μα γιατί να αφαιρεθεί;; Εκεί είναι το πρόβλημα!! Δεν αναφέρει ούτε άσεμνες λέξεις, ούτε λόγια υβριστικά πρόστυχα και λοιπά, άρα για ποιο λόγο να αφαιρεθεί;;Nearly Headless Nick έγραψε:Αν δε κάνω λάθος, είχες βάλει απλώς το header του afoiam και το διαφήμισες.
Επιπλέον, τη στιγμή που είδες πως η υπογραφή σου αφαιρέθηκε γιατί την ξαναέβαλες; Έστω, πως είχε γίνει κάποιο λάθος, δε θεώρησες σωστό πως το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις είναι να ρωτήσεις;
+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις
Παράπονα
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°326
Απ: Παράπονα
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°327
Γιατί αποτελεί διαφήμιση η οποία εκτός και αν υπάρχει άδεια απο την ΟΔΣ του φόρουμ μας απαγορεύεται, γι'αυτό έχουμε την σελίδα των partners στο portal.
meet me in montauk
Carl
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°328
Και έστω ότι απαγορεύεται (όταν διαφήμισα το afoiaf δεν πήρα την άδεια σας) , με ποιο δικαίωμα επεξεργάζεσαι την υπογραφή μου;; Θα μπορούσες απλώς να ζητήσεις την αφαίρεσή της έπειτα από τον λόγο για τον οποίο απαγορεύεται.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°329
Για τέτοιες περιπτώσεις έχουν δικαίωμα οι διαχειριστές να επεξεργάζονται τα προφίλ των μελών.
Και είχες πάρει άδεια απο την Ομάδα του afoiaf που με την σειρά της είχε ενημερώσει τη δική μας αν θυμάμαι καλά
Και είχες πάρει άδεια απο την Ομάδα του afoiaf που με την σειρά της είχε ενημερώσει τη δική μας αν θυμάμαι καλά
meet me in montauk
Carl
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°330
ε, από το TheGreeksEnergy πήρα κι εγώ το λογότυπο για να το βάλω εδώ πέρα, πήρα άδεια από τους συνεργάτες μου στο τιμ και δεν βρήσκω κανένα λόγο για να μην επιτρέπεται η διαφήμισή του. Έχετε να φοβηθείτε εσείς , το μεγάλο Harryworld, κάτι από το TheGreeksEnergy;;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°331
Δεν φοβόμαστε κάτι αλλά η διαφήμιση στο φόρουμ μας απαγορεύεται χωρίς την άδεια της ομάδας, όπως συμβαίνει και στην πλειοψηφία των φόρουμ!
meet me in montauk
Carl
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°332
Και γιατί αφού δεν φοβάστε κάτι (όπως είναι και το λογικό) δεν έχω την άδεια σας;;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°333
Δεν θυμάμαι να τη ζήτησες ποτέ.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°335
Πίστεψε με μετά απο αυτή την συμπεριφορά όχι.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°337
Πίστεψε ότι θέλεις.
meet me in montauk
Carl
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°338
Αυτό κάνω, όπως επίσης πιστεύω και το ότι το συγκεκριμένο τόπικ υπάρχει απλώς για να υπάρχει.
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°339
Οπως ειπε και ο Τάσος, οι διαχειριστες του φορουμ εχουμε το δικαιωμα να εγκρινουμε η να κατακρινουμε μια διαφημιση στο φορουμ, οπως και να επεξεργαζομαστε τα στοιχεια των μελων οταν αυτά δεν τηρουν τους κανονες (πχ προσβλητικο λεξιλογιο, παρανομη διαφημιση κ.α). Ετσι γινονται σε ολα τα φορουμ και προφανως ετσι γινεται και στο greeksenergy το οποιο συντονιζεις.
Έπρεπε να μας ειχες ρωτησει πρωτα. Ειμαστε ανοιχτοι σε καθε ειδους διαφημιση και συνεργασια με αλλα φορουμ. Δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι απο το Greeksenergy αλλα εχουμε ενα φορουμ να διαχειριστουμε και οφειλουμε εμεις πρωτα να σεβομαστε τους κανονες της κοινοτητας.
Και κατι ακομα. Το τοπικ αυτο δεν ειναι απλα για να υπαρχει, οπως λες. Ειναι για τα δικαιολογημενα παραπονα των μελων σχετικα με τον τροπο λειτουργιας του Harryworld (ως δημοσια συζητηση με κανονες). Το να γραφεις κανονικοτατα τους κανονες αυτους, και να κάνεις και παραπονα, δεν ειναι ο στοχος αυτου του τοπικ.
Έπρεπε να μας ειχες ρωτησει πρωτα. Ειμαστε ανοιχτοι σε καθε ειδους διαφημιση και συνεργασια με αλλα φορουμ. Δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι απο το Greeksenergy αλλα εχουμε ενα φορουμ να διαχειριστουμε και οφειλουμε εμεις πρωτα να σεβομαστε τους κανονες της κοινοτητας.
Και κατι ακομα. Το τοπικ αυτο δεν ειναι απλα για να υπαρχει, οπως λες. Ειναι για τα δικαιολογημενα παραπονα των μελων σχετικα με τον τροπο λειτουργιας του Harryworld (ως δημοσια συζητηση με κανονες). Το να γραφεις κανονικοτατα τους κανονες αυτους, και να κάνεις και παραπονα, δεν ειναι ο στοχος αυτου του τοπικ.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°340
Δεν ήρθα εδώ ούτε για να σας κατηγορήσω που μου βγάλατε τα δικαιώματα ούτε τίποτα τέτοιο.Απλά να δηλώσω πως θεωρώ εντελώς άδικο αυτό που έγινε με τα υπόλοιπα μέλη.Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε και ο Τάσος και ο Γιώργος,στο ότι η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή ( αν και πιστεύω πως δεν κάναμε τίποτα τόσο τρομερό.Η ιδέα με τις υπογραφές δεν υλοποιήθηκε.Και δεν είναι επειδή μας σταματήσατε εσείς,είναι επειδή καταλάβαμε αυτό που μας είπατε και σταματήσαμε μόνοι μας ).Το καταλάβαμε.Οκ.Δεν υλοποιήσαμε τίποτα.
