.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις

Παράπονα

anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Παράπονα - Σελίδα 15 Empty Απ: Παράπονα

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Σεπ 24, 2013 6:19 pm

Alviva Black έγραψε:
    Gellert έγραψε:
    Μπαν ριξαμε και ειναι πολυ ΠΟΛΥ ευκολο να κανεις νεο λογαριασμο. Είναι ποινή Αλβίβα. Αμα καποιος δεν μπορει να μπει απο τον λογαριασμο του ειναι ποινη.
    Εγώ είχα την εντύπωση πως σκοπός αυτής της ποινής είναι να απομακρυνθεί λίγο το μέλος από την κοινότητα.Αν μπαίνει και ποστάρει από αλλού δεν σας πειράζει ; Απλά να μην μπαίνει από τον λογαριασμό που λέγεται Dragon the Grey.
    Εμένα δεν με πείραξε πως έχει διπλούς λογαριασμούς.Με πείραξε που το λέει δημόσια και περηφανεύεται για αυτό.Αλλά αφού εσάς δεν σας πειράζει,συγνώμη.
    Αυτό που σου λέει ο Gellert είναι ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλες τις IP, όλων των μελών και να τις συγκρίνουμε με όλες τις Ip, όλων των υπόλοιπων μελών. Μόλις διαπιστωθεί το παράπτωμα, είτε τυχαία, είτε επειδή είχαμε κάποιες πληροφορίες ότι κάποιο άτομο δημιούργησε διπλό λογαριασμό, είτε όταν μας κινήσει την υποψία τυχόν παρόμοιο στυλ γραφής, πράττουμε αναλόγως.
    Και το μέλος Dragon the Grey, τιμωρήθηκε γι αυτό, δείτε το και στο προφίλ του.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 24, 2013 6:22 pm

Αυτό που θέλω να ΤΟΝΙΣΩ είναι οτι πριν απο 4 χρόνια ένα ολόκληρο team με παρακαλούσε να μπανάρω ένα συγκεκριμένο μέλος που έβριζε, μιλούσε για βιασμούς, δεν σου έδινε κανένα λόγο να το συμπαθήσεις και είχε ιδιαίτερο ταλέντο στο παρασκήνιο.

Σε κόντρα όλων επέμεινα με το επιχείρημα οτι εδω μέσα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τον κόσμο που δεν μπορεί να δημιουργηθεί εκεί έξω. Το ΧΓ ήταν, είναι και θα είναι ο δικτυακός τόπος που μπορείς να νιώσεις σπίτι τις στιγμές που δεν το κάνει το ίδιο σου το σπίτι, το σχολείο τις στιγμές που δεν μπορεί να σε κρατήσει το ίδιο σου το σχολείο, η παρέα τις στιγμές που θα σε έχει πληγώσει η ίδια σου η παρέα.

Οι περισσότεροι έχετε νιώσει τον χλευασμό των άλλων στο πετσί σας, είτε λόγω διαφορετικότας, είτε λόγω της εμμονής σας να αγαπάτε πράγματα που οι άλλοι θεωρούσαν παιδικά, είτε επειδή κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία να σας καταλάβει. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Θλίβομαι όταν βλέπω τέτοιες ενέργειες.
    Θλίβομαι περισσότερο γιατί βλέπω οτι αναπαράγεται την κακόβουλη κριτική που συναντώ καθημερινά στους Μαγκλ.

Τι εννοείται όταν λέτε οτι αγαπάτε τα παραμύθια και τον κόσμο του φανταστικού;
    Δεν αγαπάτε τις αρχές του;
    Δεν αγαπάτε τα νοηματά του;

Οκ ο Dragon the Grey καταντά κουραστικός με την στάση του. Μπήκατε στη διαδικασία να τον προσεγγίσετε; Να τον κανετε μέρος της παρέας;

Πάω στοίχημα οτι οι περισσότεροι εδω μεσα εχετε πέσει θύμα bullying. Για διάφορους λόγους. Σχεδον όλοι εχουμε πέσει. Τι σας δίδαξε αυτο;

Αντι να θυμάστε τον πόνο που νιώσατε τότε προσπαθείτε να τον επαναφέρετε γύρω σας;
    ΓΙΑΤΙ;

Εχουν εμπλακεί διάφορα άτομα σε αυτήν την ιστορία. Ατομα που δεν θα περιμενα ποτέ οτι θα λειτουργούσαν έτσι. Ωστόσο έχετε ακόμα το χρόνο να διορθώσετε τις πράξεις σας.

Το να συνειδητοποιήσετε το γιατι ειναι σημαντικό να ομολογήσετε το πόσο σκληρή και κακογουστη ήταν όλη αυτή η ιστορία είναι εξαιρετικά σημαντικό.
    Τέλος το βασικότερο είναι να κάνετε στην άκρη τον πληγωμένο εγωισμό σας και πείτε μια γενναία συγγνώμη στο παιδί.

Μην αφήνετε την γκρίζα σας πλευρά να σας κάνει όσα θέλετε να αποφύγετε.

Παράπονα - Σελίδα 15 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Σεπ 24, 2013 6:23 pm

Morgan le Fay έγραψε:Πέραν αυτών των αστείων δικαιολογιών, Ανθή, λες πως έχεις ποστ στα χέρια σου. Σε παρακαλώ, πήγαινε στην περιοχή των μοντς και των διευθυντών και των επιμελητών, και δες τα κοσμητικά επίθετα που έχει δώσει ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΜ στον Ντράγκον. Αν τόσο σας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, κοιτάχτε μέσα στα γραφεία. Μ@λάκας, σπ@σαρχίδης, καθυστερημένος, μονάχα η κορυφή του παγόβουνου που είπε και ο Τάσος. Και μπράβο Τάσο, τα κατάφερες να διώξεις κόσμο που δε γουστάρεις. Είσαι απαράδεκτος το λιγότερο, και παράδειγμα διαχειριστή προς αποφυγή.

----

Επίσης γνωρίζω πως μετά από λίγο καιρό ο Τάσος του έβγαλε το μπαν της Ip του ντράγκον. Ο λόγος;
    "Γιατί μου έσπαγε τα νεύρα".
    Μάλιστα.
    Δεν θα αρνηθώ οτι έγινε αυτό ούτε το οτι το τι έχω πει. Η διαφορά είναι όμως μεγάλη. Δεν έκανα επίθεση στον Dragon The Gray ούτε εντός ούτε εκτός φόρουμ. Δεν άνοιξα ομάδα για να τον βρίζω και για να τον μπανάρω μαζεύοντας υπογραφές, δεν βγήκα να του επιβληθώ έτσι με το γαμώτο επειδή εγώ έχω θέση εξουσίας ενώ αυτός δεν έκανε τίποτα απλά και μόνο γιατί δεν μου αρέσουν οι απόψεις του ή επειδή με εκνευρίζει. Όταν χρειάστηκε, όταν ξεπέρασε τα όρια με τους διπλούς λογαριασμούς έριξα την ποινή του και όταν φάνηκε οτι συνέχιζε και αφού τον μπανάραμε να μπαίνει απο άλλους block-αρα την ip του για 1-2 ημέρες. Το block της ip πέρα απο το γεγονός οτι φεύγει μόνο του καθώς οι ip αλλάζουν πολύ συχνά, το έβγαλα επειδή στο facebook μου είπε οτι δεν μπορεί χωρίς καθόλου harryworld έστω χωρίς λογαριασμό και προφανώς δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ με αυτό το θέμα απο τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου λογαριασμό στο facebook, οπότε το έβγαλα ναι. Δεν πρόκειται να απολογηθώ γι'αυτή μου την πράξη σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εσένα.

Και με το να λέτε το "αυτός έκανε αυτό και ο άλλος εκείνο" δεν καταφέρνετε ΤΙΠΟΤΑ. Καθίστε και δείτε τις πράξεις σας και μην ασχολείστε με τις πράξεις τον άλλων. Δεν οδήγησαν στην ποινή σας οι πράξεις των άλλων οι ΔΙΚΕΣ σας οδήγησαν εκεί.

Για να μην αναφερθώ στα τελευταία ποστ της ομάδας το facebook οτι έκανα ολόκληρη ανασύνταξη της Ομάδας Διαχείρισης για να επιβάλω ποινές σε άτομα που δεν συμπαθώ. Είναι απλά εντελώς ανυπόστατες και γελοίες.

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω νομίζω οτι η ανθή και ο δημήτρης έχουν καλύψει το θέμα.

meet me in montauk

Carl
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Σεπ 24, 2013 6:26 pm

anthian9 :

H τιμωρία του ήταν απλά ότι γράφτηκε κάτι στο προφίλ του και στο "ποινικό μητρώο" του.Δεν είχα καμία ουσία.

Και καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να τα ελέγχετε όλα.Όμως από την στιγμή που κάποιος βγαίνει δημόσια και περηφανεύεται για τους διπλούς λογαριασμούς του νομίζω πως μπορέιτε να καταλάβετε ότι διαθέτει κάποιους.
    Επίσης επειδή από ό,τι βλέπω σας αρέσουν τα πριντ σκριν,να κοιτάξετε και τα πριντ σκριν στα οποία ο Γιάννης παραδέχεται μέσω πμ πως χρησιμοποιεί τον λογαριασμό Simon the Immortal.

Μerlin,με όλο τον σεβασμό δεν ξέρεις κατά πόσο τον προσεγγίσαμε και τι του είπαμε.Δεν είδαμε τον Dragon να κάνει ένα ποστ και αμέσως μαζευτήκαμε να τον μπανάρουμε.Συγνώμη κιόλας.Την άσχημη συμπεριφορά την ξεκίνησε αυτός.Δεν μιλάμε για μπούλινγκ.Δεν είδαμε πως δεν είχε ωραίο άβαταρ και αρχίσαμε να τον κοροϊδεύουμε.

Τάσο :

Εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν κατηγόρησα κανέναν.Αυτά που ανέφερα ήταν οι αδικίες που πιστεύω πως έγιναν.

Παράπονα - Σελίδα 15 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Παράπονα - Σελίδα 15 1290vg5h

RAULSON:
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 24, 2013 6:31 pm

Αλβίβα το μπούλινγκ δεν εχει να κανει με την εξωτερική εμφάνιση.

Ουτε το θέμα είναι το μπαν. Αντί να επιμένεις στην θέση σου κοίτα τι δεν ήταν σωστό απο μεριάς σου.

Αν νιώθεις περήφανη και οκ με αυτή την συμπεριφορά πάω πάσο.

Αν όχι ομως έχεις ακόμα χρόνο να επανορθώσεις.

Τέλος να σας αναφέρω οτι 2 διαχειρίστριες και δύο συντονιστές στο παρελθόν έχουν εκδιωχθεί για τους ίδιους λόγους.

