Είδα και το 6ο επεισόδιο,νομίζω το καλύτερο ως τώρα.
Επειδή έχουν μαζευτεί καμιά τριανταριά καινούργοι χαρακτήρες και στα πρώτα επεισόδια έδειχνε λίγο για τον καθένα , δεν προλάβαινες να του γνωρίσεις ενώ νόμιζες ότι το επεισόδιο είναι 20λεπτο.Οπότε αφήνω να μαζεύονται τα επεισόδια για να τα βλέπω όλα μαζί και έχει άλλη αίσθηση.
Μου αρέσει που η σειρά είναι γυρισμένη σε πραγματικά τοπία.Είναι απόλαυση.
Λοιπόν κλασικά ,Άρια αγαπημένη.Οι σκηνές της με τον Τιγουιν και τον Μικροδαχτυλο ήταν τέλειες.Και ο τελευταίος έχω την αίσθηση ότι την κατάλαβε.Περιμένω να δω ποιο θα είναι το τρίτο όνομα στη λίστα της.
Καημένη Σάνσα τι τραβάει με τον ψυχανώμαλο που έμπλεξε.Αυτός με τη στραπατσαρισμένη μούρη,σίγουρα τη γλυκοκοιτάζει.
Η Σέρσει που έχει πάρει όλο το σόι της,καλά θα κάνει να μαζέψει το βρωμοπαιδό της.
Ευτυχώς ο Τύριον είναι ένας μικρός θεούλης και βάζει σε τάξη το μπάχαλο.Μ αρέσει ο τρόπος που καθαρίζει τον περιγυρο του από τους προδότες.
Τζον Σνόου και Υγκριντ ενδιαφέρον,να δουμε πως θα εξελιχθεί.Είχε πολύ πλάκα εκεί που του τριβόταν.Πιο πλάκα έχει το σπόιλερ.
- Σπόιλερ:
Ο Ρομπ Σταρκ εξελίσσεται σε γαμάτο και αγαπημένο χαρακτήρα.Βρέθηκε κι ένας στα 7 βασίλεια που δε θέλει τον θρόνο.
Ο Θίον εξελίσσεται σε Τζόφρει νο2.Θέλει να τον αποκαλούν και πρίγκιπα τρομάρα του.Παρεμπιπτόντως τέλεια σκηνοθετημένη σκηνή εκεί που κατέλαβε το κάστρο.Ευτυχώς σκέφτεται με το κάτω κεφάλι και θα την πατήσει.Περιμένω με ανυπομονησία τον Ρομπ να του πάρει το πάνω κεφάλι.
Ο Στάνις μʼεκνευρίζει και πιο πολύ αυτή με την κοκκινη καουκα που γεννάει σημεία και τέρατα.Μου την έσπασε έτσι πως τη φέρανε διπρόσωπα στον Ρένλει αλλά πιο πολύ μου τη σπάει που τον σέρνει από τη μύτη η άλλη.Θέλει και θρόνο τρομάρα του.
Πάω πολύ τη λαιδη Σταρκ.Δε ξέρω τι λέτε όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία,αλλά εμένα μου φαίνεται κυρία με τα όλα της.
Ντανύρις καλή μου,ξεκαβάλα και κανένα καλάμι που νομίζεις ότι θα σου στρώσουν και κόκκινο χαλί για το σιδερένιο θρόνο.Μ αρέσει που έχει αυτόν τον δυναμισμό μαζί με την αφέλεια,αλλά έχει να μάθει πολλά.Σιγά μη της δώσουν στρατό επειδή τους διέταξε.
Αντε να δούμε το 7ο.Δε ξέρω αν θα μπορέσω να περιμένω.
Α και να μην ξεχνιόμαστε…
- Σπόιλερ: