aiswp0s έγραψε:εγώ απ την αρχή για τα Χριστούγεννα το επέλεξα... :lol!:***iz@*** έγραψε:χιχι...ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν αλλαζετε κι εσεις avatars και υπογραφες για την περιοδο των χριστουγεννων???
τον τυπο στην foto ή την υπογραφη???????
aiswp0s έγραψε:εγώ απ την αρχή για τα Χριστούγεννα το επέλεξα... :lol!:***iz@*** έγραψε:χιχι...ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν αλλαζετε κι εσεις avatars και υπογραφες για την περιοδο των χριστουγεννων???
το avatar..jate έγραψε:aiswp0s έγραψε:εγώ απ την αρχή για τα Χριστούγεννα το επέλεξα... :lol!:***iz@*** έγραψε:χιχι...ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν αλλαζετε κι εσεις avatars και υπογραφες για την περιοδο των χριστουγεννων???
τον τυπο στην foto ή την υπογραφη???????
jate έγραψε:aiswp0s έγραψε:εγώ απ την αρχή για τα Χριστούγεννα το επέλεξα... :lol!:***iz@*** έγραψε:χιχι...ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν αλλαζετε κι εσεις avatars και υπογραφες για την περιοδο των χριστουγεννων???
το avatar..
***iz@*** έγραψε:δεν ειναι τελεια η καινουρια μου υπογραφη???
sorry αν ξεχασα καποιον...
xristianadepp έγραψε:καλα ιζα η υπογραφη σκιζει!!!!μπραβο!!!αυτη ειναι η δουλεια της πλακωταρη...!!!χεχεχε :lol!:
τα πετυχες ομως.μπραβο!!!!***iz@*** έγραψε:α σας ευχαριστω παρα πολυ!!! :D
ηθελα να βγουμε ολοι πολυ χαριτωμενοι και γι αυτο μας εκανα μπλε, για να μοιαζουμε στα στρουμφακια!!!
πρεπει παντως να πω πως τα κεφαλια σας με δυσκολεψαν παρα πολυ... :Pxristianadepp έγραψε:καλα ιζα η υπογραφη σκιζει!!!!μπραβο!!!αυτη ειναι η δουλεια της πλακωταρη...!!!χεχεχε :lol!:
ε καλα τωρα....20 μου εβαζε η πλακωταρη στα καλλιτεχνικα...