Το θέμα της ηθικής τάξης είναι πολύ βασικό. Δεν θα μπανάρουμε για τέτοιο λόγο αλλά το να φάει κάποιος demote λόγω συμπεριφοράς είναι κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά.

Waldorf

House of Westeros:
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Σεπ 24, 2013 6:35 pm

Μπορείς να διαβάσεις ποστ μου ( και αν δεν σου φτάνουν αυτά,μπορείς να ζητήσει και πριντ σκριν από την Berenice ) που λέω πως η στάση μου δεν ήταν απόλυτα σωστή.Σε έβαλα και στην ομάδα στο facebook και μπορείς να δεις.Παραδέχτηκα πως μπορεί να αλλάξει στάση ο Γιάννης και ο καθένας και πως θα περιμέναμε.Εγώ κοίταξα τι δεν ήταν σωστό.Κοιτάξτε και εσείς όμως.

RAULSON:
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 24, 2013 6:40 pm

αφου θεωρείς και έχεις κατανοήσει οτι η στάση σου δεν ήταν σωστή θα κατανοείς και το λόγο που η ομάδα διαχείρισης αφαίρεσε καποια απο τα δικαιωματα σου.

δεν σου επέβαλλε ποινή αποκλεισμού. Μόνη παραδέχτηκες οτι ο στόχος ήταν ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου μέλους.

"Εμείς" όπως αναφέρεις θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε την ίδια ποινή για όλους όσους ξεκίνησαν την όλη κατασταση. Ωστόσο δεν έγινε. Και δεν έγινε γιατί ειναι πολύ ασχημο να θες να είσαι κάπου και να μην στο επιτρέπουν.

Επιμένω. Ζητησε μια ειλικρινή συγγνωμη και άσε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Waldorf

House of Westeros:
    Gellert
    Gellert

Αριθμός μηνυμάτων : 19472
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...

Δημοσίευση από Gellert Τρι Σεπ 24, 2013 6:41 pm

Το θέμα περι bullying που αναφερει ο Μερλιν εχει μεγάλη σημασία. Ειδικά επειδη κάποια μέλη της συγκεκριμενης ομάδας του facebook εχουν ζησει δαχτυλοδειχτουμενοι ΣΤΟ ΙΔΙΟ το harryworld. Οχι εξω, οχι στη ζωη, ουτε στον δρόμο. Στο ιδιο φορουμ, που ζητανε να διαιωνιστει αυτη η συμπεριφορά.

Αν υπάρχει η μαγεία που υποστηριζουμε οτι μας δένει, αν υπαρχει αυτη η μαγικη κόλλα ακομα, ελατε να ανασυνταχθούμε και να αφήσουμε το συγκεκριμενο γεγονος πισω μας. Εφόσον δεν αλλαζει το γεγονος, δεν αλλαζουν και οι ποινες, αλλα τουλαχιστον ας μαθουμε κατι απο αυτό.

«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
    Παράπονα - Σελίδα 15 Shma
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Σεπ 24, 2013 6:45 pm

Merlin :Aν διαβάσεις τα ποστ μου δεν παραπονέθηκα ποτέ για την ποινή μου.
    Nα ζητήσω συγνώμη σε ποιον και για τi ; Στον Γιάννη επειδή με προσέβαλε και μου επιτέθηκε και περηφανευόταν για τους διπλούς λογαριασμούς του μες στην μούρη μου ;

Gellert :
    Μιλάς συνέχεια για την μαγεία κλπ.Αφού δεν το συνεχίσαμε το θέμα θα μπορούσατε και εσείς να μας αφήσετε να τον θάβουμε όσο θέλουμε εκτός φόρουμ.Tώρα αν κάποτε κάναμε αυτό με τις υπογραφές ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και,για δικούς σας λόγους,δεν το θεωρούσατε σωστό,οκ.Αν είναι έτσι ακυρώστε και την αξιολόγηση.Τι διαφορά έχουν οι υπογραφές ; Η λέξη υπογραφές σας πειράζει ; Αν όλα τα μέλη της ομάδας του fb έστελναν πμ με παράπονα θα τους δίνατε εξάψαλμο ;

RAULSON:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 24, 2013 6:46 pm

Δημήτρη. Κατά πρώτον, και όταν μαζεύτηκαν υπογραφές για να αναιρεθεί το μπαν της Ιμπέριο είχαμε αντιδράσεις. Πολύ απλά γιατί το τημ δεν γουστάρει να του λένε τι να κάνει.
    Σου λέω ένα απλό παράδειγμα: Μαζεύτηκαν υπογραφές για κάτι. Το οτιδήποτε. Είναι δημοκρατία, είναι η πλειοψηφία που θέλει κάτι. Το δίνεις, αφού έτσι δουλεύει το "δημοκρατικό" κλίμα που όλο λέμε πως έχουμε στο φόρουμ.
    Αν δεν μαζεύαμε αρκετές υπογραφές (ακόμα και στην περίπτωση που λέγαμε στα σοβαρά να κάνουμε αυτό το πράμα-που προσωπικά δεν θα το έκανα μέσω μιας τσατοομάδας στο φβ) θα ήμασταν απλώς 5-6 μέλη τα οποία τα χαρακτηρίζεις κακομαθημένα. Αλλά ποινή από που και ως που; Και η καθαίρεση δικαιωμάτων στην Αλβίβα, εμένα και την Ασημίνα. Μάλιστα.
    Αν μαζεύαμε όμως; Τι θα έκανες; Αν η πλειοψηφία σου ζητούσε τέτοιο πράμα τι θα έκανες; Αν η κοινότητα όντως ήθελε να αποβάλει ένα μέλος, μέλος το οποίο είναι ταραχοποιό και όπως εύστοχα έχει ειπωθεί "πρέπει να πάρουμε φάρμακα για να τον αντιμετωπίσουμε". Ερώτηση απλή.

