Δημήτρη. Κατά πρώτον, και όταν μαζεύτηκαν υπογραφές για να αναιρεθεί το μπαν της Ιμπέριο είχαμε αντιδράσεις. Πολύ απλά γιατί το τημ δεν γουστάρει να του λένε τι να κάνει.
Σου λέω ένα απλό παράδειγμα: Μαζεύτηκαν υπογραφές για κάτι. Το οτιδήποτε. Είναι δημοκρατία, είναι η πλειοψηφία που θέλει κάτι. Το δίνεις, αφού έτσι δουλεύει το "δημοκρατικό" κλίμα που όλο λέμε πως έχουμε στο φόρουμ.
Αν δεν μαζεύαμε αρκετές υπογραφές (ακόμα και στην περίπτωση που λέγαμε στα σοβαρά να κάνουμε αυτό το πράμα-που προσωπικά δεν θα το έκανα μέσω μιας τσατοομάδας στο φβ) θα ήμασταν απλώς 5-6 μέλη τα οποία τα χαρακτηρίζεις κακομαθημένα. Αλλά ποινή από που και ως που; Και η καθαίρεση δικαιωμάτων στην Αλβίβα, εμένα και την Ασημίνα. Μάλιστα.
Αν μαζεύαμε όμως; Τι θα έκανες; Αν η πλειοψηφία σου ζητούσε τέτοιο πράμα τι θα έκανες; Αν η κοινότητα όντως ήθελε να αποβάλει ένα μέλος, μέλος το οποίο είναι ταραχοποιό και όπως εύστοχα έχει ειπωθεί "πρέπει να πάρουμε φάρμακα για να τον αντιμετωπίσουμε". Ερώτηση απλή.
Άρα έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε δημοψήφισμα σαν μέλη, κάναμε δεν κάναμε, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι πως τιμωρούμαστε για κάτι που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός φόρουμ. Κάναμε μια ομάδα στο facebook. Τι σας αφορά εσάς τι λέμε εμείς στο facebook από την στιγμή που το συζητάμε εκτός φόρουμ; Πείτε μου.
@Μέρλιν. Ρωτάς αν τον προσεγγίσαμε.
Σου απαντώ πως ναι, όταν στην αρχή κανείς μα κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί του και ήμασταν στα πρόθυρα να του ρίξουμε ποινή, εγώ πρώτη είπα "περιμένετε, θα του μιλήσω". Και του έστειλα πμς. Και του είπα πως λειτουργεί το φόρουμ, να είναι πιο παρατηρητικός, να χαλαρώσει, να ηρεμίσει και να απολαύσει το φόρουμ. Νόμιζα πως κάτι κατάλαβε. Και στην αρχή έτσι μου είπε. Μετά συνέχισε τα δικά του, εγώ του ξαναέστειλα. και έστειλα και μια τρίτη φορά. Δεν με άκουσε. Δεν άκουσε κανέναν, με τον καλό ή με τον κακό τρόπο.
Τέλος, προς τον Τάσο. Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς και να κρίνεις, και θα αιτιολογήσω γιατί:
Δεν έκανα επίθεση στον Dragon The Gray ούτε εντός ούτε εκτός φόρουμ.
Εντός έκανες. Και εκτός εδώ που τα λέμε. Ποστ παρά ποστ. Όπως και όλο το υπόλοιπο τημ. Άρα είμαστε οκ με το να βρίζουμε τον Ντράγκον είτε εντός κρυφής περιοχής στο φόρουμ είτε στο φβ. Πως γίνεται λοιπόν να τιμωρείς ομάδα εκτός φόρουμ, και μάλιστα για το ένα εκατοστό όσων έχουν ειπωθεί συγκριτικά στο υπουργείο; Απάντησέ μου.
δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ με αυτό το θέμα απο τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου λογαριασμό στο facebook, οπότε το έβγαλα ναι. Δεν πρόκειται να απολογηθώ γι'αυτή μου την πράξη σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εσένα.
Α. Για δες! Ο δικός σου λογαριασμός στο fb είναι προσωπικός, ενώ των υπόλοιπων δεν είναι, και υπόκειται στους κανόνες του φόρουμ;
Φυσικά και θα απολογηθείς για αυτήν σου την πράξη, γιατί αναιρείς τα λεγόμενά σου όσον αφορά εσένα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι αυτή η κατάσταση;
Και με το να λέτε το "αυτός έκανε αυτό και ο άλλος εκείνο" δεν καταφέρνετε ΤΙΠΟΤΑ. Καθίστε και δείτε τις πράξεις σας και μην ασχολείστε με τις πράξεις τον άλλων. Δεν οδήγησαν στην ποινή σας οι πράξεις των άλλων οι ΔΙΚΕΣ σας οδήγησαν εκεί.
εσύ ρε τότε γιατί ασχολείσαι με τις πράξεις των άλλων; εσύ που ο ίδιος είπες πως τον έχεις βρίσει; εσύ γιατί δεν έχεις εξάψαλμο και είσαι ακόμα διαχειριστής;
Πιο double standar περίπτωση δεν έχει τύχει ποτέ στο φόρουμ.
ΥΓ: Ακόμα να δω τα print screen εντός των γραφείων και του φόρουμ (που μας αφορούν κιόλας) που δείχνουν ξεκάθαρα πως έψαχνε το τημ αφορμή να ρίξει μπαν στον Γιάννη.