+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
Morgana- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες.
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Όνειρα
Εγώ δεν βλέπω παράξενα όνειρα... Συνήθως βλέπω όνειρα βγαλμένα από την δικιά μου καθημερινότητα...
Ħαρριиɛƨƨ ιƨ ℓικɛ α вʋттɛяғℓʏ...Ƭнɛ мσяɛ ʏσʋ cнαƨɛ ιт,
тнɛ мσяɛ ιт ωιℓℓ ɛℓʋ∂ɛ ʏσʋ...
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°77
Εχθές το βράδυ είδα το πιο καμμένο όνειρο έβερ. :S
Ήμουν λέει με την παρέα μου στο Σφακιανάκη κι εκεί που τραγουδούσε σκάει μύτη η Άντζελα με το Βοσκόπουλο. ο_Ο
Σπάμε πιάτα εμείς και ξαφνικά έτσι στο άκυρο αποφασίζουμε να φύγουμε.
Μπαίνουμε στο RX8 μου και πάμε στη... Waterland.
Μετά ξύπνησα.:
Πραγματικά ο,τι να'ναι. :
Η μάνα μου λέει οτι γελούσα και στον ύπνο μου.
Ήμουν λέει με την παρέα μου στο Σφακιανάκη κι εκεί που τραγουδούσε σκάει μύτη η Άντζελα με το Βοσκόπουλο. ο_Ο
Σπάμε πιάτα εμείς και ξαφνικά έτσι στο άκυρο αποφασίζουμε να φύγουμε.
Μπαίνουμε στο RX8 μου και πάμε στη... Waterland.
Μετά ξύπνησα.:
Πραγματικά ο,τι να'ναι. :
Η μάνα μου λέει οτι γελούσα και στον ύπνο μου.
The Composer
C.Addicts United
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°78
Πρέπει να ψάξω στον Ονειροκρίτη τι σημαίνουν: τραγουδιστής, σκυλάδικο, αυτοκίνητο και γέλιο. :
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°79
Μέχρι και πιάτα σπάζαμε. χαχαχαχαχα
Ψάξε, ψάξε!
Ψάξε, ψάξε!
The Composer
C.Addicts United
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°80
Κι εγώ είδα κάτι κουφό απόψε αλλά δεν τα θυμάμαι όλα τώρα :P Αυτό που μου έχει μείνει ήταν ότι ήμουν στους Black Hawks μαζί με τον Ηλία και αναλαμβάναμε αποστολή :P
Ναι έχω καεί. Βέβαια αν το είχα σημειώσει όταν ξύπνησα θα ήταν ακόμα καλύτερη η περιγραφή
Ναι έχω καεί. Βέβαια αν το είχα σημειώσει όταν ξύπνησα θα ήταν ακόμα καλύτερη η περιγραφή
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°81
Αν δείτε πως είστε πάνω σε αυτοκίνητο, είναι σημάδι πως το ταξίδι που σχεδιάζετε θα γίνει κάτω από συνθήκες διαφορετικούς απʼ αυτούς που υπολογίζατε.
Αν δείτε πως τρέχετε με αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα είστε ανήσυχος κάτω από ευχάριστες συνθήκες, και θα κάμετε μια αλλαγή στις υποθέσεις σας. Επίσης αν ονειρευτείτε αυτοκίνητο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα απρεπούς συμπεριφοράς εκ μέρους σας.
Το γέλιο είναιγενικά καλό σημάδι, εκτός από την περίπτωση που είσαι άρρωστος, όπου σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείς πάρα πολύ επειδή η κατάσταση σου θα χειροτερέψει.
Αν ακούσατε τραγούδια στʼ όνειρο σας, σύντομα θʼ απολαύσετε διασκέδαση και ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη, θα λάβετε καλά νέα από κάποιον που λείπει.
Αν δείτε πως τρέχετε με αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα είστε ανήσυχος κάτω από ευχάριστες συνθήκες, και θα κάμετε μια αλλαγή στις υποθέσεις σας. Επίσης αν ονειρευτείτε αυτοκίνητο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα απρεπούς συμπεριφοράς εκ μέρους σας.
Το γέλιο είναιγενικά καλό σημάδι, εκτός από την περίπτωση που είσαι άρρωστος, όπου σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείς πάρα πολύ επειδή η κατάσταση σου θα χειροτερέψει.
Αν ακούσατε τραγούδια στʼ όνειρο σας, σύντομα θʼ απολαύσετε διασκέδαση και ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη, θα λάβετε καλά νέα από κάποιον που λείπει.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°82
Χμ... λες να βγουν; :
Πραγματικά ήταν πολύ καμμένο όνειρο.
Ακόμα το θυμάμαι και γελάω.
Πραγματικά ήταν πολύ καμμένο όνειρο.
Ακόμα το θυμάμαι και γελάω.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°83
Εγώ πάντως όταν είχα δει πως έβγαζα το δόντι μου, μετά από μια εβδομάδα είχε πεθάνει κάποιος. :
C. Addicts for the win.
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°84
Το μόνο όνειρο που έχω δει που να έχει κάποια σχέση με HP:Eίχα δει ότι ήμουν με τους φίλους μου στην παραλία και παίζαμε guitar hero και μετά απο λίγο τους είπα ότι πρέπει να βιαστούμε για να πάμε στο Χογκουαρτς...
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°85
Μετά από μερικά επεισοδιακά όνειρα που είδα από τότε που κατέβηκα Αθήνα είδα και αυτό που με αποτέλειωσε: Τον Έντουαρντ τον Κάλεν Σχεδόν τον συμπάθησα. Δεν μίλαγε, δεν λάλαγε, δεν κουνιόταν, μόνο καθόταν σχεδόν πάνω δίπλα μου στον καναπέ και έβγαζε κρύο, σαν καλό κλιματιστικό. Και για κάποιο λόγο όταν με ακουμπούσε τον πέταγα πίσω και έβγαζα πρασινοκόκκινες σπίθες. ΓΤΦ?
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°86
Hecate έγραψε:Μετά από μερικά επεισοδιακά όνειρα που είδα από τότε που κατέβηκα Αθήνα είδα και αυτό που με αποτέλειωσε: Τον Έντουαρντ τον Κάλεν Σχεδόν τον συμπάθησα. Δεν μίλαγε, δεν λάλαγε, δεν κουνιόταν, μόνο καθότανσχεδόν πάνωδίπλα μου στον καναπέ και έβγαζε κρύο, σαν καλό κλιματιστικό. Και για κάποιο λόγο όταν με ακουμπούσε τον πέταγα πίσω και έβγαζα πρασινοκόκκινες σπίθες. ΓΤΦ?
Slytherin's magic dear. :P
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Antonin Dolohov- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 477
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: οταν εισαι μονη μην κλαψεις....σκεψου πως το φεγγαρι ειναι μονο του και ομως λαμπει
- Δημοσίευση Ν°87
ονειρα με τον χαρυ ποτερ
εχετε δει ποτε ονειρα με τον χαρυ ποτερ?εγω εχω δει πολλες φορες αλλα το χθεσινοβραδυνο μου εχει μεινιε....ηταν λεει στο νεκροταφειο που επεστρεψε ο βολτι και μιλουσε με τον χαρυ...και ξαφνικα εμφανιζωντε χρυσουχοι ομως δεν επυτιθωντε στους θανατοφαγους...ειναι επιθετικοι αλλα για καποιον λογο δεν επιτυθωντε...ετσι λοιπον ο βολτι αρχισε να μιλαει στην τονκς ομως αναψανε τα αιματα και την επιαασε απο τον λαιμο..και τοτε η εστια τζοουνς (ετσι νομιζω την λενε...αυτη απο τα βιβλια...μια χρυσουχος)βγαζει το ραβδι της αστραπιαια και ριχνει ενα ξορκι στον βολτι και αυτος σπαραζει απο τον πονο...μετα ρυχνωντε ολοι στην μαχη...μετα με ξυπνισανε και δεν ξερω τι εγεινε :@:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°88
Ναι!Ημούν εγώ Αρχιβασανιστής(Αρχηγός Θανατοφάγος) και άκουγα τα συγχαρητήριά μου από τον Λόρδο.Ξαφνικά μας την πέφτουν οι Χρυσούχοι!Αρχίζω το Crucio και τις Ava Kedavres μόνο αυτά έριχνα...
Antonin Dolohov- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 477
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
Magical Identity
Today's thought: οταν εισαι μονη μην κλαψεις....σκεψου πως το φεγγαρι ειναι μονο του και ομως λαμπει
- Δημοσίευση Ν°89
εχω δει επισης ενα αλλο που μου εσπασε τα νευρα επειδη εκανα με μεγααλη δυσκολια τα ξορκια...ειμασταν λεει φυλακισμενοι στο hogwarts και λεει ειχαν γκρεμιστει οι τυχοι και οι διαδρομοι και ειμασταν παγιδευμενοι και απ εξω οι θανατοφαγοι...ειμουν λεει με τον φρεντ και τον τζορτζ και ειχαμε κανει το φωτισε...πηγαιναμε,πηγαιναμε,πηγαιναμε μεχρι να βρουμε τους αλλους(σε αυτο το σημειο προσπαθουσα να κανω δυνατα ξορκια και τα εκανα με δυσκολια :@: )ωσπου εκει μας ειρθε η φαινη ιδεα να βγουμε εξω και να δουμε τι γεινεται...βγαινουμε εξω και θυμαμαι τα αβαντα κενταβρα να ερχωντε βροχη πανω μας αλλα λεει γλυτωσαμε απο τις καταρες....δεν ξερω αν μας εμεινε σημαδι
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°90
Σε μια φάση,βλέπω ένα όνειρο,σχετικά με το φόρουμ...Δε θα πω ονόματα για να μη θίξω κανένα
Λοιπόν,είχαμε και καλά κανονική σχολή μαγείας και μας είχαν επιτεθεί κάτι γιγάγντια τέρατα και ήμασταν όλοι σε ετοιμότητα ακι ήρθε ένας και με πήρε να πολεμήσουμε και τελικά αποδείχτηκε πως είχαν σπάσει τα ξόρκια προστασίας επειδή κάποιος μας είχε προδώσει. :
Αυτά :P
Αλλη μία φορά είχα δει ότι ήρθε ο χαρι ακι μου λεγε να του φερω του βιβλίο του Ημίαιμου :P
Ό,τι να ΄ναι
Λοιπόν,είχαμε και καλά κανονική σχολή μαγείας και μας είχαν επιτεθεί κάτι γιγάγντια τέρατα και ήμασταν όλοι σε ετοιμότητα ακι ήρθε ένας και με πήρε να πολεμήσουμε και τελικά αποδείχτηκε πως είχαν σπάσει τα ξόρκια προστασίας επειδή κάποιος μας είχε προδώσει. :
Αυτά :P
Αλλη μία φορά είχα δει ότι ήρθε ο χαρι ακι μου λεγε να του φερω του βιβλίο του Ημίαιμου :P
Ό,τι να ΄ναι
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Padma Patil- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6919
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°91
Μμμμ πριν πάρω το έβδομο βιβλίο και αγωνιούσα να το πάρω και έβλεπα πως το διαβάζω αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν στα αγγλικά το βιβλίο .Ένα άλλο όταν διάβαζα το έβδομο βιβλίο όταν προσπαθούσα να κοιμηθώ για να συνεχίσω μετά να διαβάζω με καθαρό μυαλό άρχισε να πονάει το κεφάλι μου και να σκέφτομαι υποσυνείδητα την συνέχεια από εκεί που είχα σταματήσει να το διαβάζω .Νομίζω ότι έχω δει και κανένα άλλο σχετικά με τον Σνειπ αλλά δεν το θυμάμαι .
Fred Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1174
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°92
εγω εχω δει μονο μια φορα...
ημουνα σε ενα φρουριο μαζι με αλλα μελη της αντιστασης και πολεμουσαμε αλλους μαγους..δεν ειχαν σχεση μμε βολτι αλλα ηταν πολυ κακο ονειρο
ημουνα σε ενα φρουριο μαζι με αλλα μελη της αντιστασης και πολεμουσαμε αλλους μαγους..δεν ειχαν σχεση μμε βολτι αλλα ηταν πολυ κακο ονειρο
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°93
Το τόπικ με τα χαριποτερικά όνειρα συγχωνεύθηκε με το τόπικ με τα όνειρα, γιατί μπορεί να συζητηθεί και εδώ!
Mischief managed.
Sylvie Lovegood- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 15673
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°94
Πριν από 1,5 μήνα:Έκαναν οι Τζόνας πρόβα στο σπίτι της γιαγιάς μου και προσπαθούσα να βρω ένα δωμάτιο για να χωρέσουν!Ξαφνικά εγώ βρέθηκα έξω από το σπίτι και ετοιμαζόμουν για τα αγγλικά!Βιαζόμουν και έτσι αντί για ρούχα φόρεσα πιτζάμες[και μέχρι τότε πιτζάμες φορούσα].Ξαφνικά έγιναν οι τοίχοι στο σπίτι της γιαγιάς αόρατοι και εγώ πέταξα και έβλεπα τους Τζόνας να κάνουν πρόβα!Από κει βρέθηκα ξαφνικά σε ένα σπίτι με εξωτερικές σκάλες γεμάτες λουλούδια στα κάγκελα και εγώ ανεβοκατέβαινα τις σκάλες και συζητούσα με κάποιον...Μετά ξαναγύρισα στο σπίτι της γιαγιάς και προσπαθούσα να πείσω τους Τζόνας να με πάρουν στο συγκρότημα!Τελικά μόνο ο Νικ διαφωνούσε, αλλά δεν είδα αν συμφώνησε τελικά επειδή με ξύπνησαν!
Όλη την περίοδο των εξετάσεων την ημέρα πριν γράψω ένα μάθημα έβλεπα πως πήγαινα σε ένα κάστρο που έμοιαζε με το Χόγκουαρτς.
Θυμάμαι πριν γράψω βιολογία πήγα στο κάστρο με την γιαγιά μου...Βρήκαμε κλειστή την μπροστινή πόρτα και έτσι πήγαμε από την πόρτα που χρησιμοποιούσαν οι καθηγητές.Βρέθηκα σε ένα δωμάτιο και ,επειδή είχα δει πριν από ένα μήνα το ίδιο κάστρο και είχα λύσει ένα μυστήριο σε αυτο με προσέλαβαν, μια κοπέλα μου είπε πως είναι η μέρα πληρωμής και μου έδωσε 100 ευρώ η τσιγκούνα!Και μου είπε πως μου έδωσε περισσότερα από όσα θα μου δώει τους υπόλοιπους μήνες! Μετά σηκώθηκα και έφυγα γεμάτη χαρά που θα αγόραζα τα παππούτσια που ήθελα και προσπαθούσα να βρω την τάξη της βιολογίας σε έναν διάδρομο γεμάτο πόρτες,με πίνακες στους τοίχους και στρωμμένο με κόκκινο χαλί! Μόλις έφτασα ο καθηγητής μας μύραζε τα θέματα και πριν τα δω ξύπνησα! Να σημειώσω ότι σε ένα ένα άλλο μάθημα είχα δει τα θέματα στο όνειρο μου!!!Και ναι, τα πέτυχα!
Πριν δυο μέρες είδα ένα όνειρο και θυμάμαι μόνο στο τέλος ότι έγινα βασίλισσα των ξωτικών ή των νεράιδων, δεν θυμάμαι, και έπρεπε να κάνω μια τελετή για να γιορτάσω έναν θεό!
Σήμερα είδα πως ήμουν βασίλισσα και πως ήταν η μέρα της τελετής!Εγώ είχα ψιλόσει πολύ, είχα λεπτύνει, είχα αποκτύσει ένα υπέροχο σώμα και είχα μακριά κατάξανθα μαλιά!Τα μαλλιά τα είχα πιάσει κάπως και θυμάμαι ότι μου άρεσαν πολύ!Επείσης φορούσα στέμμα!Φορούσα ένα μακρύ άσπρο φόρεμα με ασημί κορδέλλες και σχέδια.Παππούτσια δεν είχα!Και ξεκίνησα να κάνω έξι βόλτες γύρω από το σπίτι μου!Τρεις από τα δεξιά προς τα αριστερά και τρεις από τα αριστερά απρος τα δεξιά!Αυτή ήταν η τελετή!Και άργησα να ξεκινησω!Και για μια βόλτα γύρω από το σπίτι ήταν μια ώρα δρόμος!Και πρόλαβα στο τσακ να κάνω τρεις από τα δεξιά προς τα αριστερά!Αλλά με συνχώρεσαν που δεν έκανα και τις υπόλοιπες γύρες επειδή το είχα ξεχάσει!
Και έχω να πω ότι γι αυτό το όνειρο φταίει η ιστορία της Μαρίας!!!!!!!
Λοιπόν ακούω σχόλια!
Όλη την περίοδο των εξετάσεων την ημέρα πριν γράψω ένα μάθημα έβλεπα πως πήγαινα σε ένα κάστρο που έμοιαζε με το Χόγκουαρτς.
Θυμάμαι πριν γράψω βιολογία πήγα στο κάστρο με την γιαγιά μου...Βρήκαμε κλειστή την μπροστινή πόρτα και έτσι πήγαμε από την πόρτα που χρησιμοποιούσαν οι καθηγητές.Βρέθηκα σε ένα δωμάτιο και ,επειδή είχα δει πριν από ένα μήνα το ίδιο κάστρο και είχα λύσει ένα μυστήριο σε αυτο με προσέλαβαν, μια κοπέλα μου είπε πως είναι η μέρα πληρωμής και μου έδωσε 100 ευρώ η τσιγκούνα!Και μου είπε πως μου έδωσε περισσότερα από όσα θα μου δώει τους υπόλοιπους μήνες! Μετά σηκώθηκα και έφυγα γεμάτη χαρά που θα αγόραζα τα παππούτσια που ήθελα και προσπαθούσα να βρω την τάξη της βιολογίας σε έναν διάδρομο γεμάτο πόρτες,με πίνακες στους τοίχους και στρωμμένο με κόκκινο χαλί! Μόλις έφτασα ο καθηγητής μας μύραζε τα θέματα και πριν τα δω ξύπνησα! Να σημειώσω ότι σε ένα ένα άλλο μάθημα είχα δει τα θέματα στο όνειρο μου!!!Και ναι, τα πέτυχα!
Πριν δυο μέρες είδα ένα όνειρο και θυμάμαι μόνο στο τέλος ότι έγινα βασίλισσα των ξωτικών ή των νεράιδων, δεν θυμάμαι, και έπρεπε να κάνω μια τελετή για να γιορτάσω έναν θεό!
Σήμερα είδα πως ήμουν βασίλισσα και πως ήταν η μέρα της τελετής!Εγώ είχα ψιλόσει πολύ, είχα λεπτύνει, είχα αποκτύσει ένα υπέροχο σώμα και είχα μακριά κατάξανθα μαλιά!Τα μαλλιά τα είχα πιάσει κάπως και θυμάμαι ότι μου άρεσαν πολύ!Επείσης φορούσα στέμμα!Φορούσα ένα μακρύ άσπρο φόρεμα με ασημί κορδέλλες και σχέδια.Παππούτσια δεν είχα!Και ξεκίνησα να κάνω έξι βόλτες γύρω από το σπίτι μου!Τρεις από τα δεξιά προς τα αριστερά και τρεις από τα αριστερά απρος τα δεξιά!Αυτή ήταν η τελετή!Και άργησα να ξεκινησω!Και για μια βόλτα γύρω από το σπίτι ήταν μια ώρα δρόμος!Και πρόλαβα στο τσακ να κάνω τρεις από τα δεξιά προς τα αριστερά!Αλλά με συνχώρεσαν που δεν έκανα και τις υπόλοιπες γύρες επειδή το είχα ξεχάσει!
Και έχω να πω ότι γι αυτό το όνειρο φταίει η ιστορία της Μαρίας!!!!!!!
Λοιπόν ακούω σχόλια!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°95
^Ουου Σιριαλ
Σας ελειψαν τα ονειρα μου?
Θα σας πω τα πιο προσφατα.
Λοιπον ειδα αρχικα πως υπηρχε ενα τεραστιο λιβαδι και μια λιμνη.Εκει ηταν ενα αγορι που ετρεχε με μια κοπελα να ξεφυγουν απο καποιον.Καποια στιγμη το αγορι εχασε την κοπελα .Και αρχισε να πιανει στα χερια του διαφορες γατες. Τις εφερνε κοντα στο προσωπο του,και εβλεπε αν ηταν η κοπελα του,γιατι οι γατες ειχαν προσωπα κοπελων .Τελικα η αδερφη μου που ηταν εκει του φωναξε"Να αυτη ειναι!".Και του εδειξε μια γατα που κολυμπαγε.
Μετα η κοπελα ξαναηρθε και αρχισαν να τρεχουν παλι και βρεθηκαν σε ενα ανσασερ.Το ανσασερ τους εβγαλε καπου στην Αθηνα κοντα σ'ενα πανεμιστιμιο.
Υστερα μετα απο το ανσασερ εμφανιστηκαν 3 μαυροντυμενοι και ρωτησαν που το αγορι και την κοπελα που πηγε ο Αγγελος.(??)
Μετα το σκινητο αλλαξε και βλεπω ενα τερααααααααστιο λοφο και περα το Καμελοτ(??) .
Εκει γινοταν Η μαχη. Στην κορυφη βρισκοταν ενα ιπποτης και μολις αρχισε να τρεχει προς το Καμελοτ ολα παγωσαν.
Ολοι και ολα.
Υστερα μπροστα στο Καμελοτ ηταν μια σκαλα.Την αναιβηκε και βρεθηκε στο σπιτι μιας νεραιδας.Υστερα εποιασε την νεαιδα που φοραγε μπλε και αρχισαν να χορευουν. Αλλα στο τελος δεν επρεπε να την φιλησει αλλα αυτος την φιλισε .
"ΙΙΙΙΙΙΙ.Δεν επρεπε να με φιλησεις! "
"Ωχ συγνωμη "ειπε αυτος.
"Δεν πειραζει...Μπραβο σου!Το Καμελοτ θα σωσθει! "
Και πολις κατεβηκε την σκαλα ολα ξεπαγωσαν .
Μετα αλλαζει παλι το σκηνικο.Και ειμαι στην αυλη του χωριου μου .Εκει γινεται μαχη με ραβδια . Παντου λαμψεις!
Και ξαφνικα βλεπω εκει την Poisonous_Touch να ριχνει καταρες με μια αλλη.
Εγω μπαινω αναμεσα και φωναζω"ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ "
Ενα πεπλο εμμφανιζεται μπροστα και η κακια δεν μπορει να ριξει καταρες.
Αλλα ξαφνικα με σημαδευε και λεει"Μην κουνιεσαι αλλιως θα σου κανω την Αβαντα Κενταυρα"
Εγω κοκαλωνω στην θεση μου.Ξαφνικα ομως εμφανιζεται μια συμμαχος μου και σημαδευει την κακια απο πισω.
"Ασε κατω το ραβδι σου τωρα!"της λεει.
Και μετα ξαναρχιζει μαχη και ριχνουμε καταρες.
Αυτο ηταν της Τεταρτης^
Της Τριτης τωρα .
Ημουν μεσα σ'ενα τρενο με ολους τους συμμαθητες μου.Ξαφνικα εκει που πηγαινε ωραια και καλα το τρενο,σταματησε και εσβησαν τα φωτα .
Εγω πηγα προς μια πορτα την ανοιξα,και ξαφνικα εκει ειδε ενα anime βαμπιρ να με κοιταει. Βασικα μονο τα ματια του.
Ακριβως ετσι
Και εγω τρομαζω και αυτο φευγει γρηγορα.Υστερα την επομενη μερα συναιβει το ιδιο .Αφηστε που δεν βλεπαμε ακριβως το ποσωπο τους παρα μονο τις μαυρες τους φιγουρες και τα κοκκινα ματια τους.
Μετα οταν ηρθα σπιτι πηγα να κλεισω το μπαζτουρι και εμφανιστηκε παλι ενα βαμπιρ και υστερα ξανα εφυγε.
Τελικα κατεβηκα στην αποθηκε και εκει βρηκα 3 βαμπιρ αλλα επιτελους τα εβλεπα καθαρα.
"Συγνωμη που σε τρομαξαμε.Απλα ωρες ωρες δεν ελγχουμε τον ευατο μας"μου ειπε ενας .
"Δεν πειραζει,αλλα να μην το ξανακανατε γιατι φοβαμαι πολυ "ειπα εγω."Και βασικα εχω μια ιδεα!Γιατι δεν πινεται ο ενας αιμα απο τον αλλον?"ειπα .
"Καλη ιδεα!"ειπε η γυναικα βαμπιρ.
Ετσι εσκιψαν και αρχισαν να πινουν ο ενας αιμα απο τον λαιμο του αλλου. Αλλα ξαφνικα η γυναικα λυποθημησε .
"Γρηγορα φυγε!Μολις ξυπνησει θα θελει αιμα πολυ!Εγω θα την παρω απο εδω..."
Ειπε και μετα εγω εφυγα Εκει ξυπνησα
Αυταααα
Σας ελειψαν τα ονειρα μου?
Θα σας πω τα πιο προσφατα.
Λοιπον ειδα αρχικα πως υπηρχε ενα τεραστιο λιβαδι και μια λιμνη.Εκει ηταν ενα αγορι που ετρεχε με μια κοπελα να ξεφυγουν απο καποιον.Καποια στιγμη το αγορι εχασε την κοπελα .Και αρχισε να πιανει στα χερια του διαφορες γατες. Τις εφερνε κοντα στο προσωπο του,και εβλεπε αν ηταν η κοπελα του,γιατι οι γατες ειχαν προσωπα κοπελων .Τελικα η αδερφη μου που ηταν εκει του φωναξε"Να αυτη ειναι!".Και του εδειξε μια γατα που κολυμπαγε.
Μετα η κοπελα ξαναηρθε και αρχισαν να τρεχουν παλι και βρεθηκαν σε ενα ανσασερ.Το ανσασερ τους εβγαλε καπου στην Αθηνα κοντα σ'ενα πανεμιστιμιο.
Υστερα μετα απο το ανσασερ εμφανιστηκαν 3 μαυροντυμενοι και ρωτησαν που το αγορι και την κοπελα που πηγε ο Αγγελος.(??)
Μετα το σκινητο αλλαξε και βλεπω ενα τερααααααααστιο λοφο και περα το Καμελοτ(??) .
Εκει γινοταν Η μαχη. Στην κορυφη βρισκοταν ενα ιπποτης και μολις αρχισε να τρεχει προς το Καμελοτ ολα παγωσαν.
Ολοι και ολα.
Υστερα μπροστα στο Καμελοτ ηταν μια σκαλα.Την αναιβηκε και βρεθηκε στο σπιτι μιας νεραιδας.Υστερα εποιασε την νεαιδα που φοραγε μπλε και αρχισαν να χορευουν. Αλλα στο τελος δεν επρεπε να την φιλησει αλλα αυτος την φιλισε .
"ΙΙΙΙΙΙΙ.Δεν επρεπε να με φιλησεις! "
"Ωχ συγνωμη "ειπε αυτος.
"Δεν πειραζει...Μπραβο σου!Το Καμελοτ θα σωσθει! "
Και πολις κατεβηκε την σκαλα ολα ξεπαγωσαν .
Μετα αλλαζει παλι το σκηνικο.Και ειμαι στην αυλη του χωριου μου .Εκει γινεται μαχη με ραβδια . Παντου λαμψεις!
Και ξαφνικα βλεπω εκει την Poisonous_Touch να ριχνει καταρες με μια αλλη.
Εγω μπαινω αναμεσα και φωναζω"ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ "
Ενα πεπλο εμμφανιζεται μπροστα και η κακια δεν μπορει να ριξει καταρες.
Αλλα ξαφνικα με σημαδευε και λεει"Μην κουνιεσαι αλλιως θα σου κανω την Αβαντα Κενταυρα"
Εγω κοκαλωνω στην θεση μου.Ξαφνικα ομως εμφανιζεται μια συμμαχος μου και σημαδευει την κακια απο πισω.
"Ασε κατω το ραβδι σου τωρα!"της λεει.
Και μετα ξαναρχιζει μαχη και ριχνουμε καταρες.
Αυτο ηταν της Τεταρτης^
Της Τριτης τωρα .
Ημουν μεσα σ'ενα τρενο με ολους τους συμμαθητες μου.Ξαφνικα εκει που πηγαινε ωραια και καλα το τρενο,σταματησε και εσβησαν τα φωτα .
Εγω πηγα προς μια πορτα την ανοιξα,και ξαφνικα εκει ειδε ενα anime βαμπιρ να με κοιταει. Βασικα μονο τα ματια του.
Ακριβως ετσι
Και εγω τρομαζω και αυτο φευγει γρηγορα.Υστερα την επομενη μερα συναιβει το ιδιο .Αφηστε που δεν βλεπαμε ακριβως το ποσωπο τους παρα μονο τις μαυρες τους φιγουρες και τα κοκκινα ματια τους.
Μετα οταν ηρθα σπιτι πηγα να κλεισω το μπαζτουρι και εμφανιστηκε παλι ενα βαμπιρ και υστερα ξανα εφυγε.
Τελικα κατεβηκα στην αποθηκε και εκει βρηκα 3 βαμπιρ αλλα επιτελους τα εβλεπα καθαρα.
"Συγνωμη που σε τρομαξαμε.Απλα ωρες ωρες δεν ελγχουμε τον ευατο μας"μου ειπε ενας .
"Δεν πειραζει,αλλα να μην το ξανακανατε γιατι φοβαμαι πολυ "ειπα εγω."Και βασικα εχω μια ιδεα!Γιατι δεν πινεται ο ενας αιμα απο τον αλλον?"ειπα .
"Καλη ιδεα!"ειπε η γυναικα βαμπιρ.
Ετσι εσκιψαν και αρχισαν να πινουν ο ενας αιμα απο τον λαιμο του αλλου. Αλλα ξαφνικα η γυναικα λυποθημησε .
"Γρηγορα φυγε!Μολις ξυπνησει θα θελει αιμα πολυ!Εγω θα την παρω απο εδω..."
Ειπε και μετα εγω εφυγα Εκει ξυπνησα
Αυταααα
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
- Δημοσίευση Ν°96
Εννοείττε πως μας έλειψαν!
Χαχα!Αυτό με τις γάτες μου άρεσε πολύ!!
Να γράψω και εγώ ένα?
Είχαμε κανονίσει πολλά παιδιά από το HarryWorld να συναντηθούμε κάπου[θα σας γελάσω που] και επειδή εγώ ήρθα τελευταία ξεκινήσαμε με την Μαρία[Rose] να σας βρούμε. Βρίκαμε πρώτα τον Αντρέα με την Μαρσυ, μετά τον Λάζαρο ,μετά τον Μέρλιν και δεν θυμάμαι ποιους άλλους. Εγώ με την Μαρία ξεκινήσαμε να φύγουμε και σας παρακαλούσα να έρθετε μαζί μας αλλά εσείς δεν θέλατε! Και σηκωθήκατε και φύγατε! Σας θύμωσα πολύ! Αφού φύγατε λοιπόν ξεκινήσαμε με την Μαρία να πάμε για ψώνια. Σας ξαναβρήκα στον δρόμο, αλλά δεν σας μίλησα. Αρχίσατε να μιλάτε με την Μαρία και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό! Μπήκα και εγώ στην συζήτηση! Ύστερα φύγαμε όλοι ένας ένας...Δεν ξέρω που πήγατε...Και έμεινα εγώ με την Μαρία.
Και σε αυτό το σημείο ξύπνησα!
Χαχα!Αυτό με τις γάτες μου άρεσε πολύ!!
Να γράψω και εγώ ένα?
Είχαμε κανονίσει πολλά παιδιά από το HarryWorld να συναντηθούμε κάπου[θα σας γελάσω που] και επειδή εγώ ήρθα τελευταία ξεκινήσαμε με την Μαρία[Rose] να σας βρούμε. Βρίκαμε πρώτα τον Αντρέα με την Μαρσυ, μετά τον Λάζαρο ,μετά τον Μέρλιν και δεν θυμάμαι ποιους άλλους. Εγώ με την Μαρία ξεκινήσαμε να φύγουμε και σας παρακαλούσα να έρθετε μαζί μας αλλά εσείς δεν θέλατε! Και σηκωθήκατε και φύγατε! Σας θύμωσα πολύ! Αφού φύγατε λοιπόν ξεκινήσαμε με την Μαρία να πάμε για ψώνια. Σας ξαναβρήκα στον δρόμο, αλλά δεν σας μίλησα. Αρχίσατε να μιλάτε με την Μαρία και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό! Μπήκα και εγώ στην συζήτηση! Ύστερα φύγαμε όλοι ένας ένας...Δεν ξέρω που πήγατε...Και έμεινα εγώ με την Μαρία.
Και σε αυτό το σημείο ξύπνησα!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°97
^χαχαχαχ Τελικα επηρεαζεσαι και εσυ πολυ
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°98
Πάρα πολύ!
Και ειδικά με τον Αντρέα και τον Λάζαρο έχω δει πολλά όνειρα!
Αλλά δεν τα θυμάμαι!
Και ειδικά με τον Αντρέα και τον Λάζαρο έχω δει πολλά όνειρα!
Αλλά δεν τα θυμάμαι!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°99
αααααααααα....Τωρα που το λες ειδα και εγω σημερα τον Αντρεα
Αλλα ηταν πικατσου.
Αλλα ηταν πικατσου.
- <3:
For you...
Sylvie Lovegood- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°100
μην τα λες έτσι!
Έχω σκάσει στα γέλια!!!
Έχω σκάσει στα γέλια!!!
Yes i Am a Shadowhunter
Demons beware
- ΜΜΚΓΘ: