Cassandra Black έγραψε:- 2x07 has been seen:
-Τάιγουιν=
Και ο ηθοποιός και ο χαρακτήρας
-Μωρή Άρυα, σε κατάλαβαν, μαζέψου!
-Ντάνυ καλή μου, ένας άνθρωπος θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει και τον διώχνεις; Εσύ θα βαράς το κεφάλι σου μετά
-Η σκηνή με τους 13 ήταν εντελώς ΦΑΚ ΓΙΕΑ
α) ΝΑΙ
β) ΝΑΙ
γ) ΝΑΙ
δ) ΟΧΙ
Τι χαζοσκηνή δηλαδή
όβελ έγραψε:Φίλε τη Σέρσει την γουστάρω τόοοοσο πολύ γιατί είναι κακιά αλλά ξέρει τι κάνει, σε αντίθεση με τον γιο της Ο τσαρλατάνος στην Καρθ ρε παίδες που τα χετε διαβάσει με ποιανού το μέρος είναι;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ
Ναι, η Σέρσεϊ ΞΕΡΕΙ τι κάνει, κι ας κάνει κάποια από αυτά λάθος
Cassandra Black έγραψε:edit: Επίσης όσοι λέτε πως μισείτε τον Θήον, ή τον Τζέιμι, ή οποιονδήποτε, να δω τι θα λέτε όταν εμφανιστεί ο Ramsey Snow/Bolton. Ή αφού δούμε τον RW.
Δεν με νοιάζει ακόμα και αν ο Θίον
αναστήσει όσους Σταρκς πεθαίνουν, πραγματικά, θα συνεχίσω να τον μισώ
NO REGRETS
Minerva McGonagall έγραψε:Αγαπάω τον Τζέιμι. Νευρίασα που τον έδειξαν πιο κακό από όσο είναι γι ακόμη μια φορά, αλλά η Σέρσει γαμώτο δεν αξίζει τέτοια τύχη
Έπρεπε να τον βάλουν να εξηγήσει και στη σειρά τις μπούρδες του Νεντ, το πως εκείνος γονάτισε μπροστά σε ένα βασιλιά που σκότωσε και βασσάνισε με το χειρότερο τρόπο την οικογένειά του, και το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να σχολιάσει τον Τζέιμι ατιμωτικά που τον είδε να κάθεται στο σιδερένιο θρόνο. Έπρεπε να τον βάλουν να πει πως όλοι τον αγαπούν για μια καλοσύνη που δεν έκανε ποτέ και τον μισούν για την ευγενέστερη πράξη του. Ήταν η πρώτη τους ευκαιρία να δείξουν τη γαματοσύνη του και δεν το έκαναν.
Επίσης, Λευτέρη όχι, η Σέρσει δεν έχει πολιτική, πάει στα κουτουρού και απορώ πως δεν την έχουνε φάει ακόμη. Πάντα λόγω της οικογένειάς της που είναι γύρω της υποθέτω.
Η Κάτλυν... Τι χαρακτήρας, τι ΜΑΝΑ, πόσο υπέροχη Θεέ μου. Ο Ρομπ φάνηκε λίγο ****δουλος σ αυτό αλλά νταξ.
Η Νταινέρυς εμένα ακόμη δε μου έχει δώσει τίποτα, μονάχα στο τρίτο βιβλίο έδειξε σημάδια εξυπνάδας και στρατηγικής, προς το παρόν μόνο ποζεριλίκια ξέρει να κάνει και να φωνάζει πόσο βασίλισσα είναι. Σε είδαμε χωρίς δράκους μωρή.
Ο Θήον ψόφος. Κανένας κακός δεν είναι από μόνος του κακός, όλους τους κάνανε, αλλά εγώ που έχω βαρεθεί την ψυχανάλυση του κάθε μ@λάκα, και δεν μπορώ να τους δικαιολογούμε όλους γιατί έτσι δεν αντιπαθούμε κανέναν, δηλώνω ευθαρσώς πως τον μισώ.
Επίσης δεν αντιπαθησα ποτέ γυναίκα περισσότερο από την Ύγκριτ. Είναι τόσο φανατισμένη και ηλίθια, και πάντα στα βιβλία ήθελα να της φωνάξω ότι τα μούτρα της δεν ξέρουν τίποτα και όχι ο Τζον, και να της πω και δυο φωνήεντα για την πολιτική και το κοινωνικό σύστημα των βαρβάρων, αλλά ο άλλος ο καημένος για να την... καθόταν και την άκουγε
Α, και δεν αντιπαθώ Τάιγουιν Λάννιστερ.
A) Ναι για τον Τζέιμι, εκατό εκατομμύρια φορές ναι. Και καλά κάναν και τον δείξαν κακό και αδυσώπητο
Β) Σταμάτα να λιθοβολείς την Σέρσεϊ τόπικ παρά τόπικ. Μια χαρά ξέρει τι κάνει. Στο τρίτο κι ας είπε κάτι βλακείες, πάλι ήξερε τι κάνει.- Νιώσε, αγαπά τα παιδιά της, δεν το άκουσες αυτό στο 2x07?
Γ) Συμφωνώ για τον Ρομπ. Στο έκτο περισσότερο
ΠΩ ρε ούστη
Δ) Στο τρίτο απορώ ώρες ώρες με την Νταινέρυς ρε
Την μία έτσι, την άλλη αλλιώς. Ναι, έδειξε σημάδια στρατηγικής, περιμένω να ωριμάσει όμως. Και τι χαζό αυτό το πράγμα με
την κλοπή των δράκων Ε) ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ
Βαρέθηκα όλους πια να τους παρουσιάζει γκρι, με καλά και κακά χαρακτηριστικά, δεν τον αντέχουμε τον θήον ρε, ούτε ώρα για να τον λυπηθώ δεν έχω
ΣΤ) Η Υγκρίτ εμένα στα βιβλία μ ήταν συμπαθητική, τώρα πέταξε κ κάτι βλακείες στην σειρά, ψιλοξενέρωσα, αλλά στα βιβλία μάνα μ, τι τσόλι
Ζ) Yield bitch! Bend the knee to Tywin Lannister
All hail Lannister