YΠΟΓΡΑΦΗ:ΔΕΝ ΕΧΩ
RemousLoupin έγραψε:
ΥΠΟΓΡΑΦΗ : Ισως οι περισσοτεροι να μην την αναγνωριζετε ή να λετε '' καπου την εχω ξαναδει ... '' Ειναι η υπογραφη , το σλογκαν του Χογκουαρτσ ! Το γραφει σε καθε βιβλιο λιγο πριν τα περιεχομενα . Κ σημαινει '' Ποτε μην γαργαλας εναν δρακο που κοιμαται ..."
RemousLoupin έγραψε:κατω απ'την -ιδιαιτερα συμπαθης- Μs. Padfoot
ms_padfoot!!! έγραψε:Θεικο Remus....πραγματικα σε θαυμαζω
Sev έγραψε:Εσένα με τη Ναρκίσσα λέω εγώ τώρα... Πάντως το φόρουμ έπρεπε να έχει άλλο τίτλο. Βρείτε το ταίρι σας...
Εσένα με τη Ναρκίσσα λέω εγώ τώρα... Πάντως το φόρουμ έπρεπε να έχει άλλο τίτλο. Βρείτε το ταίρι σας...
ok..alla re kisi pes pws den trexei tpt me esena kai ton aiswpo(p leei o logos)meta3u remous kai ms padfoot kaneis den mporei a pei tpt!!oute kan to diapseuoun!!
ela re aiswpe coolarise..plaka kanoume re Kissi elate re guys pws kanete etsi?apapapapa..
ms_padfoot!!! έγραψε:Δεν ξερω τι εχει παιχτει με τον αισωπο κ την Ναρκισσα παντως μην τους το χτυπατε ολη την ωρα....Εγω με τον Remus δεν γνωριζομαστε καλα καλα,φαινεται πολυ καλο παιδι κ συμεριζομαστε τις ιδιες αποψεις!Μην ξεχνατε,οπως εχω ξαναπει πως ο Λουπιν με τον Σειριο ηταν κολλητοι.....!Thats all!!!!!!