Βγάζετε τα δικαιώματα της Ασημίνας επειδή δημιούργησε απλά μια ομάδα στο facebook ; Είστε σοβαροί ; Ο σκοπός της ομάδας δεν ήταν καν να μαζέψουμε υπογραφές.Για την πλάκα μας το κάναμε.Και η ιδέα για την ομάδα ήταν δική μου.Εγώ φταίω.Δώστε μου ισόβιο μπαν αν το θεωρείτε σωστό αλλά η Ασημίνα δεν φταίει.Και δεν είναι ούτε κολλητή μου ούτε τίποτα για να την καλύψω,απλά δεν φταίει.Μετά είναι η Imperio.Αυτή τι έκανε ; Προσέβαλε τον Dragon ; Όχι.Mάζεψε υπογραφές για να τον μπανάρει ; Όχι.Aντιπαθεί τον Dragon ; Ναι.Το ίδιο και ένας σωρός κοσμός.Και αυτό δεν το λέω για να τον πληγώσω,πραγματικά συγνώμη,Γιάννη.Το λέω επειδή δεν μπορείτε να δείνετε εξάψαλμους σε κάποιον επειδή αντιπαθεί ένα μέλος και το δηλώνει εκτός φόρουμ.Ή μάλλον μπορείτε απλά δεν το θεωρώ σωστό.Εντάξει δεν λέω ότι αυτό που κάναμε ήταν ωραίο ή εντελώς εντός των κανονισμών αλλά τον Dragon ούτε τον προσβάλαμε,ούτε τίποτα εντός φόρουμ.Ίσα ίσα το αντίθετο.Και μετά πάμε στην Eleanna.Γιατί ; Το ότι ήταν διαχειρίστρια της ομάδας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Η Ασημίνα την έκανε.Δεν λέω ότι φταίει η Ασημίνα σε κάτι,θα μπορούσε να είχε κάνει οποιονδήποτε Διαχειριστή.Και η Ελεάννα όπως και οι περισσότεροι από εμάς καταλάβαμε ότι ήταν νωρίς ακόμα για να μαζέψουμε υπογραφές και να κάνουμε οτιδήποτε.Σταματήσαμε.
Βγάζετε τα δικαιώματα της Ασημίνας επειδή δημιούργησε απλά μια ομάδα στο facebook ; Είστε σοβαροί ; Ο σκοπός της ομάδας δεν ήταν καν να μαζέψουμε υπογραφές.Για την πλάκα μας το κάναμε.Και η ιδέα για την ομάδα ήταν δική μου.Εγώ φταίω.Δώστε μου ισόβιο μπαν αν το θεωρείτε σωστό αλλά η Ασημίνα δεν φταίει.Και δεν είναι ούτε κολλητή μου ούτε τίποτα για να την καλύψω,απλά δεν φταίει.Μετά είναι η Imperio.Αυτή τι έκανε ; Προσέβαλε τον Dragon ; Όχι.Mάζεψε υπογραφές για να τον μπανάρει ; Όχι.Aντιπαθεί τον Dragon ; Ναι.Το ίδιο και ένας σωρός κοσμός.Και αυτό δεν το λέω για να τον πληγώσω,πραγματικά συγνώμη,Γιάννη.Το λέω επειδή δεν μπορείτε να δείνετε εξάψαλμους σε κάποιον επειδή αντιπαθεί ένα μέλος και το δηλώνει εκτός φόρουμ.Ή μάλλον μπορείτε απλά δεν το θεωρώ σωστό.Εντάξει δεν λέω ότι αυτό που κάναμε ήταν ωραίο ή εντελώς εντός των κανονισμών αλλά τον Dragon ούτε τον προσβάλαμε,ούτε τίποτα εντός φόρουμ.Ίσα ίσα το αντίθετο.Και μετά πάμε στην Eleanna.Γιατί ; Το ότι ήταν διαχειρίστρια της ομάδας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Η Ασημίνα την έκανε.Δεν λέω ότι φταίει η Ασημίνα σε κάτι,θα μπορούσε να είχε κάνει οποιονδήποτε Διαχειριστή.Και η Ελεάννα όπως και οι περισσότεροι από εμάς καταλάβαμε ότι ήταν νωρίς ακόμα για να μαζέψουμε υπογραφές και να κάνουμε οτιδήποτε.Σταματήσαμε.
Πόσες φορές τιμωρήθηκε ; Ειλικρινά προσπαθεί ; Τα τελευταία που έγιναν στο Common δείχνουν το αντίθετο.Με κατηγόρησε ανοιχτά πως κάνω κατάχρηση εξουσίας και πως ακόμα κι αν έκανε παράπονα για αυτό στην ΟΔΣ δεν θα του δίνατε σημασία.Αλλά οκ.Ακόμα και μετά από αυτό εγώ και οι υπόλοιποι είχαμε την καλή διάθεση να σταματήσουμε.Phineas Nigellus Black έγραψε:Τιμωρήθηκε γι αυτό παραπάνω από μερικές φορές, παρομοίως. Ωστόσο, οφείλουμε να σεβαστούμε το γεγονός ότι είναι ακόμη ένα μέλος, το οποίο προσπαθεί να προσαρμοστεί στο φόρουμ μας. Ειλικρινά προσπαθεί και η διάθεσή του για ομαλή συμβίωση με τα υπόλοιπα μέλη είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα. Αναπτύσσει το κριτήριο της ωριμότητας. Ακολουθεί τους κανόνες.
- RAULSON:
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°341
Το να ανοίξετε ομάδα με σκοπό να εκφράζετε με την άνεσή σας λόγω της προστασίας που σας παρέχει το να είναι κρυφή, την απέχθειά σας για ένα μέλος, ναι, είναι τρομερό και κατινιστίκο και παραβιάζει μια σειρά από κανόνες της κοινότητας(βλέπε διάταγμα #7). Παραβιάζει επίσης κάθε κανόνα δεοντολογίας: τα μέλη της ομάδας έχουν υποχρέωση να προστατεύουν τα απλά μέλη τα οποία βρίσκονται στην δικαιοδοσία τους και όχι να συνωμοτούν μυστικά για την απομάκρυνσή τους.Alviva Black έγραψε:στο ότι η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή ( αν και πιστεύω πως δεν κάναμε τίποτα τόσο τρομερό.
