Πραγματικά, δεν έχω βιώσει μεγαλύτερη απογοήτευση σε μεταφορά χαρακτήρα από την Άσα. Δεν είναι ότι είναι απλά κρύα, δείχνει μπαμπόθρεφτο, και... κακιά, γαμώτο!
+37
John Dawlish
Immortality Dumbledore
Romilda Vane
Nethiel
Leanan Sidhe
Rowena Ravenclaw
Nearly Headless Nick
Amycus
Blood Countess
Sev-Dark-Prince
Morgan le Fay
Madame Maxime
Hecate
anthian9
Mirabelle Salvatore
Sectumsembra
Jace Wayland
Merlin the Great
elliza
RemousLoupin
Maria Lovegood
Andros the Invincible
Tom Marvolo Riddle
Laverne de Montmorency
Arcturus Regulus Black
Mysterious Wizard
Lydia Granger
Rea
Eleanna Lovegood
Phineas Nigellus Black
Minerva McGonagall
Imperio
Orion Black
Enta
Berenice
Cassandra Black
Mrs Lovett
41 απαντήσεις
Game of Thrones
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Game of Thrones
Στο τέταρτο είμαστε μαρή, το σπόιλερ είναι αυτό που ξέρω ε;
Πραγματικά, δεν έχω βιώσει μεγαλύτερη απογοήτευση σε μεταφορά χαρακτήρα από την Άσα. Δεν είναι ότι είναι απλά κρύα, δείχνει μπαμπόθρεφτο, και... κακιά, γαμώτο!
Mischief managed.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°377
Τρέχω να το κατεβάσω
meet me in montauk
Carl
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°378
Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια οπότε είμαι μία official φαν.
C. Addicts for the win.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°379
Ναι ρε αυτό, αλλά δεν έχουν φτάσει όλοι στο 4Minerva McGonagall έγραψε:Στο τέταρτο είμαστε μαρή, το σπόιλερ είναι αυτό που ξέρω ε;
Πες τα. Στην αρχή δεν με πείραξε τόσο αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο με ενοχλούσε η παρουσία της. Και δε φτάνει που την σκοτώσανε στη μεταφορά, της αλλάξανε και το όνομα
Madame Maxime έγραψε:Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια οπότε είμαι μία official φαν.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°380
Βλέπω τώρα το επεισόδιο. Ο Τζόφρει είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°381
- Σπόιλερ:
- Είσαι εκεί που έβαλε να γδύσουν και να χτυπήσουν τη Σάνσα?
Τέλος
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°382
- Σπόιλερ:
- Είμαι πιο μετά που έβαλε να βάλουν ένα παλούκι στην πόρνη
meet me in montauk
Carl
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°383
Cassandra Black έγραψε:Όποιος μισεί τη Σέι, έχω καλό σπόιλερ, μόνο 10 ευρώ
Ντάξει δε τη μισώ απλά μου φαίνεται λίγο ασήμαντη, άχρηστη, δεν ξέρω
Κάθε σπόιλερ ειναι ευπρόσδεκτο φυσικά!
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°384
- Σποιλερ 3ου βιβλιου-αρχες 4ου:
- Ο Τύριον στραγγαλίζει τη Σέι με μια χρυσή αλυσίδα
- We seed the stars:
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°385
Γιατι;;
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°386
Το γιατί είναι αρκετά περίπλοκο και για να στο εξηγήσω πρέπει να σποϊλάρω το μισό 3ο βιβλίο
- We seed the stars:
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°387
Cassandra Black έγραψε:Δεν το μάθατε από μένα
- Σποιλερ 3ου βιβλιου-αρχες 4ου:
Ο Τύριον στραγγαλίζει τη Σέι με μια χρυσή αλυσίδα
OMTZ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°388
Τι ήταν αυτό που γέννησε στο τέλος;
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°389
^Το 'δειξε κιόλας?
