+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις
Παράπονα
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Παράπονα
Πενήντα!
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°377
Δες εδώ για αναλυτικά https://www.harryworld.org/t3416-topic
Και καλύτερα ότι απορία έχεις να το λες στις "ερωτήσεις"
Και καλύτερα ότι απορία έχεις να το λες στις "ερωτήσεις"
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°378
Δεν είναι παράπονο, είναι κάτι που έχω την ανάγκη να πω. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βλέπω όλον αυτό το σαματά εδώ πέρα εξαιτίας μου, και θέλω να πω μερικά πραγματάκια. Και τι να πρωτοπώ;; Να πω για την άθλια και χάλια συμπεριφορά μου τους τελευταίους 9 μήνες;; Για όλες τις ταραχές που προκάλεσα σε μέλη, απλά και ΟΔΣ;; Είναι πολλά, νιώθω όμως την ανάγκη να τα πω, όλα, δημοσίως, γιατί σε όλους αναφέρονται.
Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη σε ολόκληρο το φόρουμ, για όσα κακά προκάλεσα μόνος μου, για όσα άσκοπα τόπικς δημιούργησα, για όλους όσους προσέβαλλε η συμπεριφορά μου, έστω και εμμέσως, δεν έχει σημασία.
Μπράβο σε όλους, που ανεχτήκατε εμένα και τις αντιφατικές ιδέες μου τους τελευταίους μήνες. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως και μόνο η εγγραφή μου ήταν ένα δεινό, καθώς μόνο κακά και αντιπάθεια προκάλεσα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να αφήσω αυτήν την σελίδα, με τίποτα.
Με αφορμή κάποια χθεσινά γεγονότα, που οδήγησε στην πυροδότηση πολλών μελών καθαρά για χάρη μου, και σκεφτόμενος την αιτία που συνέβη ότι συνέβη, ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να απολογηθώ κι εγώ, σε όλους, γιατί δεν προσέβαλα κάποιον συγκεκριμένα, η ίδια η συμπεριφορά μου ήταν αυτή που προκαλούσε αποστροφή.
Αντι-ΟΔΣ υπογραφές, διαφημίσεις άλλων φόρουμς χωρίς άδεια της ΟΔΣ, ίσως και κακή συμπεριφορά απέναντι σε άλλα μέλη κάποιες φορές, όλα παιδιάστικες βλακείες, που μόνο ανωριμότητα δείχνουν.
Μία συγνώμη λοιπόν σε όλα τα μέλη που αναγκάστηκαν να ακούσουν τις βλακώδεις ιδέες μου στον προφήτη επικαιρότητας, μα δυστυχώς αυτές είναι, οπότε από δω και πέρα θα κάνω προσπάθεια να τις θάβω όσο μπορώ μέσα μου, αν είναι να επιτευχθεί πιο ήσυχο κλίμα εδώ πέρα.
Μια ιδιαίτερη συγνώμη στα μέλη Tom Marvolo Riddle και elliza, τα οποία προσέβαλα εμμέσως στο τόπικ "Ήρωες ανάμεσά μας" με την αλλαγή του τίτλου σε "Δυο βλάκες ανάμεσά μας". Ήταν θυμός, ήταν οργή, αλλά κυρίως κατινιά και βλακεία.
Συγνώμη σε κάθε μέλος της ΟΔΣ, για την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν με το κλείδωμα των τόπικ μου, καθώς και την επαγρύπνηση κατά τον Αύγουστο μην φτιάξω καινούριο λογαριασμό για να μπω, αφού ο δικός μου ήταν μπαναρισμένος.
Αντίδρασή μου για το μπαν; Αδικία, βλακεία, και οργή, παρόλο που ήξερα πως έτσι επέβλεπε ο κανόνας για το παράπτωμα. Ένιωσα οργή για κάθε μέλος της ομάδας, λες και έφταιγαν αυτοί που πήρα εγώ το μπαν με τις βλακείες μου.
Επειδή όμως όπως λέγαν και οι παλιοί, καλιό αργά παρά ποτέ, έμαθα έστω και 9 μήνες μετά από την εγγραφή μου να μην κρατάω κακίες σε κανέναν, όλοι είναι εδώ για κάποιο λόγο, για να διδαχτεί ο ένας από τον άλλο. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη , έστω και τόσο αργά, να ζητήσω δημόσια τη συγνώμη όλου του φόρουμ, για ότι προκάλεσα. Πιστεύω πως έστω και τώρα, 9 μήνες μετά την εγγραφή μου, μπορεί να γίνει μια νέα αρχή, παραδέχομαι την άθλια συμπεριφορά μου, και δέχομαι την υπερπροσπάθεια για κάθε βελτίωσή της.
Είμαι 9 μήνες πιο ώριμος από τις 19/01/2013, καιρός να το αποδείξω λοιπόν....
Θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη σε ολόκληρο το φόρουμ, για όσα κακά προκάλεσα μόνος μου, για όσα άσκοπα τόπικς δημιούργησα, για όλους όσους προσέβαλλε η συμπεριφορά μου, έστω και εμμέσως, δεν έχει σημασία.
Μπράβο σε όλους, που ανεχτήκατε εμένα και τις αντιφατικές ιδέες μου τους τελευταίους μήνες. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως και μόνο η εγγραφή μου ήταν ένα δεινό, καθώς μόνο κακά και αντιπάθεια προκάλεσα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να αφήσω αυτήν την σελίδα, με τίποτα.
Με αφορμή κάποια χθεσινά γεγονότα, που οδήγησε στην πυροδότηση πολλών μελών καθαρά για χάρη μου, και σκεφτόμενος την αιτία που συνέβη ότι συνέβη, ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να απολογηθώ κι εγώ, σε όλους, γιατί δεν προσέβαλα κάποιον συγκεκριμένα, η ίδια η συμπεριφορά μου ήταν αυτή που προκαλούσε αποστροφή.
Αντι-ΟΔΣ υπογραφές, διαφημίσεις άλλων φόρουμς χωρίς άδεια της ΟΔΣ, ίσως και κακή συμπεριφορά απέναντι σε άλλα μέλη κάποιες φορές, όλα παιδιάστικες βλακείες, που μόνο ανωριμότητα δείχνουν.
Μία συγνώμη λοιπόν σε όλα τα μέλη που αναγκάστηκαν να ακούσουν τις βλακώδεις ιδέες μου στον προφήτη επικαιρότητας, μα δυστυχώς αυτές είναι, οπότε από δω και πέρα θα κάνω προσπάθεια να τις θάβω όσο μπορώ μέσα μου, αν είναι να επιτευχθεί πιο ήσυχο κλίμα εδώ πέρα.
Μια ιδιαίτερη συγνώμη στα μέλη Tom Marvolo Riddle και elliza, τα οποία προσέβαλα εμμέσως στο τόπικ "Ήρωες ανάμεσά μας" με την αλλαγή του τίτλου σε "Δυο βλάκες ανάμεσά μας". Ήταν θυμός, ήταν οργή, αλλά κυρίως κατινιά και βλακεία.
Συγνώμη σε κάθε μέλος της ΟΔΣ, για την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν με το κλείδωμα των τόπικ μου, καθώς και την επαγρύπνηση κατά τον Αύγουστο μην φτιάξω καινούριο λογαριασμό για να μπω, αφού ο δικός μου ήταν μπαναρισμένος.
Αντίδρασή μου για το μπαν; Αδικία, βλακεία, και οργή, παρόλο που ήξερα πως έτσι επέβλεπε ο κανόνας για το παράπτωμα. Ένιωσα οργή για κάθε μέλος της ομάδας, λες και έφταιγαν αυτοί που πήρα εγώ το μπαν με τις βλακείες μου.
Επειδή όμως όπως λέγαν και οι παλιοί, καλιό αργά παρά ποτέ, έμαθα έστω και 9 μήνες μετά από την εγγραφή μου να μην κρατάω κακίες σε κανέναν, όλοι είναι εδώ για κάποιο λόγο, για να διδαχτεί ο ένας από τον άλλο. Ένιωσα λοιπόν την ανάγκη , έστω και τόσο αργά, να ζητήσω δημόσια τη συγνώμη όλου του φόρουμ, για ότι προκάλεσα. Πιστεύω πως έστω και τώρα, 9 μήνες μετά την εγγραφή μου, μπορεί να γίνει μια νέα αρχή, παραδέχομαι την άθλια συμπεριφορά μου, και δέχομαι την υπερπροσπάθεια για κάθε βελτίωσή της.
Είμαι 9 μήνες πιο ώριμος από τις 19/01/2013, καιρός να το αποδείξω λοιπόν....
Nethiel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 14082
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°379
Μπράβο ρε Ντράγκον..
Και δεν το λέω που το δημοσίευσες αλλά επειδή πιστεύω ότι το εννοείς..
Και δεν το λέω που το δημοσίευσες αλλά επειδή πιστεύω ότι το εννοείς..
- Durmstrang:
- etc :
R.S.T. MEMBER
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°380
Πρώτα ρίξε τους τόνους και μετά στείλε μου ό,τι θες να συζητήσουμε με πμ, σε ένα πιο φιλικό κλίμα.Alviva Black έγραψε:Μα σας είπα πως δεν ήθελα να το συνεχίσω δεν είχα κάτι άλλο να πω.Αλλά έπρεπε να σχολιάσω το ποστ του Tom Marvolo Riddle γιατί με αφορούσε.
Δηλαδή τι ; Περιμένατε μετά το ποστ της Ασημίνας να έρθουμε όλοι να ζητήσουμε γωνατιστοί συγνώμη ; Εγώ την συγνώμη μου την είπα στον Γιάννη και από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα,δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κάποιον άλλο.
Δεν με τύφλωνε και δεν με τυφλώνει κανένα πείσμα.Έχω επαναλάβει αμέτρητες φορές και στο facebook και εδώ πως βιαστήκαμε να σκεφτούμε το θέμα των υπογραφών.Έχω δηλώσει αμέτρητες φορές πως ήμουν διατεθειμένη να περιμένω να δω αν η συμπεριφορά του Γιάννη θα αλλάξει.Το δήλωσα ακόμα και πριν δωθούν οι ποινές.Το συζήτησα και με τον Γιώργο στο Υπουργείο.Άλλα μάλλον δεν το πήρατε και δεν το παίρνετε υπόψη σας.
Για να πειστείτε πως δεν υποστηρίζω το DTFH και πως δεν συνεχίζω να θέλω να διωχτεί ο Γιάννης από το φόρουμ θέλετε να κάνω και εγώ ένα γλυκανάλατο ποστ ; Γιατί μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα.
Γιάννη μπράβο και από μένα, για την ειλικρίνεια σου. Να 'σαι καλά και να ξέρεις πως πάντα θα 'ναι ανοιχτό το φόρουμ και για σενα και για τον καθένα σας. Είναι το καταφύγιό μας από την σκληρή πραγματικότητα
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°381
Για μενα Αλβιβα ναι θα επρεπε να ζητησεις συγνωμη απο ολους. Δεν προσεβαλες μονο τον Γιάννη αλλα υποστηριξες την υπονομευση της λειτουργιας αυτου του φορουμ ως οργανωμενη κοινότητα. Μια οργανωμενη, συγκεντρωμενη υποομαδα εναντιον ενος ατόμου και αφοσιωμενη σε εναν σκοπο. Αυτό υπο άλλες συνθήκες (μη διαδυκτιακες) θα μπορουσε να θεωρηθει κατι σαν παρακρατος ξερεις. Αν δεν το κοβαμε τωρα και δεν ειχαμε μπει σφηνα, δεν ξέρει κανεις τι μεγεθος θα είχε πάρει.
Ανοιξατε τους ασκους του Αιολου...για ολους μας, και δεν βλαπτει να ζητησεις και μια συγνωμη. Η Ασημινα καταλαβε και ζητησε συγνωμη. Το ιδιο και ο Γιαννης για την συμπεριφορα εκ μερους του. Μην συνεχιζεις αυτο το υφος και μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
Ανοιξατε τους ασκους του Αιολου...για ολους μας, και δεν βλαπτει να ζητησεις και μια συγνωμη. Η Ασημινα καταλαβε και ζητησε συγνωμη. Το ιδιο και ο Γιαννης για την συμπεριφορα εκ μερους του. Μην συνεχιζεις αυτο το υφος και μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°382
Εντάξει, ας μην εξισώσουμε την Αλβίβα και με τον Χίτλερ. Το αν ζήτησε συγγνώμη, ή αν ζήτησα εγώ ή η Ασημίνα, παραμένει προσωπικό θέμα. Η Ασημίνα απλώς επέλεξε να γράψει ΚΑΙ εδώ. Φτάνει νομίζω, δεν φτάνει; Και ειδικά όταν μετά από αυτό το συμβάν να συνεχίζεται η συζήτηση...
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°383
Ε μα, πραγματικά φτάνει. Είχατε την αξιοπρέπεια να το λήξετε κόσμια. Κρίμα είναι μετά από μια τόσο ωραία εκτόνωση της έντασης να συνεχίζεται όλο αυτό το θέμα.
♩ - ♫
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°384
^^^Εντάξει,Δημήτρη,μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις.Για πολλοστή φορά δεν με ακούτε και δεν σχολιάζετε αυτό που λέω αλλά συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι.Πολύ καλά λοιπόν.
Ο Γιάννης πιστεύεις ότι θα είχε κάνει αυτό το ποστ σήμερα ή αυτές τις μέρες τελοσπάντων αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά ; Κάποια στιγμή θα καταλάβαινε το λάθος του ναι,αλλά πιστεύεις πως αν δεν γίνονταν όλα αυτά θα το έκανε τώρα ; Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά την απάντηση.
Χαίρομαι πραγματικά που τελικά ο Γιάννης κατάλαβε το λάθος του και είναι έτοιμος για μια καινούρια αρχή και χαίρομαι που συνέβαλα σε αυτό.
Ο Γιάννης πιστεύεις ότι θα είχε κάνει αυτό το ποστ σήμερα ή αυτές τις μέρες τελοσπάντων αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά ; Κάποια στιγμή θα καταλάβαινε το λάθος του ναι,αλλά πιστεύεις πως αν δεν γίνονταν όλα αυτά θα το έκανε τώρα ; Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά την απάντηση.
Χαίρομαι πραγματικά που τελικά ο Γιάννης κατάλαβε το λάθος του και είναι έτοιμος για μια καινούρια αρχή και χαίρομαι που συνέβαλα σε αυτό.
- RAULSON:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°385
WTF? Χαίρεσαι για τι πράγμα ακριβώς; Που μαθεύτηκε το γκρουπάκι σας, γίνατε ρεζίλια όλες, και ζητήσατε και τα ρέστα από πάνω; Που ο Ντράγκον δεν είχε καν το δικαίωμα να δει αυτά που γράφετε γι' αυτόν και να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Εγώ θα έλεγα να ζητήσεις και τιμητικό ρανκ "Το μέλος που με την αστραφτερά υπέροχη συμπεριφορά του έκανε τον Ντράγκον να ζητήσει συγνώμη", μπορεί το θέμα με τις υπογραφές να μην σας έκατσε αλλά κάτι βγήκε απ' αυτήν την υπόθεση, σωστά;Alviva Black έγραψε:Ο Γιάννης πιστεύεις ότι θα είχε κάνει αυτό το ποστ σήμερα ή αυτές τις μέρες τελοσπάντων αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά ; Κάποια στιγμή θα καταλάβαινε το λάθος του ναι,αλλά πιστεύεις πως αν δεν γίνονταν όλα αυτά θα το έκανε τώρα ; Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά την απάντηση.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°386
Αλήθεια, την ξέρουμε;Alviva Black έγραψε:^^^Εντάξει,Δημήτρη,μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις.Για πολλοστή φορά δεν με ακούτε και δεν σχολιάζετε αυτό που λέω αλλά συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι.Πολύ καλά λοιπόν.
Ναι, Αλβίβα, με το που είχε ξεκινήσει να προσπαθεί για το καλύτερο, άρχισε το όλο επεισόδιο και η επιθετική σας στάση του κοβε τα φτερά και ακύρωνε οποιαδήποτε προσπάθεια του! Πάλι τα ίδια θα λεμε; Πάλι; Δηλαδή μέχρι που φτάνει η αυτογνωσία σου; Ανέλαβε επιτέλους ευθύνη!
Δεν συνέβαλες σε αυτό, για όνομα!!! Τραμπούκισες, απείλησες, έκανες κατάχρηση εξουσίας, εμπόδισες κάθε προσπάθεια του να γίνει καλύτερος. Μόνος του πόσταρε και απολογήθηκε για την προηγούμενη συμπεριφορά του. ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΥΘΥΝΗ και ειλικρινά μη συνεχίζεις το θέμα! Όλοι κατάλαβαν τη λάθος στάση τους και συ επιμένεις!
Σε παρακαλώ αν θες κάποιον να τσακωθείς ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ.
Ας λήξει κάπου αυτή η παρωδία συζήτησης. Σε εκλιπαρώ ρε συ Αλβίβα, σε εκπλιπαρώ.
♩ - ♫
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°387
Οντως αυτο που λέει η Ανθη ισχυει και για εμενα. Αμα θελεις καπου να βρισεις και να τα πεις, να στειλεις πμ και σε εμενα. Καλυτερα να ειμαστε οι διαχειριστες στον ρολο του κυματοθραυστη παρα ολο το φορουμ.
Το τοπικ ας μεινει στο ηρεμο κλιμα ομόνοιας που υπήρχε στα ποστ του Γιάννη και της Ασημίνας.
Μην συνεχιζουμε να τα λέμε εδώ, μιας και δεν υπαρχει κατι νεο να πουμε. Το Inbox μου ειναι ανοιχτο.
Το τοπικ ας μεινει στο ηρεμο κλιμα ομόνοιας που υπήρχε στα ποστ του Γιάννη και της Ασημίνας.
Μην συνεχιζουμε να τα λέμε εδώ, μιας και δεν υπαρχει κατι νεο να πουμε. Το Inbox μου ειναι ανοιχτο.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°388
Το συμβάν θεωρείται λήξαν. Οποιοδήποτε ποστ αφορά τη συγκεκριμενη υπόθεση θα σβηστεί ως σπαμ. Είτε απλού μέλους, είτε συντονιστη, είτε διαχειριστή.
Ας μιλήσουνε τα έργα και οι συμπεριφορές. Οχι άλλα λογια.
Ας μιλήσουνε τα έργα και οι συμπεριφορές. Οχι άλλα λογια.
Waldorf
- House of Westeros:
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°389
Γιατί βρε αγάπες τους ξανακάνατε πορτοκαλί τους έρμους τους επιμελητές;;
Eπίσης αυτό Μ το κουραδί στο υπουργείο είναι κάποιου είδους πλάκα;
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°390
Γιατί έχουμε γούστο θα ήταν μια καλή απάντηση
Το Μ είναι μοντερνιά
Το Μ είναι μοντερνιά
*
*
*
*
*
*
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°391
για τράβα να δεις αν έρχομαι
meet me in montauk
Carl
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°392
Εγώ συμφωνώ πως το πορτοκαλί κάθεται πολύ άσχημα στο μάτι.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°393
Το θέμα είναι οτι όλοι οι επιμελητές ανεξαιρέτως συμφωνήσανε στην αλλαγή αυτού του χρώματος.
meet me in montauk
Carl
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°394
Το πορτοκαλί και εμένα μου αρέσει περισσότερο.
Αλλά για το Μ η Ελλίζα έχει δίκιο, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το προηγούμενο ήταν πολύ πιο ωραίο .
Αλλά για το Μ η Ελλίζα έχει δίκιο, προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το προηγούμενο ήταν πολύ πιο ωραίο .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°395
Εντάξει στους μισούς άρεσε πολύ το μπλε(+ κ εμένα) στους αλλους μισούς το πορτοκαλί.
Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια γνώμη.
Και εξάλλου οι επιμελήτές φέρουν το χρώμα άρα έχουνε και τον κύριο λόγο στο θέμα.
Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια γνώμη.
Και εξάλλου οι επιμελήτές φέρουν το χρώμα άρα έχουνε και τον κύριο λόγο στο θέμα.
- <3:
For you...
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°396
Καλέ τι μας νοιάζει εμάς που οι επιμελητές είναι ολίγον γκαβοί; Άντε το πολύ πολύ να τους κλείσουμε ένα ραντεβού στον εποπυυ. Αν στο μέλλον θελήσουν άνιμαλ πριντ δηλαδή θα τους το βάλετε;
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°397
Μαρή σταμάτα πια φαγώθηκες
Ετσι είναι τώρα,τέλος.
Ετσι είναι τώρα,τέλος.
- <3:
For you...
elliza- Λύτης Κατάρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°398
Ε κλείστε το το ρημάδι το τόπικ τότε. Παλιά λέγαμε και ένα "θα συζητηθεί" για το θεαθήναι τουλάχιστον.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°399
Μα συζητήθηκε και αποφασίστηκε αυτό τι λέμε τόση ώρα;
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°400
Νομίζω ότι έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία το όλο θέμα. Χρόνια τώρα το αλλάζουμε το έρμο. Γίνονται μπλε, δεν αρέσει. Γίνονται μελιτζανί, δεν αρέσει. Γίνονται περτικαλί με βούλες, πάλι δεν αρέσει. Γίνονται ασημί, το μισούνε.elliza έγραψε:Γιατί βρε αγάπες τους ξανακάνατε πορτοκαλί τους έρμους τους επιμελητές;;
Όμως τον κύριο λόγο για το χρώμα των επιμελητών, τον έχουν οι ίδιοι οι επιμελητές. Πλειοψηφικά, κέρδισε το πορτοκαλί. Προφανώς και αν μας ζητούσαν animal print(δηλ. κάτι τραγικά κακόγουστο), δεν θα το βάζαμε. Μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Το Μ θα μπει υπό συζήτηση στην ΟΔΣ αφού υπάρχουν ενστάσεις.
♩ - ♫