Ευτυχώς καταλάβατε το λάθος της όλης ιδέας, αλλά υπάρχουν ποστ στην ομάδα τα οποία έχουμε στα χέρια μας, και στα οποία ξεκάθαρα τάσσεστε υπερ αυτής της ιδέας και την θεωρείτε λογικό και απολύτως φυσικό τρόπο να διώξετε ένα μέλος απλά και μόνο γιατί το αντιπαθείτε και σας "σπάει τα νεύρα κάθε φορά που μπαίνετε στο φόρουμ". Οι προσωπικές σας αντιπάθειες δεν έχουν καμία θέση στην κοινότητα και όταν παίρνουν τέτοια υπόσταση, θα μας βρίσκουν κάθε λεπτό αντίθετους. Το σκεφτήκατε, σωστά; Θέλατε να προχωρήσετε στην υλοποίησή του, σωστά; Εμείς σε κάθε περίπτωση, είτε το πραγματοποιήσατε είτε όχι, έπρεπε να καθίσουμε άπραγη μπροστά σε μια τόσο εξώφθαλμα προσβλητική κίνηση για όλη την ομάδα;Alviva Black έγραψε: Η ιδέα με τις υπογραφές δεν υλοποιήθηκε.Και δεν είναι επειδή μας σταματήσατε εσείς,είναι επειδή καταλάβαμε αυτό που μας είπατε και σταματήσαμε μόνοι μας ).Το καταλάβαμε.Οκ.Δεν υλοποιήσαμε τίποτα.
Απολύτως. Δεν δημιούργησε μια ομάδα, δημιούργησε την ομάδα του μίσους.Alviva Black έγραψε:Βγάζετε τα δικαιώματα της Ασημίνας επειδή δημιούργησε απλά μια ομάδα στο facebook ; Είστε σοβαροί ;
Τα ποστ που διαθέτουμε στα χέρια μας δεν λένε το ίδιο.Alviva Black έγραψε:Ο σκοπός της ομάδας δεν ήταν καν να μαζέψουμε υπογραφές.Για την πλάκα μας το κάναμε.
Η τιμωρία που δόθηκε στην καθεμία σας ήταν αντίστοιχη του παραπτώματος σας, δεν ασκούμε επιλεκτικά την δικαιοσύνη. Τους λόγους μπορείτε να τους δείτε στο τόπικ των ποινών και αν δεν πειστήκατε, έχουμε επίσης μια σειρά από ποστ σε διάφορα τόπικ του ΧΓ που προσβάλουν ξεκάθαρα τον Dragon the Grey και μπορείτε να μου ζητήσετε να σας τα δείξω επίσης.Alviva Black έγραψε:Και η ιδέα για την ομάδα ήταν δική μου.Εγώ φταίω.Δώστε μου ισόβιο μπαν αν το θεωρείτε σωστό αλλά η Ασημίνα δεν φταίει.Και δεν είναι ούτε κολλητή μου ούτε τίποτα για να την καλύψω,απλά δεν φταίει.
Η Ιmperio εκφράστηκε εντελώς προσβλητικά για τον Dragon μέσα στην ομάδα και επίσης διαθέτουμε το αυτούσιο ποστ της. Άλλο οι αντιπάθειες και άλλο η λασπολογία. Υπάρχει μια τεράστια κόκκινη γραμμή που τα διαχωρίζει και κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται για άλλο μέλος τόσο προσβλητικά δημοσίως. Ας το ρκατήσει για τον εαυτό του και ας σεβαστεί τους κανονισμούς.Alviva Black έγραψε:Μετά είναι η Imperio.Αυτή τι έκανε ; Προσέβαλε τον Dragon ; Όχι.Mάζεψε υπογραφές για να τον μπανάρει ; Όχι.Aντιπαθεί τον Dragon ; Ναι.
Το είπες και μόνη σου, είναι εκτός κανονισμών η δημιουργία ομάδας για την ηθική εξόντωση ενός άλλου μέλους.Alviva Black έγραψε:Το ίδιο και ένας σωρός κοσμός.Και αυτό δεν το λέω για να τον πληγώσω,πραγματικά συγνώμη,Γιάννη.Το λέω επειδή δεν μπορείτε να δείνετε εξάψαλμους σε κάποιον επειδή αντιπαθεί ένα μέλος και το δηλώνει εκτός φόρουμ.Ή μάλλον μπορείτε απλά δεν το θεωρώ σωστό.Εντάξει δεν λέω ότι αυτό που κάναμε ήταν ωραίο ή εντελώς εντός των κανονισμών
Τα ποστ που λέγαμε;Alviva Black έγραψε:αλλά τον Dragon ούτε τον προσβάλαμε,ούτε τίποτα εντός φόρουμ.Ίσα ίσα το αντίθετο.
Ήταν το ίδιο ενεργή και συμμέτοχη στην ομάδα όσο οι υπόλοιποι που τιμωρήθηκαν.Alviva Black έγραψε:Και μετά πάμε στην Eleanna.Γιατί ; Το ότι ήταν διαχειρίστρια της ομάδας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Η Ασημίνα την έκανε.Δεν λέω ότι φταίει η Ασημίνα σε κάτι,θα μπορούσε να είχε κάνει οποιονδήποτε Διαχειριστή.Και η Ελεάννα όπως και οι περισσότεροι από εμάς καταλάβαμε ότι ήταν νωρίς ακόμα για να μαζέψουμε υπογραφές και να κάνουμε οτιδήποτε.Σταματήσαμε.
Ποινές του Dragon: 30 μέρες αποκλεισμός, 1 εξάψαλμος, ηχηρές παρατηρήσεις από τα μέλη της ΟΔΣ.Alviva Black έγραψε:Πόσες φορές τιμωρήθηκε ; Ειλικρινά προσπαθεί ; Τα τελευταία που έγιναν στο Common δείχνουν το αντίθετο.Με κατηγόρησε ανοιχτά πως κάνω κατάχρηση εξουσίας και πως ακόμα κι αν έκανε παράπονα για αυτό στην ΟΔΣ δεν θα του δίνατε σημασία.Αλλά οκ.Ακόμα και μετά από αυτό εγώ και οι υπόλοιποι είχαμε την καλή διάθεση να σταματήσουμε.Phineas Nigellus Black έγραψε:Τιμωρήθηκε γι αυτό παραπάνω από μερικές φορές, παρομοίως. Ωστόσο, οφείλουμε να σεβαστούμε το γεγονός ότι είναι ακόμη ένα μέλος, το οποίο προσπαθεί να προσαρμοστεί στο φόρουμ μας. Ειλικρινά προσπαθεί και η διάθεσή του για ομαλή συμβίωση με τα υπόλοιπα μέλη είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα. Αναπτύσσει το κριτήριο της ωριμότητας. Ακολουθεί τους κανόνες.
Φυσικά και προσπαθεί αλλά όταν στο common room όπως λές παίρνει μια τέτοια απάντηση:
νομίζω πως η απότομη προσγείωση τον πονάει αρκετά.Alviva Black έγραψε:Aν αύριο-μεθαύριο γίνω μοντ ή άντμιν όμως θα έχω όλο το φόρουμ δικό μου και θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω χωρίς να ρωτάω κανέναν,για αυτό σου λέω να κάνεις παράπονα για να με σταματήσουν όσο είναι καιρός.Ποιος ξέρει μέχρι πού μπορώ να φτάσω.
Αν δεν είναι αυτό κατάχρηση εξουσίας και ξεκάθαρη επίθεση προς το πρόσωπό του, τότε τι είναι, Αλβίβα;
Σας παρακαλώ να αναλογιστείτε όλοι τις ευθύνες σας στο περιστατικό και δείτε τις τιμωρίες σας ως τα στοιχεία της συμπεριφοράς σου πρέπει να διορθώσετε για την καλύτερη συμβίωση όλων μας στο φόρουμ.
Ευχαριστώ.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Alviva Black- Παράφρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°342
Κατ'αρχήν να ξεχωρίσουμε 2 πράγματα.Η ομάδα δημιουργήθηκε για την πλάκα μας.Μετά έπεσε η ιδέα των υπογραφών.Δεν είναι καμία προσωπική αντιπάθεια.Εγώ δεν έχω κάτι με τον Γιάννη ως άνθρωπο,έχω με την συμπεριφορά του στο φόρουμ.Αν τον ήξερα εκτός φόρουμ μπορούσαμε να είμαστε και κολλητάρια.Δεν είναι ότι είδα εγώ ή κάποιος την τάδε άποψη του και αρχίσαμε να τον αντιπαθούμε και να θέλουμε να τον διώξουμε.Αντιπαθώ πολύ κόσμο για τον α ή β λόγο.Δεν έχω φτάσει ποτέ όμως ως το σημείο να θέλω να μαζέψω υπογραφές εναντίον του.Επίσης από τότε που έπεσε η ιδέα δεν πίστεψα πως είναι δυνατόν να πάρει ισόβιο μπαν.Πιο πολύ σαν διαμαρτυρία το είχα στο μυαλό μου.Τέλσπάντων,αυτό δεν έχει σημασία.anthian9 έγραψε:Ευτυχώς καταλάβατε το λάθος της όλης ιδέας, αλλά υπάρχουν ποστ στην ομάδα τα οποία έχουμε στα χέρια μας, και στα οποία ξεκάθαρα τάσσεστε υπερ αυτής της ιδέας και την θεωρείτε λογικό και απολύτως φυσικό τρόπο να διώξετε ένα μέλος απλά και μόνο γιατί το αντιπαθείτε και σας "σπάει τα νεύρα κάθε φορά που μπαίνετε στο φόρουμ". Οι προσωπικές σας αντιπάθειες δεν έχουν καμία θέση στην κοινότητα και όταν παίρνουν τέτοια υπόσταση, θα μας βρίσκουν κάθε λεπτό αντίθετους.
Αυτό μου ακούγεται γελοίο.Η ομάδα του μίσους.Θα μπορούσαμε να είχαμε συνεννοηθεί και μέσω τσατ.Αν είχα δημιουργήσει εγώ την ομάδα θα έπαιρνε κάποια ποινή η Ασημίνα ; Πάντως για την δημιουργία τουλάχιστον δεν φταίει γιατί εγώ της είπα να την φτιάξει.Επειδή έκανε ένα 'κλικ' που εντελώς τυχαία δεν έκανα εγώ της αφαιρείτε τα δικαιώματα ; Αν την θεωρείτε υπεύθυνη για την δράση της στην ομάδα δώστε της εξάψαλμο π.χ. Πάντως να της αφαιρεθούν τα διακαιώματα για ένα 'κλικ' ουσιαστικά ...anthian9 έγραψε:Απολύτως. Δεν δημιούργησε μια ομάδα, δημιούργησε την ομάδα του μίσους.
Έχετε κανένα ποστ που λέει "Γεια σας,δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα για να διώξουμε τον Dragon the Grey από το φόρουμ" ;anthian9 έγραψε:Τα ποστ που διαθέτουμε στα χέρια μας δεν λένε το ίδιο.
Ναι,θέλω να μου δείξετε ποστ δικά μου,της Morgan le Fay,της Imperio,της Roxanne και της Ελεάννας που προσβάλουμε τον Dragon the Grey και τα οποία συνέβαλλαν στην ποινή μας.anthian9 έγραψε:έχουμε επίσης μια σειρά από ποστ σε διάφορα τόπικ του ΧΓ που προσβάλουν ξεκάθαρα τον Dragon the Grey και μπορείτε να μου ζητήσετε να σας τα δείξω επίσης.
Ηθική εξόντωση ; Μου φαίνεται πως κάνετε την τρίχα τριχιά.Άλλο να εκφράσουμε την δυσαρέσκιά μας και την πρόθεση μας να μαζέψουμε υπογραφές και άλλο να σχεδιάσουμε την ηθική εξόντωση ενός μέλους.anthian9 έγραψε:Το είπες και μόνη σου, είναι εκτός κανονισμών η δημιουργία ομάδας για την ηθική εξόντωση ενός άλλου μέλους.
Δεν είμαι σε θέση να αποφασίζω και να κρίνω ποια είναι η κατάλληλη ποινή για κάποιον αλλά 1 εξάψαλμος και 1 αποκλεισμός για 3 διπλούς λογαριασμούς και για όλα τα υπόλοιπα δεν μου φαίνονται αρκετοί.Τέλοσπαντων.anthian9 έγραψε:Ποινές του Dragon: 30 μέρες αποκλεισμός, 1 εξάψαλμος, ηχηρές παρατηρήσεις από τα μέλη της ΟΔΣ.
ΠΛΑΚΑ μου κάνετε ; Δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε την ειρωνία από την απειλή ; Μετά από τόση κουβέντα εμένα αυτός μου φάνηκε ο σωστός τρόπος.Ο σαρκασμός.Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό ; Και στο Υπουργείο μάλιστα κάναμε πλάκα πάνω σε αυτό,δεν το πήρε κανείς στα σοβαρά.anthian9 έγραψε:Φυσικά και προσπαθεί αλλά όταν στο common room όπως λές παίρνει μια τέτοια απάντηση: [...]νομίζω πως η απότομη προσγείωση τον πονάει αρκετά.
