σου ξαναδίνω πρόσβαση!
+93
Denrean
alex snape
Alakeil
Romelza Snicket
Magorian Greyback
Evie Frye
Mysterious Wizard
Dragon The Grey
Luna Scamander
Serena Veronite
Claire Delacour
Calista
Roland Weasley
Helena Malfoy
Severus John Snape
Romilda Vane
Minister for Magic
Walburga Black
Alison Sheridan
Sorazal the Erised
Sauron the Great
Half Blood Princess
Mr. Ollivander
geowizard
Nathaniel
Magic Is Might
Louna fw
Valia Gilbert
Άγνωστος Χ
Ignazya
Ignotus Peverell
Leon Black
Milady D' Hiver
Amelia Blackfoot
@RtVaVa
The Sorting Hat
Isabelle Lightwood
Katherine Black
Nethiel
Eva D'Arta
GeorgePotter
_Albus_Dumbledore_
sthnanonymiagiapanta
FLEUR258
Gellert Crowz
SiMoS
Violleta Black
anthian9
Μia Melanie Hawkins
Aurora Sinistra
Fleur Delacour
Merlin the Great
Lisette de Lapin
Αlbus Dumbledοre
aimilia potter
Msmaroulaki
Leanan Sidhe
Immortality Dumbledore
Leonie Vernier
jeaney_weasley
Cassiopeia Black
Antioch Peverell
Jade De LaFleur
Alicia Spinnet
the dark lord
Madame Maxime
Gellert
Maria Lovegood
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Roxanne Black
Berenice
Rachel Rivera
Penellope Clearwater
Hecate
Eleanna Lovegood
Lucy Weasley
elliza
Nicolas Flamel
harrypotter626
Nearly Headless Nick
Bellatrix Black
Roxanne Derwent
Harry Potter Black
Tom Marvolo Riddle
Amycus
Minerva McGonagall
FoNikos21
Morgan le Fay
Imperio
Alviva Black
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
97 απαντήσεις
Παράπονα
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°417
Απ: Παράπονα
τα'χει παίξει η φορουμοσιον....
σου ξαναδίνω πρόσβαση!
σου ξαναδίνω πρόσβαση!
meet me in montauk
Carl
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°418
Μην αγχώνεσαι, δε θα σε αφήσουμε έτσι.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°419
Ευχαριστω πολυ!!!
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°420
Το παράπονο ( ; ) μου απευθύνεται σε αυτό το ποστ.
Πέραν απ' το γεγονός ότι προσβάλλει την αισθητική μου, το οποίο ζήτημα θα ήθελα να αφήσω στην άκρη, έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς αταίριαστος ο τρόπος που τέθηκε ως "ανακοίνωση". Σαφώς και το η δημοσίευση εκφράζει αποκλειστικά την άποψη και την αισθητική αυτού που την δημοσίευσε. Μου έχει δημιουργηθεί όμως η εντύπωση ότι όταν κάποιος διαχειριστής ανακοινώνει κάτι στις ανάλογες υποενότητες, απευθύνεται σε όλα τα μέλη, εκ μέρους όλου του τημ. Επομένως, θαρρώ ότι οι ανακοινώσεις οφείλουν να έχουν πιο ουδέτερο χαρακτήρα. Δεν θέλω να αποκλείσω το χιούμορ και την παιγνιώδη διάθεση, αλλά προσωπικά... δεν γέλασα. (για να το θέσω απλά) Ευχαριστώ που με ακούσατε.
- Σπόιλερ:
- Phineas Nigellus Black έγραψε:Το Τσουκάλ άν'ξε!
ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΌΛΑ!
Πέραν απ' το γεγονός ότι προσβάλλει την αισθητική μου, το οποίο ζήτημα θα ήθελα να αφήσω στην άκρη, έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς αταίριαστος ο τρόπος που τέθηκε ως "ανακοίνωση". Σαφώς και το η δημοσίευση εκφράζει αποκλειστικά την άποψη και την αισθητική αυτού που την δημοσίευσε. Μου έχει δημιουργηθεί όμως η εντύπωση ότι όταν κάποιος διαχειριστής ανακοινώνει κάτι στις ανάλογες υποενότητες, απευθύνεται σε όλα τα μέλη, εκ μέρους όλου του τημ. Επομένως, θαρρώ ότι οι ανακοινώσεις οφείλουν να έχουν πιο ουδέτερο χαρακτήρα. Δεν θέλω να αποκλείσω το χιούμορ και την παιγνιώδη διάθεση, αλλά προσωπικά... δεν γέλασα. (για να το θέσω απλά) Ευχαριστώ που με ακούσατε.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°421
Κοίτα, προφανώς και το ποστ έγινε με χιουμοριστικό χαρακτήρα. Για χαβαλέ που λέμε.
Δεν πιστεύω κανείς να το πήρε προσωπικά...
Ωστόσο ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου και θα τις λάβουμε υπόψιν σε επόμενες ανακοινώσεις παρόμοιου χαρακτήρα...
Δεν πιστεύω κανείς να το πήρε προσωπικά...
Ωστόσο ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου και θα τις λάβουμε υπόψιν σε επόμενες ανακοινώσεις παρόμοιου χαρακτήρα...
