από BilkonGR Παρ Ιουλ 02, 2010 3:33 pm
Καλα ε,εγω εχω το χειροτερο.
Ημουν σπιτι μου,Σερρες,και πηγαινω στην πλατεια ενω εβρεχε.Αντι για την πλατεια ομως υπηρχε ενα σχολειο σαν το Αριστοτελειο Θεσσαλονικης-εχω παει για ενα διαγωνισμο φυσικης-αλλα απο μεσα ηταν σαν το Χογκουαρτς και ειχα αργησει στο μαθημα.Τοτε μας λενε να παμε σε μια αλλη αιθουσα γιατι τα φαντασματα θα μας φανε
.Οταν φτασαμε στην νεα αιθουσα εγω με εναν φιλο μου,μας ειπαν οτι μας κυνηγαει ενας δεινοσαυρος
και οταν βγηκαμε εξω,το τοπιο εγινε σαν την αυλη του σχολειου μου.Τοτε τρεχαμε γυρω γυρω και τοτε εμφανιζεται μια αποθηκουλα-Ηταν το παλιο αρτοπωλειο του παππου μου και τωρα ειναι αποθηκη-και κρυφτηκαμε εκει μεσα.Τοτε ακουγεται ο δεινοσαυρος και εγω με τον φιλο μου ουρλιαζουμε
και βρισκομαστε στην παραλια οφρυνιου στην καβαλα οπου ειναι και το εξωχικο μου.Τοτε γινεται το σπιτι κατι σαν το παιχνιδι bloxorz και πρεπει να κανουμε οτι γινεται και στο παιχνιδι.Τοτε εγω πεφτω στο κενο,λιποθυμαω και ξυπναω απεξω απτο κανονικο μυο σπιτι.Τοτε ερχεται ενας φιλος μου και μου λεει ασ μπουμε μεσα.Εγω ομως φοβομουν γιατι υπηρχαν φαντασματα.Ο φιλος μου δεν το πιστευε και τοτε μπηκαμε μεσα.Ανοιγουμε την πορτα της κουζινας και τοτε απο τον διαδρομο ερχεται ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ και μας κυνηγαει.Ο φιλος μου σκονταφτει εγω ομως μετα οταν πηγαινω για το δωματιο μου πεφτω,βλεπω μονο κατι φωτα και ξυπναω στις 3 τα ξημερωματα.
Το χειροτερο ειναι ομως πως τοτε ημουν 10 χρονων και ΠΙΣΤΕΥΑ στα φαντασματα και ακουγοταν κατι θορυβοι απο την κουζινα και δεν εκλεισα ματι.