Ισχυεί ότι ξέρω βυζάντινη μουσική αλλά εσύ δεν θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό!
Άντε μάθε τα τρία παλούκια σου και χόρεψε το καλύτερα τα τρία σας!
Leonie Vernier έγραψε:Η Καλλιρόη (πέρα απ' τ'ότι γράφει λάθος το όνομά της) δεν απαντάει γρήγορα στα μηνύματα.
Παρακαλώ να γίνει κάτι, δεν είναι κατάσταση αυτή.
Eruntanλ έγραψε:Οι κοιτώνες του Ντάρμστρανγκ πότε θα ξαναλειτουργήσουν; Έχω μπει στον Klyk Vampira αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό και δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον Δράκουλα μέσα μου.
Claire Delacour έγραψε:Όπως ήδη ξέρεις (τουλάχιστον εγώ στο έχω πει ήδη) η ειρωνεία δεν είναι όμορφο πράγμα.. Αν έχεις κάποιο παράπονο μπορείς να περάσεις από εδώ -όπως έγραψε ήδη και η Ιωάννα (που το λατρεύω αυτό το κορίτσι ) και ένα μέλος του τιμ θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει όσο πιο σύντομα μπορεί!
Severus John Snape έγραψε:Claire Delacour έγραψε:Όπως ήδη ξέρεις (τουλάχιστον εγώ στο έχω πει ήδη) η ειρωνεία δεν είναι όμορφο πράγμα.. Αν έχεις κάποιο παράπονο μπορείς να περάσεις από εδώ -όπως έγραψε ήδη και η Ιωάννα (που το λατρεύω αυτό το κορίτσι ) και ένα μέλος του τιμ θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει όσο πιο σύντομα μπορεί!
Μα δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά σας το γράφω και εδώ...
Μου άρεσε ιδιαίτερα το Halloween Event 2017 το οποίο θα "ερχόταν" αργότερα όπως μας είπε το TEAM
Αλλά ίσως το ΤΕΑΜ έχει κάτι παραπάνω να μας πει, εκτός του γνωστού, «Δεν έχουμε μέλη»
Όσο για αυτό "τα παιδιά" δεν έχουν κάνει τουλάχιστον 5 ΕΒΕΝΤ των τελευταίων ετών οπότε....όχι «τα παιδιά» δεν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν... κάνουν, αν κάνουν, τα απολύτως απαραίτηταHiggs Boson έγραψε:Severus John Snape έγραψε:Claire Delacour έγραψε:Όπως ήδη ξέρεις (τουλάχιστον εγώ στο έχω πει ήδη) η ειρωνεία δεν είναι όμορφο πράγμα.. Αν έχεις κάποιο παράπονο μπορείς να περάσεις από εδώ -όπως έγραψε ήδη και η Ιωάννα (που το λατρεύω αυτό το κορίτσι ) και ένα μέλος του τιμ θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει όσο πιο σύντομα μπορεί!
Μα δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά σας το γράφω και εδώ...
Μου άρεσε ιδιαίτερα το Halloween Event 2017 το οποίο θα "ερχόταν" αργότερα όπως μας είπε το TEAM
Αλλά ίσως το ΤΕΑΜ έχει κάτι παραπάνω να μας πει, εκτός του γνωστού, «Δεν έχουμε μέλη»
Να ρωτήσω κάτι, επειδή έχεις εκφράσει πολλές φορές δυσαρέσκεια στο παρελθόν (και μάλιστα όχι πάντα με ωραίο τρόπο), γιατί δεν πρότεινες εσύ κάτι για το Halloween event;
Τα παιδιά κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά έχουμε όλοι μας προσωπικές ζωές έξω από το φόρουμ. Επειδή δεν έγινε ένα event για μια γιορτή που στο κάτω - κάτω στην Ελλάδα δε γιορτάζουμε καν δεν ήρθε κι ο Αρμαγεδδών.
Severus John Snape έγραψε:Οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση