του γνωστού, «Δεν έχουμε μέλη»
Αν δεν είχες δεν θα το συζητούσαμε, αλλά προφανώς έχεις!
Ναι το τιμ έχει να πει κάτι περισσότερο.. Έχουμε μέλη, μέλη σαν εσένα που για παράπονα είναι πρώτοι και δεν έχουν κάνει ποστ οπουδήποτε αλλού τελευταία.. Μέλη που λένε πόσο θέλουν να δουλέψουν, αλλά όποτε γίνονται αιτήσεις δεν συμμετέχουν.. Μέλη που μιλάνε για το πόσο θέλουν να δουν μια αλλαγή, αλλά τη θέλουν από άλλους.. Ένα φόρουμ για να κάνει παρτάκια κλπ, θέλει κάτι παραπάνω από 4-6 άτομα που θα προσπαθούν να γράφουν σε κάθε τόπικ που θα ανοίξουν, μόνοι τους.. Αφού τα "μέλη" δεν θα ποστάρουν..Severus John Snape έγραψε:Όσο για αυτό "τα παιδιά" δεν έχουν κάνει τουλάχιστον 5 ΕΒΕΝΤ των τελευταίων ετών οπότε....όχι «τα παιδιά» δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν... κάνουν, αν κάνουν, τα απολύτως απαραίτητα
Άμα κοιτάξεις τα Ποστ, των τελευταίων ετών, θα δεις πως οποιαδήποτε πρόταση έκανε ο οποιοσδήποτε για οτιδήποτε στο φόρουμ απλά του λέγαν δεν έχουμε μέλη. Κάποια στιγμή, άτομα με θέσεις ευθύνες απλά εξαφανίστηκαν (εδώ δεν μιλάω για την Μαρίνα) άφησαν κενές τις θέσεις τους, τις ανέλαβαν άλλοι και στο τέλος επιβραβεύτηκαν για αυτό. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο.... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι το μότο τους! Οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση
Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο το ότι θεωρείς οποιονδήποτε τον εαυτό σου.. Πριν απο 1-2 βδομάδες υπήρξε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση στις προτάσεις, όπου το παιδί που την έκανε είπε "ξέρω από κώδικα, μπορώ να βοηθήσω και να κάνω και εγώ πράγματα" η οποία πρόταση συζητείται ήδη.. Βλέπεις τη διαφορά?
Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ιδέες, συζητούν την υλοποίηση τους, κρίνουν πόσο εφικτό είναι κάτι.. Και υπάρχουν και άλλοι που λένε "πρόταση = αυτή, κάντε την".
Επίσης βρίσκω ξανά πολύ χαριτωμένο, το ότι μιλάς για έτη ενώ το τιμ που είμαστε τώρα δεν έχουμε κλείσει ούτε χρόνο, οπότε μάλλον μας ρίχνεις όλες τις ευθύνες για ότι πήγε στραβά στο ΧΓ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του.. Και φυσικά το ότι εσύ που μας κατηγορείς ότι δεν κάνουμε τίποτα, δεν πάτησες καν σε οποιοδήποτε τόπικ της εορταστικής ενότητας του καλοκαιριού.. Αλλά φαντάζομαι ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά έτσι?
Αγαπήτη Καλλ, εσύ ειδικά στο Team δεν μπήκες εχτές... οπότε μάλλον το χαριτωμένο είναι να θεωρείς ότι δεν έχεις καμία ευθύνη.
Το αν κάποια μέλη είναι ενεργά ή όχι φαίνεται από τον αριθμό των ποστ στο προφίλ τους. Αλλά δυστυχώς δεν θα κάτσω και θα πω τι καλά που τα κάνει βρε παιδιά η Καλλ. Επίσης δεν μπορεί να περιμένεις πραγματικά ότι μετά τα τελευταία γεγονότα υπήρχε έστω και μία στο εκατομμύριο να δεις "αίτηση" για πόστο από κάποιο μέλος που μέσα σε μια νύχτα στείλατε στα αδιάβαστα σαν τους χουντικούς! Και ναι ακόμα πιστεύω ότι δράσατε σαν στρατιωτικοί και κάνατε πραξικόπημα, απλά δεν το συζητάω, γιατί το ζητήσατε εσείς.
Ας γυρίσω λοιπόν στα δικά μου. Γιατί αν θυμάσαι Καλλ μου, όταν η Μαρινά άλλαξε το σύστημα την βιβλιοθήκης με τα βίντεο ποιος κάθισε και δημιούργησε Intros, Λογότυπα κτλ. Όλες οι προτάσεις μου είναι πάντα πάνω στα πράγματα που μπορώ να κάνω και όχι σε κάτι που δεν μπορώ. Τα νέα εικονίδια του Χαφλ ποιος τα έφτιαξε Καλλ μου, εσύ; Τα τεύχη του προφήτη τα έβγαλες εσύ Καλλ μου; Πες μας Καλλ, εσύ από την μέρα που έγινες κίτρινη στο κοιτώνα ΤΙ έκανες; Α ναι μερικά τεύχη της εβδομαδιαίας.... Πότε έκανες ως κίτρινη, αγαπητή Καλλ, κάποια από τα ενδοκοιτωνικά μας Εβεντ; Οπότε Καλλ μου, χαριτωμένο μάλλον είναι που ακόμα πιστεύεις ότι θα κριθείς από την στιγμή που έγινες πράσινη... Όσο για το καλοκαιρινό Εβεντ Καλλ μου απλά ΔΕΝ ήταν ΕΒΕΝΤ! Που ήταν οι γρίφοι; Που ήταν τα παιχνίδια; Να μπω να δω αν παρήγγειλες πάλι σούσι και να σου στείλω φωτώ; ή να δω τι έβλεπες στο youtube. Επίσης αν προσέξεις στο "ΕΒΕΝΤ" έγραψα στο τόπικ για Χρόνια Πολλά και έφυγα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάτι άλλο.
Τέλος, δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά Καλλ μου, απλά όταν κάποιον τον διώχνεις δεν περιμένεις πραγματικά να είναι κάθε μέρα σπίτι σου και να σου λέει τι ωραία, τι κάλα...
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°879
Ακόμα και εγώ, δεν έχω κλείσει χρόνο, αλλά οκ..
Δεν σου είπαμε να μην το συζητάς, δημοκρατία έχουμε και είσαι ελεύθερος να λες ότι θες.. Όπως έχουμε ήδη ξαναματαπεί, θεωρήσαμε ότι οι επιμελητές δεν χρειάζονται με βάση των αριθμό μελών.. Αν ήθελες να βοηθήσεις δεν σου απαγόρεψε κανείς να μπεις σε κάποια άλλη θέση και να έχεις έναν πιο ενεργό ρόλο.. Δική σου επιλογή ήταν..
Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τη δουλειά που έκανες όσο ήσουν, μπράβο σου και συγχαρητήρια.. 1ον στον προφήτη τον είχες εσύ δεν ρωτήθηκα ποτέ αν μπορώ να βοηθήσω και αρνήθηκα.. Ναι σαν κίτρινη έβγαλα τα περιοδικά (με ελάχιστη βοήθεια γιατί δεν υπήρχαν μέλη), έκανα τα συνθήματα κανονικά στην ώρα τους, άνοιξα τις μαγειρικές, απλά ήμουν μόνη μου.. Βέβαια θέση είχα πάνω από 2 χρόνια πριν, και δεν είχες πει κάτι..
Το ότι δεν ήταν των προσδοκιών σου, δεν ήταν λάθος μας.. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε τα 3 άτομα που ήμασταν.. Επαναλαμβάνω ότι όποιος θέλει παραπάνω μπορεί να αναλάβει να βοηθάει και παραπάνω..
Δεν σου είπα να έρθεις σπίτι μου, και το ΧΓ δεν είναι σπίτι ΜΟΥ.. Αν το θεωρούσες και δικό σου αντί να περνάς την ώρα σου στα παράπονα, θα συμμετείχες για να βοηθήσεις και να το ανεβάσεις.. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου.. Τώρα ο καθένας, όπως νομίζει..
Δεν σου είπαμε να μην το συζητάς, δημοκρατία έχουμε και είσαι ελεύθερος να λες ότι θες.. Όπως έχουμε ήδη ξαναματαπεί, θεωρήσαμε ότι οι επιμελητές δεν χρειάζονται με βάση των αριθμό μελών.. Αν ήθελες να βοηθήσεις δεν σου απαγόρεψε κανείς να μπεις σε κάποια άλλη θέση και να έχεις έναν πιο ενεργό ρόλο.. Δική σου επιλογή ήταν..
Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τη δουλειά που έκανες όσο ήσουν, μπράβο σου και συγχαρητήρια.. 1ον στον προφήτη τον είχες εσύ δεν ρωτήθηκα ποτέ αν μπορώ να βοηθήσω και αρνήθηκα.. Ναι σαν κίτρινη έβγαλα τα περιοδικά (με ελάχιστη βοήθεια γιατί δεν υπήρχαν μέλη), έκανα τα συνθήματα κανονικά στην ώρα τους, άνοιξα τις μαγειρικές, απλά ήμουν μόνη μου.. Βέβαια θέση είχα πάνω από 2 χρόνια πριν, και δεν είχες πει κάτι..
Το ότι δεν ήταν των προσδοκιών σου, δεν ήταν λάθος μας.. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε τα 3 άτομα που ήμασταν.. Επαναλαμβάνω ότι όποιος θέλει παραπάνω μπορεί να αναλάβει να βοηθάει και παραπάνω..
Δεν σου είπα να έρθεις σπίτι μου, και το ΧΓ δεν είναι σπίτι ΜΟΥ.. Αν το θεωρούσες και δικό σου αντί να περνάς την ώρα σου στα παράπονα, θα συμμετείχες για να βοηθήσεις και να το ανεβάσεις.. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου.. Τώρα ο καθένας, όπως νομίζει..
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°880
Claire Delacour έγραψε:Ακόμα και εγώ, δεν έχω κλείσει χρόνο, αλλά οκ..
Δεν είχα να πω κάτι για την τότε θέση σου.
Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι απλά διαφωνούμε σε κάποια πράγματα.
Denrean- Moderator
Ministry's Officer of DMLE - Αριθμός μηνυμάτων : 2057
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2016
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: The only verdict is vengeance
- Δημοσίευση Ν°881
Η αναζητηση για το μερος στο οποιο πραγματικα ανηκουμε ειναι ενα ταξιδι Γιαννη μου. Για αλλους μικροτερο για αλλους μεγαλυτερο...
-feeling pensive @ home
-feeling pensive @ home
Greek power- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 10/12/2018
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°882
Εχω ενα προβλημα παω να απαντησω στις ερωτησεις για επιλογη κοιτωνα απανταω αλλα δεν μου βγαζει τετραψηφιο αριθμο ειναι ενα κυκλακι και φορτωνει για πολλη ωρα.
Greek power
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°883
ισως φταιει η συνδεση σου γιατι εμενα φορτωνει κανονικα το τεστ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°884
Δεν είναι ότι δεν του φορτώνει, το θέμα είναι ότι δεν του βγάζει τον τετραψήφιο.
Θα μπω την Παρασκευή από πσ για να το κοιτάξω και στο tablet δεν μου παίζει. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε...αλλιώς στείλε μου τις απαντήσεις σε ΠΜ. Αλλά μάλλον το θέμα είναι λόγω σύνδεσης. Θα δούμε.
Θα μπω την Παρασκευή από πσ για να το κοιτάξω και στο tablet δεν μου παίζει. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε...αλλιώς στείλε μου τις απαντήσεις σε ΠΜ. Αλλά μάλλον το θέμα είναι λόγω σύνδεσης. Θα δούμε.
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°885
Update: Ισχύει πως είναι σε ένα infinite loop και δεν βγάζει τον αριθμό. Όταν κάνεις το τεστ, γράψε τι απάντησες σε κάθε ερώτηση και στείλε μου ΠΜ.
Πάω να αλλάξω και τις οδηγίες.
Πάω να αλλάξω και τις οδηγίες.
- Stuff and Thangs:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°886
Ναι γεια σας, μπορούμε να έχουμε τα παλιά-νέα σήματα πίσω στο τάγμα του Μέρλιν και όχι τα παλιά-παλιά;
Θενκς λοτ
https://s1218.photobucket.com/user/iamtasos/library/order
Θενκς λοτ
https://s1218.photobucket.com/user/iamtasos/library/order
meet me in montauk
Carl
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°887
Γίνεται και έγινε
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°888
Σας μερσω για το κούκλα
meet me in montauk
Carl
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°889
Αει μωρη
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°890
Τα παράπονα σου στο τοπικ μου στο Τάγμα
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°891
Γιατί; Κι εδώ παράπονα κάνω;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°892
Σπαμαρεις όπως πάντα
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°893
ηρθα να παραπονεθω που εκανε ο τασουμπης λογκ ιν και δεν τον πετυχα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°894
μπορείτε να διαγράψετε τον nearly headless nick? είναι αντιαισθητικός :/
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°895
Θυμάσαι Κονιε Κάλεν παλιές εποχές;
https://www.harryworld.org/t3733-topic#603929
https://www.harryworld.org/t3733-topic#603929
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°896
θυμάσαι γεο123 που δεν βρίσκω το φόρουμ που διάγραψες;
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°897
Το Harryworld το παλιό, το Ορθόδοξο
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°898
Είστε τόσο νέοι που δεν θυμάστε τον π.φαλιρο13 και τον RemousLoupin ως επιμελητή Χάφλπαφ.
Μην σπαμαρετε τώρα. Ξου.
Ήσασταν και στο τημ τρομάρα σας.
Μην σπαμαρετε τώρα. Ξου.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°899
δηλαδη, δεν ειναι στις αρμοδιοτητες του τημ να σπαμμαρει;Nearly Headless Nick έγραψε:Είστε τόσο νέοι που δεν θυμάστε τον π.φαλιρο13 και τον RemousLoupin ως επιμελητή Χάφλπαφ.
Μην σπαμαρετε τώρα. Ξου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .: