Λέω γιατί λένε πως έχει πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές γκέι αφού ο μόνος λόγος που φαίνονται τόσο πολύ, είναι το ότι δίνουν τόση πολλή σημασία στο θέμα αφού σίγουρα υπάρχουν κάποιοι. Απλά το παραφουσκώνουν και μας πρίζουν με όποιον ανακαλύψουν και γι' αυτό φαίνονται τόσοι πολλοί. Είναι όσοι θα έπρεπε.
+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις
LGBTQ+
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°476
Απ: LGBTQ+
Μια ερώτηση μήπως είσαι πρώτη γυμνασίου?
Λέω γιατί λένε πως έχει πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές γκέι αφού ο μόνος λόγος που φαίνονται τόσο πολύ, είναι το ότι δίνουν τόση πολλή σημασία στο θέμα αφού σίγουρα υπάρχουν κάποιοι. Απλά το παραφουσκώνουν και μας πρίζουν με όποιον ανακαλύψουν και γι' αυτό φαίνονται τόσοι πολλοί. Είναι όσοι θα έπρεπε.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°477
Όχι, εσύ;
Και γιατί σε ένα τέτοιο θέμα μας νοιάζει τι δείχνει η τηλεόραση, και πόσο τα παραφουσκώνει ο ένας ή ο άλλος; Δεν είναι απόλυτα προσωπικό θέμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός;
Και το κακό δεν είναι ότι υπάρχει ο χ,ψ "σοουμαν" (αντ. σοουγουμαν) που κάθεται και τα λέει χλευάζοντας τον "ύποπτο" με την κάθε ευκαιρία, κακό είναι που υπάρχουν άτομα που κάθονται και τα βλέπουν. Σοβαρά τώρα, γιατί το πως θα συνεχίσω την ημέρα μου εξαρτάται από το ποιος είναι γκέι;
Και γιατί σε ένα τέτοιο θέμα μας νοιάζει τι δείχνει η τηλεόραση, και πόσο τα παραφουσκώνει ο ένας ή ο άλλος; Δεν είναι απόλυτα προσωπικό θέμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός;
Και το κακό δεν είναι ότι υπάρχει ο χ,ψ "σοουμαν" (αντ. σοουγουμαν) που κάθεται και τα λέει χλευάζοντας τον "ύποπτο" με την κάθε ευκαιρία, κακό είναι που υπάρχουν άτομα που κάθονται και τα βλέπουν. Σοβαρά τώρα, γιατί το πως θα συνεχίσω την ημέρα μου εξαρτάται από το ποιος είναι γκέι;
Statler
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°478
Όχι, δευτέρα είμαι απλά θυμήθηκα πως πέρυσι κάναμε τη γραμμική β.
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, αλλά αυτό που κάνουν επηρεάζει, γιατί όπως είπες κι εσύ τους χλευάζουν, άρα το παρουσιάζουν σαν κάτι κακό και αφύσικο πράγμα, εννοείται απαράδεκτο.
Και το να τους θεωρούν αφύσικους από ότι ξέρω επηρεαζει κι αυτούς.
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, αλλά αυτό που κάνουν επηρεάζει, γιατί όπως είπες κι εσύ τους χλευάζουν, άρα το παρουσιάζουν σαν κάτι κακό και αφύσικο πράγμα, εννοείται απαράδεκτο.
Και το να τους θεωρούν αφύσικους από ότι ξέρω επηρεαζει κι αυτούς.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°479
παιδιά νομίζω μόνο εγώ θα γράφω σε αυτό το τόπικ τελικα
στο ανθολόγιο των νέων ελληνικών (που δεν το έχετε το ίδιο ) υπήρχε ένα απόσπασμα από το ντόριαν γ΄ρέι του όσκαρ γουάιλντκαι ο καθιγητής μας ζίτησε να γράουμε τη βιογραφία το εγώ και άλλα τέσσερα άτομ γράψαμε και για το ότι ήταν γκέι και καταδικάστηεκ σε ισόβειο εγκλισμό στο σπίτι του και ο καθιγητής το βρήκε απαράδεκτο καιέίπε πως δεν είναι πράγματα να διαβζουν παιδιά της ιλικείας μας και δεν κάνουν για μας και πως είναι διαστροφικά έγινα έξαλλη και την επόμενη μέρα του πήρα αυτό το απόσπασμα από τη βικιπαίδεια
στο ανθολόγιο των νέων ελληνικών (που δεν το έχετε το ίδιο ) υπήρχε ένα απόσπασμα από το ντόριαν γ΄ρέι του όσκαρ γουάιλντκαι ο καθιγητής μας ζίτησε να γράουμε τη βιογραφία το εγώ και άλλα τέσσερα άτομ γράψαμε και για το ότι ήταν γκέι και καταδικάστηεκ σε ισόβειο εγκλισμό στο σπίτι του και ο καθιγητής το βρήκε απαράδεκτο καιέίπε πως δεν είναι πράγματα να διαβζουν παιδιά της ιλικείας μας και δεν κάνουν για μας και πως είναι διαστροφικά έγινα έξαλλη και την επόμενη μέρα του πήρα αυτό το απόσπασμα από τη βικιπαίδεια
- Σπόιλερ:
- Τα δύο κυριότερα αντεπιχειρήματα προέρχονται από τη φύση και τις θεωρούμενες σήμερα "φυσιολογικές" πρακτικές του ανθρώπινου είδους. Το επιχείρημα από τη φύση είναι ότι η ομοφυλοφιλία συναντάται και σε ζώα (σε πάνω από 1500 είδη), τα οποία κατά τα άλλα δεν κινδυνεύουν να εξαφανιστούν. Κατά τα άλλα, σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται αρετή η επικυριαρχία πάνω στα φυσικά ένστικτα. Το δεύτερο επιχείρημα είναι ότι το σεξ με προφυλάξεις (που στοχεύει μόνο στην ηδονή) και τα ετερόφυλα, άτεκνα με τη θέλησή τους ζευγάρια, δεν αντιμετωπίζουν την ίδια εχθρότητα με τους ομοφυλόφιλους, παρ' όλο που τα αποτελέσματα είναι τα ίδια (εναντίωση στα φυσικά ένστικτα και μη αναπαραγωγή).
Επιπροσθέτως, στο ζωικό βασίλειο η εμφάνιση της ομοφυλοφιλίας έχει παρατηρηθεί ότι αποσκοπεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα (κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται και στον άνθρωπο να εμφανίζεται τουλάχιστον περιοδικά ενστικτωδώς για να επιφέρει συγκεκριμένα οφέλη στην εξέλιξη του είδους). Για παράδειγμα, έχει παρατηρηθεί ότι σε συγκεκριμένα είδη τα αρσενικά εμποδίζουν την σπερματική αποτελεσματικότητα άλλων αρσενικών με το να ζευγαρώνουν μαζί τους. Παρομοίως σε άλλα το ζευγάρωμα με άλλο αρσενικό αποσκοπεί στην μεταφορά γενετικού υλικού, το οποίο θα μεταφερθεί σε θηλυκό με το οποίο ο αποδέκτης θα ζευγαρώσει αργότερα (συνεπώς ένα είδος εξελικτικού ανταγωνισμού). Η στάση ζευγαρώματος παρόμοιας με εκείνη των θηλυκών έχει παρατηρηθεί σε άλλα, όταν επικρατεί ήττα από άλλο αρσενικό, λειτουργία που πιθανών αποσκοπεί στην παραδοχή και αρμονική συνύπαρξη προς όφελος της ομάδας. Ζευγάρια θηλυκών γλάρων είναι κοινότυπα, κάτι το οποίο συνήθως πιστεύεται ότι οφείλεται στην έλλειψη αρσενικών στο είδος σε σχέση με τις ανάγκες μεγαλώματος των νεογνών
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°480
το 2012 φτανει και η ωρα της καθαρσης θα ανατηλει!!!!!!!
"There's no need to call me sir Professor."
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°481
Αχ, τι χιούμορ κι αυτό
Don't feed the troll, κανόνας απαράβατος
Don't feed the troll, κανόνας απαράβατος
Statler
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°482
Harry Potter έγραψε:το 2012 φτανει και η ωρα της καθαρσης θα ανατηλει!!!!!!!
Και τώρα που μπήκε και το 11 είπε να ανατείλει και η ώρα του σπαμ εε?
Παρακαλώ μην κάνετε άσκοπα ποστ και αν θέλετε να στηρίξετε τις απόψεις σας, στηρίξτε τις σε επιχειρήματα, όχι στο Ημερολόγιο των Μάγια ή κάποιου άλλου αρχαίου λαού.
Ευχαριστώ!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°483
πήγα με την παραία μου σε μια πιτσαρία και την τελευταία φορά που είχαμε πάει λάγαμε για την ομοφλοφιλία (ο ένας είναι γκει) αυτή τη φορά τελος πάνων δεν ήταν μαζί μας ο ανθρωπος και έρχετε ο σερβητόρος να πάρει παραγγελεία και μας λέει ο αλλος ο που... που είναι τον διώξατε να μη σας χαλάει την εικόνα
εγινα έξαλη μικλάμε συκωθήκαμε και φύγαμε είναι δυνατόν να έρχεται και να μας λέει τέτοιο πράγμα δεν πάει καλά ο άνθρωπος
εγινα έξαλη μικλάμε συκωθήκαμε και φύγαμε είναι δυνατόν να έρχεται και να μας λέει τέτοιο πράγμα δεν πάει καλά ο άνθρωπος
NifadaDraculeEadred- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Magical Identity
Today's thought: I'am a weirdo and nothing is gonna change it!
- Δημοσίευση Ν°484
Πιστεύω ότι πολύ αξία έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στο θέμα. Η ομοφυλοφιλία, δεν είναι αρρώστια. Είναι μια επιλογή, είναι μια προτίμηση, εξάλλου δεν είναι δικιά μας δουλεία για το τη κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του από την στιγμή που δεν ενοχλεί.
Η Ελευθεριά του ανθρώπου τελειώνει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.
Nifada Dracule Eadred
AlbusDumbledore- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 72
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: To the well organized mind, death is but the next great adventure.
- Δημοσίευση Ν°485
NifadaDraculeEadred έγραψε:Πιστεύω ότι πολύ αξία έχουμε δώσει μέχρι στιγμής στο θέμα. Η ομοφυλοφιλία, δεν είναι αρρώστια. Είναι μια επιλογή, είναι μια προτίμηση, εξάλλου δεν είναι δικιά μας δουλεία για το τη κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του από την στιγμή που δεν ενοχλεί.
Δεν είναι επιλογή ή προτίμηση.. Είναι καθαρά γενετικό χαρακτηριστικό.. Υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι που επέλεξαν μόνοι τους να δοκιμάσουν κάτι με το ίδιο φύλο και τελικά έμειναν σ'αυτό. Τώρα το αν είναι ηθικά ή κοινωνικά αποδεκτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ...
Neville Longbottom- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2576
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Τυφλή η τύχη και την βρίσκουν λάθος άτομα...
- Δημοσίευση Ν°486
Δεν ξέρω την γνώμη της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας γι΄αυτό το θέμα. Η άποψη μου είναι πως ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να δρα όπως θέλει. Η ζωή είναι δική του και κάνει ότι θέλει. Επίσης συνήθως ψυχολογικά προβλήματα ωθούν τον άνθρωπο σε τέτοιου είδους ιδέες.
Βέβαια αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις. Εννοώ πως αν π.χ. δύο ομοφυλόφυλοι αποφασίσουν να παντρευτούν και ύστερα να υοθετήσουν κιόλας ένα παιδί... Το παιδί θα πάρει παράδειγμα από τους γονείς του και σιγά-σιγά η κοινωνία θα αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ. (καταλαβαίνεται τι εννοώ)
Βέβαια αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις. Εννοώ πως αν π.χ. δύο ομοφυλόφυλοι αποφασίσουν να παντρευτούν και ύστερα να υοθετήσουν κιόλας ένα παιδί... Το παιδί θα πάρει παράδειγμα από τους γονείς του και σιγά-σιγά η κοινωνία θα αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ. (καταλαβαίνεται τι εννοώ)
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°487
Σε παρακαλω! Το αν ενα παιδι θα γινει ομοφυλοφιλο στο μελλον δεν παιζει ρολο η σεξουαλικη προτιμηση των γονιων του! Διοτι αν τα παιδια ακολουθουσαν την προτιμηση των γονεων γκες γουατ! Δεν θα υπηρχε καν αυτο το τοπικ!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°488
Άρα δεν θα είχες πρόβλημα να δώσεις το παιδί σου να το μεγαλώσουν ομοφυλόφυλοι; (ααααν για κάποιο λόγο δεν μπορούσες εσύ να το μεγαλώσεις)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°489
Συγγνωμη αλλα γιατι να εχω προβλημα? Απο τη στιγμη που γνωριζω οτι το παιδι μου θα ζησει καλα και οτι δεν εχουν καποιο θεμα με ουσιες η ποτο ή θεματα συμπεριφορας θα ημουν ευτυχισμενη να το μεγαλωσουν εκεινοι!
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°490
βασικά δεν ξέρω, μπορώ να πετάξω και βλακεία, αλλά για να υιοθετήσεις παιδί δεν πρέπει να υπάρχει ένας πατέρας και μια μητέρα;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°491
Σε αλλες χωρες γινεται σιγουρα να υιοθετηθει παιδι απο ζευγαρι ομοφυλοφιλων. Τωρα για την Ελλαδα δεν το εχω ψαξει το θεμα!
Ενδιτ:Συμφωνα με αυτο δεν υπαρχει καποιος περιορισμος. Εκτος κι αν μου ξεφυγε
Ενδιτ:Συμφωνα με αυτο δεν υπαρχει καποιος περιορισμος. Εκτος κι αν μου ξεφυγε
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°492
Neville Longbottom έγραψε:Άρα δεν θα είχες πρόβλημα να δώσεις το παιδί σου να το μεγαλώσουν ομοφυλόφυλοι; (ααααν για κάποιο λόγο δεν μπορούσες εσύ να το μεγαλώσεις)
Χμ, γενικά ποιος γονέας δίνει το παιδί του σε άλλους χωρίς πρόβλημα; Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα θα υπήρχαν και περισσότερες αμφιβολίες, σίγουρα όλοι θέλουμε το παιδί μας να μεγαλώσει σε μία, τουλάχιστον τυπικά, φυσιολογική οικογένεια και αυτό δεν είναι παράλογο. Φυσικά το παιδί χρειάζεται πρότυπα και από τους δύο γονείς για να διαμορφώσει χάρη σε αυτά αφενός το χαρακτήρα του και αφετέρου τη στάση του απέναντι στο άλλο φύλο. Ωστόσο ξέρουμε ότι δεν είναι πάντοτε οι γονείς που παίζουν το ρόλο των προτύπων, ένα αυτό, και δεύτερον καμιά φορά ένας γονέας μπορεί να είναι και πολύ λάθος πρότυπο για το παιδί του.
Γενικότερα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είμαι επιφυλακτικός, όχι γιατί πιστεύω πως με γκέι γονείς θα ειναι γκέι και το παιδί, αλλά περισσότερο γιατί με τα σημερινά δεδομένα, τουλάχιστον για τη χώρα που ζούμε, αυτό το παιδί θα υποφέρει. Όλοι έχουμε παραδείγματα αγοριών που τα φώναζαν "αδερφές", κοριτσιών που πέρασαν πολλά χρόνια ως "αγοροκόριτσα" απλώς επειδή, και στις δύο περιπτώσεις, διάλεξαν να κάνουν παρέα με το άλλο φύλο. Φαντάζομαι θα είναι αρκετά χειρότερα τα πράγματα για μία οικογένεια με ομόφυλους γονείς.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν μπορούμε από την αρχή να καταδικάζουμε μία κίνηση υιοθεσίας από οποιονδήποτε μπορεί να προσφέρει στο παιδί το βασικό που χρειάζεται, αγάπη δηλαδή. Υπάρχουν πολλές χωρισμένες οικογένειες, πολλές μονογονεϊκές οικογένειες και σε πολλές από αυτές τα παιδιά μεγαλώνουν καλύτερα από ότι σε άλλες, πυρηνικές οικογένειες. Ας έχουμε τα μυαλά μας ανοιχτά και ας σκεφτόμαστε πάντοτε τι μπορεί να συμφέρει το παιδι περισσότερο!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°493
Tom Marvolo Riddle πάνω κάτω συμφωνούν οι απόψεις μας.
Νομίζω όμως πως με παρεξηγήσατε. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφυλους. Απλά πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να υιοθετούν παιδιά επειδή το παιδί επηρεάζεται κατά πολύ από τους γονείς. Και ειδικά αν η οικογένεια είναι και "κλειστή", το παιδί θα μεγαλώσει με τις ιδέες των γονέων του.
Βασικά δεν ξέρω. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Νομίζω όμως πως με παρεξηγήσατε. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφυλους. Απλά πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να υιοθετούν παιδιά επειδή το παιδί επηρεάζεται κατά πολύ από τους γονείς. Και ειδικά αν η οικογένεια είναι και "κλειστή", το παιδί θα μεγαλώσει με τις ιδέες των γονέων του.
Padma Patil- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6919
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°494
Με ποιον τρόπο εννοείς ότι θα επηρεάζεται ;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°495
Neville Longbottom έγραψε:Tom Marvolo Riddle πάνω κάτω συμφωνούν οι απόψεις μας.
Μπορεί κι εγώ να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως στις περισσότερες περιπτώσεις η ομοφυλοφιλία είναι θέμα πρωταρχικά βιολογικό. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης τόσο το αρσενικό όσο και το θηλυκό άτομο, ως έμβρυα, έχουν ακριβώς το ίδιο σώμα. Στη συνέχεια, το αρσενικό θα δεχτεί δύο ποσότητες ορμονών από την έγκυο, τα ανδρογόνα, τα οποία θα αρχίσουν να το σχηματίζουν. Κάπου είχα διαβάσει πως η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά προκύπτει πρωταρχικά ως αποτέλεσμα λανθασμένης ποσότητας στην πρώτη ή στη δεύτερη δόση ανδρογόνων, αν και με τις γνώσεις που έχω αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά πως το παραπάνω αληθεύει.
Τώρα, έτσι όπως ορίζεις το επηρεάζονται, επαναφέρεις ξανά το ερώτημα της Imperio. Πως γίνεται κανονικά ζευγάρια να κάνουν ομοφυλόφιλα παιδιά;
Statler
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°496
Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή του καθενός μας. Κανείς δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Ευτυχώς, σε κάποιες χώρες αναγνωρίζεται ως επιλογή και όχι ως ασθένεια. Αλλά εμείς ζούμε στην Ελλάδα, την πιο συντηρητική χώρα, όπου η ομοφυλοφιλία συχνά αντιμετωπίζεται με τον χειρότερο τρόπο, ακόμα και με την άσκηση βίας. Πιστεύω πως η επιλογή και η ανάγκη του ανθρώπου που είναι «διαφορετικός» θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι της εξουσίας που διαπράττουν εγκλήματα και ανηθικότητες και υπάρχουν απλοί άνθρωποι που έχουν μια μικρή ιδιαιτερότητα. Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα γύρω μας. Ας είμαστε λιγότερο ρατσιστές, τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πια. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό του καλύτερα από τον ίδιο.
Όσο για τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών, δεν ξέρω, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Απλώς σίγουρα θα υποστούν κυρώσεις από τους γύρω τους.
Όσο για τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών, δεν ξέρω, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Απλώς σίγουρα θα υποστούν κυρώσεις από τους γύρω τους.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°497
Βασικά μετά από συζήτηση με έναν φίλο μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή κάποιου ατόμου ή είναι κάτι βιολογικό. Ή ακόμη είναι αρρώστια;
Μάλλον είναι βιολογικό τελικά. Ξεχάστε όσα είπα πιο πριν...
Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή κάποιου ατόμου ή είναι κάτι βιολογικό. Ή ακόμη είναι αρρώστια;
Μάλλον είναι βιολογικό τελικά. Ξεχάστε όσα είπα πιο πριν...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°498
αρρωστια δεν ειναι, αυτο εχει σταματησει να λεγεται αλλωστε και σε επιστημονικες ερευνες την δεκαετεια του εβδομιντα οταν η παγκοσμια ενωση γιατρων ανακινωσε οτι η ομοφιλοφιλεια δεν ειναι αρρωστια αλλα επιλογή ή γενετική προτίμηση
αλλα δε νομιζω πως καποιος θα επελεγε αν ειναι γκευ, γιατι να το κανε? για να τον δουλευουν? δε νομιζω
αλλα δε νομιζω πως καποιος θα επελεγε αν ειναι γκευ, γιατι να το κανε? για να τον δουλευουν? δε νομιζω
lefter4- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°499
δικαιωμα του καποιος να κανει οτι θελει στην ζωη του
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°500
Ένα από τα αρχαιότερα καταγεγραμμένα φαινόμενα βρίσκεται στην επικαιρότητα, Laugh Out Loud Τέσπα ας διαφημίσουμε λίγο κι εδώ:
Αύριο (σήμερα βασικά) ώρα 23:00 έχει η Good As You(th) παρτάκι στο Πολυτεχνείο.
Ντάξει όσοι μένουν εκτός Θεσσαλονίκης δικαιολογούνται αλλά όσοι βρίσκονται στην πόλη και δεν περάσουν κερδίζουν ισόβιο αποκλεισμό από το φόρουμ. Από το χεράκι της Ελισάβετ.
Σας περιμένουμε
Αύριο (σήμερα βασικά) ώρα 23:00 έχει η Good As You(th) παρτάκι στο Πολυτεχνείο.
Ντάξει όσοι μένουν εκτός Θεσσαλονίκης δικαιολογούνται αλλά όσοι βρίσκονται στην πόλη και δεν περάσουν κερδίζουν ισόβιο αποκλεισμό από το φόρουμ. Από το χεράκι της Ελισάβετ.
Σας περιμένουμε
Statler