Albus_The_Wise- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2525
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status:
Today's thought:
από Albus_The_Wise Πεμ Ιουν 05, 2008 8:43 pm
ονομα: ο νταμπλντορ και απο την γενικοτερη εικονα στις ταινιες(κινησεις αντιδρασεις , το πως εκφραζει τισ σκεψεις του) και απο τα βιβλια με εχει κανει να τον 'αγαπησω'. βαζω λοιπον το ονομα για τον εκτιμω απεριοριστα και ηθελα θα φτασω στο επιπεδο της σοφιας του και της επιβλικοτητας που βρηθει και στις ταινιες και τα βιβλια
τοπος.. : ειναι η πολη που μενω αλλα και εκει διαδραματιζεται ενα απο τα αγαπημενα μου βιβλια που προσφατα διαβασα. λεγεται ονειροψυθιριστες (ελληνας συγγραφεας)
αβαταρ: λοιπον σαν τον sev και γω απο μικρος ειχα μια ταση προς τη μαγικες ιστοριες αλλα με οτιδηποτε επικο καταπιανομουν οτι κι αν ηταν αυτο.. το γεγονος αυτο με οδηγησε στο να βαλω το αβαταρ αυτο που οπως καταλαβαινετε δειχνει εναν βαρδο ( αλλωστε αντιπροσωπεθει και τραγουδι : the bard's song-blind guardian)
υπογραφη: η υπογραφη που εχω τωρα ειναι ο τα αρχika του ονομα+επιθετο και απο πισω το επιθετο του αγαπημενου μου κιθαριστα( andre olbrich-blind guardian) αλλα γενικα το μοττο μου ειναι πιστευε στον εαυτο σου και παντα θα τα καταφερνεις
I walk these streets, a loaded six string on my back
I play for keeps, cause I might not make it back
I been everywhere, still Im standing tall
Ive seen a million faces an Ive rocked them all
Im a cowboy, on a steel horse I ride
Im wanted dead or alive
Im a cowboy, I got the night on my side
Im wanted dead or alive
Wanted dead or alive