Σκιά είναι Η Μελισάνδρα είναι Shadowbinder και μπορεί να τις κάνει ό,τι θέλει
Σκιά είναι Η Μελισάνδρα είναι Shadowbinder και μπορεί να τις κάνει ό,τι θέλει
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°390
Απαπα
Πρέπει να βγει το επόμενο σύντομα
Πρέπει να βγει το επόμενο σύντομα
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°391
Τελικά καλύτερα που άλλαξαν το όνομα της Άσα, έτσι να μην υπάρχει καμία σύνδεση με το χαρακτήρα που αγάπησα.
Mischief managed.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°392
ειναι γι'αυτο που εκανε μετα τον γαμο?Cassandra Black έγραψε:Το γιατί είναι αρκετά περίπλοκο και για να στο εξηγήσω πρέπει να σποϊλάρω το μισό 3ο βιβλίο
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°393
Στην ουσία ναιImperio έγραψε:ειναι γι'αυτο που εκανε μετα τον γαμο?Cassandra Black έγραψε:Το γιατί είναι αρκετά περίπλοκο και για να στο εξηγήσω πρέπει να σποϊλάρω το μισό 3ο βιβλίο
- We seed the stars:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°394
Μόλις είδα και το 4ο επισόδειο (το οποίο τα 'σπασε ) κι αποφάσισα τώρα να κάνω κι εγώ ένα σύντομο προσωπικό ριβιού, ανασκόπιση του μέχρι τώρα δεύτερου κύκλου, πείτε το όπως θέλετε.
Αρχικά, με το τέλος του πρώτου κύκλου και την αρχή του δεύτερου, είχα κάποιες αμφιβολίες για την νέα σεζόν κι άρχισα να την βλέπω με κάποιες επιφυλάξεις. Κι αυτό βέβαια λόγω του θανάτου του Νεντ Στρακ, που τόσο πολύ είχα λατρέψει (Sean Bean\m/ ).
Ήταν ο μόνος χαρακτήρας από τον πρώτο κύκλο, που είχες κάθε λόγο να συμπαθήσεις και σε έπειθε σε κάθε σκηνή ότι ήταν ένας τίμιος, αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος... και ήδη από την αρχή του δευτέρου κύκλου κατάλαβα γιατί έπρεπε να πεθάνει.
Διότι στον δεύτερο κύκλο η εντιμότητα κι η καλοσύνη μόνο με μικροσκόπιο μπορούν να βρεθούν... και αν. Με την αρχή της νέας σεζόν κάθε χαρακτήρας, που γνωρίσαμε στην προηγούμενη, αρχίζει να ξεδιπλώνεται, καθώς μας έχουν συστηθεί και κάποια νέα, αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα.
Συγκερκιμένα:
Σχετικά με τους παλιούς,
ο Ρομπ έχει αρχίσει επιτέλους να αποκτά ένα κύρος και μία δυναμική εικόνα, θυμίζοντας κάτι από τον πατέρα του, και αμέσως μου έγινε πολύ πιο συμπαθής. Άξιο παιδί κι άξιος Σταρκ.
ο Τύριον σε κάθε επισόδειο γίνεται όλο και πιο γαμάτος και μας δείχνει πόσο ωραίο είναι που υπάρχει κάποιος που μπορεί και βάζει τους Λάνιστερς στην θέση τους και να κάνει κουμάντο στο Κινγκς Λάντνιγκ,
ο Τζόφρυ από την άλλη γίνεται όλο και πιο μπάσταρδος (περισσότερο κι από τον Σνόου-οκ, αυτό ήταν κακό ) και δινει νόημα να στο να κάθεσαι μπροστά από μία οθόνη και να την φτύνεις
η μικρή Άυρα μαζί με τους μπελάδες της δίνει ένα ακόμα τόνο αγωνίας στην σειρά και μας κάνει σε κάθε επισόδειο να προσευχόμαστε να μην πάθει τίποτα,
η αδερφή της η Σάνσα από την άλλη, συνεχώς με κάνει να πιστεύω πως είναι ένα ζώον όρθιο,
η μάνα της εξακολουθεί να είναι το ίδιο τίμια και αγωνίστρια, όπως την γνωρίσαμε,
όπως και η Σέρσευ εξακολουθεί να είναι το ίδιο σκύλα και ανοργασμική (σόρρυ, αλλά τόσους που 'χει πάρει, κάποιο θέμα θα 'χει )
και, τέλος, η ομορφούλα Ντενέρις εξακολουθεί να μου είναι το ίδιο αδιάφορη, δίνοντας μου όμως και μία υπόσχεση ότι περιμένουμε κάτι μεγάλο απ'αυτήν... κααάποια στιγμή.
Οι καινούριοι:
ο Ρένλυ Μπαράθεον (αν και όχι καινούριος, βλέπουμε πιο πολλά απ'αυτόν φέτος) μου είναι αρκετά συμπαθής, ο αγαπημένος μου της σεζόν, και ο πιο αποδεκτός -απο εμένα, αν και ποιος νοιάζεται - για την κατοχή του Σηδιρούν Θρόνου και η ιστορία του με τον παράνομο εραστή και τον λευκό του γάμο έχει πολύ ενδιαφέρον,
η γυναικά του, Μαρκγάερυ (ή όπως λέγεται) με το που την είδα είπα ΑΜΗΝ, διότι είναι η πιο ελκυστική και εντυπωσιακή παρουσία της σειράς (για να το θέσω κόσμια )
ο Στάνις απο την άλλη, με το που τον είδα κάτι δεν μου κάθισε καλά, κι αυτή η αίσθηση εξακολουθεί να υπάρχει,
εξαιτίας της άλλης της τσούπρας με τα κόκκινα που 'χει πλάι του, που βγάζει καπνούς και τέρατα ανάμεσα απ'τα πόδια της,
και τέλος ο πατέρας του Θήον -που από τον πρώτο κύκλο δεν χώνευα και τώρα με επιβεβαιώνει- μαζί με την κόρη του, επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου, γιατί ONE DOES NOT SIMPLY FIGHT AGAINST THE STARKS.-
Αυτάαα...
Με λίγα λόγια, αν και τα δύο πρώτα επισόδεια δεν τα ευχαριστήθηκα πολύ, ο δεύτερος κύκλος φαίνεται να έχει πολύυυ ψωμί και σχεδόν σε κάθε επισόδειο συμβαίνει κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι γουατ δε φακ και φυσικά αναμένουμε με πολύ πολύ ενδιαφέρον την συνέχεια!
edit:
Τελικά δε μου βγήκε και τόσο σύντομο :P
Αρχικά, με το τέλος του πρώτου κύκλου και την αρχή του δεύτερου, είχα κάποιες αμφιβολίες για την νέα σεζόν κι άρχισα να την βλέπω με κάποιες επιφυλάξεις. Κι αυτό βέβαια λόγω του θανάτου του Νεντ Στρακ, που τόσο πολύ είχα λατρέψει (Sean Bean\m/ ).
Ήταν ο μόνος χαρακτήρας από τον πρώτο κύκλο, που είχες κάθε λόγο να συμπαθήσεις και σε έπειθε σε κάθε σκηνή ότι ήταν ένας τίμιος, αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος... και ήδη από την αρχή του δευτέρου κύκλου κατάλαβα γιατί έπρεπε να πεθάνει.
Διότι στον δεύτερο κύκλο η εντιμότητα κι η καλοσύνη μόνο με μικροσκόπιο μπορούν να βρεθούν... και αν. Με την αρχή της νέας σεζόν κάθε χαρακτήρας, που γνωρίσαμε στην προηγούμενη, αρχίζει να ξεδιπλώνεται, καθώς μας έχουν συστηθεί και κάποια νέα, αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα.
Συγκερκιμένα:
Σχετικά με τους παλιούς,
ο Ρομπ έχει αρχίσει επιτέλους να αποκτά ένα κύρος και μία δυναμική εικόνα, θυμίζοντας κάτι από τον πατέρα του, και αμέσως μου έγινε πολύ πιο συμπαθής. Άξιο παιδί κι άξιος Σταρκ.
ο Τύριον σε κάθε επισόδειο γίνεται όλο και πιο γαμάτος και μας δείχνει πόσο ωραίο είναι που υπάρχει κάποιος που μπορεί και βάζει τους Λάνιστερς στην θέση τους και να κάνει κουμάντο στο Κινγκς Λάντνιγκ,
ο Τζόφρυ από την άλλη γίνεται όλο και πιο μπάσταρδος (περισσότερο κι από τον Σνόου-οκ, αυτό ήταν κακό ) και δινει νόημα να στο να κάθεσαι μπροστά από μία οθόνη και να την φτύνεις
η μικρή Άυρα μαζί με τους μπελάδες της δίνει ένα ακόμα τόνο αγωνίας στην σειρά και μας κάνει σε κάθε επισόδειο να προσευχόμαστε να μην πάθει τίποτα,
η αδερφή της η Σάνσα από την άλλη, συνεχώς με κάνει να πιστεύω πως είναι ένα ζώον όρθιο,
η μάνα της εξακολουθεί να είναι το ίδιο τίμια και αγωνίστρια, όπως την γνωρίσαμε,
όπως και η Σέρσευ εξακολουθεί να είναι το ίδιο σκύλα και ανοργασμική (σόρρυ, αλλά τόσους που 'χει πάρει, κάποιο θέμα θα 'χει )
και, τέλος, η ομορφούλα Ντενέρις εξακολουθεί να μου είναι το ίδιο αδιάφορη, δίνοντας μου όμως και μία υπόσχεση ότι περιμένουμε κάτι μεγάλο απ'αυτήν... κααάποια στιγμή.
Οι καινούριοι:
ο Ρένλυ Μπαράθεον (αν και όχι καινούριος, βλέπουμε πιο πολλά απ'αυτόν φέτος) μου είναι αρκετά συμπαθής, ο αγαπημένος μου της σεζόν, και ο πιο αποδεκτός -απο εμένα, αν και ποιος νοιάζεται - για την κατοχή του Σηδιρούν Θρόνου και η ιστορία του με τον παράνομο εραστή και τον λευκό του γάμο έχει πολύ ενδιαφέρον,
η γυναικά του, Μαρκγάερυ (ή όπως λέγεται) με το που την είδα είπα ΑΜΗΝ, διότι είναι η πιο ελκυστική και εντυπωσιακή παρουσία της σειράς (για να το θέσω κόσμια )
ο Στάνις απο την άλλη, με το που τον είδα κάτι δεν μου κάθισε καλά, κι αυτή η αίσθηση εξακολουθεί να υπάρχει,
εξαιτίας της άλλης της τσούπρας με τα κόκκινα που 'χει πλάι του, που βγάζει καπνούς και τέρατα ανάμεσα απ'τα πόδια της,
και τέλος ο πατέρας του Θήον -που από τον πρώτο κύκλο δεν χώνευα και τώρα με επιβεβαιώνει- μαζί με την κόρη του, επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου, γιατί ONE DOES NOT SIMPLY FIGHT AGAINST THE STARKS.-
Αυτάαα...
Με λίγα λόγια, αν και τα δύο πρώτα επισόδεια δεν τα ευχαριστήθηκα πολύ, ο δεύτερος κύκλος φαίνεται να έχει πολύυυ ψωμί και σχεδόν σε κάθε επισόδειο συμβαίνει κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι γουατ δε φακ και φυσικά αναμένουμε με πολύ πολύ ενδιαφέρον την συνέχεια!
edit:
Τελικά δε μου βγήκε και τόσο σύντομο :P
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°395
ΤΖΟΦΡΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΩΝ ΣΤΑΡΚ, ΔΙΑΟΛΟΣΠΟΡΑ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΑΙΡΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, Κ*ΛΟΠΑΙΔΟ.
Παρακολουθήσατε ένα ξέσπασμα της Κασσάνδρας Μπλακ.
Κατά τ' άλλα:
-Η επίθεση στους Λάνιστερ με έκανε να φωνάζω "Ρομπ σ' αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ και να κάνω τα παιδιά σου!"
-Αγαπώ Μάργκαιρυ κι αγαπώ και Μπριέν και Γκέντρυ και πάνω απ' όλα Τύριον.
-Αν αυτή ήταν η Τζέυν, γιατί συστήθηκε ως Ταλέσα?
-Τα μικρά Λανιστεράκια αντίθετα με τον αδερφό τους είναι τόσο καλούλια <3
-Αν στο επόμενο επεισόδιο συμβεί αυτό που πιστεύω, κάποιοι θα κλάψουν
-Η Σέρσεϋ είναι όντως ανοργασμική, αλλά το γιατί το εξηγεί καλύτερα στο 4.
-Το καινούριο Βουνό δεν μου αρέσει καθόλου για κάποιο λόγο. Δεν είναι αρκετά ουγκ
-Η Μελ είναι θεά και πολύ θα γούσταρα να τη δω στο θρόνο αλλά δεν παίζει
Θα επανέλθω
Παρακολουθήσατε ένα ξέσπασμα της Κασσάνδρας Μπλακ.
Κατά τ' άλλα:
-Η επίθεση στους Λάνιστερ με έκανε να φωνάζω "Ρομπ σ' αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ και να κάνω τα παιδιά σου!"
-Αγαπώ Μάργκαιρυ κι αγαπώ και Μπριέν και Γκέντρυ και πάνω απ' όλα Τύριον.
-Αν αυτή ήταν η Τζέυν, γιατί συστήθηκε ως Ταλέσα?
-Τα μικρά Λανιστεράκια αντίθετα με τον αδερφό τους είναι τόσο καλούλια <3
-Αν στο επόμενο επεισόδιο συμβεί αυτό που πιστεύω, κάποιοι θα κλάψουν
-Η Σέρσεϋ είναι όντως ανοργασμική, αλλά το γιατί το εξηγεί καλύτερα στο 4.
-Το καινούριο Βουνό δεν μου αρέσει καθόλου για κάποιο λόγο. Δεν είναι αρκετά ουγκ
-Η Μελ είναι θεά και πολύ θα γούσταρα να τη δω στο θρόνο αλλά δεν παίζει
Θα επανέλθω
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°396
+1
Φοβάμαι τώρα Δεν θα πεθάνει κάποιος σταρκ εε;-Αν στο επόμενο επεισόδιο συμβεί αυτό που πιστεύω, κάποιοι θα κλάψουν Razz
Είναι τραβέλι;; (σποιλεραρε μας αφοβα )-Η Σέρσεϋ είναι όντως ανοργασμική, αλλά το γιατί το εξηγεί καλύτερα στο 4.
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°397
Όχι, άλλος θα πεθάνειPhineas Nigellus Black έγραψε:Φοβάμαι τώρα Δεν θα πεθάνει κάποιος σταρκ εε;
Όχι ρε βλάκα, απλά το ευχαριστιέται μόνο με τον Τζέιμι και με όλους τους άλλους είτε το χρησιμοποιεί σαν όπλο ή το κάνει με το ζόριο ίδιος έγραψε:Είναι τραβέλι;; (σποιλεραρε μας αφοβα )
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°398
Ευτυχώς
- Σπόιλερ:
- ο κανονικός γιος του βασιλιά εε;
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°399
Τι μπρουτάλ επεισόδιο.
Στην αρχή είχα μπει σε σάιτ να το δω γτ βαριόμουν να το κατεβάσω, και είδα μέχρι τη συνάντηση Κάτλυν-Πήταϊρ (που λογικά την πρόσθεσαν για να μη διώξουν το Μικροδάχτυλο από τώρα για όλο το δεύτερο;;), αλλά κολλούσε, και μετά που το κατέβασα, σφιγγόταν η καρδιά μου να το ξαναδώ.
Μέχρι να φτάσεις εκεί περνούσες όλες τις σαδιστικές εκφάνσεις του Τζόφρυ (ΧΑΦΤΟΥΥΥΥΥ ), και τον κακομοίρη που σακατεύτηκε στον πόλεμο.
Η γιατρίνα μαμάτη, αλλά η Τζέυν ήταν μια κατακατίνα του όξ από δω που μας τύλιξε το παιδί, καμία σχέση μ αυτό που μας δείξανε. και δεν έχω και ιδέα που είναι το Βολάντις, δε νομίζω να είναι η έδρα της οικογένειάς της, αν θυμάμαι καλά.
Ο Τύριον ρουλάρει.
Και θέλω να τον πάρω και αγκαλιά, ειδικά τώρα που είμαι και τέταρτο βιβλίο, γιατί ξέρω πόσο την έχει ανάγκη.
Επίσης, δεν ξέρω αν το παθαίνετε και οι υπόλοιποι, αλλά έχω μια εσωτερική διάθεση, όποτε βλέπω τη φάτσα του Μόρμοντ να του την κάνω μπλε μαρέν. Κυρίως γιατί μετά μαθαίνουμε ότι έστελνε τα ρουφιανιλίκια του ακόμη κι απ το Καρθ.
Αυτά για τωρα.
Στην αρχή είχα μπει σε σάιτ να το δω γτ βαριόμουν να το κατεβάσω, και είδα μέχρι τη συνάντηση Κάτλυν-Πήταϊρ (που λογικά την πρόσθεσαν για να μη διώξουν το Μικροδάχτυλο από τώρα για όλο το δεύτερο;;), αλλά κολλούσε, και μετά που το κατέβασα, σφιγγόταν η καρδιά μου να το ξαναδώ.
Μέχρι να φτάσεις εκεί περνούσες όλες τις σαδιστικές εκφάνσεις του Τζόφρυ (ΧΑΦΤΟΥΥΥΥΥ ), και τον κακομοίρη που σακατεύτηκε στον πόλεμο.
Η γιατρίνα μαμάτη, αλλά η Τζέυν ήταν μια κατακατίνα του όξ από δω που μας τύλιξε το παιδί, καμία σχέση μ αυτό που μας δείξανε. και δεν έχω και ιδέα που είναι το Βολάντις, δε νομίζω να είναι η έδρα της οικογένειάς της, αν θυμάμαι καλά.
Ο Τύριον ρουλάρει.
Και θέλω να τον πάρω και αγκαλιά, ειδικά τώρα που είμαι και τέταρτο βιβλίο, γιατί ξέρω πόσο την έχει ανάγκη.
Επίσης, δεν ξέρω αν το παθαίνετε και οι υπόλοιποι, αλλά έχω μια εσωτερική διάθεση, όποτε βλέπω τη φάτσα του Μόρμοντ να του την κάνω μπλε μαρέν. Κυρίως γιατί μετά μαθαίνουμε ότι έστελνε τα ρουφιανιλίκια του ακόμη κι απ το Καρθ.
Αυτά για τωρα.
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°400
Εγώ τον Μόρμοντ τον συμπαθώ
Και την Τζέυν τη συμπαθώ και για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση πως του λέει ψέματα Ή απλά μπορεί να είναι ευσεβείς πόθοι και η ΗΒΟ να βιάζει άλλον έναν χαρακτήρα
Η Βολάντις είναι μια απ' τις Ελεύθερες Πόλεις και στο βιβλίο κατάγεται από κει η γιαγιά της
Και την Τζέυν τη συμπαθώ και για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση πως του λέει ψέματα Ή απλά μπορεί να είναι ευσεβείς πόθοι και η ΗΒΟ να βιάζει άλλον έναν χαρακτήρα
Η Βολάντις είναι μια απ' τις Ελεύθερες Πόλεις και στο βιβλίο κατάγεται από κει η γιαγιά της
- We seed the stars: