+37
John Dawlish
Immortality Dumbledore
Romilda Vane
Nethiel
Leanan Sidhe
Rowena Ravenclaw
Nearly Headless Nick
Amycus
Blood Countess
Sev-Dark-Prince
Morgan le Fay
Madame Maxime
Hecate
anthian9
Mirabelle Salvatore
Sectumsembra
Jace Wayland
Merlin the Great
elliza
RemousLoupin
Maria Lovegood
Andros the Invincible
Tom Marvolo Riddle
Laverne de Montmorency
Arcturus Regulus Black
Mysterious Wizard
Lydia Granger
Rea
Eleanna Lovegood
Phineas Nigellus Black
Minerva McGonagall
Imperio
Orion Black
Enta
Berenice
Cassandra Black
Mrs Lovett
41 απαντήσεις
Game of Thrones
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°676
Απ: Game of Thrones
Δεν παίζει απλά, ξέφυγε του Charles Dance πως θα υπάρξει σε κάποιο απ' τα commentaries του DVD αλλά πρόλαβαν να τον σταματήσουν Για να το λέει πάντως αυτός σίγουρα θα βγει
- We seed the stars:
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°677
Kαι τι μας το λένε για να μας αγχώσουν και να βλέπουμε πιο πωρωτικά την 3η;
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°678
Γιαννα με εχεις μπερδεψει!Αφου η Μαργκαιρυ ειναι οντως τσουλακι και το ξερεις!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°679
Πιο τσουλάκι από τη Cersei και τη Shae?
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°680
Γιατί ρε Πάνο?
Και να είναι, δεν το δείχνει τόσο όσο στη σειρά. Κι ούτε παίρνω υπόψη τις παράνοιες της Σέρσεϊ στο 4 που ήθελε να τη βγάλει ότι έκανε ομαδικά όργια
Και να είναι, δεν το δείχνει τόσο όσο στη σειρά. Κι ούτε παίρνω υπόψη τις παράνοιες της Σέρσεϊ στο 4 που ήθελε να τη βγάλει ότι έκανε ομαδικά όργια
- We seed the stars:
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°681
Ειμαι σιγουρος οτι εκανε! Και ενταξει στο πρωτο επεισοδιο ηταν πολυ κοντα στην Μαργκαιρυ του βιβλιου...
Ναι Μαρια εγω πιστευω οτι ειναι πιο πολυ.-
Ναι Μαρια εγω πιστευω οτι ειναι πιο πολυ.-
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°682
Δεν πιστεύω τίποτα άμα δε δω POV.-
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°683
Bασικά ούτε εγώ το πιστεύω αυτό με τα όργια. (Γιάννα πάλι πετάς σπόιλερ στα κουτουρού για όσους δεν έχουν διαβάσει το 4 )
- Σπόιλερ:
Τέλος πάντων, τα ψέματα της Cersei και το γεγονός πως ΔΕΝ έκανε όργιο φαίνονται από το γεγονός πως έπρεπε ίσως να βασανίσει ο Qubryn όποιον "ύποπτο" υπήρχε ώστε αυτός να "θυμηθεί" τι έκανε; Εγώ δε νομίζω πως η Margaery έπαιρνε το moon tea για πάρτυ της.
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°684
Ήταν υπέροχο.
Βασικά, Νταινέρυς.
Και η Μέργκαιρυ απλά φοβερή, το ίδιο και η Σέρσει.
Επίσης, ο Ντέιβος να ψοφήσει, μου την έχει δώσει.
Βασικά, Νταινέρυς.
- Σπόιλερ:
- Δεν την περίμενα τόσο καλή μεταφορά της σκηνής με το δουλέμπορο και σε καμία περίπτωση το κόψιμο της ρώγας. Ουάου!
Αυτό με τον Μπάρισταν συμβαίνει και στο βιβλίο; Και γενικά δεν είναι λιγάκι μπερδεμένα τα γεγονότα; Αυτό με τον Μαντιχώρα νομίζω συνέβαινε πριν πάει η Ντάνυ στο Ασταπόρ.
Και η Μέργκαιρυ απλά φοβερή, το ίδιο και η Σέρσει.
Επίσης, ο Ντέιβος να ψοφήσει, μου την έχει δώσει.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°685
+10000Maria Lovegood έγραψε:
- Σπόιλερ:
Τέλος πάντων, τα ψέματα της Cersei και το γεγονός πως ΔΕΝ έκανε όργιο φαίνονται από το γεγονός πως έπρεπε ίσως να βασανίσει ο Qubryn όποιον "ύποπτο" υπήρχε ώστε αυτός να "θυμηθεί" τι έκανε; Εγώ δε νομίζω πως η Margaery έπαιρνε το moon tea για πάρτυ της.
Το moon tea εξάλλου εκτός από abortive (δε μου 'ρχεται στα ελληνικά ) μπορεί και να στρώσει την περίοδο ή και να την βοηθήσει να έρθει πιο γρήγορα.
- Σποιλερ για να μη γκρινιαζει η Μαρια:
- Πραγματικά Πάνο, κάνει μπαμ πως ήταν στημένο το όλο θέμα. Η Σέρσεϊ ήθελε να τη χαντακώσει και να τη βγάλει απ' τη μέση κι εκμεταλλεύτηκε πράγματα που ίσως να μην είχαν καμία ουσιαστική σημασία. Απλά τα πράγματα.
Συμβαίνει αλλά αργότερα Το βάλανε λίγο πιο νωρίς εδώMysterious Wizard έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αυτό με τον Μπάρισταν συμβαίνει και στο βιβλίο; Και γενικά δεν είναι λιγάκι μπερδεμένα τα γεγονότα; Αυτό με τον Μαντιχώρα νομίζω συνέβαινε πριν πάει η Ντάνυ στο Ασταπόρ.
- Σπόιλερ:
- Εγώ δεν θυμόμουν καν το σκηνικό με τον manticore κι έπρεπε να το ψάξω
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°686
Cassandra Black έγραψε:
+10000
Το moon tea εξάλλου εκτός από abortive (δε μου 'ρχεται στα ελληνικά ) μπορεί και να στρώσει την περίοδο ή και να την βοηθήσει να έρθει πιο γρήγορα.
- Σποιλερ για να μη γκρινιαζει η Μαρια:
Πραγματικά Πάνο, κάνει μπαμ πως ήταν στημένο το όλο θέμα. Η Σέρσεϊ ήθελε να τη χαντακώσει και να τη βγάλει απ' τη μέση κι εκμεταλλεύτηκε πράγματα που ίσως να μην είχαν καμία ουσιαστική σημασία. Απλά τα πράγματα.
Η Μαρία γκρινιάζει για τα spoiler επειδή έφαγε ΠΟΛΛΑ σπόιλερ από το 5ο στον κοιτώνα, remember? Kρίμα να τα φάνε και οι υπόλοιποι
- Σπόιλερ:
- Απλά η Cersei είναι χαζή. Φάνηκε από όλη τη διαχείριση του βασιλείου που έκανε στο 4. Καμία λογική επί του να κάνει κάτι σωστά. Θέλω να πω, έδωσε στην εκκλησία δύναμη. Εγώ μόλις το δα αυτό, συνάμα με το γεγονός πως έχουμε και τον High Septon που έχουμε, κατάλαβα πως θα παιχτεί μλκία. Plus, το γεγονός πως δεν είναι maidens δε σημαίνει κάτι, το είπε και η ΙΔΙΑ η Cersei "ελπίζω να σας άρεσαν οι βόλτες σας". Μπορεί να έχασαν το virginity τους στα άλογα, δε μου κάνει περίεργο, ΓΊΝΕΤΑΙ Και τέλος γενικά, πέρα από το ότι οι ξαδέλφες της είναι παιδιά και η μία είναι και λογοδοσμένη, η Margaery απλά παραείναι έξυπνη για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις όσο παίζει το παιχνίδι των θρόνων. Δεν είναι τσουλάκι σαν τη Cersei.
Mysterious Wizard έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Ναι ρε ο Μπάρισταν αποκαλύπτεται κανονικά στο τέλος του 3ου
Θα χαν το λόγο τους για να το κάνουν τώρα θεωρώ....Επίσης ναι η σκηνή με το manticore είχε γίνει στην Qarth με εναν Sorrowfull Assassin (or something like that) και την εσωσαν ο Whitebeard(Barristan) μαζί με εκείνον τον ευνούχο Ντοθράκι
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°687
Πρώτη φορά μου συμβαίνει η ίδια η σειρά να με σποιλεριάζει για το βιβλίο. Seems legit.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°688
- s03e02:
- Ολλένα you glorious perf
Η σκηνή Τζοφ Μαργκερυ είχε έναν τόνο σαδιστικού ρομαντισμου (αφού ξεπέρασα τον φόβο μου ότι θα ρίξει σε αυτήν με τη βαλλίστρα που δεν θα μου έκανε εντύπωση γιατί μιλάμε για τον Τζοφ)
Το πόσο ωραία η προσέγγιση του anal sex δεν το σχολιάζω.
Σάνσα θα ήθελα να αγκαλιάσω my scared baby.
Tζέιμι-Μπριεν χαβ σεκς επιτέλους!
Κι αγαπώ την Άρυα.
Άχετο σχετικό εκεί που μιλάρι ο Τυριον με την Shae και της λέει Only if you stop μου σταμάτησε το επεισόδιο και ήμουν λίγο σε φάση μέχρι και το επεισόδιο με κοροιδεύει!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°689
Πόσο έσπειρε το 2ο επισόδιο; ΠΟΣΟ;
- Σπόιλερ:
- Μάργκαιρυ; Queen of Thorns? Μέχρι και ο Τζοφ μου άρεσε στην σκηνή με τη βαλλίστρα. :S
Και το λίγο που είδα τον Τύριον, η αγαπημένη μου σκηνή ήταν με την Σέη. Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί
Και ο Τζέιμι. Μου έλειψε. ΠΟΛΥ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°690
Είδα το Επεισόδιο 1 από την 4η season χτες. παιδιά δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τις προηγούμενες. Έχω μπερδέψει πλοκή και χαρακτήρες στο κεφάλι μου για τα καλά! Με όσα θυμόμουν, καλό ήταν, αλλά δεν συγκινήθηκα κιόλας. Πρέπει να κάνω επανάληψη το καλοκαίρι.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°691
- Dark wings, dark words:
- Έσπειρε!
Μάργκαιρυ θεά, Ολέννα θεά, Τζέιμι θεός.- Ειδικά η σκηνή με την Ολέννα ήταν σχεδόν ίδια με του βιβλίου, περίμενα όμως και τον γελωτοποιό να ουρλιαζοτραγουδάει το Bear and the Maiden Fair
Ο Θόρος ωραίος, δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο βιβλίο αλλά εδώ μια χαρά.
Στενοχωρήθηκα για τον Θήον. Να ήταν όντως ο Ράμσεϊ στο τέλος? Μπερδεύτηκα έτσι που παρουσιάστηκε.
Εξακολουθώ να μισώ την Ταλίσα Αν και ο διάλογος με την Κάτλυν (που δεν υπάρχει στο βιβλίο) με ψιλοσυγκίνησε
Η τελευταία σκηνή της Άρυα τα έσπασε.
Reeeeeeeeds επιτέλους! Η Μίρα θεά, ο Τζότζεν παίζει να 'ναι και καλύτερος απ' του βιβλίου.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°692
Cassandra Black έγραψε:Πάω να δω preview για το επόμενο.
- Dark wings, dark words:
Έσπειρε!
Μάργκαιρυ θεά, Ολέννα θεά, Τζέιμι θεός.- Ειδικά η σκηνή με την Ολέννα ήταν σχεδόν ίδια με του βιβλίου, περίμενα όμως και τον γελωτοποιό να ουρλιαζοτραγουδάει το Bear and the Maiden Fair
Στενοχωρήθηκα για τον Θήον. Να ήταν όντως ο Ράμσεϊ στο τέλος? Μπερδεύτηκα έτσι που παρουσιάστηκε.
Εξακολουθώ να μισώ την Ταλίσα Αν και ο διάλογος με την Κάτλυν (που δεν υπάρχει στο βιβλίο) με ψιλοσυγκίνησε
Η τελευταία σκηνή της Άρυα τα έσπασε.
Reeeeeeeeds επιτέλους! Η Μίρα θεά, ο Τζότζεν παίζει να 'ναι και καλύτερος απ' του βιβλίου.
- Σπόιλερ:
- Ήθελα και εγώ το The Bear and the Maiden Fair, αλλά ικανοποιήθηκα με τα hints του Rains of Castamere
Αγάααααπησα την Ολένα, θ-ε-ά απλά!
Η σκηνή Τζοφ-Μάργκερυ αν και δεν υπήρχε στο βιβλίο μου άρεσε αλήθεια πολύ!
Ο Ράμσεϊ είναι ο γιος του Ρους Μπόλτον; Και εγώ αυτό κατάλαβα πάντως με τον τυπά που πήγε στον Θήον, αλλά γενικά κουλή η όλη σκηνή με τα βασανιστήρια
Η Ταλίσα είναι χαζή, τη μισώ, παρέα με την χαζή την Κάτλυν, αλλά ντάξει, καλούλης ο διάλογος.
Μπριέν-Τζέιμι, ΑΓΑΠΩ, απλά.- Πόσο επική η μάχη τους! Αν και κομματάκι κουλό που τους έπιασαν οι Μπόλτον.
Αγάπησα τις σκηνές της Άρυα, μου έλειψε τόσο πολύ το γλυκό μου!
Και τέλος, απλά αγαπάμε τους Ριντς! Πόσο γαμάτοι και ο Τζότζεν και η Μίρα.
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°693
Βασικά είχα διαβάσει πως είχαν ήδη βρει μπάντα για να παίξει το Bear and the Maiden Fair και νόμιζα ότι θα τους χρησιμοποιούσαν σ' αυτή τη σκηνή, αλλά τελικά έπεσα έξω
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°694
Mπορεί στο
ή σε κανένα καπηλειό/ταβέρνα
- Σπόιλερ:
- γάμο του Τζοφ και της Μάργκερυ
ή σε κανένα καπηλειό/ταβέρνα
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Jace Wayland- Αστρονόμος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°695
Ποιοι Μπολτον βρε Μαριωωωωω οι Ματωμενοι Θεατρινοι πρεπει να ειναι με τα λαβαρα των Μπολτον.Βασικα ετσι καταλαβα.
Η Μαργκαιρυ ποσο Θεα πια.Αυτη η ηθοποιος θα με κανει να συμπαθησω τον χαρακτηρα. Ειδικα εκει που η Σανσα λεει He's a Monster.Το υφος της Μαργκαιρυ ηταν ολα τα λεφτα.
Γενικα μονο με το Γκοτ περναει η ωρα και δεν καταλαβαινω ποτε ξεκινησε και ποτε τελειωσε το επεισοδιο.
Η Μαργκαιρυ ποσο Θεα πια.Αυτη η ηθοποιος θα με κανει να συμπαθησω τον χαρακτηρα. Ειδικα εκει που η Σανσα λεει He's a Monster.Το υφος της Μαργκαιρυ ηταν ολα τα λεφτα.
Γενικα μονο με το Γκοτ περναει η ωρα και δεν καταλαβαινω ποτε ξεκινησε και ποτε τελειωσε το επεισοδιο.
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°696
Υπέροχο επεισόδιο!
Δεν ξέρω αν προτρέχω, αλλά μόλις από το δεύτερο επεισόδιο έχω την αίσθηση πως ο τρίτος κύκλος θα 'ναι πολύ καλύτερος από τον δεύτερο. Νομίζω πως το επίπεδο της παραγωγής έχει ανέβει αισθητά και τα νέα πρόσωπα που μας παρουσίαστηκαν ως τώρα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από αυτά του δευτέρου.
Θα δείξει! Και μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε με αγωνία.
- Σπόιλερ:
- Ο Μπραν μεγάλωσε απότομα κι ήταν τόσο ωραία που τον είδαμε έστω και για λίγο και πάλι μαζί με τα αδέρφια του, Τζον και Ρομπ.
Η Ταλίσσα όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να μου την δίνει κι ο Τζέιμι όσο πιο βρώμικος και αξύριστος γίνεται τόσο περισσότερο με κάνει να τον συμπαθώ.
Υπέροχα τα πλάνα στην εξοχή με την Μπριέν.
Σάνσα και Μάργκαιρυ μαζί ήταν άκρως απολαυστικές, όπως και και και η γιαγιά Ολέννα με τις θεικές της ατάκες. When a Tayrel farts, it smells like a rose.
Συγκινητικές οι εξομολογήσεις της Κατ, παρόλου που, όπως είδα, δεν έγιναν ποτέ στα βιβλία, είναι ωραίο να βλέπεις πόσο δεμένοι είναι οι Σταρκ.
Αδιάφορες οι σκηνές πέρα από το Τείχος, σ'αντίθεση με την εμφάνιση των αδερφών Ρηντ και ειδικα του Τζότζεντ, ο οποίος μου έκανε κάτι σαν Ζάκεν Χαγκάρ του τρίτου κύκλου.
Επιτέλους συναντήσαμε και την Άυρα με το παρεάκι της, όπως και τον Θόρος με τα λοιπά μέλη της Αδερφότητας. Ενδιαφέρουσα και η εμφάνιση του Κυνηγόσκυλου στη ταβέρνα.
Ενδιαφέρον και το τετ-α-τετ Τζοφ με Μάργκαιρυ. Ευχήθηκα να τελειώσει τη δουλειά της εκεί μια και καλή.
Και επιτέλους κατάλαβα γιατί όλοι μου λέγανε ότι κάποια στιγμή θα λυπηθώ τον Θήον, οι σκηνές του οποίου ήταν ιδιαίτερα επόδυνες και πολύ καλογυρισμένες. Ευχάριστη και η εμφάνιση του Σάιμον (από Μιςφιτς), ο ρόλος του οποίου παραμένει μυστήριο.
Αυτά πάνω κάτω!
Δεν ξέρω αν προτρέχω, αλλά μόλις από το δεύτερο επεισόδιο έχω την αίσθηση πως ο τρίτος κύκλος θα 'ναι πολύ καλύτερος από τον δεύτερο. Νομίζω πως το επίπεδο της παραγωγής έχει ανέβει αισθητά και τα νέα πρόσωπα που μας παρουσίαστηκαν ως τώρα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από αυτά του δευτέρου.
Θα δείξει! Και μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε με αγωνία.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°697
- s03e03:
- Robb you are the fucking king in the North
Η σκηνούλα της Ταλίσσα meh
Τύριον σε αγαπώ
Άρυα επίσης
Pod has some serious bedroom skills. Can't wait to hear the details.
Almost buttsex YAY! (NOT, but nice butt Theon all white and perky)
Τζέιμι και Μπριέν χαβ σεκς επιτέλους! All the unresolved sexual tension is killing me.
ο Καυτή-πίτα τι καλό μωρέε
Το ΟΤΡ φορ λάιφ μου έδειχνε τόσο όμορφο σήμερα!
Άτσα και ορεξούλες ο Στάνις! Δεν του το είχα!
Αλλά η Μελ πεντάμορφη το χρυσό μου!
Dracarys is coming
πάει το χέρι!
Μικρoδάχτυλε you stylish man!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°698
Ναι στο 3ο υπάρχει ένα πρόβλημα, σχεδόν όλα το torrent που πάω να κατεβάσω στο τέλος χάνουμε έναν πολύ κλι-χάνγκερ διάλογο και ακούμε το The Bear and The Maiden Fair. Το λέω έτσι δίχως σπόιλερ για να προσέξετε όλοι τι θα δείτε/κατεβάσετε.
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°699
Το 'δα κι εγώ!
- Σπόιλερ:
- Pod is a sex machine Αναρωτιέμαι τι στο καλό τους έκανε και δεν θέλησαν πληρωμή
Theon nooooo
Επίσης Jaime's hand nooooooo
Αγαπάω Blackfish.- Και γενικά γαμάτη η σκηνή της κηδείας, όπως την περίμενα Άχρηστε Edmure
Η Ταλίσα εξακολουθεί να είναι meh. Και γενικά βρίσκω τις σκηνές της άχρηστες.
Mel to Stannis: You tried.
Ο Ρομπ ήταν γαμάτος εδώ. Επιτέλους.
"Valar Morghulis." "Yes, all men must die. But we are not men."
- We seed the stars:
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°700
What the fucking hell is happening in Game of Thrones??
Η άνεση του Μάρτιν να ξεφτυλίζει, κακομεταχειρίζεται και αφήνει μισούς ακόμα και τους πιο δυνατούς χαρατκήρες του, αυτούς που σε κάνει να νομίζεις ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, συνεχίζει να με εκπλήσει.
Η άνεση του Μάρτιν να ξεφτυλίζει, κακομεταχειρίζεται και αφήνει μισούς ακόμα και τους πιο δυνατούς χαρατκήρες του, αυτούς που σε κάνει να νομίζεις ότι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, συνεχίζει να με εκπλήσει.
- Σπόιλερ:
- Όπως και οι δημιουργοί της σειράς.
Η εναρκτήρια σκηνή του τρίτου -συνεχόμενα γαμάτου- επεισοδίου, ήταν κορυφαία. Δεν περίμενα τόσο έντονο το στοιχείο του χιούμορ σε μια τόσο σοβαρή σκηνή.
Όπως κορυφαία ήταν και η σκηνή της πρώτης συνάντησης του Μιρκού Συμβουλίου, με Σέρσευ και Τύριον -κυρίως Τύριον- να κλέβουν την παράσταση.
Τζέιμυ και Μπριεν συνεχίζουν να κάνουν φοβερό δύδιμο κι όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δυνατή. Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει...
Η Κατ συνεχίζει την κλάψα της όπου κι αν βρίσκεται, αλλά είναι τόσο καλή σ'αυτό, όταν διηγείται ιστορίες.
Πέρα από το Τείχος γίνεται χαμός και το σύμβολο στο χιονισμένο έδαφος με τα πετσοκομμένα άλογα μου χάρισε ένα πολύ καλό desktop.
Από το πρώτο επεισόδιο κάνω προσπάθειες να συμπαθήσω την Ντάνυ κι αυτή ολό δε με βοηθάει καθόλου. Ελπίζω να έχει κάτι στο μυαλό της και να μην κάνει καμιά βλακεία..
Ο Ποντ από το πουθενά μας βγήκε παλικάρι! Και δεν το του 'χα..
Ο Θύον, ντάξει έχει κάνει τις μαλακίες της ζωής του, αλλά έχει φάει και το ξύλο της ζωής του, σε κάθε σκηνή τον λυπάμαι όλο και περισσότερο. Κι έχω αγωνία τι παίζει με τον Σάιμον -σόρρυ αλλά έτσι μου βγαίνει να τον λέω- και τον βοηθάει τόσο πολύ... Plus epic arrow shot από το μισό μέτρο στη μάπα.
Και τέλος wtf?? Εκεί που λες ευτυχώς που γλύτωσε το μάτι του ο Τζέιμυ, μείνει κουλός! Ο Τζέιμυ κουλός!
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie