- Σπόιλερ:
- anthian9 έγραψε:ερμιόνη.στ έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Cleah Weasley έγραψε:Είδα όνειρο ήταν έγινε πόλεμος και εγώ ήμουν στο σχολείο και είχα τρομάξει , ύστερα ξυπνάω απότομα και σκέφτομαι :<< Έχουμε πόλεμο αύριο δεν έχουμε σχολείο ωραία >> και μετά από λίγο: <<Τι λες μωρή ηλίθια !>>Και ξανά ξεράθηκα .
εγώ είδα όνειρο χτες ότι δούλευα σε ένα κοτέτσι (ναι καλά διαβάσατε) και το έσκασε ένα κοτόπουλο και το ψάχναμε μέσα σε ένα σουπερ μα΄ρκετ έλεος και το κινηγούσε μια αλεπού και προσπαθούσαμε να το σωσουμε και ξύπνησα και ήμουνα με τη μικρή μου ξαδέρφη που της διάβαζα χτες το βράδυ ένα παραμύθι για κάτι κοτοπουλάκια και εκείνη κοιίθηκα και εγώ συναίχισα να διαβάζω και τελικά εμεινα με τα γυαλιά και το βιβλίο στα χερια
Εγώ χτες που λέτε είδα ότι δούλευα σε μια οικοδομή ( ) και έπαιζα κιθάρα για να μου δώσουν τον μισθό μου.
Μην ξεχνάτε την φάση που είδα ότι ο αδερφός μου πηδούσε πάνω κάτω στον καναπέ.
Με 'χει στοιχειώσει το ζιζάνιο. Βοήθεια!
η κιθαρα που ακριβως κολλάει/ μαλυστα νομιζς σε κόλληασα αλλα τουλάχιστον δεν έχεις φτάσει σε σιμείο να μάχνεις κοτόπουλα σε σουπερ μαρκετ :P
εγώ χθες είδα όνειρο ότι ξύπνησα και το δωματιο μου ήταν κατασκότεινο και κατι έτριζε και αρχισα να τρεμω και μετα κάποιος μου έλεγε έλα έλα κι εσύ πρεπει να πεθάνεις θα ζεις καλύτερα αλά αν ζήσεις και δν έρθεις μαζί μου οι ανθρωποι σου ποου έχουν πεθάνει θα υποφε΄ρουν μέχρι την αιωνιότητα και μετά κάτι ασπο διαφανές με πλσίαζε και εγώ φώναζα την αδερφή μοου και τότε ανακάλυψα πως ήταν ανάμεσα στους νεκρούς που είχε μαζί του και τότε φωναξα στα ληθεια την αδερφη μου και μ έβριζε μια ωρα που την ξύπνησα