Το φεγγάρι; Θα τα πιάσουμε όλα, ένα ένα!
+97
Lisette de Lapin
@RtVaVa
Sauron the Great
teddy potter
Andriana
GhostlyFlowers
Katherine Black
Merlin the Great
Aggeliki Lupin
Hermione-Ina
Alviva Black
Orion Black
princessmaggie
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Beatrice Baudelaire
Roxanne Black
andri_xos*
Morgan le Fay
Ignotus Peverell
Romilda Vane
Arcturus Regulus Black
Sectumsembra
Eleanna Lovegood
Mirabelle Salvatore
Druella Black
Nearly Headless Nick
lefter4
Mysterious Wizard
mikemike781
EleniArmstrong-Potter
Imperio
tsiamitas
Maria Granger
Nethiel
Eloise Prewett
Lydia Granger
_LadyGrace_
Amycus
dark magic
Phineas Nigellus Black
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
Roxanne Derwent
Lucy Weasley
NifadaDraculeEadred
SophieHogwarts
Laverne de Montmorency
Clary Fray
Elohim Meth
Leanan Sidhe
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Beedle the Bard
Hermione Black
Helena Ravenclaw
ALEX CRAZY 4
Fleur Delacour
Persival Nick 777
Safira
nikitas
Luna Scamander
Christina Granger
Amelia Blackfoot
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Minerva McGonagall
Fred Weasley
Padma Patil
Maria Lovegood
Antonin Dolohov
anthian9
Andromeda Black
Morgana
Lavender Brown
horklum
BilkonGR
Berenice
Evan Rosier
Hecate
agnostos
Andros the Invincible
elliza
Sorazal the Erised
SiMoS
Hermione Jane Granger
fanny
Hermione Granger.
Poisonous_touch
Cassandra Black
FoNikos21
Dimitra Peverell
Madame Maxime
FLEUR258
Penelope Clearwater
Leonie Vernier
101 απαντήσεις
Όνειρα
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Όνειρα
Η φωνή και το τραγούδι;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°27
Αν δείτε στʼ όνειρο σας ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, σημαίνει πως οι υψηλές σας φιλοδοξίες θα γίνουν πραγματικότητα και πως οι δεσμοί μεταξύ φίλων που είχαν απομακρυνθεί θʼ ανανεωθούν.
Αν δείτε λινά στον ύπνο σας, σημαίνει ευτυχία και ευχαρίστηση. Αν κάποιο πρόσωπο εμφανιστεί στʼ όνειρο σας ντυμένο με λινά ρούχα, είναι σημάδι πως σύντομα θα πάρετε κληρονομιά.
Αν δείτε πως ήσασταν ντυμένος με φίνα και καθαρά λινά, η καλή σας τύχη είναι εξασφαλισμένη. Αν τα λινά σας ήταν λερωμένα, σημαίνει κακοτυχία και καλοτυχία ανάμικτες.
Αμάν ρε συ, όλα καλά σου πάνε. :
Όταν νέος ή νέα ονειρευτεί την πανσέληνοσημαίνει δυνατό και αγνό έρωτα, ενώ για τους παντρεμένους ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.
Όποιος ονειρευτεί ότι τραγουδάς θα ακούσει ευχάριστες ειδήσεις και θα έχει επιτυχίες. Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο ή τον/την σύζυγο σου να τραγουδά, θα σου χαρίσει χαρά και ευτυχία.
Αν δείτε λινά στον ύπνο σας, σημαίνει ευτυχία και ευχαρίστηση. Αν κάποιο πρόσωπο εμφανιστεί στʼ όνειρο σας ντυμένο με λινά ρούχα, είναι σημάδι πως σύντομα θα πάρετε κληρονομιά.
Αν δείτε πως ήσασταν ντυμένος με φίνα και καθαρά λινά, η καλή σας τύχη είναι εξασφαλισμένη. Αν τα λινά σας ήταν λερωμένα, σημαίνει κακοτυχία και καλοτυχία ανάμικτες.
Αμάν ρε συ, όλα καλά σου πάνε. :
Όταν νέος ή νέα ονειρευτεί την πανσέληνοσημαίνει δυνατό και αγνό έρωτα, ενώ για τους παντρεμένους ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.
Όποιος ονειρευτεί ότι τραγουδάς θα ακούσει ευχάριστες ειδήσεις και θα έχει επιτυχίες. Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο ή τον/την σύζυγο σου να τραγουδά, θα σου χαρίσει χαρά και ευτυχία.
C. Addicts for the win.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°28
Dan_Liza έγραψε:Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο ή τον/την σύζυγο σου να τραγουδά, θα σου χαρίσει χαρά και ευτυχία.[/i]
Εγώ αν δω την αδερφή μου να τραγουδά, το μόνο που θα μου χαρίσει είναι ένας περιποιημένος πονοκέφαλος :
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°29
Είσαι κακός!
Δεν έχω δει ποτέ πως μου τραγουδάει κάποιος!
Δεν έχω δει ποτέ πως μου τραγουδάει κάποιος!
C. Addicts for the win.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°30
Σημερα ειδα κατι σαν τραινια τρομου
Προειδοποιω οποιον ειναι να το διαβασει :
Πανω απο ενα ερημικο νησι
Παντου υσηχιαααα.....Ξαφνικα σηκωνεται απο το χωμα ενα προιστοριος ανθρωπος με ασχημη μουρη Και μετα βγαινουν απο το χωμα και αλλοι...και αλλοι...και αλλοι.Περνει ο αρχικος μια δαδα και μπαινουν μεσα σε μια σπηλια :
Επομενη μερα
Ενα πλοιο αποφασιζει να κανει σταση εκει.Κατεβαινει ενας με εναν χαρτη και ψαχνει για καποιον θυσαυρο : .Σκαβει...σκαβει...Ξαφνικα πεταγεται ο προιστορικος ανθρωπος και τον αρπαζει .Μετα τον αρπαζουν και αλλα χερια...και αλλα...γεμιζουν αιματα σκοταδι
Δυο μερες μετα
Αποφασιζουμε να παμε διακοπες σ'εκεινο το νησι :P .
Παμε εκει με κρουαζεροπλοιο .Κατεβαινουμε και παμε να βρουμε το ξενοδοχειο : .Το κρουαζιεροπλοιο φευγει : .Ξαφνικα πεταγεται παλι αυτος ο προιστορικος ανθρωπος και αρχιζει να μας κυνηγαει ."ΑΑΑΑΑΑ"Φωναζουμε εμεις : ."Δεν θα ξεφυγετε ποτε απο αυτο το νησι...Μουαχαχαχαχ "λεει εκεινος αλλα σταματαει να μας κυνηγαει :P Κατεβαινουμε τρομαγμενες στην παραλια και κανουμε σηματα στο κρουαζιεροπλοιο να γυρησει πισω.Δεν μας βλεπει και ετσι εγω αποφασιζω να παρω πετρες να πεταξω στην θαλασσα μηπως μας δει : (Τι ιδεα ε? ).Αλλα φυσαει παρα πολυ και το πλοιο στρεφεται ολο αριστερα : .Τρεις φιλες μου για να σωθουν πεφτουν μεσα στην θαλασσα και αρχιζουν να κολυμπανε προς το πλοιο(αλλη υπεροχη ιδεα : )Εγω παρακολουθω με ανυσηχια καθως ενα πελοριο κυμα τις σκεπαζει και εγω αρχιζω να φωναζω τα ονοματα τους Βγαινουν εξω τελικα ζωντανες : "Ειστε καλα?"Τις ρωταω"Ναι μια χαρα :P Ας το ξανακανουμε! :P "Λενε και βουτανε παλι
Σ'αυτο το σημειο με ξυπνησαν και δεν ειδα την συνεχεια :P
Και αληθεια δεν εφαγα πριν κοιμηθω :
Προειδοποιω οποιον ειναι να το διαβασει :
Πανω απο ενα ερημικο νησι
Παντου υσηχιαααα.....Ξαφνικα σηκωνεται απο το χωμα ενα προιστοριος ανθρωπος με ασχημη μουρη Και μετα βγαινουν απο το χωμα και αλλοι...και αλλοι...και αλλοι.Περνει ο αρχικος μια δαδα και μπαινουν μεσα σε μια σπηλια :
Επομενη μερα
Ενα πλοιο αποφασιζει να κανει σταση εκει.Κατεβαινει ενας με εναν χαρτη και ψαχνει για καποιον θυσαυρο : .Σκαβει...σκαβει...Ξαφνικα πεταγεται ο προιστορικος ανθρωπος και τον αρπαζει .Μετα τον αρπαζουν και αλλα χερια...και αλλα...γεμιζουν αιματα σκοταδι
Δυο μερες μετα
Αποφασιζουμε να παμε διακοπες σ'εκεινο το νησι :P .
Παμε εκει με κρουαζεροπλοιο .Κατεβαινουμε και παμε να βρουμε το ξενοδοχειο : .Το κρουαζιεροπλοιο φευγει : .Ξαφνικα πεταγεται παλι αυτος ο προιστορικος ανθρωπος και αρχιζει να μας κυνηγαει ."ΑΑΑΑΑΑ"Φωναζουμε εμεις : ."Δεν θα ξεφυγετε ποτε απο αυτο το νησι...Μουαχαχαχαχ "λεει εκεινος αλλα σταματαει να μας κυνηγαει :P Κατεβαινουμε τρομαγμενες στην παραλια και κανουμε σηματα στο κρουαζιεροπλοιο να γυρησει πισω.Δεν μας βλεπει και ετσι εγω αποφασιζω να παρω πετρες να πεταξω στην θαλασσα μηπως μας δει : (Τι ιδεα ε? ).Αλλα φυσαει παρα πολυ και το πλοιο στρεφεται ολο αριστερα : .Τρεις φιλες μου για να σωθουν πεφτουν μεσα στην θαλασσα και αρχιζουν να κολυμπανε προς το πλοιο(αλλη υπεροχη ιδεα : )Εγω παρακολουθω με ανυσηχια καθως ενα πελοριο κυμα τις σκεπαζει και εγω αρχιζω να φωναζω τα ονοματα τους Βγαινουν εξω τελικα ζωντανες : "Ειστε καλα?"Τις ρωταω"Ναι μια χαρα :P Ας το ξανακανουμε! :P "Λενε και βουτανε παλι
Σ'αυτο το σημειο με ξυπνησαν και δεν ειδα την συνεχεια :P
Και αληθεια δεν εφαγα πριν κοιμηθω :
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°31
Μήπως έχεις δει Lost τελευταία? :
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°32
Οχι Γιαννα :
Ειδα Μερλιν : Μετραει? :
Ειδα Μερλιν : Μετραει? :
- <3:
For you...
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°33
Μπα : Αυτό το σενάριο πιο πολύ για Lost μου κάνει :
Καλά ειδικά στο "ας το ξανακάνουμε" έφυγα απ' τα γέλια
Καλά ειδικά στο "ας το ξανακάνουμε" έφυγα απ' τα γέλια
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
Οταν το εβλεπα παντως ηταν τρομακτικο :
- <3:
For you...
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°35
Όντως και εμενα lost μου θύμισε.
Να το ξανακάνουμε;; Θεικό.
Θα μ'άρεσε να το έβλεπα, είχε πολύ σασπένς. :
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
Hermione Granger.- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2410
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Magical Identity
Today's thought: My father will hear about this!
- Δημοσίευση Ν°36
Εγώ είχα δει ότι ήμουν σε μια πυραμίδα.Και ξαφνικά βλέπω ένα δωμάτιο γεμάτο φίδια.Και τα'κανα πάνω μου,βέβαια.(Τρέμω πολύ τα φίδια!!!)
They're
both strong-minded people and
Hermione could have helped pull Draco
towards the light - been his saving grace - much like Lily was to Snape.
-J.K. Rowling
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Poisonous_touch έγραψε:Όντως και εμενα lost μου θύμισε.
Σε παρακαλω Ειρηνη : Εγω παντα βλεπω σασπενς :
- <3:
For you...
fanny- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010
Magical Identity
Today's thought: It's a kind of Magic!!
- Δημοσίευση Ν°38
Έχω δει,ναι...
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ τον Χάρι Πότερ (Από τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν και μετά...) άμα δω κάποια ταινία από τις (4 γιατί μπαίνω στο YouTube και παρακολουθώ και διάφορες σκηνές από τους Κλήρους του Θανάτου) πάντα όταν θα κοιμηθώ το βράδυ θα δω κάποιο όνειρο που θα έχει να κάνει με την ταινία που είδα...
Αλλά αυτό μου συμβαίνει μόνο με τις ταινίες του Χάρι Πότερ...
Μόνο όταν βλέπω τις συγκεκριμένες ταινίες το παθαίνω αυτό...
Εδώ σας περιγράφω τα διάφορα περιστατικά που μου έχουν συμβεί...
Σας παρακαλώ πολυ,αν ξέρετε κάτι από όνειρα πείτε το γιατί κοντεύω να σκάσω!!!
Αλλά και να μη ξέρετε δεν πειράζει,απλά πείτε μου τη γνώμη σας...
Την ώρα που κοιμόμουν (είχα δει το Τάγμα του Φοίνικα τότε και επηρεάστηκα υποσυνήδιτα από αυτό) είδα ότι ο Βόλντεμορτ πήγε να με σκοτώσει (ενώ με είχε βασανίσει πρώτα) ,αλλά τη τελευταία στιγμή (εκεί που με σημάδευε) κάτι έγινε και σώθηκα (το ραβδί κάποιου μάγου με έσωσε,γιατί θυμάμαι μια λάμψη λίγο πριν ξυπνήσω αλλά δεν ξέρω ποιος ήταν ούτε τι είδους ξόρκι έκανε για να με σώσει)...
Τραντάχτηκα από το κρεβάτι μου ιδρωμένη!!!
Επίσης...
Χθες το βράδυ (έβλεπα Videos με τον Σνέιπ στο YouTube) στον ύπνο μου είδα ότι ήμουν μάγισσα και ότι είχα πάει στο Χόγκουαρτς όταν είχε πεθάνει ο Σέβερους...
Όταν πέθανα τον συνάντησα να μιλάει με τον Ντάμπλντορ εκεί που πάνε οι ψυχές όταν πεθαίνουν τα σώματα και πήγα και τους μίλησα....
Τους έλεγα ότι τους θαύμαζα κλπ...
Επίσης...
(Πάλι την ώρα που κοιμόμουν όταν είχα δει το Κύπελλο της φωτιάς και έπαψα να έχω παρτίδες με ένα κορίτσι που είμασταν πολύ φίλες αλλά με έθαβε πίσω από τη πλάτη μου και για αυτο τα σπάσαμε...) είδα ότι ήμασταν φίλες στο Χόγκουαρτς (εγώ στο Γκρίφιντορ και αυτή στο Σλίθεριν). Πήγαμε να μιλήσουμε στον Ντάμπλντορ για ευχές κλπ επειδή ήταν τελευταία μέρα.Φύγαμε μετά απο εκεί και μόλις πήγαμε να βγούμε από τη πόρτα για να φύγουμε για να γυρήσουμε στα σπίτια μας (είμαστε και γειτόνισες) βγάζει το ραβδί της και μου κάνει Avada Kedavra!!!Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν πέθανα (αντιθέτως την αφόπλισα και της πήρα και το ραβδί της!!!) ...
Επίσης...
(Πάλι την ώρα που κοιμόμον όταν είχα δει τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν) έιδα ότι πήγε να με -φιλήσει- ένας Παράφρονας και τη τελευταία στιγμή με έσωσε ο Σνέιπ καλώντας τον προστάτη του!!!!
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου εξηγήσει κάποιο (έστω ένα) από αυτά;;
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...
Σας παρακαλώ πολύ...
Κάθε άποψη δεκτή!!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων!!!
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ τον Χάρι Πότερ (Από τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν και μετά...) άμα δω κάποια ταινία από τις (4 γιατί μπαίνω στο YouTube και παρακολουθώ και διάφορες σκηνές από τους Κλήρους του Θανάτου) πάντα όταν θα κοιμηθώ το βράδυ θα δω κάποιο όνειρο που θα έχει να κάνει με την ταινία που είδα...
Αλλά αυτό μου συμβαίνει μόνο με τις ταινίες του Χάρι Πότερ...
Μόνο όταν βλέπω τις συγκεκριμένες ταινίες το παθαίνω αυτό...
Εδώ σας περιγράφω τα διάφορα περιστατικά που μου έχουν συμβεί...
Σας παρακαλώ πολυ,αν ξέρετε κάτι από όνειρα πείτε το γιατί κοντεύω να σκάσω!!!
Αλλά και να μη ξέρετε δεν πειράζει,απλά πείτε μου τη γνώμη σας...
Την ώρα που κοιμόμουν (είχα δει το Τάγμα του Φοίνικα τότε και επηρεάστηκα υποσυνήδιτα από αυτό) είδα ότι ο Βόλντεμορτ πήγε να με σκοτώσει (ενώ με είχε βασανίσει πρώτα) ,αλλά τη τελευταία στιγμή (εκεί που με σημάδευε) κάτι έγινε και σώθηκα (το ραβδί κάποιου μάγου με έσωσε,γιατί θυμάμαι μια λάμψη λίγο πριν ξυπνήσω αλλά δεν ξέρω ποιος ήταν ούτε τι είδους ξόρκι έκανε για να με σώσει)...
Τραντάχτηκα από το κρεβάτι μου ιδρωμένη!!!
Επίσης...
Χθες το βράδυ (έβλεπα Videos με τον Σνέιπ στο YouTube) στον ύπνο μου είδα ότι ήμουν μάγισσα και ότι είχα πάει στο Χόγκουαρτς όταν είχε πεθάνει ο Σέβερους...
Όταν πέθανα τον συνάντησα να μιλάει με τον Ντάμπλντορ εκεί που πάνε οι ψυχές όταν πεθαίνουν τα σώματα και πήγα και τους μίλησα....
Τους έλεγα ότι τους θαύμαζα κλπ...
Επίσης...
(Πάλι την ώρα που κοιμόμουν όταν είχα δει το Κύπελλο της φωτιάς και έπαψα να έχω παρτίδες με ένα κορίτσι που είμασταν πολύ φίλες αλλά με έθαβε πίσω από τη πλάτη μου και για αυτο τα σπάσαμε...) είδα ότι ήμασταν φίλες στο Χόγκουαρτς (εγώ στο Γκρίφιντορ και αυτή στο Σλίθεριν). Πήγαμε να μιλήσουμε στον Ντάμπλντορ για ευχές κλπ επειδή ήταν τελευταία μέρα.Φύγαμε μετά απο εκεί και μόλις πήγαμε να βγούμε από τη πόρτα για να φύγουμε για να γυρήσουμε στα σπίτια μας (είμαστε και γειτόνισες) βγάζει το ραβδί της και μου κάνει Avada Kedavra!!!Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν πέθανα (αντιθέτως την αφόπλισα και της πήρα και το ραβδί της!!!) ...
Επίσης...
(Πάλι την ώρα που κοιμόμον όταν είχα δει τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν) έιδα ότι πήγε να με -φιλήσει- ένας Παράφρονας και τη τελευταία στιγμή με έσωσε ο Σνέιπ καλώντας τον προστάτη του!!!!
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου εξηγήσει κάποιο (έστω ένα) από αυτά;;
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...
Σας παρακαλώ πολύ...
Κάθε άποψη δεκτή!!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων!!!
fanny- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2010
Magical Identity
Today's thought: It's a kind of Magic!!
- Δημοσίευση Ν°39
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ!!!
Πείτε μου μια οποιαδήποτε άποψη!!!
edit by dREAm Girl : Μη χρησιμοποιείς κεφαλαία..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°40
^Απλώς επηρεάζεσαι αρκετά, μην ανησυχείς. Άλλοι εδώ έχουν δει χειρότερα :
Αυτές τις μέρες βλέπω καμένα όνειρα. Τη μια πέτυχα fan fiction που είχε να κάνει με την παρέα μου και με άτομα από δω, μετά διάβαζα graphic novel από Dragonlance με ιστορία που δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο, την άλλη ότι -χτύπα ξύλο- αυτοκτόνησε μια γνωστή μου... Ό,τι να'ναι. Μάλλον πρέπει να κόψω τα ξενύχτια :P
Αυτές τις μέρες βλέπω καμένα όνειρα. Τη μια πέτυχα fan fiction που είχε να κάνει με την παρέα μου και με άτομα από δω, μετά διάβαζα graphic novel από Dragonlance με ιστορία που δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο, την άλλη ότι -χτύπα ξύλο- αυτοκτόνησε μια γνωστή μου... Ό,τι να'ναι. Μάλλον πρέπει να κόψω τα ξενύχτια :P
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°41
^Ειναι πολυ κουλο Παντως ερμηνειες δεν ξερω να δινω :
Λοιπον σημερα ειδα και εγω!
Καταρχην ημουν εξω απο μια τραπεζα.Ηξερα οτι θα γινει μια ληστεια και ετσι μαζι με τις φιλες μου περιμεναμε ποτε θα εμφανιστει ο κλεφτης :P .Βασικα αυτο εκει ηταν κτιριο,και πιο μεσα υπηρχε η τραπεζα.Ειναι δυσκολο να σας το εξηγησω :P .
Οι φιλες μου και η αδερφη μου μπηκαν μεσα στην τραπεζα.Εγω εμεινα πιο εξω απο την τραπεζα αλλα μεσα στο κτιριο :P .Ξαφνικα κατεβαινει ενας νεαρος με μαυρη μπλουζα και λεει μιλοντας στο τηλεφωνο"Ναι..πρεπει να το κανω για τον μπαμπα μου που ειναι αρρωστος."Και τοτε μπουκαρει στην τραπεζα και φωναζει"ΛΗΣΤΕΙΑ!ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!"και ολοι σηκωνουν ψηλα τα χερια .Μετα βγαινω τρεχοντας εξω και παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια : .Ερχεται εκεινη αμεσως(ουαου ε? : ) και περικυκλωνει το κτιριο.Ξαφνικα ακουγεται ενας πυροβολισμος .Και βγαινει τρεχοντας εξω η αδελφη μου με δυο φιλες μου .Και παρατηρω οτι την αδερφη μου την ειχε πετυχει η σφαιρα "Δεν ειναι τιποτα,απλα παμε στο νοσοκομειο"μου λεει.Και μπανουμε μεσα στο πουλμαν του μπαμπα μου ,το οποιο επρεπε να οδηγησω εγω .Και αρχιζω να το οδηγω,ομως κατι μου μυριζει ασχημα : Και καταλαβαινω οτι μια φιλη μου ειχε πατησει ακαθαρσιες σκυλων(??? ).Μετα παμε στο νοσοκομειο(ειλικρινα πως δεν τρακαραμε δεν ξερω : ) και εγω μενω απεξω : .Υστερα ερχεται η αδερφη μου και λεει"Μια χαρα ειμαι!Μου την εβγαλαν την σφαιρα :P ".Μετα το σκηνικο αλλαζει και ειμαι σε μια σοφιτα μαζι με τον Αντρεα και την Ρεα : .Εγω και ο Αντρεας μιλαγαμε και η Ρεα κοιταγε το φεγγαρι και φοραγε μπλε μπλουζα(xD).Ξαφνικα εμφανιζεται η κακια μαγισσα απο την ωραια κοιμομενη(μια με κερατα : )και μεταμορφωνει εμενα και τον Αντρεα σε 2 νανους Σε ναννους απο αυτους που βρισκονται στην Χιονατη : .Και υστερα ποιανομαστε χερι χερι και αρχιζουμε να χορευουμαι μεταμορφωμενοι σε νανοι Η Ρεα συνεχησε βεβαια να κοιταει το φεγγαρι στον κοσμο της :P
Μετα με ξυπνησαν
Λοιπον σημερα ειδα και εγω!
Καταρχην ημουν εξω απο μια τραπεζα.Ηξερα οτι θα γινει μια ληστεια και ετσι μαζι με τις φιλες μου περιμεναμε ποτε θα εμφανιστει ο κλεφτης :P .Βασικα αυτο εκει ηταν κτιριο,και πιο μεσα υπηρχε η τραπεζα.Ειναι δυσκολο να σας το εξηγησω :P .
Οι φιλες μου και η αδερφη μου μπηκαν μεσα στην τραπεζα.Εγω εμεινα πιο εξω απο την τραπεζα αλλα μεσα στο κτιριο :P .Ξαφνικα κατεβαινει ενας νεαρος με μαυρη μπλουζα και λεει μιλοντας στο τηλεφωνο"Ναι..πρεπει να το κανω για τον μπαμπα μου που ειναι αρρωστος."Και τοτε μπουκαρει στην τραπεζα και φωναζει"ΛΗΣΤΕΙΑ!ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!"και ολοι σηκωνουν ψηλα τα χερια .Μετα βγαινω τρεχοντας εξω και παιρνω τηλεφωνο την αστυνομια : .Ερχεται εκεινη αμεσως(ουαου ε? : ) και περικυκλωνει το κτιριο.Ξαφνικα ακουγεται ενας πυροβολισμος .Και βγαινει τρεχοντας εξω η αδελφη μου με δυο φιλες μου .Και παρατηρω οτι την αδερφη μου την ειχε πετυχει η σφαιρα "Δεν ειναι τιποτα,απλα παμε στο νοσοκομειο"μου λεει.Και μπανουμε μεσα στο πουλμαν του μπαμπα μου ,το οποιο επρεπε να οδηγησω εγω .Και αρχιζω να το οδηγω,ομως κατι μου μυριζει ασχημα : Και καταλαβαινω οτι μια φιλη μου ειχε πατησει ακαθαρσιες σκυλων(??? ).Μετα παμε στο νοσοκομειο(ειλικρινα πως δεν τρακαραμε δεν ξερω : ) και εγω μενω απεξω : .Υστερα ερχεται η αδερφη μου και λεει"Μια χαρα ειμαι!Μου την εβγαλαν την σφαιρα :P ".Μετα το σκηνικο αλλαζει και ειμαι σε μια σοφιτα μαζι με τον Αντρεα και την Ρεα : .Εγω και ο Αντρεας μιλαγαμε και η Ρεα κοιταγε το φεγγαρι και φοραγε μπλε μπλουζα(xD).Ξαφνικα εμφανιζεται η κακια μαγισσα απο την ωραια κοιμομενη(μια με κερατα : )και μεταμορφωνει εμενα και τον Αντρεα σε 2 νανους Σε ναννους απο αυτους που βρισκονται στην Χιονατη : .Και υστερα ποιανομαστε χερι χερι και αρχιζουμε να χορευουμαι μεταμορφωμενοι σε νανοι Η Ρεα συνεχησε βεβαια να κοιταει το φεγγαρι στον κοσμο της :P
Μετα με ξυπνησαν
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
Οχι οτι και οτι :
- Σπόιλερ:
- Μονο φαρινα Γιωτη :
- <3:
For you...
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°44
Κλασικά στην κοσμάρα μου εγώ!
- Σπόιλερ:
- Θα χα καλές σχέσεις με τη μάγισσα
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Κλασσικα :
- Σπόιλερ:
- Αυτο ακριβως μου ειπε και ο Αντρεας στο μσν :P
- <3:
For you...
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°46
Έλεος!!
Επικό. :
Επικό. :
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Ειρηνη να πας να αφησεις και σχολιο στο μπλοκ που το εχω γραψει :
Εχω βαλει και εικονιτσες
Εχω βαλει και εικονιτσες
- <3:
For you...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°48
καλα να τα εχει καλα με την μαγισσα
- Σπόιλερ:
- αλλα να κοιταει το φεγγαρι η ρεα?
η ρεα?
μονο στα ονειρα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Καταβαθος ειναι ρομαντικια :
- <3:
For you...