Αν δεν είναι αυτό κατάχρηση εξουσίας και ξεκάθαρη επίθεση προς το πρόσωπό του, τότε τι είναι, Αλβίβα;
Aν ο Γιάννης πληγώθηκε του ζητάω χίλια συγνώμη και από εδώ και πέρα όταν με προσβάλει θα του λέω ευχαριστώ για να μην πληγωθεί.
- RAULSON:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°343
..."δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να μαζέψω υπογραφές εναντίον του"...Alviva Black έγραψε:Κατ'αρχήν να ξεχωρίσουμε 2 πράγματα.Η ομάδα δημιουργήθηκε για την πλάκα μας.Μετά έπεσε η ιδέα των υπογραφών.Δεν είναι καμία προσωπική αντιπάθεια.[...]Δεν έχω φτάσει ποτέ όμως ως το σημείο να θέλω να μαζέψω υπογραφές εναντίον του.Επίσης από τότε που έπεσε η ιδέα δεν πίστεψα πως είναι δυνατόν να πάρει ισόβιο μπαν.Πιο πολύ σαν διαμαρτυρία το είχα στο μυαλό μου.Τέλσπάντων,αυτό δεν έχει σημασία.
Κρίμα που δε βρίσκω καμία αίσθηση του χιούμορ στο να ανοίξω ομάδα για να θάβω με την ησυχία μου ένα μέλος.
"Δεν έχω κάτι με το Γιάννη σαν άνθρωπο", τότε φέρσου όπως ένας άνθρωπος. Δώστου την ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα, επίτρεψέ του να σου μιλήσει χωρίς να τον ειρωνευτείς. Και προπάντων, μην ανοίγεις την ρημάδα την ομάδα ως απόλυτη έκφραση της μικροπρέπειάς σου. Ειλικρινά δηλαδή.
Alviva Black έγραψε:Αυτό μου ακούγεται γελοίο.Η ομάδα του μίσους.Θα μπορούσαμε να είχαμε συνεννοηθεί και μέσω τσατ.Αν είχα δημιουργήσει εγώ την ομάδα θα έπαιρνε κάποια ποινή η Ασημίνα ; Πάντως για την δημιουργία τουλάχιστον δεν φταίει γιατί εγώ της είπα να την φτιάξει.Επειδή έκανε ένα 'κλικ' που εντελώς τυχαία δεν έκανα εγώ της αφαιρείτε τα δικαιώματα ; Αν την θεωρείτε υπεύθυνη για την δράση της στην ομάδα δώστε της εξάψαλμο π.χ. Πάντως να της αφαιρεθούν τα διακαιώματα για ένα 'κλικ' ουσιαστικά ...anthian9 έγραψε:Απολύτως. Δεν δημιούργησε μια ομάδα, δημιούργησε την ομάδα του μίσους.
Alviva Black έγραψε:
Έχετε κανένα ποστ που λέει "Γεια σας,δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα για να διώξουμε τον Dragon the Grey από το φόρουμ" ;
Alviva Black έγραψε:Ναι,θέλω να μου δείξετε ποστ δικά μου,της Morgan le Fay,της Imperio,της Roxanne και της Ελεάννας που προσβάλουμε τον Dragon the Grey και τα οποία συνέβαλλαν στην ποινή μας.
Maria ΧΧΧ Όχι. Τουλάχιστον για μένα. Έχει διαφορά το δεν είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη/δεν σε συμπαθώ και το ονειρεύομαι να σε ρίξω σε τσουλήθρα με σπασμένα γυαλιά που να καταλήγει σε μια ζώνη αλατιού που τελειώνει σε καζάνι με βραστό λάδι/οι απόψεις σου και η συμπεριφορά σου με αηδιαζουν. Και μάντεψε σε ποια κατηγορία μπαίνει ο Ντράγκον και σε ποια εσύ.
Από τη μια λες ότι ποτέ δεν θα μάζευες υπογραφές για να διώξεις ένα μέλος, από την άλλη τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους, και τελικά καταλήγεις στο ότι το να μαζέψετε υπογραφές για να διώξετε ένα μέλος δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό και γλοιώδες και δεν αποτελεί ηθική εξόντωση αυτού. Σωστά...Alviva Black έγραψε:
Ηθική εξόντωση ; Μου φαίνεται πως κάνετε την τρίχα τριχιά.Άλλο να εκφράσουμε την δυσαρέσκιά μας και την πρόθεση μας να μαζέψουμε υπογραφές και άλλο να σχεδιάσουμε την ηθική εξόντωση ενός μέλους.
Ο σαρκασμός εμπεριέχει πλάκα. Όποιος βλέπει κάτι αστείο στο ποστ σου που παρέθεσα ατόφιο πιο πάνω, ας το δηλώσει ελεύθερα. Όποιος πιστεύει ότι απλά ειρωνεύεσαι, ας το δηλώσει επίσης.Alviva Black έγραψε:
ΠΛΑΚΑ μου κάνετε ; Δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε την ειρωνία από την απειλή ; Μετά από τόση κουβέντα εμένα αυτός μου φάνηκε ο σωστός τρόπος.Ο σαρκασμός.Κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό ; Και στο Υπουργείο μάλιστα κάναμε πλάκα πάνω σε αυτό,δεν το πήρε κανείς στα σοβαρά.
Aν ο Γιάννης πληγώθηκε του ζητάω χίλια συγνώμη και από εδώ και πέρα όταν με προσβάλει θα του λέω ευχαριστώ για να μην πληγωθεί.
Και άφησέ με να σε διορθώσω... ο προσβλεβλημένος ήταν ο Γιάννης και όχι εσύ.
Μπορώ εξίσου έυκολα να ποστάρω ολόκληρή την συζήτησή σας στο κόμμον και πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου κολακευτική για σένα.
Αν θέλεις, μπορούμε να το αναλύσουμε κι άλλο και να αρχίσω να quotάρω και συγκεκριμένα ποστ, από συγκεκριμένα τόπικ. Δεν είναι υπερ κανενός σας. Λίγη ταπεινότητα και μείωση του εγωισμού σας θα ήταν μια καλή αρχή. Μια ειλικρινής συγγνώμη για παράδειγμα.
Η πρωτοβουλία σας ήταν το λιγότερο αηδιαστική και προσέβαλε όλο το φόρουμ και ειδικά το Team. Να χετε τα κότσια να αναγνωρίζετε τα σφάλματά σας.
Απο κει και πέρα τα print screen μιλάνε από μόνα τους...
Όποιος θεωρεί άδικες τις ποινές, ας τα κοιτάξει προσεκτικά.
Είμαστε ανοιχτοί στη συζήτηση και φουλ των ποστ που στηρίζουν την ορθότητά των ποινών που επιβλήθηκαν.
Καλή συνέχεια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την anthian9 στις Τετ Σεπ 25, 2013 5:15 pm, 1 φορά
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°344
Αν ειναι δυνατον κοψτε την παραφιλολογια. Κάνατε κάτι κατινιστικο και αδικο προς ενα μελος, δεκτον. Αλλα μην προσπαθητε τωρα να το γυρισετε στην πλακα, και στο να μας βγαλετε κακους . Προσβάλλετε την νοημοσύνη μας. Τα ποστ που έφτασαν στα χέρια μας ειναι κατι παρα πανω απο κακία. Ηταν ανευ λογου επιθεση σε ενα μέλος. Ανευ λόγου και υπόγεια.
Έπεσε στο "τραπέζι" να μαζευτουν υπογραφες; Υπογραφες για ενα μπαν χωρις καποια ποινη; Αυτή ειναι η κρίση σας και η σωστη οπτικη σας;
Και κατι ακόμα. Ο χωρος αυτός ειναι χώρος μαγείας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Αν ο Ντράγκον είχε μια φορα ασχημη συμπεριφορα, εσεις εχετε δέκα.
Η Φαντασία μονοπωλει το ενδιαφέρον μας και δεν έχουμε καθόλου ορεξη να ασχολούμαστε με γκρουπάκια και πηγαδάκια. Αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες.
Έπεσε στο "τραπέζι" να μαζευτουν υπογραφες; Υπογραφες για ενα μπαν χωρις καποια ποινη; Αυτή ειναι η κρίση σας και η σωστη οπτικη σας;
Και κατι ακόμα. Ο χωρος αυτός ειναι χώρος μαγείας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Αν ο Ντράγκον είχε μια φορα ασχημη συμπεριφορα, εσεις εχετε δέκα.
Η Φαντασία μονοπωλει το ενδιαφέρον μας και δεν έχουμε καθόλου ορεξη να ασχολούμαστε με γκρουπάκια και πηγαδάκια. Αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες.
Alviva Black- Παράφρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°345
anthian9 :
Μου φαίνεται πως επίτηδες κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.Είπα πως αντιπαθώ πολλά μέλη αλλά ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να θέλω να μαζέψω υπογραφές εναντίον τους.Μόνο με τον Γιάννη έγινε αυτό.Αυτό είπα.
Α,όχι,εγώ όταν είπα για ποστ εννοούσα δημοσιεύσεις στο φόρουμ.Στην ομάδα φυσικά τον θάψαμε,αυτός ήταν ο σκοπός της όπως σας είπα.Στο φόρουμ ποιοι από εμάς τον προσέβαλαν και πότε ; Αυτά τα ποστ θέλω.
Και ναι,φυσικά τα έχω δει τα ποστ και εξακολουθώ να θεωρώ άδικες τις ποινές των υπόλοιπων.Ειδικά της Ασημίνας.
Λοιπόν ωραία εγώ στο Υπουργείο με τον Nethiel μίλησα για αυτό το ποστ.Τον παρακαλώ να ποστάρει τώρα εδώ και να μας πει πώς το έκρινε.Και παρακαλώ και το υπόλοιπο team να μου πει πώς το έκρινε.Αν όταν το διάβαζε πίστευε ότι ήταν σαρκαστικό-ειρωνικό ή σοβαρή απειλή.
Gellert :
Σε αυτόν τον χώρο όπως λες δεν κάναμε τίποτα.Στο facebook το κάναμε.Θα μας απαγορέψετε να λέμε και εκεί την γνώμη μας ; Μήπως θα μας μπανάρετε και για το τι λέμε στα μυτινγκς ;
Δηλαδή εμείς που ανοίγουμε ένα αθώο γκρουπάκι θεωρούμαστε άξιοι να μας αφαιρεθούν τα δικαιώματα αλλά ο Dragon την γλιτώνει με έναν εξάψαλμο.Είναι γελοίο να αναφερόμαστε στο μπαν καθώς ξέρουμε και μάλιστα το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Dragon πως κατά την διάρκεια του μπαν ήταν παρόν στο φόρουμ.Έμπαινε από άλλο λογαριασμό.Άρα αυτό δεν μπορώ να το θεωρήσω ποινή.
Μου φαίνεται πως επίτηδες κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.Είπα πως αντιπαθώ πολλά μέλη αλλά ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να θέλω να μαζέψω υπογραφές εναντίον τους.Μόνο με τον Γιάννη έγινε αυτό.Αυτό είπα.
Α,όχι,εγώ όταν είπα για ποστ εννοούσα δημοσιεύσεις στο φόρουμ.Στην ομάδα φυσικά τον θάψαμε,αυτός ήταν ο σκοπός της όπως σας είπα.Στο φόρουμ ποιοι από εμάς τον προσέβαλαν και πότε ; Αυτά τα ποστ θέλω.
Και ναι,φυσικά τα έχω δει τα ποστ και εξακολουθώ να θεωρώ άδικες τις ποινές των υπόλοιπων.Ειδικά της Ασημίνας.
Λοιπόν ωραία εγώ στο Υπουργείο με τον Nethiel μίλησα για αυτό το ποστ.Τον παρακαλώ να ποστάρει τώρα εδώ και να μας πει πώς το έκρινε.Και παρακαλώ και το υπόλοιπο team να μου πει πώς το έκρινε.Αν όταν το διάβαζε πίστευε ότι ήταν σαρκαστικό-ειρωνικό ή σοβαρή απειλή.
Gellert :
Σε αυτόν τον χώρο όπως λες δεν κάναμε τίποτα.Στο facebook το κάναμε.Θα μας απαγορέψετε να λέμε και εκεί την γνώμη μας ; Μήπως θα μας μπανάρετε και για το τι λέμε στα μυτινγκς ;
Δηλαδή εμείς που ανοίγουμε ένα αθώο γκρουπάκι θεωρούμαστε άξιοι να μας αφαιρεθούν τα δικαιώματα αλλά ο Dragon την γλιτώνει με έναν εξάψαλμο.Είναι γελοίο να αναφερόμαστε στο μπαν καθώς ξέρουμε και μάλιστα το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Dragon πως κατά την διάρκεια του μπαν ήταν παρόν στο φόρουμ.Έμπαινε από άλλο λογαριασμό.Άρα αυτό δεν μπορώ να το θεωρήσω ποινή.
- RAULSON:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°346
Ήθελα να ήξερα από πότε αφορούν τον οποιονδήποτε το τι κάθονται και λένε τα μέλη ΕΚΤΟΣ φόρουμ. Σε λίγο θα μας πείτε να προσέχουμε και τι λέμε στα μύτινγκς; Γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα, θα έπρεπε να έχουν δοθεί ισόβια μπαν στο μισό φόρουμ.
Πέραν αυτών των αστείων δικαιολογιών, Ανθή, λες πως έχεις ποστ στα χέρια σου. Σε παρακαλώ, πήγαινε στην περιοχή των μοντς και των διευθυντών και των επιμελητών, και δες τα κοσμητικά επίθετα που έχει δώσει ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΜ στον Ντράγκον. Αν τόσο σας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, κοιτάχτε μέσα στα γραφεία. Μ@λάκας, σπ@σαρχίδης, καθυστερημένος, μονάχα η κορυφή του παγόβουνου που είπε και ο Τάσος. Και μπράβο Τάσο, τα κατάφερες να διώξεις κόσμο που δε γουστάρεις. Είσαι απαράδεκτος το λιγότερο, και παράδειγμα διαχειριστή προς αποφυγή.
Τέλος, αυτή η ιδέα με τις υπογραφές έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Αν όντως σοβαρολογούσαμε και είχαν μαζευτεί υπογραφές, θα θελα να ξερα τι θα κάνατε. Μα ξέχασα, αυτή η συζήτηση έγινε ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ και δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας επιβάλλετε τους κανόνες του φόρουμ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. Ενώ στο τσάτ ο Ντράγκον μας έβριζε και έφτιαχνε λίστες με άτομα που μισεί (Εμένα, τον Χρήστο, τον Τάσο, τον Κωνσταντίνο και τον Νέθιελ-δηλαδή από που κι ως που τους 2 τελευταίους), εμείς δεν είπαμε τίποτα.
Ε, την άλλη φορά που θα βγείτε για μύτινγκ μην πείτε τίποτα για τον Ντράγκον ή τον Τάσο. Μπορεί να φάμε μπαν.
ΥΓ: Ανθή, είσαι πολύ σχολαστική, σοβαρά και χωρίς καμμία ειρωνία. Έβγαλες τα πριντ σκριν πολύ καλά. Βγάλε όμως τώρα και πριντ σκριν από την περιοχή των μοντς.
Πέραν αυτών των αστείων δικαιολογιών, Ανθή, λες πως έχεις ποστ στα χέρια σου. Σε παρακαλώ, πήγαινε στην περιοχή των μοντς και των διευθυντών και των επιμελητών, και δες τα κοσμητικά επίθετα που έχει δώσει ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΜ στον Ντράγκον. Αν τόσο σας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, κοιτάχτε μέσα στα γραφεία. Μ@λάκας, σπ@σαρχίδης, καθυστερημένος, μονάχα η κορυφή του παγόβουνου που είπε και ο Τάσος. Και μπράβο Τάσο, τα κατάφερες να διώξεις κόσμο που δε γουστάρεις. Είσαι απαράδεκτος το λιγότερο, και παράδειγμα διαχειριστή προς αποφυγή.
Τέλος, αυτή η ιδέα με τις υπογραφές έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Αν όντως σοβαρολογούσαμε και είχαν μαζευτεί υπογραφές, θα θελα να ξερα τι θα κάνατε. Μα ξέχασα, αυτή η συζήτηση έγινε ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ και δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας επιβάλλετε τους κανόνες του φόρουμ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. Ενώ στο τσάτ ο Ντράγκον μας έβριζε και έφτιαχνε λίστες με άτομα που μισεί (Εμένα, τον Χρήστο, τον Τάσο, τον Κωνσταντίνο και τον Νέθιελ-δηλαδή από που κι ως που τους 2 τελευταίους), εμείς δεν είπαμε τίποτα.
Ε, την άλλη φορά που θα βγείτε για μύτινγκ μην πείτε τίποτα για τον Ντράγκον ή τον Τάσο. Μπορεί να φάμε μπαν.
ΥΓ: Ανθή, είσαι πολύ σχολαστική, σοβαρά και χωρίς καμμία ειρωνία. Έβγαλες τα πριντ σκριν πολύ καλά. Βγάλε όμως τώρα και πριντ σκριν από την περιοχή των μοντς.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°347
Και αυτός δεν είναι αρκετός λόγος για την ποινή ενός μέλους του τημ που προχώρησε στη δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας;;; Υπέρβαση καθηκόντων, εριστικός τόνος, ξεκάθαρη λεκτική επίθεση σε μέλος, συλλογή υπογραφών για τον ισόβιο αποκλεισμό του, είναι παραπάνω από ικανοποιητικοί λόγοι για την ποινή σου και τα print screen τα αποδεικνύουν. Ανέλαβε ευθύνη.Alviva Black έγραψε:
"Μου φαίνεται πως επίτηδες κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.Είπα πως αντιπαθώ πολλά μέλη αλλά ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να θέλω να μαζέψω υπογραφές εναντίον τους.Μόνο με τον Γιάννη έγινε αυτό.Αυτό είπα.
Α,όχι,εγώ όταν είπα για ποστ εννοούσα δημοσιεύσεις στο φόρουμ.Στην ομάδα φυσικά τον θάψαμε,αυτός ήταν ο σκοπός της όπως σας είπα."
Το επόμενο ποστ μου θα τα περιλαμβάνειAlviva Black έγραψε:
Στο φόρουμ ποιοι από εμάς τον προσέβαλαν και πότε ; Αυτά τα ποστ θέλω.
... μην με γελούν τα μάτια μου...Alviva Black έγραψε:Και ναι,φυσικά τα έχω δει τα ποστ και εξακολουθώ να θεωρώ άδικες τις ποινές των υπόλοιπων.Ειδικά της Ασημίνας.
