Όνομα : Το όνομα το πήρα από τον μεγάλο μάγο και ήρωα Σέβερους Σνέιπ τον οποίο και θαυμάζω απεριόριστα. Κυρίως βέβαια μετά από ότι έμαθα στο 7 βιβλίο αλλά δε γράφω τίποτα περισσότερο γιατί (δικαίως) θα θεωρηθεί *SPOILER*. Επέλεξα βέβαια το υποκοριστικό και όχι το πλήρες όνομα γιατί έτσι τον αποκάλεσε η *SPOILER*Λίλι Έβανς, των οποίων η ''σχέση'' ήταν το αγαπημένο μου σημείο από όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ .
Τόπος : Φυσικά το όνομα που έχω βάλει ως τόπο δεν είναι το μέρος όπου μένω. Το έχω πάρει από το αγαπημένο μου βιβλίο (Οι γέφυρες του χρόνου) διότι εκεί διαδραματίζεται η ιστορία των πρωταγονιστών. Το βιβλίο είναι εκπληκτικό και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Άβαταρ : Είναι γεγονός πως από παλιά τα μαγικά ονόματα, οι μαγικές ιστορίες και γενικά η μαγεία ασκούσε μία παράξενη έλξη επάνω μου. Έτσι το άβαταρ μου απεικονίζει τον Lucifer [που είναι κάτι σαν σκοτεινός μάγος-άρχων για εμένα (αν και το όνομά του δηλώνει και τον Εωσφόρο, το οποίο όμως δεν προτιμώ)] . Τα ονόματα Lucifer και Erevos πάντα μου άρεσαν και ήταν από τα αγαπημένα μου.
Υπογραφή : Το ρητό της υπαγραγής μου σημαίνει ''Ο φόβος είναι υποκειμενικός''. Το ρητό αυτό το βρήκα εξαιρετικά έξυπνο και μοιραία το χρησιμοποίησα.
Υ.Γ. Βέβαια κάποιος μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει το πραγματικό του όνομα ή τον πραγματικό τόπο από όπου κατάγεται αλλά αυτό μη σας αποθαρρύνει από το να τα καταγράψετε...