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°422
Εδώ, στο μέρος όπου κατακρίνεται ο φασισμός και οποιουδήποτε είδους δικτατορίας, όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών, όταν διαγράφονται τόπικς που είναι αντίθετα στις απόψεις των υπολοίπων, χωρίς καν να κλειδωθεί έστω και να πάει κάδο. Εδώ που ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, μάλλον έχει δύσει από καιρό, όταν διαπράττονται τέτοιες ενέργειες. Τα τόπικς κλειδώνονται όταν είναι παρόμοια μα άλλα ήδη υπάρχοντα, ή όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς της κοινότητας. Δεν πιστεύω το τόπικ που δημιούργησα να ήταν κάτι από αυτά τα δύο. Επίσης, από πότε ενθαρρύνετε την διαγραφή θεμάτων;; Νόμιζα πως όλα απλώς κλειδώνονται και πάνε κάδο, δεν διαγράφονται! Αν η ΟΔΣ είχε πρόβλημα με το τόπικ "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού" θα μπορούσε να μου το πει με π.μ., να ζητήσει ή ακόμα και απαιτήσει την απομάκρυνσή του, και τότε θα το απομάκρυνα μόνος μου, αν και δεν βρήσκω τον λόγο αλλά τέλος πάντων. Το να διαγράφετε όμως το τόπικ χωρίς προειδοποίηση , όποιο κι αν είναι το περιεχόμενό του, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Ευχαριστώ πολύ.
Με υπέρμετρη εκτίμηση προς το σώμα του Αριστείδη του δίκαιου,
Dragon The Grey
Dragon The Grey
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°423
Γιάννη μου σε κανεναν φυσιολογικο ιστοτοπο δεν θα επιτρεποταν αυτά τα τοπικ και καμια προπαγανδα σε αυτο το επιπεδο. Αυτα δεν τα λέω ως πρωην διαχειριστης (και ζητω συγνωμη που απαντάω και εγώ σε κάτι που αφορα την ΟΔΣ) αλλα μιλαω ως ένα μελος που δεν αντεχει Αγιες μέρες να βλέπει τέτοια κακοηθεια. Δεν είδα το τοπικ σου, αλλα ειδα το κλιμα που δεν επιτρεπει σε εμας τους Παγανιστες - Ειδωλολατρες να κανουμε Χριστουγεννα και ας μην τα πιστευουμε. Αφηστε την κατακραυγη για μετα τα Θεοφάνεια.
Με υπέρμετρη εκτίμηση: Ενα απλό μελος.
Με υπέρμετρη εκτίμηση: Ενα απλό μελος.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°424
όλο αυτό για ένα τόπικ που ποτέ δεν διέγραψαν;Dragon The Grey έγραψε:Εδώ, στο μέρος όπου κατακρίνεται ο φασισμός και οποιουδήποτε είδους δικτατορίας, όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών, όταν διαγράφονται τόπικς που είναι αντίθετα στις απόψεις των υπολοίπων, χωρίς καν να κλειδωθεί έστω και να πάει κάδο. Εδώ που ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, μάλλον έχει δύσει από καιρό, όταν διαπράττονται τέτοιες ενέργειες. Τα τόπικς κλειδώνονται όταν είναι παρόμοια μα άλλα ήδη υπάρχοντα, ή όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς της κοινότητας. Δεν πιστεύω το τόπικ που δημιούργησα να ήταν κάτι από αυτά τα δύο. Επίσης, από πότε ενθαρρύνετε την διαγραφή θεμάτων;; Νόμιζα πως όλα απλώς κλειδώνονται και πάνε κάδο, δεν διαγράφονται! Αν η ΟΔΣ είχε πρόβλημα με το τόπικ "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού" θα μπορούσε να μου το πει με π.μ., να ζητήσει ή ακόμα και απαιτήσει την απομάκρυνσή του, και τότε θα το απομάκρυνα μόνος μου, αν και δεν βρήσκω τον λόγο αλλά τέλος πάντων. Το να διαγράφετε όμως το τόπικ χωρίς προειδοποίηση , όποιο κι αν είναι το περιεχόμενό του, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Ευχαριστώ πολύ.
Dragon The Grey
https://www.harryworld.org/t8199-topic#1870879
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°425
Κι εγώ γιατί δεν ενημερώθηκα παρακαλώ για κάτι τέτοιο;;Alicia Spinnet έγραψε:όλο αυτό για ένα τόπικ που ποτέ δεν διέγραψαν;Dragon The Grey έγραψε:Εδώ, στο μέρος όπου κατακρίνεται ο φασισμός και οποιουδήποτε είδους δικτατορίας, όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών, όταν διαγράφονται τόπικς που είναι αντίθετα στις απόψεις των υπολοίπων, χωρίς καν να κλειδωθεί έστω και να πάει κάδο. Εδώ που ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, μάλλον έχει δύσει από καιρό, όταν διαπράττονται τέτοιες ενέργειες. Τα τόπικς κλειδώνονται όταν είναι παρόμοια μα άλλα ήδη υπάρχοντα, ή όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς της κοινότητας. Δεν πιστεύω το τόπικ που δημιούργησα να ήταν κάτι από αυτά τα δύο. Επίσης, από πότε ενθαρρύνετε την διαγραφή θεμάτων;; Νόμιζα πως όλα απλώς κλειδώνονται και πάνε κάδο, δεν διαγράφονται! Αν η ΟΔΣ είχε πρόβλημα με το τόπικ "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού" θα μπορούσε να μου το πει με π.μ., να ζητήσει ή ακόμα και απαιτήσει την απομάκρυνσή του, και τότε θα το απομάκρυνα μόνος μου, αν και δεν βρήσκω τον λόγο αλλά τέλος πάντων. Το να διαγράφετε όμως το τόπικ χωρίς προειδοποίηση , όποιο κι αν είναι το περιεχόμενό του, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Ευχαριστώ πολύ.
Dragon The Grey
https://www.harryworld.org/t8199-topic#1870879
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°426
Dragon The Grey έγραψε:Εδώ, στο μέρος όπου κατακρίνεται ο φασισμός και οποιουδήποτε είδους δικτατορίας, όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών, όταν διαγράφονται τόπικς που είναι αντίθετα στις απόψεις των υπολοίπων, χωρίς καν να κλειδωθεί έστω και να πάει κάδο. Εδώ που ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, μάλλον έχει δύσει από καιρό, όταν διαπράττονται τέτοιες ενέργειες. Τα τόπικς κλειδώνονται όταν είναι παρόμοια μα άλλα ήδη υπάρχοντα, ή όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς της κοινότητας. Δεν πιστεύω το τόπικ που δημιούργησα να ήταν κάτι από αυτά τα δύο. Επίσης, από πότε ενθαρρύνετε την διαγραφή θεμάτων;; Νόμιζα πως όλα απλώς κλειδώνονται και πάνε κάδο, δεν διαγράφονται! Αν η ΟΔΣ είχε πρόβλημα με το τόπικ "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού" θα μπορούσε να μου το πει με π.μ., να ζητήσει ή ακόμα και απαιτήσει την απομάκρυνσή του, και τότε θα το απομάκρυνα μόνος μου, αν και δεν βρήσκω τον λόγο αλλά τέλος πάντων. Το να διαγράφετε όμως το τόπικ χωρίς προειδοποίηση , όποιο κι αν είναι το περιεχόμενό του, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Ευχαριστώ πολύ.
Dragon The Grey
Καταρχάς, το εν λόγω τόπικ δεν διαγράφηκε, συγχωνεύθηκε με ένα ίδιας θεματολογίας. Επίσης, δεν τέθηκε καν θέμα αν συμφωνεί ή όχι η ΟΔΣ, πόσοι από την ΟΔΣ εξέφρασαν άποψη στο θέμα αυτό ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα; Εγώ, και σαν απλό μέλος το λέω, το μόνο που είδα ήταν να υποστηρίζεται μια άποψη συγκεκριμένη επί ενός συγκεκριμένου θέματος ξανά και ξανά και ουδέποτε τα θέματα που ανοίχτηκαν διαγράφηκαν ή κλειδώθηκαν, εκτός και αν υπήρχαν ήδη παρόμοια θέματα. Πιστεύω ότι κι εσύ βλέπεις ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα σου αφού ο καθένας μπορεί να εκθέσεις τις απόψεις του για το θέμα που πραγματεύεται το τόπικ " "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού"" σε παραπάνω από 2 θεματικές, ήδη.
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°427
Μάλλον έχεις μπεδέψει τις έννοιες Γιάννη.Μιλάς για "απόψεις" όταν ουσιαστικά το κείμενό σου αγγίζει τα όρια του λιβελλογραφήματος.Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς,ειρωνία και ύβρεις.Σε ποιό επιστημονικό επίπεδο αυτά τα τρία συνιστούν απόψεις; Τόσο τα δικά σου κείμενα όσο και του Αποστόλη,είναι σχεδόν προπαγανδιστικά.Το χειρότερο δε, είναι ότι νομίζετε ότι απευθύνεστε σε αποβλακωμένους που φοράνε παρωπίδες.Λοιπόν,κανείς μας δεν φοράει παρωπίδες ούτε είμαστε εγκάθετοι καμιάς θρησκείας.Ο λόγος προκαλεί αντίλογο.Αν θέλετε να κάνετε μονόλογο,μην δημοσιεύετε.Και στην τοποθέτησή σου για "ελευθερία έκφρασης" μπορώ να σου αντιπαραβάλω την δική μου που συνιστά "ελευθερία πίστης" την οποία διαρκώς αρνείστε να δεχτείτε.Οπότε για ποιόν φασισμό μιλάς ακριβώς την στιγμή που εσείς καταστρατηγείτε το δικαίωμα να πιστεύει ένα μέλος σε οποιον Θεό θέλει ή σε όποια θρησκεία και να δέχεται κριτική για αυτό του το δικαίωμα; Ελευθερία λόγου λοιπόν είναι να σου απαντούμε όλοι "ναι" Γιάννη;Dragon The Grey έγραψε:...όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών...
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°428
Εν γένει... δεν καταργώ το δικαίωμα να πιστεύεις σε όποιον θεό θέλεις, απλώς πάω να διορθώσω κάτι που στο φτωχό μου το μυαλό δεν στέκει, στο μυαλό μου πάντα! Τέλος πάντων, καλύτερα να τα πούμε καλύτερα στο αντίστοιχο τόπικ. Το ποστ το έκανα γιατί νόμιζα πως διαγράφηκε, αλλά δεν με ειδοποίησε κανείς ότι έγινε συγχώνευση. Παλιά τουλάχιστον με ενημερώνανε. Ίσως δεν ήμουνα κι εγώ πιο προσεχτικός, οπότε το παράπονό μου λύθηκε.Amycus έγραψε:Μάλλον έχεις μπεδέψει τις έννοιες Γιάννη.Μιλάς για "απόψεις" όταν ουσιαστικά το κείμενό σου αγγίζει τα όρια του λιβελλογραφήματος.Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς,ειρωνία και ύβρεις.Σε ποιό επιστημονικό επίπεδο αυτά τα τρία συνιστούν απόψεις; Τόσο τα δικά σου κείμενα όσο και του Αποστόλη,είναι σχεδόν προπαγανδιστικά.Το χειρότερο δε, είναι ότι νομίζετε ότι απευθύνεστε σε αποβλακωμένους που φοράνε παρωπίδες.Λοιπόν,κανείς μας δεν φοράει παρωπίδες ούτε είμαστε εγκάθετοι καμιάς θρησκείας.Ο λόγος προκαλεί αντίλογο.Αν θέλετε να κάνετε μονόλογο,μην δημοσιεύετε.Και στην τοποθέτησή σου για "ελευθερία έκφρασης" μπορώ να σου αντιπαραβάλω την δική μου που συνιστά "ελευθερία πίστης" την οποία διαρκώς αρνείστε να δεχτείτε.Οπότε για ποιόν φασισμό μιλάς ακριβώς την στιγμή που εσείς καταστρατηγείτε το δικαίωμα να πιστεύει ένα μέλος σε οποιον Θεό θέλει ή σε όποια θρησκεία και να δέχεται κριτική για αυτό του το δικαίωμα; Ελευθερία λόγου λοιπόν είναι να σου απαντούμε όλοι "ναι" Γιάννη;Dragon The Grey έγραψε:...όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών...
sthnanonymiagiapanta- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°429
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Ώστε έτσι λοιπόν;Ο κακόμοιρός sthnanonymiagiapanta είπε,τώρα που είναι επίκαιρο το θέμα,να στείλει μερικές δικές του απόψεις σχετικά με το θέμα του χριστιανισμού καθαρά για να ακούσω γνώμες και εσείς με βρίζεται εε;
Εγώ ομως καλά μου παιδιά δεν θυμάμαι να πρόβηκα ούτε σε ύβρη ούτε σε ειρωνία ούτε σε σπόντες τριτοκοσμικού επιπέδου,είπα απλά τις δικές μου απόψεις στηριζόμενος κυρίως στην επιστήμη και ομολογτώ ότι ίσως να έδωσα περισσότερη έμφαση από όση χρειαζόταν...
Αλλά δεν ανέχομαι χωρίς κανέναν λόγο να τολμούν να υποτιμάνε εμένα ως μέλος και μάλιστα απροκάλυπτα,στα πμ μου...
Αναφέρομαι βέβαια στο αγαπητό μου μέλος Isabelle Lightwood το οποίο μου λέει στα ξαφνικά στα πμ μου:
Εκτός του ότι επιβεβαιώθηκε η θεωρία περί του ότι <<λόγια του αέρα οι χριστιανοί>>(αγαπάτε αλλήλους και παραμύθια τούμπανα,ναι ρε αυτό κατάλαβα από τους περισσότερους),εκτός του ότι δέχτηκα βρίσιμο ή μάλλον υποτίμηση από ένα άλλο μέλος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο(ούτε την έβρισα ούτε τις είπα καμιά σπόντα και όποιος γουστάρει ας πάει να ελένξει τα πμ μας),μου φαίνεται πολύ <,χριστιανοί>. εδώ μέσα βρήκαν ευκαιρία να ξεσπάσουν στον πρώτο αντιτηθέμενο,στον πρώτο που είπε και μιά νέα άποψη...Πίσω από την μάσκα του ψυχρού προφίλ και της δήθεν αγάπης για το Ευαγγέλιο ποιός ξέρει τελικά τι φίδια υπάρχουν;Καλά έλεγε ο Χριστός <<Εσείς οι Φαρισαίοι είστε σαν τους τάφους,όμορφοι και γυαλιστεροί απ'έξω αλλά από μέσα έχετε κάθε λογής ακαθαρσίες κρυμμένες>>....
Αυτά είχα να πω σχετικά με το ποιός είναι ειρωνικός και υβριστικός εδώ μέσα!Ανυπομονώ να φάω το ισόβιο μπαν...Άλλωστε ξέρω ότι σιγά μην γίνει έστω και παρατήρηση στο αγαπητό μου μέλος,γιατί όπως και να το κάνουμε συνεννοημένοι είστε μετσξύ σας,αν το έκανα στην Isabelle κατευθείαν κόκκινη,αλλά εκείνη είναι αξιωματούχος βεβαίως βεβαίως...Τι ατυχία για εμένα!!!
Ώστε έτσι λοιπόν;Ο κακόμοιρός sthnanonymiagiapanta είπε,τώρα που είναι επίκαιρο το θέμα,να στείλει μερικές δικές του απόψεις σχετικά με το θέμα του χριστιανισμού καθαρά για να ακούσω γνώμες και εσείς με βρίζεται εε;
Εγώ ομως καλά μου παιδιά δεν θυμάμαι να πρόβηκα ούτε σε ύβρη ούτε σε ειρωνία ούτε σε σπόντες τριτοκοσμικού επιπέδου,είπα απλά τις δικές μου απόψεις στηριζόμενος κυρίως στην επιστήμη και ομολογτώ ότι ίσως να έδωσα περισσότερη έμφαση από όση χρειαζόταν...
Αλλά δεν ανέχομαι χωρίς κανέναν λόγο να τολμούν να υποτιμάνε εμένα ως μέλος και μάλιστα απροκάλυπτα,στα πμ μου...
Αναφέρομαι βέβαια στο αγαπητό μου μέλος Isabelle Lightwood το οποίο μου λέει στα ξαφνικά στα πμ μου:
Kαι πριν απ'αυτό μου είχε πει:Isabelle Lightwood έγραψε:Μείωσε τη δόση ή αύξησέ την κατά πολυ.
Isabelle Lightwood έγραψε:Εχεις θεματάκια...
Εκτός του ότι επιβεβαιώθηκε η θεωρία περί του ότι <<λόγια του αέρα οι χριστιανοί>>(αγαπάτε αλλήλους και παραμύθια τούμπανα,ναι ρε αυτό κατάλαβα από τους περισσότερους),εκτός του ότι δέχτηκα βρίσιμο ή μάλλον υποτίμηση από ένα άλλο μέλος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο(ούτε την έβρισα ούτε τις είπα καμιά σπόντα και όποιος γουστάρει ας πάει να ελένξει τα πμ μας),μου φαίνεται πολύ <,χριστιανοί>. εδώ μέσα βρήκαν ευκαιρία να ξεσπάσουν στον πρώτο αντιτηθέμενο,στον πρώτο που είπε και μιά νέα άποψη...Πίσω από την μάσκα του ψυχρού προφίλ και της δήθεν αγάπης για το Ευαγγέλιο ποιός ξέρει τελικά τι φίδια υπάρχουν;Καλά έλεγε ο Χριστός <<Εσείς οι Φαρισαίοι είστε σαν τους τάφους,όμορφοι και γυαλιστεροί απ'έξω αλλά από μέσα έχετε κάθε λογής ακαθαρσίες κρυμμένες>>....
Αυτά είχα να πω σχετικά με το ποιός είναι ειρωνικός και υβριστικός εδώ μέσα!Ανυπομονώ να φάω το ισόβιο μπαν...Άλλωστε ξέρω ότι σιγά μην γίνει έστω και παρατήρηση στο αγαπητό μου μέλος,γιατί όπως και να το κάνουμε συνεννοημένοι είστε μετσξύ σας,αν το έκανα στην Isabelle κατευθείαν κόκκινη,αλλά εκείνη είναι αξιωματούχος βεβαίως βεβαίως...Τι ατυχία για εμένα!!!
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°430
H ΟΔΣ δεν είναι νηπιαγωγοί. Τα όποια προβλήματα έχεις σχετικά με τα pm που ανταλλάσσεις με άλλο μέλος τα λύνεις με το ίδιο το μέλος. Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα φάουλ στις απαντήσεις της Ιζαμπέλ και κανέναν λόγο στο να μπλεχτεί το τιμ στη διαφωνία που έχεις μαζί της.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
sthnanonymiagiapanta- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2013
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°431
ARE YOU KIDDING ME???????
Από την μιά μου λέτε ότι τρώω εξάψαλμο επειδή έστειλα ανεπιθύμητα πμ σε κάποια μέλη και από την άλλην όταν τα άλλα μέλη μου στέλνουν ανεπιθυμήτητα πμ όλα είναι καλά;
Πολύ καλά,τότε μπορώ και εγώ να εφαρμόσω την ίδια τακτική με όλους!Άλλωστε η ΟΔΣ δεν είναι νηπιαγωγοί...
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°432
Ναι ξέχασες να αναφέρεις ότι αυτο έγινε μετά από το τρίτο πμ που μου έστειλες με τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ σου. Δεν γουστάρω να τις ακούω, πως το λένε; Στο είπα καλά, στο είπα ειρωνικά, στο είπα στα ίσα. Άσε με να πιστεύω οτι θέλω, να αγιοποιώ όποιον θέλω και να κάνω το σταυρό μας. Μας τα έπρηξες, simply as that.
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°433
Συγγνώμη που επεμβένω, το πμ που έστειλες εσύ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου είπε η Μαρία. Η ΟΔΣ δεν έχει κανέναν λόγο να ανακατευτεί σε μια μικρή διαφωνία, άλλωστε η Μαρία προσπάθησε να κάνει πλάκα. Όσο για το τελευταίο για το μπαν, το πιστεύεις πραγματικά αυτό; Η ΟΔΣ δεν κάθεται να διακρίνει τα μέλη, ούτε τα ξεχωρίζει γι'αυτό άλλωστε και δεν μπαίνει ο καθένας εκεί. Κάνει αυτό που πρέπει, αν νομίζεις οτι προβλήθηκες τόσο με τον σχολιασμό της Μαρίας, λύσε το με αυτήν και μην ανακατεύεις την ΟΔΣ για ψύλλου πήδημα.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°434
sthnanonymiagiapanta έγραψε:
ARE YOU KIDDING ME???????
Από την μιά μου λέτε ότι τρώω εξάψαλμο επειδή έστειλα ανεπιθύμητα πμ σε κάποια μέλη και από την άλλην όταν τα άλλα μέλη μου στέλνουν ανεπιθυμήτητα πμ όλα είναι καλά;
Πολύ καλά,τότε μπορώ και εγώ να εφαρμόσω την ίδια τακτική με όλους!Άλλωστε η ΟΔΣ δεν είναι νηπιαγωγοί...
Εσύ έστειλες πμ σε ΟΛΑ τα μέλη με απόψεις προπαγανδιστικού χαρακτήρα και συγχαρητήρια που μετά από συνομιλία με τη συντονίστρια που σου έκανε παρατήρηση δέχτηκες να μη ξαναστείλεις πμ τέτοιου περιεχομένου. Έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις τη γνώμη σου στα αντίστοιχα τόπικ αλλά σε ήρεμο τόνο.
Η Isabelle Lightwood έστειλε σε σένα πμ , όχι σε όλους και αφού μάλιστα της είχες στείλει και άλλα πμ όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Να έχεις υπόψη σου ότι τα πμ που στέλνει το ένα μέλος στο άλλο ΔΕΝ τα βλέπει κανείς άλλος στο φόρουμ εκτός από τα 2 αυτά μέλη. Για αυτό η Hecate σου είπε ότι αν έχεις πρόβλημα με πμ με συγκεκριμένο μέλος αφορά τους 2 σας. Αν θέλεις από εδώ και πέρα απλά αγνοείς τα πμ που σου στέλνει το μέλος και όλα μια χαρά. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι λέτε μεταξύ σας εφόσον δεν είναι δημόσιο.
Αν σε είχε προσβάλλει κάποιος δημόσια θα είχαμε επιληφθεί.
Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι από τους υπόλοιπους.
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°435
Συγγνώμη, απλώς το προηγούμενο ποστ το έγραψα πολύ βιαστικά γιατί έπρεπε να φύγω και δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω μετά απο αυτό, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον παιδαριώδες όλο αυτό που γίνεται και εν μέρει ηλίθιο.
Υποστηρίζεις ότι εσύ δεν χρησιμοποίησες ειρωνεία; Τότε αυτό τι ήταν:
Και εφόσον εσυ θες να βρεις υποστήριξη προβάλλοντας ο,τι σου είπα, να σου θυμίσω τι μου έστειλες πριν;
Και συ πού ξέρεις ποιος και γιατί μπορεί να μου έκανε εμένα παρατήρηση;
Αν θεωρείς το σχόλιό μου προσβλητικό, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να σου ζητήσω και συγγνώμη.
Υποστηρίζεις ότι εσύ δεν χρησιμοποίησες ειρωνεία; Τότε αυτό τι ήταν:
Ναι, θα είναι, ευχαριστώ.Επίσης,ξέχασα να σου πω,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Και εφόσον εσυ θες να βρεις υποστήριξη προβάλλοντας ο,τι σου είπα, να σου θυμίσω τι μου έστειλες πριν;
- Σπόιλερ:
- Πιστεύω ένθερμα ότι ,πρώτον,έχω κάθε δικαίωμα-όπως και όλοι μας-να δίνουμε συμβουλές σε ανθρώπους παγιδευμένους και μπερδεμένους από ιστορικούς εκμεταλευτές και θρησκόπληκτους τυρράνους και δεύτερον αν νομίζεις ότι όποιος είναι χριστιανός είναι ξύπνιος και όποιος έχει κατηγορήσει ως τώρα την θρησκεία σου λέει μπούρδες,τότε επιτρεψε μου να σου πω ότι κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...Έχετε γειά!!Εγώ πάντως έκανα την προσπάθεια να σου κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου αλλά δυστηχώς οι <<άλλοι>> σου έχουνε βάλει κατάλληλες ωτοασπίδες...
Και συ πού ξέρεις ποιος και γιατί μπορεί να μου έκανε εμένα παρατήρηση;
Αν θεωρείς το σχόλιό μου προσβλητικό, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να σου ζητήσω και συγγνώμη.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°436
Όταν υποτιμάς την κριτική σκέψη ενός άλλου μέλους,τότε λογικό μετά και εκείνο να υποτιμάει,όχι την σκέψη σου,αλλά την συμπεριφορά σου προς το προσωπό του.-Μια απλή διαπίστωση.sthnanonymiagiapanta έγραψε:
Αυτό με τα φίδια θα προσπαθήσω να μην το σχολιάσω καν.Νιώθω ότι θίγει και προσβάλει όλους μας.
- Σπόιλερ:
- Ατυχία όντως....Γιατί τυχαίνει να γνωρίζουμε την Isabelle από κοντά και να ξέρουμε τι άνθρωπος είναι.
Arcturus Regulus Black έγραψε:
Η Isabelle Lightwood έστειλε σε σένα πμ , όχι σε όλους και αφού μάλιστα της είχες στείλει και άλλα πμ όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Να έχεις υπόψη σου ότι τα πμ που στέλνει το ένα μέλος στο άλλο ΔΕΝ τα βλέπει κανείς άλλος στο φόρουμ εκτός από τα 2 αυτά μέλη. Για αυτό η Hecate σου είπε ότι αν έχεις πρόβλημα με πμ με συγκεκριμένο μέλος αφορά τους 2 σας. Αν θέλεις από εδώ και πέρα απλά αγνοείς τα πμ που σου στέλνει το μέλος και όλα μια χαρά. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι λέτε μεταξύ σας εφόσον δεν είναι δημόσιο.
Αν σε είχε προσβάλλει κάποιος δημόσια θα είχαμε επιληφθεί.
Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι από τους υπόλοιπους.
Αυτό που λέει ο Χρήστος.
Γενικότερα αστηνανωνυμίαγιαπάντα,καλή είναι η συζήτηση για ένα θέμα.Η συζήτηση όμως.Όχι η προσπάθεια επιβολής της αποψής σου.Η Μαρία νομίζω το είπε ξεκάθαρα.Δεν την ενδιαφέρουν πια αυτά που θες να πεις.Έχει την αποψή της,τέλος.
Θα σε παρακαλούσα να ηρεμήσεις την επιθετική σου στάση,και να σκεφτείς,πως όλο αυτό δεν γίνεται για κάποιο ουσιώδες λόγο.
Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
Παρακαλώ και εγώ μετά τον Χρήστο να ηρεμίσουν τα πνεύματα...
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°437
Αυτό ισχύει αγαπητέ μου Αποστόλη, όχι με το συγκεκριμένο μέλος που ούτε καν το ξέρω προσωπικά, αλλά όντας μέλος που στο παρελθόν και πιθανόν και τώρα είμαι σαν εσένα στα μάτια των μελών του φόρουμ, ξέρω από διακρίσεις. Αυτό δεν έπρεπε να το αναφέρεις καθόλου, είναι αυτονόητο.sthnanonymiagiapanta έγραψε: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Φαίνεται φαίνεται, τόσο στην περίπτωση του Αποστόλη όσο και με μένα στο παρελθόν.Ariana Lestrange έγραψε:Συγγνώμη που επεμβένω, το πμ που έστειλες εσύ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σου είπε η Μαρία. Η ΟΔΣ δεν έχει κανέναν λόγο να ανακατευτεί σε μια μικρή διαφωνία, άλλωστε η Μαρία προσπάθησε να κάνει πλάκα. Όσο για το τελευταίο για το μπαν, το πιστεύεις πραγματικά αυτό; Η ΟΔΣ δεν κάθεται να διακρίνει τα μέλη, ούτε τα ξεχωρίζει γι'αυτό άλλωστε και δεν μπαίνει ο καθένας εκεί. Κάνει αυτό που πρέπει, αν νομίζεις οτι προβλήθηκες τόσο με τον σχολιασμό της Μαρίας, λύσε το με αυτήν και μην ανακατεύεις την ΟΔΣ για ψύλλου πήδημα.
Όταν εγώ έκανα τέτοιες δηλώσεις, όλοι με αποπαίρνανε, κάνανε ομάδες στο φβ για πάρτη μου, δεν ήθελαν ούτε να με φτήσουν, τώρα όμως δεν έγινε τίποτα, τα μέλη θα συνεχίσουν να σου κρατάνε ίδια συμπεριφορά , όλα μέλι γάλα, και κατά τα άλλα δεν γίνονται διακρίσεις στα μέλη...Isabelle Lightwood έγραψε:Και συ πού ξέρεις ποιος και γιατί μπορεί να μου έκανε εμένα παρατήρηση;
Ναι, αφού δεν έχεις γνωρίσει από κοντά τον sthnanonymiagiapanta, δεν μπορείς να ξέρεις γι' αυτόν.FLEUR258 έγραψε:sthnanonymiagiapanta έγραψε:
Ατυχία όντως....Γιατί τυχαίνει να γνωρίζουμε την Isabelle από κοντά και να ξέρουμε τι άνθρωπος είναι.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°438
Αν όπως λέτε και οι δύο όσοι είναι φίλοι της ΟΔΣ την γλιτώνουν τότε εγώ δεν θα είχα πάρει μπαν όταν είχε κριθεί απαραίτητο από την τότε ΟΔΣ που αποτελούταν από άτομα με τα οποία ειχα τουλάχιστον τότε φιλικές σχέσεις και πριν από αυτό δεν θα είχα πάρει εξάψαλμο λόγω άτυχης εκφράσεως προς μέλος.
Οπότε πριν κατηγορήσετε την οποιαδήποτε ΟΔΣ για μεροληπτική συμπεριφορά μάθετε λίγα περισσότερα.
Οπότε πριν κατηγορήσετε την οποιαδήποτε ΟΔΣ για μεροληπτική συμπεριφορά μάθετε λίγα περισσότερα.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°439
Πάντα υπάρχει η ανάγκη για ξεκάρφωμα. Πιθανόν η τότε ΟΔΣ αν έκανε τα στραβά μάτια όπως πάντα, θα έπεφτε, κάτι έπρεπε να γίνει για ξεκάρφωμα. Καλώς ή κακώς η ΟΔΣ είναι πάντα εξουσία, και η εξουσία σαν κυβερνήσεις, και οι κυβερνήσεις είναι γνωστές για τα καμώματά τους!....Imperio έγραψε:Αν όπως λέτε και οι δύο όσοι είναι φίλοι της ΟΔΣ την γλιτώνουν τότε εγώ δεν θα είχα πάρει μπαν όταν είχε κριθεί απαραίτητο από την τότε ΟΔΣ που αποτελούταν από άτομα με τα οποία ειχα τουλάχιστον τότε φιλικές σχέσεις και πριν από αυτό δεν θα είχα πάρει εξάψαλμο λόγω άτυχης εκφράσεως προς μέλος.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°440
Σοβαρα τωρα... μας βλεπεις σαν βουλευτες και υπουργους;
Και μπορει να ξεφευγω λιγο απο το θεμα του συγκεκριμενου τοπικ αλλα ειναι κατι που πρεπει να ειπωθει. Ναι, οι πολιτικοι της χωρας μας κατεστρεψαν. Αλλα δεν ειναι και οι μονοι. Πανω απο το 90% των Ελληνων πολιτων σκεφτεται κομπινες και κανει παρανομιες (απο μια μικρη παραβαση ενος στοπ εως φοροδιαφυγη).
Το να κατηγορεις συνεχως αλλους ειναι το πιο ευκολο πραγμα. Αν ομως θελουμε να παμε μπροστα σαν χωρα πρεπει ο καθενας μας να αναλαβει τις συνεπειες των αποφασεων και των πραξεων του.
Εσυ και το μέλος sthnanonymiagiapanta κατηγορείτε την ΟΔΣ γιατι ειναι -πραγματικα- το πιο ευκολο που μπορειτε να κανετε. Δεν προσπαθείτε να σκεφτείτε τους λογους που η ΟΔΣ έκανε τις παρατηρησεις που έκανε. Και σε αυτο που λετε σχετικα με τις διακρισεις, δικρίσεις που εγώ προσωπικα δεν βλεπω να υπαρχουν, θυμιζετε ανωριμους μαθητες που οι καθηγητες τους ζητανε να βγουν εξω με ωριαια αποβολη και απαντουν "μα και ο αλλος εκει απεναντι μιλουσε, γιατι εγω;"
Και μπορει να ξεφευγω λιγο απο το θεμα του συγκεκριμενου τοπικ αλλα ειναι κατι που πρεπει να ειπωθει. Ναι, οι πολιτικοι της χωρας μας κατεστρεψαν. Αλλα δεν ειναι και οι μονοι. Πανω απο το 90% των Ελληνων πολιτων σκεφτεται κομπινες και κανει παρανομιες (απο μια μικρη παραβαση ενος στοπ εως φοροδιαφυγη).
Το να κατηγορεις συνεχως αλλους ειναι το πιο ευκολο πραγμα. Αν ομως θελουμε να παμε μπροστα σαν χωρα πρεπει ο καθενας μας να αναλαβει τις συνεπειες των αποφασεων και των πραξεων του.
Εσυ και το μέλος sthnanonymiagiapanta κατηγορείτε την ΟΔΣ γιατι ειναι -πραγματικα- το πιο ευκολο που μπορειτε να κανετε. Δεν προσπαθείτε να σκεφτείτε τους λογους που η ΟΔΣ έκανε τις παρατηρησεις που έκανε. Και σε αυτο που λετε σχετικα με τις διακρισεις, δικρίσεις που εγώ προσωπικα δεν βλεπω να υπαρχουν, θυμιζετε ανωριμους μαθητες που οι καθηγητες τους ζητανε να βγουν εξω με ωριαια αποβολη και απαντουν "μα και ο αλλος εκει απεναντι μιλουσε, γιατι εγω;"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°441
Dragon The Grey έγραψε:Αυτό ισχύει αγαπητέ μου Αποστόλη, όχι με το συγκεκριμένο μέλος που ούτε καν το ξέρω προσωπικά, αλλά όντας μέλος που στο παρελθόν και πιθανόν και τώρα είμαι σαν εσένα στα μάτια των μελών του φόρουμ, ξέρω από διακρίσεις. Αυτό δεν έπρεπε να το αναφέρεις καθόλου, είναι αυτονόητο.sthnanonymiagiapanta έγραψε: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Αυτά είχα να πω σχετικά με το ποιός είναι ειρωνικός και υβριστικός εδώ μέσα!Ανυπομονώ να φάω το ισόβιο μπαν...Άλλωστε ξέρω ότι σιγά μην γίνει έστω και παρατήρηση στο αγαπητό μου μέλος,γιατί όπως και να το κάνουμε συνεννοημένοι είστε μετσξύ σας,αν το έκανα στην Isabelle κατευθείαν κόκκινη,αλλά εκείνη είναι αξιωματούχος βεβαίως βεβαίως...Τι ατυχία για εμένα!!!Όταν εγώ έκανα τέτοιες δηλώσεις, όλοι με αποπαίρνανε, κάνανε ομάδες στο φβ για πάρτη μου, δεν ήθελαν ούτε να με φτήσουν, τώρα όμως δεν έγινε τίποτα, τα μέλη θα συνεχίσουν να σου κρατάνε ίδια συμπεριφορά , όλα μέλι γάλα, και κατά τα άλλα δεν γίνονται διακρίσεις στα μέλη...Isabelle Lightwood έγραψε:Και συ πού ξέρεις ποιος και γιατί μπορεί να μου έκανε εμένα παρατήρηση;
Πρώτα απ όλα ποιος σου μίλησε.
Δεύτερον καιρός να αποφασίσεις αν θα το παίζεις επανάσταση εδώ μέσα ή θα περιοριστείς στο γλείψιμο. Γιατι πριν βρεις συνεταιράκι όλα καλά και ανθηρά τα έλεγες, και τι ηλίθιος που ήσουν εσυ και φερθηκες ετσι και τα λοιπά. Όχι;
Και πιστεύω οτι ουτε καν συμφωνείς με όσα λέει, απλά βρήκες κάποιον να ταιριάξετε και να το παίξετε μαζί κατακραγμένη μειονότητα.
Μερικοί πρέπει να σταματήσετε να βρίσκετε παντού εχθρούς,πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Ναι, εχω παρεάκι εδώ μέσα και με μερικά παιδιά κάνουμε πολλή παρέα κι απ έξω. Σας εμπόδισε κανείς να ενταχθείτε στο φόρουμ μας; Όχι. Ειδικά εσένα Ντράγκον σου δόθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες. Ομως οχι, ο ανώνυμος δηλαδή που πατάει απλά για να μας το παίξει φωστήρας και ένα γεια δεν έχει πει, απαιτεί τον σεβασμό; ε από πού κι ως πού ρε φίλε;
Δεν επιτρέπω αγαπητέ ανώνυμε σε κανέναν ανώνυμο και κάθε ανώνυμο να μου πουλάει φούμαρα. Και δεν έχεις δικαίωμα να λες ότι ειμαι φίδι ή οτιδήποτε αλλο επειδή σου είπα τι πιστεύω για όσα ξεφουρνίζεις. Κατανοητό;
Κι εν τέλει αφού η ΟΔΣ υπάρχει μονο για να ευνοεί τα τσιράκια της, τι ήρθες εδω να κλαφτείς; Καθόλου μικροπρέπειες...