+57
Roxanne Derwent
Leanan Sidhe
Alviva Black
Lisette de Lapin
Romilda Vane
princessmaggie
Μia Melanie Hawkins
Catherine Tonks
Laura Mandley
Vindictus Viridian
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Rea
Beatrice Baudelaire
Angelika-Lavender Black
Arcturus Regulus Black
Mirabelle Salvatore
Eleanna Lovegood
Jace Wayland
Hermione Black
SiMoS
Isabelle Lightwood
Fleur Delacour
Tania_Re
Artemisia Lufkin
Alicia Spinnet
Gellert
Andromeda Black
Neville Longbottom
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Hecate
Sylvie Lovegood
elliza
Madame Maxime
Berenice
Natalie Black
Perenelle Flamel
Bella Black
Harry James Potter
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Mysterious Wizard
Imperio
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
anthian9
Laverne de Montmorency
Sorazal the Erised
FoNikos21
Amycus
FLEUR258
Merlin the Great
Amelia Blackfoot
Minerva McGonagall
Roxy Black
Eloise Prewett
61 απαντήσεις
Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°951
Απ: Φιλοσοφικές αναζητήσεις και προσωπικές σκέψεις
^Δεν αξίζει πραγματικά. Τέτοια άτομα καλύτερα να μενουν μακριά σου. Και ειδικά μ'αυτά που λέει.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°952
Αυτο λεω κι εγω, και πολλη σημασια εδωσα.
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°953
Έχω ανάγκη καμιά φορά να μένω μόνη μου να με ξαναβρίσκω. Μη με ξεχνάς, και να με καταλαβαίνεις.
Και να με προσέχεις, εμένα, που όλο πέφτω χαμηλά και βρίσκω λάθος τρόπους...
Και να με προσέχεις, εμένα, που όλο πέφτω χαμηλά και βρίσκω λάθος τρόπους...
Mischief managed.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°954
FLEUR258 έγραψε:Και απλά τώρα τελευταία με έχει πιάσει αυτό το χαζό παράπονο που με ποιάνει κατά καιρούς.Αυτό μωρέ,που ότι αγαπούσα πολύ "έφυγε"...και η κατρακίλα συνεχίζεται.Αναρωτιέμαι σε κάποιες φάσεις δηλαδή που θα σταματήσει.Και τότε πανικοβάλομαι.
Αλλά μετά λέω,όχι βρε Μαρία,υπάρχουν και χειρότερα,όλα καλά.Όλα θέμα συνήθειας είναι.
Ποιος λογικός άνθρωπος υπογράφει για να φύγει από το σπίτι του μέσα σ'ένα μήνα,ενώ δεν έχει βρει άλλο,και ενώ τα παιδιά του μέχρι αρχές Ιουλίου δίνουνε?
Ποιος λογικός?
Γιατί στο τέλος,θα τρελαθώ και νομίζω πως εγώ είμαι η παράλογη...
Όχι και άλλη κατρακίλα πια,παρακαλώ...
Πιο χάλια πεθαίνω.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°955
Μαράκι να μείνεις σε μας!!!!!!!!!!! και σ'αγαπώ πολύ.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°956
Θα έρθω.
Εγω πιο πολύ.<3
Εγω πιο πολύ.<3
- <3:
For you...
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°957
"I did what I did for the good of the realm."
"The realm... do you know what the realm is? It's the thousand blades of Aegon's enemies. A story we agree to tell each other over and over till we forget that it's a lie."
"But what do we have once we abandon the lie? Chaos! A gaping pit waiting to swallow us all!"
"Chaos isnʼt a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb, but they refuse. They cling to the realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is."
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°958
Και ξαφνικα εγω νιωθω καλα και χαμογελαω ενω θα επρεπε να κανω το αντιθετο.Σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου.Ήξερα τι πάει να πει μοναξιά,την ήξερα,την είχα νιώσει.Όμως πότε δεν μου άρεσε να μένω τελείως μόνη,φώναζα,θύμωνα,φοβόμουν,βούλιαζα.Μα άνοιξα τα μάτια μου κι κατάλαβα κάτι.Ότι από το να είσαι με τους λάθος ανθρωπους,ειναι καλυτερο να εισαι μονος.Κι αν και θα έπρεπε να είμαι χάλια σου έχασα δύο κολλητες,εγώ είμαι καλύτερα από πότε.Γιατί κατάλαβα ότι δεν άξιζαν και τόσα τελικά.Και γιατί κατάλαβα πόση ομορφιά κρύβει μέσα της η μοναξιά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°959
^Για το Σλύθεριν έπρεπε να μπεις
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°960
Μπαίνω στο λεωφορείο, κάθομαι, δεν ενοχλώ κανέναν και ξαφνικά τσουπ! η γιαγιά που κάθεται στην απέναντι θέση να μου την πει για τα ρούχα μου.
Και "προσβάλλεις τη θρησκεία μας" και "δεν το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά κάποτε θα ντρέπεσαι και θα ζητάς συγχώρεση από τον Κύριο" και "αχ κοίτα τι φοράει, κοίτα τι φοράει!". Να σου πω, εγώ γύρισα να πω τίποτα για τα ρούχα που φοράς; Για τη θρησκεία σου; Για τον τεράστιο σταυρό που 'χες κοτσάρει στο πουκάμισό σου; Να σχολιάσω κάτι τέλος πάντων; Όχι. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο; Θα κυκλοφορώ όποτε θέλω κι όπως θέλω. Θέλω να φοράω αρβύλες; Θα φοράω αρβύλες. Θέλω να βγω έξω με βατραχοπέδιλα; Θα βγω έξω με βατραχοπέδιλα. Θέλω να 'χω μαλλί σαν ουράνιο τόξο; Θα βάλω κι ένα πόνυ από πάνω για αξεσουάρ! Δέξου το κι εσύ και κάθε άλλη γιαγιά που πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί απ' τις κατινιές που έκανε στη ζωή της και το θάψιμο που έριξε στην απέναντι είναι ο Θεός. Και να 'σαι σίγουρη πως την επόμενη φορά όχι μόνο δε θα χαμογελάσω, όχι μόνο δε θα κάνω υπομονή μέχρι να κατέβεις και να με αφήσεις στην ησυχία μου, αλλά θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Στην εκκλησία σου τώρα!
Άντε να χαθείς, συγχύστηκα!
Και "προσβάλλεις τη θρησκεία μας" και "δεν το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά κάποτε θα ντρέπεσαι και θα ζητάς συγχώρεση από τον Κύριο" και "αχ κοίτα τι φοράει, κοίτα τι φοράει!". Να σου πω, εγώ γύρισα να πω τίποτα για τα ρούχα που φοράς; Για τη θρησκεία σου; Για τον τεράστιο σταυρό που 'χες κοτσάρει στο πουκάμισό σου; Να σχολιάσω κάτι τέλος πάντων; Όχι. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο; Θα κυκλοφορώ όποτε θέλω κι όπως θέλω. Θέλω να φοράω αρβύλες; Θα φοράω αρβύλες. Θέλω να βγω έξω με βατραχοπέδιλα; Θα βγω έξω με βατραχοπέδιλα. Θέλω να 'χω μαλλί σαν ουράνιο τόξο; Θα βάλω κι ένα πόνυ από πάνω για αξεσουάρ! Δέξου το κι εσύ και κάθε άλλη γιαγιά που πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί απ' τις κατινιές που έκανε στη ζωή της και το θάψιμο που έριξε στην απέναντι είναι ο Θεός. Και να 'σαι σίγουρη πως την επόμενη φορά όχι μόνο δε θα χαμογελάσω, όχι μόνο δε θα κάνω υπομονή μέχρι να κατέβεις και να με αφήσεις στην ησυχία μου, αλλά θα γίνει της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Στην εκκλησία σου τώρα!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°961
Léonie Vernier έγραψε:Θέλω να 'χω μαλλί σαν ουράνιο τόξο; Θα βάλω κι ένα πόνυ από πάνω για αξεσουάρ!
Θεά, θεά.
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°962
^^Μη μου πεις ότι φορούσες σορτσάκι!
Ντροπή και αίσχος! Μα δεν το ήξερες ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις την εύνοια του Θεού είναι να φοράς σεμνά ρούχα;
Ντροπή και αίσχος! Μα δεν το ήξερες ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις την εύνοια του Θεού είναι να φοράς σεμνά ρούχα;
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°963
Ποσο κριμα ρε γαμωτο να χανονται παιδια 20 και 21 χρονων πριν καν προλαβουν να ζησουν! Ολο παραπονιομαστε και ολο κατι δεν μας παει καλα και μετα βλεπουμε διπλα μας νεους να χανουν τη ζωη τους... Κριμα, ποσο κριμα.
Αναπαυσου εν ειρηνη φιλε μου. Θα μας λειψεις:/
Αναπαυσου εν ειρηνη φιλε μου. Θα μας λειψεις:/
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°964
Ο κύκλος σε λίγο κλείνει. Πλήρης ημερών.
Waldorf
- House of Westeros:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°965
Léonie Vernier έγραψε:Μπαίνω στο λεωφορείο, κάθομαι, δεν ενοχλώ κανέναν και ξαφνικά τσουπ! η γιαγιά που κάθεται στην απέναντι θέση να μου την πει για τα ρούχα μου.
Και δεν σου το χα Μα γιατί δεν την έβρισες;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°966
@Cassiopeia όχι, φορούσα μαύρα και η μπλούζα μου είχε πάνω ένα σταυρό! Και θεώρησε το σταυρό στη μπλούζα προσβλητικό για τη θρησκεία της.
@Εκάτη γιατί είχε κόσμο μέσα και είχα νεύρα και ήμουν πτώμα και θα άρχιζαν όλοι οι παππούδες και όλες οι γιαγιάδες "αυτά τα νέα παιδιά δε σέβονται τίποτα" και "κοίτα πως φέρεται" μπλααα μπλααα μπλααα!
@Εκάτη γιατί είχε κόσμο μέσα και είχα νεύρα και ήμουν πτώμα και θα άρχιζαν όλοι οι παππούδες και όλες οι γιαγιάδες "αυτά τα νέα παιδιά δε σέβονται τίποτα" και "κοίτα πως φέρεται" μπλααα μπλααα μπλααα!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°967
^Έχω έναν ρόλο για εξετάσεις, 16 χρονών και της λένε όλοι "όλο σουρτουκεύει", "αυτοί οι νέοι μπορεί να σε φάνε ζωντανό άμα τους αφήσεις" κλπ κλπ και η δικιά μου τους πετάει ένα "δεν με χέζεις" και πάει για τσιγάρο σαν αφεντικό
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°968
And then, there's another kind of love: the cruelest kind. The one that almost kills its victims. Its called unrequited love. Of that I am an expert. Most love stories are about people who fall in love with each other. But what about the rest of us? What about our stories, those of us who fall in love alone? We are the victims of the one sided affair. We are the cursed of the loved ones. We are the unloved ones, the walking wounded. The handicapped without the advantage of a great parking space! Yes, you are looking at one such individual. And I have willingly loved that man for over three miserable years! The absolute worst years of my life! The worst Christmas', the worst Birthday's, New Years Eve's brought in by tears and valium. These years that I have been in love have been the darkest days of my life. All because I've been cursed by being in love with a man who does not and will not love me back. Oh god, just the sight of him! Heart pounding! Throat thickening! Absolutely can't swallow! All the usual symptoms
meet me in montauk
Carl
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°969
Léonie Vernier έγραψε:@Cassiopeia όχι, φορούσα μαύρα και η μπλούζα μου είχε πάνω ένα σταυρό! Και θεώρησε το σταυρό στη μπλούζα προσβλητικό για τη θρησκεία της.
Καλέ, λέγε με Χριστίνα.
Η συμπεριφορά του έχει αρχίσει να με καταπιέζει και να με εκνευρίζει. Ναι, εντάξει θέλει να βάλω Παιδαγωγικά ως δεύτερη επιλογή, το κατανοώ, όλοι έχουμε επιθυμίες. Αλλά αυτός το έχει παρακάνει, το αναφέρει συνέχεια! Του είχα πει ότι θα το έβαζα αλλά τώρα άλλαξα γνώμη και θα με κάνει να ντρέπομαι να του πω! Ε όχι! Όποτε γίνεται συζήτηση για τις διάαφορες σχολές που έχω υπόψη, μου λέει "ναι αλλά να βάλεις παιδαγωγικό δεύτερο". Δεν το λέει με άσχημο τρόπο αλλά το λέει συνέχεια και εχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Και αν η μου προτείνει κάποια σχολή λέει στη μητέρα μου να μη μου βάζει ιδέες. Μα εγώ θα βάλω ότι θέλω! Επειδή είναι εκείνος δάσκαλος, γιατί πρέπει να γίνω και εγώ; Πρέπει οποσδήποτε να ακολουθήσει κάποιος το επαγγελμά του; Ας αφήσουμε τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, σας παρακαλώ..Έτσι κι αλλιώς το επάγγελμα αυτό δεν έχει μέλλον. "Θα ανοίξει κάποια στιγμή" λέει. Χμ, δεν ξέρω. Παντού έτσι είναι αλλά τουλάχιστον στην Αγγλική ή τη Φιλολογία έχεις τη δυνατότητα των ιδιαιτέρων, ενώ σ'αυτό τίποτα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°970
Ισχύει.Mulan έγραψε:Η συμπεριφορά του έχει αρχίσει να με καταπιέζει και να με εκνευρίζει. Ναι, εντάξει θέλει να βάλω Παιδαγωγικά ως δεύτερη επιλογή, το κατανοώ, όλοι έχουμε επιθυμίες. Αλλά αυτός το έχει παρακάνει, το αναφέρει συνέχεια! Του είχα πει ότι θα το έβαζα αλλά τώρα άλλαξα γνώμη και θα με κάνει να ντρέπομαι να του πω! Ε όχι! Όποτε γίνεται συζήτηση για τις διάαφορες σχολές που έχω υπόψη, μου λέει "ναι αλλά να βάλεις παιδαγωγικό δεύτερο". Δεν το λέει με άσχημο τρόπο αλλά το λέει συνέχεια και εχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Και αν η μου προτείνει κάποια σχολή λέει στη μητέρα μου να μη μου βάζει ιδέες. Μα εγώ θα βάλω ότι θέλω! Επειδή είναι εκείνος δάσκαλος, γιατί πρέπει να γίνω και εγώ; Πρέπει οποσδήποτε να ακολουθήσει κάποιος το επαγγελμά του; Ας αφήσουμε τις αναχρονιστικές αντιλήψεις, σας παρακαλώ..Έτσι κι αλλιώς το επάγγελμα αυτό δεν έχει μέλλον. "Θα ανοίξει κάποια στιγμή" λέει. Χμ, δεν ξέρω. Παντού έτσι είναι αλλά τουλάχιστον στην Αγγλική ή τη Φιλολογία έχεις τη δυνατότητα των ιδιαιτέρων, ενώ σ'αυτό τίποτα.
Ίσως απλά στο λέει μωρέ γιατί όντως κάποτε το Παιδαγωγικό ήτανε τοπ καθώς μόλις έβγαινες σχεδόν διοροζόσουν,γι'αυτό είχε φτάσει και η βάση του στο Θεό.Κάτι που όμως έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια(ειδικά το 2011 στα παιδαγωγικά υπήρχε πτώση μέχρι και -800 μόρια εκτός Αθηνών. )Μπορεί γι'αυτό να επιμένεις όμως μωρέ...επειδή έχει ένα σίγουρο μέλλον,αλλά όχι στην σημερινή Ελλάδα,στην πιο παλιά Ελλάδα. Αλλά όπως και να έχει να βάλεις ότι σου αρέσει.
- <3:
For you...
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°971
And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
And sooner or later it's over
I just don't wanna miss you tonight
And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's meant to be broken
I just want you to know who I am
And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know you're alive
The Composer
C.Addicts United
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°972
Εχω σιχαθει την αρρωστοφοβια μου. Να ποναει ο λαιμος μου και να νομιζω οτι εχω καρκινο, να ποναει το κεφαλι μου, να νομιζω οτι εχω καρκινο, να ποναει το στομαχι μου να νομιζω οτι εχω καρκινο. Να βγαζω εξανθημα και να πιστευω οτι ειναι ογκος. Να τρεμουν τα ποδια μου, μετα απο μια μερα εξαντληησης και να ειμαι πεπεισμενος οτι εχω σκλυρηνση κατα πλακας.
Στο τελος θα το παθω και θα φουνταρω απο κανα Σουνιο.
Στο τελος θα το παθω και θα φουνταρω απο κανα Σουνιο.
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°973
Στο webmd.com να μπαίνεις, και παρανυχίδα να βγάλεις καρκίνο σου λέει ότι έχεις
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°974
Ναι εκει θα μπαινω για να γινομαι χειροτερα
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°975