Άρα έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε δημοψήφισμα σαν μέλη, κάναμε δεν κάναμε, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι πως τιμωρούμαστε για κάτι που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός φόρουμ. Κάναμε μια ομάδα στο facebook. Τι σας αφορά εσάς τι λέμε εμείς στο facebook από την στιγμή που το συζητάμε εκτός φόρουμ; Πείτε μου.

@Μέρλιν. Ρωτάς αν τον προσεγγίσαμε.
    Σου απαντώ πως ναι, όταν στην αρχή κανείς μα κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί του και ήμασταν στα πρόθυρα να του ρίξουμε ποινή, εγώ πρώτη είπα "περιμένετε, θα του μιλήσω". Και του έστειλα πμς. Και του είπα πως λειτουργεί το φόρουμ, να είναι πιο παρατηρητικός, να χαλαρώσει, να ηρεμίσει και να απολαύσει το φόρουμ. Νόμιζα πως κάτι κατάλαβε. Και στην αρχή έτσι μου είπε. Μετά συνέχισε τα δικά του, εγώ του ξαναέστειλα. και έστειλα και μια τρίτη φορά. Δεν με άκουσε. Δεν άκουσε κανέναν, με τον καλό ή με τον κακό τρόπο.

Τέλος, προς τον Τάσο. Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς και να κρίνεις, και θα αιτιολογήσω γιατί:

Δεν έκανα επίθεση στον Dragon The Gray ούτε εντός ούτε εκτός φόρουμ.
    Εντός έκανες. Και εκτός εδώ που τα λέμε. Ποστ παρά ποστ. Όπως και όλο το υπόλοιπο τημ. Άρα είμαστε οκ με το να βρίζουμε τον Ντράγκον είτε εντός κρυφής περιοχής στο φόρουμ είτε στο φβ. Πως γίνεται λοιπόν να τιμωρείς ομάδα εκτός φόρουμ, και μάλιστα για το ένα εκατοστό όσων έχουν ειπωθεί συγκριτικά στο υπουργείο; Απάντησέ μου.

δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ με αυτό το θέμα απο τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου λογαριασμό στο facebook, οπότε το έβγαλα ναι. Δεν πρόκειται να απολογηθώ γι'αυτή μου την πράξη σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εσένα.
    Α. Για δες! Ο δικός σου λογαριασμός στο fb είναι προσωπικός, ενώ των υπόλοιπων δεν είναι, και υπόκειται στους κανόνες του φόρουμ;
    Φυσικά και θα απολογηθείς για αυτήν σου την πράξη, γιατί αναιρείς τα λεγόμενά σου όσον αφορά εσένα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι αυτή η κατάσταση;

Και με το να λέτε το "αυτός έκανε αυτό και ο άλλος εκείνο" δεν καταφέρνετε ΤΙΠΟΤΑ. Καθίστε και δείτε τις πράξεις σας και μην ασχολείστε με τις πράξεις τον άλλων. Δεν οδήγησαν στην ποινή σας οι πράξεις των άλλων οι ΔΙΚΕΣ σας οδήγησαν εκεί.
    εσύ ρε τότε γιατί ασχολείσαι με τις πράξεις των άλλων; εσύ που ο ίδιος είπες πως τον έχεις βρίσει; εσύ γιατί δεν έχεις εξάψαλμο και είσαι ακόμα διαχειριστής;

Πιο double standar περίπτωση δεν έχει τύχει ποτέ στο φόρουμ.

ΥΓ: Ακόμα να δω τα print screen εντός των γραφείων και του φόρουμ (που μας αφορούν κιόλας) που δείχνουν ξεκάθαρα πως έψαχνε το τημ αφορμή να ρίξει μπαν στον Γιάννη.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Σεπ 24, 2013 7:13 pm

Κωσταντίνα,
    Για άλλη μια φορά κατάφερες να γυρίσεις το θέμα προς τον εαυτό σου και να μετατρέψεις δίκαιες ποινές σε αφορμή για επίλυση προσωπικών σου διαμαχών με την ομάδα την οποία δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι ήσουν μέλος.

Κάποτε, ήσουν και συ το ίδιο απαράδεκτη με τον Ντράγκον και κάθε Ντράγκον. Κάποτε, ημουν μια από τους 4 Διαχειριστές που είπαν ΝΑΙ στο να σου δοθεί ισόβιο μπαν. Μετά από λίγο καιρό ήμουν από αυτούς που βγήκαν μπροστά και είπαν "όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, έκανα λάθος χειρισμό". Κάποτε ήσουν εσύ το θύμα της δικιάς μας οργής και στοχοποίσης.

Φαίνεται πως δεν σου δίδαξε τίποτα αυτό.

Αναλογίσου για μια φορά πως μπορεί να αισθάνονται οι άλλοι και όχι εσύ. Μην γυρίζεις το θέμα επί προσωπικού. Όχι, δεν έγιναν όλα γιατί σε μισούμε. Όχι, δεν κρύβεται κάτι κακοπροαίρετο πίσω απ' την τιμωρία σου. Όχι, δεν την αποφάσισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο Τάσος. Μάθε να γίνεσαι μέλος μιας ομάδας που σου 'χει δώσει ΟΛΕΣ τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι. Η τιμωρία σου ήταν δίκαιη και υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία που βλέπεις, αλλά αρνείσαι να χωνέψεις. Αρνείσαι να χωνέψεις πως και συ είσαι ανθρώπινη και κάνεις λάθη, Αρνείσαι να παραδεχτείς πως τραμπούκισες, ενώ το έχεις νιώσει στο ίδιο σου το πετσί.

Λυπάμαι που τόσο μικρές κοπέλες, που έχουν να δώσουν χιλιάδες πράγματα κι αγάπη στην μαγική μας κοινότητα, δεν μπορούν να διαχωρίσουν το "εγώ" απ' το "εμείς". Λυπάμαι που δεν έχετε τα κότσια να παραδεχτείτε το λάθος σας, που σας τυφλώνει η οργή και το πείσμα.

Λυπάμαι ειλικρινά.
    Εδώ είμαι και ακούω. Θα ακούω πάντα. Θα σας ακούω. Θα σας αγκαλιάζω.
    Αλλά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου άτομα που ξέρουν ότι είναι λάθος και υποκρίνονται το αντίθετο και σπείρουν την διχόνοια, αρνούμενοι να αντικρύσουν ΓΥΜΝΑ τον καθρέφτη τους.

Κοιταχτείτε στον έρμο τον καθρέφτη. Κοιτάχτε και γύρω σας. Κοιτάχτε το μέλος που τραμπουκίσατε τόσο άγρια. Κοιτάχτε στο παρελθόν σας: θα δείτε το πρόσωπο εκείνου που σας είχε τραμπουκίσει, εκείνου που σας είχε απορρίψει και δίπλα του, το πρόσωπό σας.

Μια συγγνώμη, αρκεί...

♩ - ♫

Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Σεπ 24, 2013 7:15 pm

morgan le fay έγραψε:Τέλος, προς τον Τάσο. Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς και να κρίνεις, και θα αιτιολογήσω γιατί:
    morgan le fay έγραψε:Εντός έκανες. Και εκτός εδώ που τα λέμε. Ποστ παρά ποστ. Όπως και όλο το υπόλοιπο τημ. Άρα είμαστε οκ με το να βρίζουμε τον Ντράγκον είτε εντός κρυφής περιοχής στο φόρουμ είτε στο φβ. Πως γίνεται λοιπόν να τιμωρείς ομάδα εκτός φόρουμ, και μάλιστα για το ένα εκατοστό όσων έχουν ειπωθεί συγκριτικά στο υπουργείο; Απάντησέ μου.
    morgan le fay έγραψε:Α. Για δες! Ο δικός σου λογαριασμός στο fb είναι προσωπικός, ενώ των υπόλοιπων δεν είναι, και υπόκειται στους κανόνες του φόρουμ;
    Φυσικά και θα απολογηθείς για αυτήν σου την πράξη, γιατί αναιρείς τα λεγόμενά σου όσον αφορά εσένα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι αυτή η κατάσταση;
    Όταν μέσω αυτών τα μέλη υποκινούσαν ένα "κίνημα" με σκοπό να απομακρύνουν απο την κοινότητα του φόρουμ ένα μέλος της επειδή δεν το μπορούσαν και με κατάληξη να διαταράξουν διαλύσουν το κλίμα του φόρουμ και φυσικά την ίδια την ψυχολογία του ατόμου ΝΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
    Και για ποιο ακριβώς ζητάς να απολογηθώ; Για το οτι αναίρεσα το block στην ip; Εφόσον κρίνει η ΟΔΣ οτι ήταν λάθος αυτή η πράξη μου πολύ ευχαρίστως να "απολογηθώ"

\morgan le fay έγραψε:εσύ ρε τότε γιατί ασχολείσαι με τις πράξεις των άλλων; εσύ που ο ίδιος είπες πως τον έχεις βρίσει; εσύ γιατί δεν έχεις εξάψαλμο και είσαι ακόμα διαχειριστής;

Πιο double standar περίπτωση δεν έχει τύχει ποτέ στο φόρουμ.

ΥΓ: Ακόμα να δω τα print screen εντός των γραφείων και του φόρουμ (που μας αφορούν κιόλας) που δείχνουν ξεκάθαρα πως έψαχνε το τημ αφορμή να ρίξει μπαν στον Γιάννη.
    Νομίζω οτι ακόμα δεν έχεις κατανοήσει τον λόγο για τον οποίο επέλθει η ποινή. Δεν είναι επειδή τον βρίζατε μεταξύ σας, είναι επειδή του κάνατε επίθεση κατα πρόσωπο και ετοιμάζατε μια ακόμα μεγαλύτερη. Δεν λέω οτι το να βρίζεις κάποιον πίσω απο την πλάτη του είναι κάτι μη επιλήψιμο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να προχωρήσετε σε ενεργή επίθεση και υπόγεια δράση εναντίων κάποιου μέλους...

meet me in montauk

Carl
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 24, 2013 7:18 pm

Τότε by all means, να τιμωρήσεις όσους έχουν όντως βρίσει τον Ντράγκον.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Σεπ 24, 2013 7:28 pm

Morgan le Fay έγραψε:Τότε by all means, να τιμωρήσεις όσους έχουν όντως βρίσει τον Ντράγκον.
    Ξανά και ξανά τα ίδια... Κρίμα
    Με τις πράξεις σας αποδείχτηκε ποιοι πραγματικά θέλουν το κακό του και ποιοι απλά κάνουν την πλάκα τους.
    Με τις πράξεις σου κέρδισες την θέση σου και με αυτές την έχασες. Καιρός να συμφιλιωθείς με το γεγονός πως σ' αυτή τη ζωή, σ' αυτή την κοινωνία, σ' αυτό το φόρουμ(που αποτελεί μια μικρογραφία της) παίρνουμε ό,τι δίνουμε...

Για εμένα η συμμετοχή σε αυτή τη συζήτηση τελειώνει εδώ...

♩ - ♫

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 24, 2013 7:30 pm

Και για μένα αυτή η συζήτηση τελείωσε. Το πιο πάνω ποστ μου ήταν μια απλή σημείωση, δεν έχει σημασία πια.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 24, 2013 7:41 pm

Θα παρακαλούσα πάρα πάρα πολύ να κλείσει η συζήτηση εδώ.
    Αναλογιστείτε όσα έγραψα.

Καποιοι δεν τα ξέρετε.
    Καποιοι τα έχετε ζήσει.

Δώστε μια ευκαιρία στον καλό σας εαυτό. Το αξίζει το παραμύθι που αγαπάτε.Wizard

Waldorf

House of Westeros:
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 15667
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought:

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Τρι Σεπ 24, 2013 7:58 pm

Ναι, μπορώ να καταπιώ τον εγωισμό μου. Ναι, μπορώ να παραδεχθώ πόσο λάθος και πόσο άσχημο ήταν όλο αυτό. Σίγουρα το φόρουμ αξίζει πολλά παραπάνω απ' τον εγωισμό μου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν άνοιξα την ομάδα, δεν σκεφτόμουν τι συνέπειες θα είχε. Ναι, ανοίχτηκε ως ένας τρόπος εκτόνωσης, αντίδρασης αν θέλετε. Αλλά αρχικά, ανοίχτηκε για πλάκα. Ισχύει, ανοίχτηκε για πλάκα.

Και μετά σκέφτηκα αυτό με τις υπογραφές. Ήταν άσχημο, μικροψυχία, παντελής έλλειψη μαγείας αλλά παραδέχομαι πως δεν σκεφτόμασταν και τόσο καθαρά. Και σίγουρα δεν ήθελα να το μάθει ο Γιάννης. Μπορεί να ήταν για μένα το πιο εκνευριστικό μέλος εδώ μέσα για μένα, μπορεί να έλεγα τα τέρατα γι αυτόν έξω απ' το φόρουμ, αλλά μπροστά του δεν θα τα έλεγα ποτέ.

Δεν σκεφτήκαμε. Είναι αλήθεια. Μερικές φορές σε οργίζει τόσο πολύ κάτι, που δεν σκέφτεσαι. Και το χειρότερο είναι πως νομίζεις ότι σκέφτεσαι, και μάλιστα σωστά. Ακούς διαφορετικές γνώμες, ακούς ανθρώπους να σε κράζουν και νομίζεις πως εκείνοι δεν ξέρουν, κι εσύ ξέρεις.

Αυτό το κομμάτι, το παραθέτω όπως το έγραψα στη Ρέα, όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου. Είναι ένα κομμάτι μόνο απ' το διάλογό μας. :
    Όχι, δεν το μετάνιωσα επειδή μου αφαιρέθηκαν τα δικαιώματα, ΟΧΙ. Και μιλάω απολύτως ειλικρινά. Το μετάνιωσα επειδή ήταν λάθος και κατινίστικο. Και τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ της Νικόλ, βλέπω πόσο δίκιο έχει. Πραγματικά. Κι ας εκνευρίστηκα πολύ όταν το πρωτοδιάβασα. Δεν θέλαμε να χαλάσουμε το κλίμα του φόρουμ ρε συ Ρέα. Το hw δεν είναι δεύτερο σπίτι μόνο για σένα, ή για τον μέρλιν, ή τον τάσο είναι και για μένα, και την κώννη και την αλβίβα. Απλά δε σκεφτήκαμε.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Πέραν της συγνώμης που , δεν έχω κάτι άλλο να πω. Στον Γιάννη ζήτησα προσωπικά συγνώμη. Και ξέρω, πως δεν αρκεί.

Συγνώμη για τη μικροψυχία μου, για το μίσος, που ενώ δεν υπήρχε, το έδειξα. Αλήθεια, δεν υπήρχε μίσος. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα.

Και κυρίως συγνώμη γι'αυτό που είπε ο Μέρλιν. Χάλασα τη μαγεία. Το ξέρω. Εντός, ή εκτός φόρουμ, το αφορούσε και ήταν λάθος, όσο λάθος όσο τίποτα που να χω ξανακάνει. Και το μετάνιωσα.

Αυτά είχα να πω. Και πάλι συγνώμη.

Παράπονα - Σελίδα 15 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity

Δημοσίευση από Merlin the Great Τρι Σεπ 24, 2013 8:06 pm

Μόλις έκανες ένα απο τα πιο ισχυρά "Reparo" που έχουν γίνει ποτέ στα 6 χρόνια του ΧΓ.

Σε ευχαριστούμε μικρή μάγισσα. Wizard 

Waldorf

House of Westeros:
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Τρι Σεπ 24, 2013 10:27 pm

Morgan le Fay έγραψε:

Τέλος, αυτή η ιδέα με τις υπογραφές έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Αν όντως σοβαρολογούσαμε και είχαν μαζευτεί υπογραφές, θα θελα να ξερα τι θα κάνατε.
    Πωω ναι ρε Morgan, τότε πραγματικά θα τους είχες στριμώξει στη γωνία!! Προσωπικά μαντεύω ένα τρις ισόβιο μπαν έτσι για να γουστάρουμε λίγο.

Και επειδή στη συγκέντρωση υπογραφών για την αποκατάσταση της αδικίας εναντίον της Ιμπέριο συμμετείχα και εγώ, δε σου επιτρέπω να ξαναεξισώσεις τα δύο περιστατικά. Υπάρχουν μέλη εδώ που δεν γνωρίζουν τι συνέβη τότε και δεν σκοπεύω να αφήσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο να ταυτίσει την αποκατάσταση της δικαιοσύνης με την απόλυτη κατινιά και την μικροπρέπεια που φανερώνει η δημιουργία μιας ομάδας με αυτούς τους σκοπούς στο fb.

Αυτό μόνο μιας και είπαμε να το λήξουμε το θεματάκι.

Σπόιλερ:

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Σεπ 24, 2013 10:59 pm

Πολύ γελάω όταν βλέπω την κόνη να την πετάνε έξω απο το τημ να χρησιμοποιεί ποστς από όσα λέει μεταξύ τους η οδσ και να χαζοχαίρεται νομίζοντας ότι τους στρίμωξε όλους στη γωνία. Και έπειτα θυμάμαι μία ατάκα, δεν θυμάμαι ποιανού, που μιλούσε για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και άλλους που θέλουν να τους ρίξουν όλους στις λάσπες.

επίσης συγγνώμη αλλά δε βλέπω τι θα σήμαινε μία συγγνώμη. Λόγια είναι και μπορεί ο καθένας να τα πει πολύ εύκολα, το θέμα είναι να τα εφαρμόσει. Και κυρίως το λέω επειδή με βρίσκει πολύ σύμφωνο το σχόλιο του δημήτρη για τον τραμπουκισμό.
    Στο γκρουπάκι σας βλέπω "θα μας τα πρήξει πάλι, το ζώον, ο μλκας, θα αρχισει τις μλκίες του, γκέι", και στ' αλήθεια ντρέπομαι. Δεν συμπαθείτε τον Ντράγκον; ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΚ ΑΟΥΤ. Εδώ μέσα έχω περάσει 5 χρόνια και όσες φορές δεν συμπαθούσα κάποιον μπορούσα απλά να μην του δίνω σημασία, δεν βλέπω για ποιο λόγο σας είναι δύσκολο να κάνετε το ίδιο.

Και έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να συγκρίνετε την κατάντια σας με τις υπογραφές που μαζεύαμε τότε για την ιμπέριο, και επειδή οι υπογραφές εκείνες ήταν δική μου ιδέα, για άλλη μια φορά ντρέπομαι που δεν μπορείτε μόνες σας να κάνετε την σύγκριση και να καταλήξετε στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές που υπήρχαν.

Και σκάει μύτη η άλλη στο τόπικ να ζητήσει και τα ρέστα, όχι για τον εαυτό της γιατί συμφωνεί με την ποινή της (ε φυσικά τι τώρα...) επειδή λέει αδικήθηκαν μέλη που δεν έφταιξαν. Μπαίνω σε ένα γκρουπάκι στο φμπ όταν συμφωνώ με το περιεχόμενό του και όποιος συμφωνεί με το να χαρακτηρίζουμε έτσι κάποιον ας κοιτάξει πραγματικά ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ και τη μιζέρια του. Διαφωνείτε με τις απόψεις του Ντράγκον, όπως κι εγώ άλλωστε, και δε βλέπετε πως με τον δικό του τρόπο δίνει ζωή εδώ μέσα. Το φόρουμ δεν είναι το στέκι σας να κοιτάτε αφ' υψηλού όποιον διαφέρει, το φόρουμ όπως το βρήκα εγώ και πολλοί ακόμα ήταν εδώ για να αφήσει ο καθένας το δικό του στίγμα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να το μοιραστούν και οι υπόλοιποι.

Statler
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Alviva Black Τετ Σεπ 25, 2013 3:39 pm

Δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω το θέμα,αλλά αυτό δεν θέλω να το αφήσω ασχολίαστο.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και σκάει μύτη η άλλη στο τόπικ να ζητήσει και τα ρέστα, όχι για τον εαυτό της γιατί συμφωνεί με την ποινή της (ε φυσικά τι τώρα...) επειδή λέει αδικήθηκαν μέλη που δεν έφταιξαν. Μπαίνω σε ένα γκρουπάκι στο φμπ όταν συμφωνώ με το περιεχόμενό του
    Ναι,ήρθα να δηλώσω πως θεωρώ άδικα κάποια πράγματα που έγιναν.Υπάρχει πρόβλημα ;

Άλλα 20 άτομα ήταν στο γκρουπάκι,μήπως να πάρουν και αυτά εξάψαλμο ; Η Imperio απλά πρόλαβε και είπε την άποψή της πριν γίνουν όλα αυτά.Άνοιξε το γκρουπάκι ; Όχι.Ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές ; Όχι.Έκανε κάτι που έχει κάνει το μισό φόρουμ ; Ναι.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Διαφωνείτε με τις απόψεις του Ντράγκον, όπως κι εγώ άλλωστε, και δε βλέπετε πως με τον δικό του τρόπο δίνει ζωή εδώ μέσα.
    Συγνώμη δηλαδή τι εννοείς δίνει ζωή ; Επειδή ποστάρει ; Δηλαδή δεν μας νοιάζει το πρόβλημα που δημιουργεί ; Όχι για να ξέρω αν από εδώ και πέρα το πρόβλημα και τον σαματά θα τον αποκαλούμε 'ζωή'.

RAULSON:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τετ Σεπ 25, 2013 3:51 pm

Δεν με νοιάζει ποιός και τι αλλά θα παρακαλούσα πολύ να εξαφανιστεί το πλήρες ονοματεπώνυμο μου από το ποστ της Ανθής.

Παράπονα - Σελίδα 15 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τετ Σεπ 25, 2013 5:13 pm

Alviva Black έγραψε:Δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω το θέμα,αλλά αυτό δεν θέλω να το αφήσω ασχολίαστο.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Και σκάει μύτη η άλλη στο τόπικ να ζητήσει και τα ρέστα, όχι για τον εαυτό της γιατί συμφωνεί με την ποινή της (ε φυσικά τι τώρα...) επειδή λέει αδικήθηκαν μέλη που δεν έφταιξαν. Μπαίνω σε ένα γκρουπάκι στο φμπ όταν συμφωνώ με το περιεχόμενό του  
    Ναι,ήρθα να δηλώσω πως θεωρώ άδικα κάποια πράγματα που έγιναν.Υπάρχει πρόβλημα ;

Άλλα 20 άτομα ήταν στο γκρουπάκι,μήπως να πάρουν και αυτά εξάψαλμο ; Η Imperio απλά πρόλαβε και είπε την άποψή της πριν γίνουν όλα αυτά.Άνοιξε το γκρουπάκι ; Όχι.Ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές  ; Όχι.Έκανε κάτι που έχει κάνει το μισό φόρουμ ; Ναι.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Διαφωνείτε με τις απόψεις του Ντράγκον, όπως κι εγώ άλλωστε, και δε βλέπετε πως με τον δικό του τρόπο δίνει ζωή εδώ μέσα.
    Συγνώμη δηλαδή τι εννοείς δίνει ζωή ; Επειδή ποστάρει ; Δηλαδή δεν μας νοιάζει το πρόβλημα που δημιουργεί ; Όχι για να ξέρω αν από εδώ και πέρα το πρόβλημα και τον σαματά θα τον αποκαλούμε 'ζωή'.
    Το ότι συνεχίζεις το όλο θέμα ακόμη και μετά το ειλικρινέστατο ποστ της Ασημίνας αποδεκνύει ότι δεν αναλογίστηκες ούτε μια στιγμή με την καρδιά σου τα όσα έγραψε εκείνη ή εμείς οι υπόλοιποι.
    Πραγματικά το βλέπεις ότι ο εγωισμός σου δεν βγάζει πουθενά και παρόλα αυτά συνεχίζεις. Κρίμα πραγματικά.
    Σεβάσου τουλάχιστον το γεγονός ότι ακόμη και η Κωσταντίνα με την Ασημίνα δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια.
    Βάλε το πείσμα σου στην ακρή, γιατί σε τυφλώνει.

Imperio έγραψε:Δεν με νοιάζει ποιός και τι αλλά θα παρακαλούσα πολύ να εξαφανιστεί το πλήρες ονοματεπώνυμο μου από το ποστ της Ανθής.
    Αυτό μπορώ να το φροντίσω αμέσως.

♩ - ♫

Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Alviva Black Τετ Σεπ 25, 2013 6:55 pm

Μα σας είπα πως δεν ήθελα να το συνεχίσω δεν είχα κάτι άλλο να πω.Αλλά έπρεπε να σχολιάσω το ποστ του Tom Marvolo Riddle γιατί με αφορούσε. Wink 

Δηλαδή τι ; Περιμένατε μετά το ποστ της Ασημίνας να έρθουμε όλοι να ζητήσουμε γωνατιστοί συγνώμη ; Εγώ την συγνώμη μου την είπα στον Γιάννη και από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα,δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κάποιον άλλο.

Δεν με τύφλωνε και δεν με τυφλώνει κανένα πείσμα.Έχω επαναλάβει αμέτρητες φορές και στο facebook και εδώ πως βιαστήκαμε να σκεφτούμε το θέμα των υπογραφών.Έχω δηλώσει αμέτρητες φορές πως ήμουν διατεθειμένη να περιμένω να δω αν η συμπεριφορά του Γιάννη θα αλλάξει.Το δήλωσα ακόμα και πριν δωθούν οι ποινές.Το συζήτησα και με τον Γιώργο στο Υπουργείο.Άλλα μάλλον δεν το πήρατε και δεν το παίρνετε υπόψη σας.
    Για να πειστείτε πως δεν υποστηρίζω το DTFH και πως δεν συνεχίζω να θέλω να διωχτεί ο Γιάννης από το φόρουμ θέλετε να κάνω και εγώ ένα γλυκανάλατο ποστ ; Γιατί μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα.

RAULSON:
    Katherine Black
    Katherine Black
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 5614
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013

Magical Identity
    Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...

Δημοσίευση από Katherine Black Τετ Σεπ 25, 2013 7:01 pm

ποσα ποστ θελει για να πας 3ο ετος;;;;;

Παράπονα - Σελίδα 15 Demi%20k%20kitty%20disney%20upo2_zpsfuiueaue
    Παράπονα - Σελίδα 15 Photo

Παράπονα - Σελίδα 15 2vjof7q
    Beauxbatons:

It's Hufflepuff time :

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 9:49 am