+63
Sofia Snow
Severus John Snape
Evie Frye
Magic Is Might
Katherine Black
Severus.Snape
Mr. Ollivander
Violleta Black
@RtVaVa
Roxanne Derwent
Ignotus Peverell
Eloise Prewett
Gellert
Venam Artis
Con Black
Nethiel
Minerva McGonagall
Beatrice Baudelaire
Sheldon Cooper
Maria Granger
Vindictus Viridian
Cassandra Black
Morgan le Fay
Romilda Vane
Amycus
Aurora Sinistra
Druella Black
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Clary Fray
Alviva Black
Imperio
Ariana Lestrange
elliza
Phineas Nigellus Black
Bella Black
Lydia Granger
-Moony
Fleur Delacour
Dimitra Peverell
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
Isabelle Lightwood
Cassiopeia Black
Hecate
Mysterious Wizard
Hermione Granger.
Jace Wayland
Phyllida Spore
Maria-Mia Granger
Andros the Invincible
SiMoS
Lily Luna Potter
Elohim Meth
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Berenice
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
anthian9
Madame Maxime
67 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°901
Απ: Γενική Συζήτηση
απλά το πλεον δεν είναι συνδεσμος για να εισάγει δευτερεύουσα.Το να είναι τελικός σύνδεσμος
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°902
ok thnx
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°903
http://tapastic.com/episode/41894
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°904
σχετικο με την εποχη παντως
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°905
Υπάρχει σχολή παραψυχολογίας; Η Ψυχολογία σαν σχολή θέλει θετική ή θεωρητική; Μπορώ να πάω μέσω θετικής ψυχίατρος που είναι παρακλάδι γιατρού ώστε να γλιτώσω θεωρητική; Οι γιατροί είναι θετικής, οι ψυχίατροι είναι και αυτοί εκεί;
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°906
Ψυχολογία πας μέσω θεωρητικής.
Για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντήσω. Πάντως ψυχίατρος νομίζω όντως μπορείς να πας μέσω θετικής.
Σε είχα για θεωρητικό όμως.
Για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντήσω. Πάντως ψυχίατρος νομίζω όντως μπορείς να πας μέσω θετικής.
Σε είχα για θεωρητικό όμως.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°907
Αυτό ήταν χτύπημα στην καρδιά. Προτιμώ να κάτσω μία ώρα να λύσω μία τριτοβάθμια εξίσωση που δεν έχουμε μάθει ακόμα τον τρόπο παρά να βρω μία παράθεση. Αγαπώ την έκθεση, αλλά αυτά τα αρχαία με καταστρέφουν. Θετική λοιπόν, στα χ και τα ψ μου.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°908
Για να γίνεις ψυχίατρος πρέπει να γίνεις πρώτα γιατρός. Δηλαδή πας ιατρική σχολή.
Ψυχολογία από θεωρητική
Ψυχολογία από θεωρητική
*
*
*
*
*
*
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°909
για την ψυχιατρικη πρεπει να περασεις ιατρικη και μετα δεν ξερω πως και ποτε διαλεγουν αλλα ναι, δεν εχει καμια σχεση με τη ψυχολογια
αχ αν ειχαμε το παλιο το συστημα θα ηταν ολα ροδινα, τι θα κανω τωρα εγω μου λετε; που την εχω εκει σιγουρη τη φαρμακευτικη, μετα την βιολογια και μεταα; θα μπορουσα να βαλω φυσικες χημειες μαθηματικα αλλα δεν μορω τωρα που να τους παρει και να τους σηκωσει!
αχ αν ειχαμε το παλιο το συστημα θα ηταν ολα ροδινα, τι θα κανω τωρα εγω μου λετε; που την εχω εκει σιγουρη τη φαρμακευτικη, μετα την βιολογια και μεταα; θα μπορουσα να βαλω φυσικες χημειες μαθηματικα αλλα δεν μορω τωρα που να τους παρει και να τους σηκωσει!
- feeling nosy?:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°910
Magic Is Might έγραψε:για την ψυχιατρικη πρεπει να περασεις ιατρικη και μετα δεν ξερω πως και ποτε διαλεγουν αλλα ναι, δεν εχει καμια σχεση με τη ψυχολογια
Έχουν μια μικρή σχέση.Γενικά ψυχολόγοι-ψυχίατροι μπορούν να συνεργαστούν.Και ειδικά Κλινική Ψυχολόγοι στην Αμερικοί προέκυψαν επειδή δεν επαρκούσαν παλιά οι Ψυχίατροι.
Τέλος πάντων,απλά Ντράγκον σκέψου εσύ καλύτερα τι θες.Για να γίνεις ψυχίατρος πρέπει να πάρεις πρώτα τις βασικές σπουδές του γιατρού κτλ. Ενώ στην ψυχολογία κάνεις κατευθείαν μαθήματα ψυχολογίας.Ωστόσο οι ψυχίατροι μπορούν να χορηγούν και φάρμακα,ενώ απ'ότι ξέρω οι ψυχολόγοι όχι.
Ισχύει,αυτό το νέο σύστημα είναι λίγο μπερδεμένο. Είναι παράξενο βασικά που πια δεν γίνεται να ανοίξεις άλλα πεδία αν δεν κάνω λάθος...
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°911
Όταν λες παραψυχολογία τι εννοείς; Τηλεπάθεια, ενόραση, τηλεκίνηση κτλ; Θεωρείται ψευδοεπιστήμη και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια εκτός και αν σε κάποιο μάθημα της ψυχολογίας υπάρχουν αναφορές σε αυτή χωρίς να διδάσκεται ως γνωστικό αντικείμενο.Dragon The Grey έγραψε:Υπάρχει σχολή παραψυχολογίας;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°912
ΑΤΕΙ Χειρομαντείας #seemslegitHecate έγραψε:Όταν λες παραψυχολογία τι εννοείς; Τηλεπάθεια, ενόραση, τηλεκίνηση κτλ; Θεωρείται ψευδοεπιστήμη και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια εκτός και αν σε κάποιο μάθημα της ψυχολογίας υπάρχουν αναφορές σε αυτή χωρίς να διδάσκεται ως γνωστικό αντικείμενο.Dragon The Grey έγραψε:Υπάρχει σχολή παραψυχολογίας;
meet me in montauk
Carl
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°913
Ωραία, ιατρική τότε.Arcturus Regulus Black έγραψε:Για να γίνεις ψυχίατρος πρέπει να γίνεις πρώτα γιατρός. Δηλαδή πας ιατρική σχολή.
Ψυχολογία από θεωρητική
FLEUR258 έγραψε:Magic Is Might έγραψε:για την ψυχιατρικη πρεπει να περασεις ιατρικη και μετα δεν ξερω πως και ποτε διαλεγουν αλλα ναι, δεν εχει καμια σχεση με τη ψυχολογια
Έχουν μια μικρή σχέση.Γενικά ψυχολόγοι-ψυχίατροι μπορούν να συνεργαστούν.Και ειδικά Κλινική Ψυχολόγοι στην Αμερικοί προέκυψαν επειδή δεν επαρκούσαν παλιά οι Ψυχίατροι.
Τέλος πάντων,απλά Ντράγκον σκέψου εσύ καλύτερα τι θες.Για να γίνεις ψυχίατρος πρέπει να πάρεις πρώτα τις βασικές σπουδές του γιατρού κτλ. Ενώ στην ψυχολογία κάνεις κατευθείαν μαθήματα ψυχολογίας.Ωστόσο οι ψυχίατροι μπορούν να χορηγούν και φάρμακα,ενώ απ'ότι ξέρω οι ψυχολόγοι όχι.
Ισχύει,αυτό το νέο σύστημα είναι λίγο μπερδεμένο. Είναι παράξενο βασικά που πια δεν γίνεται να ανοίξεις άλλα πεδία αν δεν κάνω λάθος...
Ναι, αλλά για ψυχολογία πρέπει να κάνεις αρχαία. Ενώ για να γίνεις ψυχίατρος όχι, και άσε που σε πολλά σημεία ψυχολόγοι και ψυχίατροι είναι πανομοιότυποι.
Ναι, αυτό εννοώ, κυρίως τηλεπάθεια, πρόβλεψη, http://www.sunrisezero.gr/ να αν δεις εδώ θα διαπιστώσεις πως δεν είναι μία απλή ψευδοεπιστήμη. Αν κι εγώ έχω ακούσει πως μπορεί να γίνει σαν μάθημα στην ψυχολογία. Αλλά απλώς ήθελα να δω αν υπάρχει ξέχωρη σχολή, αλλά μάλλον ζητάω πολλά.Hecate έγραψε:Όταν λες παραψυχολογία τι εννοείς; Τηλεπάθεια, ενόραση, τηλεκίνηση κτλ; Θεωρείται ψευδοεπιστήμη και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια εκτός και αν σε κάποιο μάθημα της ψυχολογίας υπάρχουν αναφορές σε αυτή χωρίς να διδάσκεται ως γνωστικό αντικείμενο.Dragon The Grey έγραψε:Υπάρχει σχολή παραψυχολογίας;
Υπάρχουν και πτυχία esp για τηλεπαθητικούς, πιστοποιητικά για να μη σε περνάνε και για τσαρλατάνο τώρα. Απλώς είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως στις ΗΠΑ υπάρχουν ολόκληρα σχολεία για τηλεπαθητικά παιδιά και ήθελα να δω αν κι εδώ υπάρχει έστω μία σχολή.Phineas Nigellus Black έγραψε:ΑΤΕΙ Χειρομαντείας #seemslegitHecate έγραψε:Όταν λες παραψυχολογία τι εννοείς; Τηλεπάθεια, ενόραση, τηλεκίνηση κτλ; Θεωρείται ψευδοεπιστήμη και δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια εκτός και αν σε κάποιο μάθημα της ψυχολογίας υπάρχουν αναφορές σε αυτή χωρίς να διδάσκεται ως γνωστικό αντικείμενο.Dragon The Grey έγραψε:Υπάρχει σχολή παραψυχολογίας;
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°914
Αν μπορεις να αντέξεις 6 χρονια στην ιατρική πανε ψυχιατρική
Και εγω την εντύπωση οτι απο τις ανθρωπιστικές επιστήμες δεν δίνεις αρχαια, εχω ενα φυλλάδιο που τα λει, θα τα Ποσταρω το μεσημερι
Και εγω την εντύπωση οτι απο τις ανθρωπιστικές επιστήμες δεν δίνεις αρχαια, εχω ενα φυλλάδιο που τα λει, θα τα Ποσταρω το μεσημερι
- feeling nosy?:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°915
αν δεν δίνεις αρχαία μπορεί να το σκεφτώ, να το ποστάρεις.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°916
http://psi-gr.tripod.com/psychiatrist4.htm
meet me in montauk
Carl
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°917
Βασικά Γιάννη ό,τι πληροφορίες και να πάρεις από εδώ με τις έχεις στάνταρ, γιατί είσαι με το νέο λύκειο και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα σε κατευθύνσεις και πεδία.
Επίσης αν ήσουν με το δικό μου σύστημα θα σου έλεγα πως αν θέλεις να περάσεις ψυχολογία από θετική, μπορείς να δώσεις στις πανελλήνιες ιστορία γενικής - κάτι το οποίο δε συνηθίζεται, καθώς δεν είναι και από τα πιο εύκολα μαθήματα - και αν ανοίξεις πρώτο πεδίο, όμως με απώλεια μορίων. Δε ξέρω όμως αν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα.
Επίσης αν ήσουν με το δικό μου σύστημα θα σου έλεγα πως αν θέλεις να περάσεις ψυχολογία από θετική, μπορείς να δώσεις στις πανελλήνιες ιστορία γενικής - κάτι το οποίο δε συνηθίζεται, καθώς δεν είναι και από τα πιο εύκολα μαθήματα - και αν ανοίξεις πρώτο πεδίο, όμως με απώλεια μορίων. Δε ξέρω όμως αν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα.
Στην ποια;FLEUR258 έγραψε:Magic Is Might έγραψε:για την ψυχιατρικη πρεπει να περασεις ιατρικη και μετα δεν ξερω πως και ποτε διαλεγουν αλλα ναι, δεν εχει καμια σχεση με τη ψυχολογια
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°918
Ενδιαφέρον, ευχαριστώ Τάσο!Phineas Nigellus Black έγραψε:http://psi-gr.tripod.com/psychiatrist4.htm
Δηλαδή υπήρχε δυνατότητα να πας ψυχολογία μέσω θετικής; Βασικά όμως τι εννοείς με απώλεια μορίων;Nearly Headless Nick έγραψε:Βασικά Γιάννη ό,τι πληροφορίες και να πάρεις από εδώ με τις έχεις στάνταρ, γιατί είσαι με το νέο λύκειο και θα αλλάξουν αρκετά πράγματα σε κατευθύνσεις και πεδία.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°919
ψυχολογια μεσω θετικης;
αχου μια γλυκουλα σημερα μας ανακοινωσε ενα ακομη προτζεκτ τελειο και θα εχει σιγουρα εκδρομη αν οχι εξωτερικο σιγουρα ελλαδα οποτεεεε
γιαννηη εκανα λαθος τελικα, δινεις αρχαια
αχου μια γλυκουλα σημερα μας ανακοινωσε ενα ακομη προτζεκτ τελειο και θα εχει σιγουρα εκδρομη αν οχι εξωτερικο σιγουρα ελλαδα οποτεεεε
γιαννηη εκανα λαθος τελικα, δινεις αρχαια
- feeling nosy?:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°921
εγω τι θα κανω μου λες; δες πως ειναι χωρισμενες οι κατηγοριες της θετικης
- feeling nosy?:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°922
ναι όντως, πρώτη φορά ακούω θετική να μη δίνεις έστω και σε τομέα μαθηματικά κατεύθυνσης, τι σόι θετική είναι αυτό;
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°923
απώλεια μορίων είναι όταν επιλέγεις σχολή από πεδίο που δεν υποστηρίζει η κατεύθυνσή σου κι απλά το "άνοιξες" με κάποιο μάθημα.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°924
έχω μία απορία στην βιολογία αν ξέρει κανείς:S
ένα κυττάρο έχει τα ίδια χρωμοσώματα στην πρόφαση και στην τελόφαση της μίτωσης;
46 στην πρόφαση με 2 αδερφές χρωματίδες και 46 στην τελόφαση πάλι με 2 αδερφές χρωματίδες ή αλλάζει κάτι ;
ένα κυττάρο έχει τα ίδια χρωμοσώματα στην πρόφαση και στην τελόφαση της μίτωσης;
46 στην πρόφαση με 2 αδερφές χρωματίδες και 46 στην τελόφαση πάλι με 2 αδερφές χρωματίδες ή αλλάζει κάτι ;
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°925
Στην πρόφαση έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων όμως διπλασιασμένα. Δηλαδή στο σύνολο: 46 χρωμοσώματα με 2 αδελφές χρωματίδες (92 αδελφές χρωματίδες στο συνολο).
Στην τελόφαση οι αδελφές χρωματίδες απο κάθε διπλασιασμένο χρωμόσωμα έχουν διαχωριστεί και έχουν πάει σε διαφορετικό άκρο του κυττάρου για να δώσουν τα νέα κύτταρα. Άρα πάλι έχουμε 92 αδελφές χρωματίδες στο σύνολο αλλά τα χρωμοσώματα είναι τώρα και αυτά 92 (46 χρωμοσώματα σε κάθε άκρο ) όμως τώρα δεν είναι διπλασιασμένα. Δηλαδή εδώ κάθε αδερφή χρωματίδα-μόριο DNA αποτελεί και ένα χρωμόσωμα.
Στην τελόφαση οι αδελφές χρωματίδες απο κάθε διπλασιασμένο χρωμόσωμα έχουν διαχωριστεί και έχουν πάει σε διαφορετικό άκρο του κυττάρου για να δώσουν τα νέα κύτταρα. Άρα πάλι έχουμε 92 αδελφές χρωματίδες στο σύνολο αλλά τα χρωμοσώματα είναι τώρα και αυτά 92 (46 χρωμοσώματα σε κάθε άκρο ) όμως τώρα δεν είναι διπλασιασμένα. Δηλαδή εδώ κάθε αδερφή χρωματίδα-μόριο DNA αποτελεί και ένα χρωμόσωμα.
*
*
*
*
*
*