Dragon The Grey έγραψε:Εδώ, στο μέρος όπου κατακρίνεται ο φασισμός και οποιουδήποτε είδους δικτατορίας, όπου ενθαρρύνεται η ελεύθερη έκφραση των απόψεων των μελών της κοινότητας, εδώ διαγράφονται απροειδοποίητα τα τόπικς των μελών που έχουν απόψεις διαφορετικές από τα άτομα της ΟΔΣ αλλά και γενικά από τους υπόλοιπους. Εδώ απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση των μελών, όταν διαγράφονται τόπικς που είναι αντίθετα στις απόψεις των υπολοίπων, χωρίς καν να κλειδωθεί έστω και να πάει κάδο. Εδώ που ο ήλιος της φαντασίας δεν δύει ποτέ, μάλλον έχει δύσει από καιρό, όταν διαπράττονται τέτοιες ενέργειες. Τα τόπικς κλειδώνονται όταν είναι παρόμοια μα άλλα ήδη υπάρχοντα, ή όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς της κοινότητας. Δεν πιστεύω το τόπικ που δημιούργησα να ήταν κάτι από αυτά τα δύο. Επίσης, από πότε ενθαρρύνετε την διαγραφή θεμάτων;; Νόμιζα πως όλα απλώς κλειδώνονται και πάνε κάδο, δεν διαγράφονται! Αν η ΟΔΣ είχε πρόβλημα με το τόπικ "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού" θα μπορούσε να μου το πει με π.μ., να ζητήσει ή ακόμα και απαιτήσει την απομάκρυνσή του, και τότε θα το απομάκρυνα μόνος μου, αν και δεν βρήσκω τον λόγο αλλά τέλος πάντων. Το να διαγράφετε όμως το τόπικ χωρίς προειδοποίηση , όποιο κι αν είναι το περιεχόμενό του, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Ευχαριστώ πολύ.
Με υπέρμετρη εκτίμηση προς το σώμα του Αριστείδη του δίκαιου,
Dragon The Grey
Καταρχάς, το εν λόγω τόπικ δεν διαγράφηκε, συγχωνεύθηκε με ένα ίδιας θεματολογίας. Επίσης, δεν τέθηκε καν θέμα αν συμφωνεί ή όχι η ΟΔΣ, πόσοι από την ΟΔΣ εξέφρασαν άποψη στο θέμα αυτό ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα; Εγώ, και σαν απλό μέλος το λέω, το μόνο που είδα ήταν να υποστηρίζεται μια άποψη συγκεκριμένη επί ενός συγκεκριμένου θέματος ξανά και ξανά και ουδέποτε τα θέματα που ανοίχτηκαν διαγράφηκαν ή κλειδώθηκαν, εκτός και αν υπήρχαν ήδη παρόμοια θέματα. Πιστεύω ότι κι εσύ βλέπεις ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα σου αφού ο καθένας μπορεί να εκθέσεις τις απόψεις του για το θέμα που πραγματεύεται το τόπικ " "Η επιστήμη υπερισχύει του Χριστιανισμού"" σε παραπάνω από 2 θεματικές, ήδη.