EL.J girl έγραψε:Θα το χαρακτήριζα ανωμαλία, ο θεός αν ήταν φυσιολογικό συτό δεν θα έφτιαχνε τον αδαμ και την εύα θα έφτιαχνε τον αδαμ και τον βαγγέλη!!!
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
EL.J girl έγραψε:Θα το χαρακτήριζα ανωμαλία, ο θεός αν ήταν φυσιολογικό συτό δεν θα έφτιαχνε τον αδαμ και την εύα θα έφτιαχνε τον αδαμ και τον βαγγέλη!!!
EL.J girl έγραψε:Εντάξει δεν είναι ξεφτίλα απλά έχω βαρεθεί να πλασάρεται από τους πάντες οτι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό!!!
multi έγραψε:Ένα έχω να προσθέσω:Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια...!
Hecate έγραψε:επαναφερω το τοπικ στην επιφανεια λογω του τοπικ με το ομοφυλοφιλικο fan art στα off topic
ας ποσταρω και γω μετα απο ολον αυτον τον οργασμο ρατσισμου και στενομυαλιας.
ολο αυτο το "οι γκει ειναι ανωμαλοι/αρρωστοι/&%#$*&% και πρεπει να πεθανουν/εξαφανιστουν/δαρθουν μεχρι να γινουν νορμαλ" ειναι σο λαστ γιαρ. σορι γκαιζ, βρειτε αλλους για να βγαλετε τα κομπλεξ σας πανω τους, αυτοι σας βαρεθηκαν.
αν και δεν καταλαβαινω το γιατι, υπαρχουν πολλες αντικρουομενες αποψεις πανω στο θεμα αυτο. σεβαστο. υπαρχει η αποψη που πρεσβευει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το φυσιολογικο. σεβαστη. υπαρχει αλλη που πρεσβευει οτι η ομοφυλοφυλια ειναι αποδεκτη. σεβαστη. αλλη που λεει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι απαραδεκτη και λαθος. σεβαστη (και λαθος...). και τελος υπαρχει και η αλλη που λεει οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι *&^%$#& *&^& που πρεπει να πανε να %@#&* και ειναι &*^%4. ε, αυτη η αποψη προκαλει γελια. και στους γκει και στους στρειτ και στους μπαι και στους ασεξουαλ και σε οσους περισσευουν. κανενας δεν θα (επρεπε να) ειχε προβλημα με μια σωστα διατυπωμενη, τοποθετημενη και τεκμηριωμενη αποψη, οποιο και αν ηταν το περιεχομενο της. αλλα αυτο το κομπλεξικο μανιφεστο γραμμενο απο καποιον που πετουσε σαιτες την ωρα της γραμματικης στο δημοτικο ειναι απαραδεκτο. πιστεψτε με δεν με ενδιαφερει το ποσο ηλιθια (κτλ. κτλ.) με θεωρειτε που πιστευω οτι η ομοφυλοφιλια θα επρεπε να ειναι αποδεκτη σε ολες τις κοινωνιες και οτι οι γαμοι ομοφυλων θα επρεπε να θεωρουνται αυτονοητοι οπως και ολα τα νομικα και κληρονομικα δικαιωματα. μην νομιζετε οτι εγω εχω καλυτερη αποψη για σας και οτι δεν κοιμαμαι τα βραδια επειδη μερικοι πιστευουν οτι λεω κουφια λογια και οτι αν κανω ομοφυλοφιλο/αμφιφυλοφιλο παιδι θα το αποκληρωσω και μετα θα κρεμασω μαυρα κρεπια στο σπιτι μου και θα κλειδωθω μεσα.
αν υπαρξει συζητηση θα επανελθω. peace on earth
Hecate έγραψε:επαναφερω το τοπικ στην επιφανεια λογω του τοπικ με το ομοφυλοφιλικο fan art στα off topic
ας ποσταρω και γω μετα απο ολον αυτον τον οργασμο ρατσισμου και στενομυαλιας.
ολο αυτο το "οι γκει ειναι ανωμαλοι/αρρωστοι/&%#$*&% και πρεπει να πεθανουν/εξαφανιστουν/δαρθουν μεχρι να γινουν νορμαλ" ειναι σο λαστ γιαρ. σορι γκαιζ, βρειτε αλλους για να βγαλετε τα κομπλεξ σας πανω τους, αυτοι σας βαρεθηκαν.
αν και δεν καταλαβαινω το γιατι, υπαρχουν πολλες αντικρουομενες αποψεις πανω στο θεμα αυτο. σεβαστο. υπαρχει η αποψη που πρεσβευει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το φυσιολογικο. σεβαστη. υπαρχει αλλη που πρεσβευει οτι η ομοφυλοφυλια ειναι αποδεκτη. σεβαστη. αλλη που λεει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι απαραδεκτη και λαθος. σεβαστη (και λαθος...). και τελος υπαρχει και η αλλη που λεει οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι *&^%$#& *&^& που πρεπει να πανε να %@#&* και ειναι &*^%4. ε, αυτη η αποψη προκαλει γελια. και στους γκει και στους στρειτ και στους μπαι και στους ασεξουαλ και σε οσους περισσευουν. κανενας δεν θα (επρεπε να) ειχε προβλημα με μια σωστα διατυπωμενη, τοποθετημενη και τεκμηριωμενη αποψη, οποιο και αν ηταν το περιεχομενο της. αλλα αυτο το κομπλεξικο μανιφεστο γραμμενο απο καποιον που πετουσε σαιτες την ωρα της γραμματικης στο δημοτικο ειναι απαραδεκτο. πιστεψτε με δεν με ενδιαφερει το ποσο ηλιθια (κτλ. κτλ.) με θεωρειτε που πιστευω οτι η ομοφυλοφιλια θα επρεπε να ειναι αποδεκτη σε ολες τις κοινωνιες και οτι οι γαμοι ομοφυλων θα επρεπε να θεωρουνται αυτονοητοι οπως και ολα τα νομικα και κληρονομικα δικαιωματα. μην νομιζετε οτι εγω εχω καλυτερη αποψη για σας και οτι δεν κοιμαμαι τα βραδια επειδη μερικοι πιστευουν οτι λεω κουφια λογια και οτι αν κανω ομοφυλοφιλο/αμφιφυλοφιλο παιδι θα το αποκληρωσω και μετα θα κρεμασω μαυρα κρεπια στο σπιτι μου και θα κλειδωθω μεσα.
αν υπαρξει συζητηση θα επανελθω. peace on earth
aekaras έγραψε:παιδια εγω πιστευω οτι αυτη που ειναι αδερφες αμα 8ελουν μενουν οπως 8ελουν εμεις δεν μπορουμε να τους αλα3ουμε γνωμη......
aekaras έγραψε:παιδια εγω πιστευω οτι αυτη που ειναι αδερφες αμα 8ελουν μενουν οπως 8ελουν εμεις δεν μπορουμε να τους αλα3ουμε γνωμη......
Quark έγραψε:aekaras έγραψε:παιδια εγω πιστευω οτι αυτη που ειναι αδερφες αμα 8ελουν μενουν οπως 8ελουν εμεις δεν μπορουμε να τους αλα3ουμε γνωμη......
Είσαι ο qwertyuiop2 από το ischool?
Merlin The Great έγραψε:Quark έγραψε:aekaras έγραψε:παιδια εγω πιστευω οτι αυτη που ειναι αδερφες αμα 8ελουν μενουν οπως 8ελουν εμεις δεν μπορουμε να τους αλα3ουμε γνωμη......
Είσαι ο qwertyuiop2 από το ischool?
Κι εμενα απο πίσω αυτόν μου θύμισε!
Fleur Delacour έγραψε:Το σωστό είναι γενικά να μην ανακατευόμαστε στην ζωή του άλλου και να μην την κρίνουμε, ιδίαιτερα την εντελώς προσωπική. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Και δεν είναι τόσο ο σχολιασμός από τους άλλους, που σχεδόν τα πάντα σχολιάζονται αρνητικά- και τα σωστά και τα λάθη-, αλλά οι προσβολές που είναι αναγκασμένοι να δέχονται και από τον πιο γελοίο, άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι. Και σε μεγάλες πόλεις όπου κανείς αν θέλει να μην έχει επαφές με κανέναν και να έχει την ησυχία του η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη, σε μικρές πόλεις ή σε χωριά τα πράγματα όμως είναι πολύ χειρότερα. Γιατί πάντα οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν, όχι προσπαθώντας να γίνουν καλύτεροι αλλά προσβάλλοντας και μειώνοντας τους άλλους. Ό,τι και να πει ένας ομοφυλόφιλος σε μια κλειστή κοινωνία, όσο δίκιο και να έχει, θα χλευαστεί από τους υπόλοιπους και θα περιθωριοποιηθεί αναγκαστικά. Δεν λέω ότι είναι εύκολο για τον ίδιο ή την οικογένειά του να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση, το ίδιο το γεγονός της ομοφυλοφιλίας θα τους αναστατώσει. Όχι τόσο λόγω των συνήθων δικαιολογιών που λέγονται, περί παρέκκλισης από το φυσιολογικό κ.τ.λ. Αυτά είναι προφάσεις. Τον χλευασμό του περίγυρου είναι που δεν μπορούν να αντέξουν όχι την ίδια την συμπεριφορά ενός ομοφυλόφιλου ανθρώπου.