Ελεύθερα.Alviva Black έγραψε:
Τονίζω το γεγονός ότι η δημιουργία της ομάδας ΕΚΤΟΣ φόρουμ, μιας και πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν γι αυτό το εκτός, εφόσον αφορά μέλος της κοινότητάς μας και το προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται ανάλογα με τα Διατάγματα του Τμήματος(εντός) Μαγικού Δικαίου. Το facebook είναι διαδικτυακή κοινότητα, το τι λέτε για μένα ή για τον καθένα ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ δεν μας αφορά. To "αθώο"(λόγια σου παραθέτω) γκρουπάκι είχε σκοπό το ισόβιο μπαν και ξεπέρασε κάθε όριο "πλάκας" και "θαψίματος". Ήταν καθαρή χολή.Alviva Black έγραψε:
Gellert :
Δηλαδή εμείς που ανοίγουμε ένα αθώο γκρουπάκι θεωρούμαστε άξιοι να μας αφαιρεθούν τα δικαιώματα αλλά ο Dragon την γλιτώνει με έναν εξάψαλμο.
Γνωρίζεις ότι ο λογαριασμός του διαγράφηκε μόλις εντοπίστηκε η ίδια ip, σωστά;Alviva Black έγραψε:Είναι γελοίο να αναφερόμαστε στο μπαν καθώς ξέρουμε και μάλιστα το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Dragon πως κατά την διάρκεια του μπαν ήταν παρόν στο φόρουμ.Έμπαινε από άλλο λογαριασμό.Άρα αυτό δεν μπορώ να το θεωρήσω ποινή.
♩ - ♫
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°348
επίσης γνωρίζω πως μετά από λίγο καιρό ο Τάσος του έβγαλε το μπαν της Ip του ντράγκον. Ο λόγος;anthian9 έγραψε:Γνωρίζεις ότι ο λογαριασμός του διαγράφηκε μόλις εντοπίστηκε η ίδια ip, σωστά;
"Γιατί μου έσπαγε τα νεύρα".
Μάλιστα.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°349
Και τι να καναμε δηλαδη; Να κλειδωναμε την πόρτα; Να βαζαμε φραχτη;
Μπαν ριξαμε και ειναι πολυ ΠΟΛΥ ευκολο να κανεις νεο λογαριασμο. Είναι ποινή Αλβίβα. Αμα καποιος δεν μπορει να μπει απο τον λογαριασμο του ειναι ποινη.
Οπως λές Κωσταντινα, υπογραφες ειχαν μαζευτει για να αναιρεθει ενα αδικο μπαν (της Ιμπεριο) και οντως ηταν αδικο και τοτε το βγαλαμε. Αλλα ποτε, ΠΟΤΕ κανενα μέλος δεν ειπε να μαζεψει υπογραφες γιανα μπαναρουμε αδικα ενα αλλο.
Το να ενωνεται η ενοτητα για να υπερασπιστει ενα μέλος και μια αδικια εναντιον του ειναι θάρρος. Αλλα το να ενώνεται για να διώξει κάποιον ειναι θράσος.
Και το γκρουπ του facebook ηταν προεκταση του φορουμ. Το να συζητάτε για μπαν σε μέλη ειναι δουλεια του φορουμ. Το να βρίζετε ετσι μελη του ειναι δουλεια του φορουμ. Η καταστολη αυτης της συζητησης ειναι δουλεια του φορουμ.
Δεν θαψατε κανέναν σε πμ, σε μυτινγκ, σε μηνυματα. Ανοιξατε εναν κακόβουλο πυρήνα στο ιδιο το φορουμ.
Αλλο το να μην συμπαθειτε η το να φτανετε σε ενα σημειο να μιλατε ασχημα σε μελος και αλλο αυτο.
Μπαν ριξαμε και ειναι πολυ ΠΟΛΥ ευκολο να κανεις νεο λογαριασμο. Είναι ποινή Αλβίβα. Αμα καποιος δεν μπορει να μπει απο τον λογαριασμο του ειναι ποινη.
Οπως λές Κωσταντινα, υπογραφες ειχαν μαζευτει για να αναιρεθει ενα αδικο μπαν (της Ιμπεριο) και οντως ηταν αδικο και τοτε το βγαλαμε. Αλλα ποτε, ΠΟΤΕ κανενα μέλος δεν ειπε να μαζεψει υπογραφες γιανα μπαναρουμε αδικα ενα αλλο.
Το να ενωνεται η ενοτητα για να υπερασπιστει ενα μέλος και μια αδικια εναντιον του ειναι θάρρος. Αλλα το να ενώνεται για να διώξει κάποιον ειναι θράσος.
Και το γκρουπ του facebook ηταν προεκταση του φορουμ. Το να συζητάτε για μπαν σε μέλη ειναι δουλεια του φορουμ. Το να βρίζετε ετσι μελη του ειναι δουλεια του φορουμ. Η καταστολη αυτης της συζητησης ειναι δουλεια του φορουμ.
Δεν θαψατε κανέναν σε πμ, σε μυτινγκ, σε μηνυματα. Ανοιξατε εναν κακόβουλο πυρήνα στο ιδιο το φορουμ.
Αλλο το να μην συμπαθειτε η το να φτανετε σε ενα σημειο να μιλατε ασχημα σε μελος και αλλο αυτο.
Alviva Black- Παράφρων
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°350
Mπορείς να μου πεις σε ποιον από όλους λογαριασμούς αναφέρεσαι γιατί έχω χάσει τον λογαριασμό ;anthian9 έγραψε:Γνωρίζεις ότι ο λογαριασμός του διαγράφηκε μόλις εντοπίστηκε η ίδια ip, σωστά;
Εγώ είχα την εντύπωση πως σκοπός αυτής της ποινής είναι να απομακρυνθεί λίγο το μέλος από την κοινότητα.Αν μπαίνει και ποστάρει από αλλού δεν σας πειράζει ; Απλά να μην μπαίνει από τον λογαριασμό που λέγεται Dragon the Grey.Gellert έγραψε:
Εμένα δεν με πείραξε πως έχει διπλούς λογαριασμούς.Με πείραξε που το λέει δημόσια και περηφανεύεται για αυτό.Αλλά αφού εσάς δεν σας πειράζει,συγνώμη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alviva Black στις Τρι Σεπ 24, 2013 6:20 pm, 1 φορά
- RAULSON: