*κ ο τυραννοσαυρος ρεξ ηταν το μεγαλυτερο ζωο στη γη που ετρωγε κρεας...που ειναι σημερα ? xD
+51
Claire Delacour
Magorian Greyback
Amycus
Alison Sheridan
hremeis
Vesper
Milady D' Hiver
John Dawlish
penny12000
Isabelle Lightwood
Mirabelle Salvatore
Harry James Potter
Morgan le Fay
Alviva Black
Aurora Sinistra
Ariana Lestrange
Nearly Headless Nick
Μia Melanie Hawkins
Druella Black
Dominique Weasley
Laverne de Montmorency
mjhp4ever
elliza
Romilda Vane
Immortality Dumbledore
moonlight sonata
Phyllida Spore
FLEUR258
Pansy Parkinson
Anactaciaa_Rosetta
Emperor Belisarius
Sylvie Lovegood
Jace Wayland
demetrius
Padma Patil
Chris
Queen Maeve
Maria Lovegood
anthian9
Cassandra Black
Rea
HermioneInLove
Dimitra Peverell
Tom Marvolo Riddle
Minerva McGonagall
Fleur Delacour
Fred Weasley
Berenice
Hecate
Madame Maxime
Gellert
55 απαντήσεις
Περι Χορτοφαγιας...
moonlight sonata- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Location : under ur stairs,fingers like snakes and spiders in my hair :p
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: impossible means im possible ! (:
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Περι Χορτοφαγιας...
Ναι η αληθεια ειναι οτι μπορει να μην ηταν χορτοφαγοι...κρινοντας ομως απο την προγιαγια μου, που πεθανε πριν μερικους μηνες στα 93 ενω το μονο κρεας που ετρωγε ηταν ψαρι μετα απο ιατρικη συμβουλη ,εχουν και οι semi-vegeterians ή οι pescetarians(το γραφω στα αγγλικα γιατι μου διαφευγει η ελληνικη τους μεταφραση xD) τα χρονακια τους...το ξερω οτι δεν ισχυει παντα,ομως ισχυει ! επισης υπαρχουν εεεεεεενα σωρο κατηγοριες χορτοφαγιας αναλογα με τις αναγκες και τις ελλειψεις του καθενος ! αρα αν θες να γινεις χορτοφαγος και εχεις καποιο μικρο προβλημα υγειας το μονο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφτεις ενα διατροφολογο ο οποιος θα σου πει αν μπορεις να απεχεις απο το κρεας η οχι ! αν οχι τοτε ναι συμφωνω οτι το μετρο ειναι απαραιτητο ! (:
*κ ο τυραννοσαυρος ρεξ ηταν το μεγαλυτερο ζωο στη γη που ετρωγε κρεας...που ειναι σημερα ? xD
˙˙˙sǝɯoɔ ʎɐʍ sıɥʇ pǝʞɔıʍ ƃuıɥʇǝɯoS
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°52
Θαυμαζω πολυ αυτους που καταφερνουν(στα αληθεια!)να μην καταναλωνουν κρεας.Εγω δεν θα μπορουσα ποτε να το κανω!! Απτην αλλη δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι και πολυ καλο για την υγεια...
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°53
Sylvie Lovegood ϟ έγραψε:Έπειδη είμαι ακόμα στην ανάπτυξη θα το ξανασκεφτω σε μερικά χρονάκια!Αλλά θα ήθελα!Γιατί να σκωτόνουμε τα καημένα τα ζωάκια!Και ναι μπορώ να αντισταθώ σε μια μπριζόλα ή σε ένα μπιφτέκι ή σε οτιδήποτε άλλο!Εκτός και αν πεινάω!
Γιατι ετσι ειμαστε φτιαγμενοι απο τη φυση, να τρωμε κρεας. Δεν κανουμε φονο! Η φυση εχει κανει τον ανθρωπο παμφαγο ζωο , ειναι μια βιολογικη αναγκη! Και αλλα ζωα τρεφονται με κρεας αλλων, ειναι αυτο που ειπε και ο Τom... Η τροφικη αλυσιδα.. γιατι να πηγαινουμε εναντια στη φυση μας?
Δε βρισκω το λογο να γινω χορτοφαγος... Ακομα κι αν μπορουσα να αντισταθω σε ενα σουβλακι . Απο τη στιγμη που απο τη φυση μου ειμαι φτιαγμενη να τρωω, μεταξυ αλλων, και κρεας, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να νιωθω ενοχες γι αυτο.
Τωρα για τον τροπο εκτροφης που ειπαν καποιοι... αυτο μπορω να το καταλαβω και συμφωνω. Αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειμαστε παμφαγοι. Καθε ομαδα τροφων ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας..
Η οικολογια και η χορτοφαγια για μενα δεν εχουν καμια σχεση. Απλα μπορουν να συνδυαστουν .Αν για παραδειγμα απειλουνται με εξαφανιση ολα τα ζωα, τοτε μπορει η χορτοφαγια να εχει οικολογικους σκοπους Αλλα μεχρι τοτε, αλλο το ενα και αλλο το αλλο .
Επισης δε μ'αρεσουν τα χορτα. Με τους χορτοφαγους δεν εχω προβλημα. Αλλα τα χορτα ιιου δεν τα μπορω. Ειναι και δυσπεπτα
Οποτε εγω χορτοφαγος δε γινομαιι... δε γινομαι! οσοι ειναι μπραβο τους, καλα κανουν για οποιο λογο κι αν το εχουν επιλεξει, το σεβομαι -κι ας μη συμφωνω- αλλαα... μεχρι εκει. Οι μπριζολες δικες μου!
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°54
Στην ταινία που είδα πριν λίγες μέρες, οι δύο πρωταγωνιστές είχαν ένα διάλογο σχετικά με τη ζωή. Κι ο ένας -ο γηραιότερος- είπε:
"Τρώμε ζωντανά για να ζήσουμε πολύ και καλά".
Και πραγματικά νομίζω πως έχει δίκιο.
Φυσικά και πρέπει να μπορείς να βάζεις ένα φρένο στην λαιμαργία σου και να αντιστέκεσαι στο φαγητό όταν δεν πεινάς πραγματικά, αλλά είμαστε φτιαγμένοι έτσι ώστε να χρειαζόμαστε όλων των ειδών τις τροφές για να επιβιώσουμε χωρίς προβλήματα υγείας.
Πολλοί λένε πως τα συμπληρώματα διατροφής αντικαθιστούν πλήρως το γεύμα. Δεν είναι αλήθεια. Το συμπλήρωμα, όπως λέει και το όνομά του, λειτουργεί καλά μόνο σε μια ισορροπημένη δίαιτα. Είχα συμφοιτήτρια που αρρώστησε επειδή τρεφόταν μόνο με συμπληρώματα.
Δεν έχω τίποτα με την χορτοφαγία, ίσα-ίσα, αλλά στο επιχείρημα "γιατί να σκοτώνουμε τα ζώα" μόνο μια απάντηση υπάρχει. Γιατί έτσι είναι η φύση!
"Τρώμε ζωντανά για να ζήσουμε πολύ και καλά".
Και πραγματικά νομίζω πως έχει δίκιο.
Φυσικά και πρέπει να μπορείς να βάζεις ένα φρένο στην λαιμαργία σου και να αντιστέκεσαι στο φαγητό όταν δεν πεινάς πραγματικά, αλλά είμαστε φτιαγμένοι έτσι ώστε να χρειαζόμαστε όλων των ειδών τις τροφές για να επιβιώσουμε χωρίς προβλήματα υγείας.
Πολλοί λένε πως τα συμπληρώματα διατροφής αντικαθιστούν πλήρως το γεύμα. Δεν είναι αλήθεια. Το συμπλήρωμα, όπως λέει και το όνομά του, λειτουργεί καλά μόνο σε μια ισορροπημένη δίαιτα. Είχα συμφοιτήτρια που αρρώστησε επειδή τρεφόταν μόνο με συμπληρώματα.
Δεν έχω τίποτα με την χορτοφαγία, ίσα-ίσα, αλλά στο επιχείρημα "γιατί να σκοτώνουμε τα ζώα" μόνο μια απάντηση υπάρχει. Γιατί έτσι είναι η φύση!
- We seed the stars:
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°55
Gellert έγραψε:Τι πιστευετε για τους χορτοφαγους;
Εχετε σκεφτει ποτε να γινετε;
Gellert έγραψε:Εγω 2 χρονια τωρα δεν τρωω κρεας , εκτος απο ελαχιστες φορες που με πιεζουν :P
Έτσι εξηγούνται όλα.
Τους λυπάμαι για να πω την αλήθεια.
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό εκτός βέβαια αν δεν σου αρέσει το κρέας.
Η μέρα που θα γίνω χορτοφάγος είναι η μέρα που ο ήλιος θα ανατείλει από την δύση.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
παρατριχα να γινω χορτοφαγος οταν ημουν 11-12 χρονων.Δεν ετρωγα καθολου κρεας εκτος απο τα μπιφτεκια της γιαγιας μου.Τελικα το ξεπερασα και τωρα τρωω καποια κρεατικα ομως γενικα δεν μ'αρεσει το κρεας(ειδικα η γαλοπουλα και η μπριζολα )
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°57
Δε νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι χορτοφάγος. Πιστεύω ότι για να είμαστε υγιείς πρέπει να τρώμε απ' όλα, και υπάρχουν και πράγματα που τα παίρνουμε μόνο από το κρέας. Δε θα ήθελα αυτά να τα παίρνω από συμπληρώματα διατροφής, έχω ένα θέμα με τα φάρμακα και προτιμώ να μην τα παίρνω. Όσο για τα ζώα ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι η τροφική αλυσίδα. Οι οργανισμοί τρέφονται με άλλους και με την ίδια λογική και τα φυτά δε θα έπρεπε να τα τρώμε γιατί κι αυτά οργανισμοί είναι. Βέβαια όλα με μέτρο. Εννοείται ότι δεν πρέπει να σκοτώνουμε ανεξέλεγκτα αλλά ως ένα βαθμό είναι δύσκολο να το αποφύγουμε.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Dominique Weasley- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 803
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2011
Magical Identity
Today's thought: I'm dreaming of a white Christmas!!
- Δημοσίευση Ν°58
Δε νομίζω να μπορούσα να γίνω χορτοφάγος.
Κρέας δεν τρώω μόνο όταν είναι νηστεία.
Κατά τ'άλλα και μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο με μέτρο πάντα για μια ισορροπημένη διατροφή.
Κρέας δεν τρώω μόνο όταν είναι νηστεία.
Κατά τ'άλλα και μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο με μέτρο πάντα για μια ισορροπημένη διατροφή.
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°59
Παιδια ειμαι η μονη που μισει το κρεας και το ψαρι;
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
Θα θελα να 'ξερα οι χορτοφάγοι σκυλιά-γατιά έχουν; Τι τα ταΐζουν; Μου είναι λίγο δύσκολο να πάρω στα σοβαρά κάποιον που είτε στερεί εκούσια πολύτιμες και βασικές ουσίες από τη διατροφή των κατοικίδιων του λόγω των πεποιθήσεων του είτε αγνοεί/αδιαφορεί πως μέσα σε όλες σχεδόν τις ζωοτροφές υπάρχουν κομμάτια βοδινού, κοτόπουλου, μοσχαριού, τόνου, πτεροδάκτυλου ή και γω δεν ξέρω τι άλλο
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°61
Δεν εχω προβλημα με τους χορτοφάγους.Παρόλα αυτά δεν θα διάλεγα ενα τέτοιο τροπο ζωής...προτειμω μια ζωή με κρεας
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°62
Hecate έγραψε:Θα θελα να 'ξερα οι χορτοφάγοι σκυλιά-γατιά έχουν; Τι τα ταΐζουν; Μου είναι λίγο δύσκολο να πάρω στα σοβαρά κάποιον που είτε στερεί εκούσια πολύτιμες και βασικές ουσίες από τη διατροφή των κατοικίδιων του λόγω των πεποιθήσεων του είτε αγνοεί/αδιαφορεί πως μέσα σε όλες σχεδόν τις ζωοτροφές υπάρχουν κομμάτια βοδινού, κοτόπουλου, μοσχαριού, τόνου, πτεροδάκτυλου ή και γω δεν ξέρω τι άλλο
Βασικα, εγω έχω σκυλι και γατες, και τα ταιζω κανονικα κρέας. Η επιλογη της χορτοφαγιας ηταν πάντα δικη μου, και κανενος άλλου, και παντα για τον εαυτο μου. Απλα επειδη εγω πιστευω πως ως η μόνη νοημον ζωη στον πλανητη, πρέπει να έχουμε την σοφία να μην τρώμε ζωική σαρκα. Βασικα υπάρχουν και ζωα φυτοφαγα καθαρα, πχ ο ελεφαντας, αλλα εκει παιζει θεμα μεταβολισμου.
Προσωπικα λεω, πως ειναι μυθος που λεει οτι δεν μπορεις να παρεις τα θρεπτικα στοχιεια μονο απο τα λαχανικα και τα χορτα. Μπορεις και παραμπορεις, ακομα και πρωτεινη να παρεις, με τον συνδιασμο χορτοφαγικων τροφων!
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°63
Είχε ξεκινήσει για ένα χρονικό διάστημα να μη τρώω κρέας, γιατί με επιανε το ότι τρώω κάτι το όποιο κάποτε περπάταγε, έτρωγε κι εκείνο και είχε κάθε ανάγκη όπως ένας ζωντανός οργανισμός.
Ξεκίνησαν άτομα τα οποία νόμιζα πως με καταλαβαίναν τα: "αν θες να χάσεις κιλά δεν είναι αυτός τρόπος" ναι γλυκό μου, είπαμε έχω κοιλιτσα, δεν είμαι τόφαλος, ή τα "αν θέλεις πάλι να αντιγράψεις κάποιον τραγουδιστής, να ξέρεις πως δε πρόκειται να τον ενδιαφέρει". Ε, η αλήθεια είναι πως άντεξα αρκετό καιρό, αλλά μετά πήγαινα σε σπιτια φίλων και δυσκολευόμουν να παραγγέλνω εγώ μαργαρίτα πίτσα για 'μένα κι όλοι οι άλλοι τα μπέικον, τα ζαμπόν και όλα τα παρόμοια. Ή χειρώτερα όταν είχαν μαγειρέψει να πω "συγγνώμη, δε τρώω κρέας". Μετά με άρχισα να ζαλίζομαι - γιατί όπως και να το κάνουμε είμαι στην ανάπτυξη και τρώω αρκετά - οπότε άρχισα πάλι να τρώω κρέας, αυτό που μου έχει μείνει, όμως, από αυτή την εμπειρία, είναι πως δεν είμαι εξαρτημένος από αυτό και πως μπορώ άνετα να το παραλείψω. Δε σιχαίνομαι, απλώς δε με ελκύει το κρέας όπως παλαιότερα. Επίσης είμαι σε ηλικία που αν δε τρέφομαι σωστά θα πάθει καμία ζημιά ο οργανισμός μου, οπότε ίσως αυτό το ξεκινήσω ξανά σε ορισμένα χρόνια, όταν δε θα έχω ανάγκη κανένα.
Εγκρίνω χορτοφαγία.
Υ.Γ. όταν λέω χορτοφαγία, δεν εννοώ ούτε γαλά, ούτε τυριά, μόνο σαλάτες, φακές και μακαρόνια. Άσε που το γάλα σόγιας το μισώ.
Υ.Γ.2 κιμάς σόγιας, πιο ωραίος κι από τον κανονικό. Ακόμη και τώρα αυτόν προτιμώ! Δοκιμάστε τον!
Ξεκίνησαν άτομα τα οποία νόμιζα πως με καταλαβαίναν τα: "αν θες να χάσεις κιλά δεν είναι αυτός τρόπος" ναι γλυκό μου, είπαμε έχω κοιλιτσα, δεν είμαι τόφαλος, ή τα "αν θέλεις πάλι να αντιγράψεις κάποιον τραγουδιστής, να ξέρεις πως δε πρόκειται να τον ενδιαφέρει". Ε, η αλήθεια είναι πως άντεξα αρκετό καιρό, αλλά μετά πήγαινα σε σπιτια φίλων και δυσκολευόμουν να παραγγέλνω εγώ μαργαρίτα πίτσα για 'μένα κι όλοι οι άλλοι τα μπέικον, τα ζαμπόν και όλα τα παρόμοια. Ή χειρώτερα όταν είχαν μαγειρέψει να πω "συγγνώμη, δε τρώω κρέας". Μετά με άρχισα να ζαλίζομαι - γιατί όπως και να το κάνουμε είμαι στην ανάπτυξη και τρώω αρκετά - οπότε άρχισα πάλι να τρώω κρέας, αυτό που μου έχει μείνει, όμως, από αυτή την εμπειρία, είναι πως δεν είμαι εξαρτημένος από αυτό και πως μπορώ άνετα να το παραλείψω. Δε σιχαίνομαι, απλώς δε με ελκύει το κρέας όπως παλαιότερα. Επίσης είμαι σε ηλικία που αν δε τρέφομαι σωστά θα πάθει καμία ζημιά ο οργανισμός μου, οπότε ίσως αυτό το ξεκινήσω ξανά σε ορισμένα χρόνια, όταν δε θα έχω ανάγκη κανένα.
Εγκρίνω χορτοφαγία.
Υ.Γ. όταν λέω χορτοφαγία, δεν εννοώ ούτε γαλά, ούτε τυριά, μόνο σαλάτες, φακές και μακαρόνια. Άσε που το γάλα σόγιας το μισώ.
Υ.Γ.2 κιμάς σόγιας, πιο ωραίος κι από τον κανονικό. Ακόμη και τώρα αυτόν προτιμώ! Δοκιμάστε τον!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°64
Βασικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να γίνω χορτοφάγος και δεν το θέλω. Τ οκρέας δίνει αρκετά θρεπτικά στοιχεία, με κύρια πηγή σιδήρου και σίγουρα απότελεί μέρος μιας υγεινής και ισσοροπημένης διατροφής τρόγωντάς το με μέτρο.
Προσωπικά, είμαι μεγάλος λάτρης των κρεάτων στα κάρβουνα. Δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα το κόκκινο κρέας και καθόλου ο κιμάς. Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως ήταν ζώα και ναι τα λυπάμαι και πραγματικά εν θέλω να τα τρώω, αλλά μετά σκέφτομαι πως τα έχουν σκοτώσει ήδη, αν και δεν με καθησυχάζει ιδιαίτερα αυτό.
Με λίγα λόγια, δεν είμαι ούτε υπέρ, αλλά ούτε και κατά. Απλά πιστεύω πως αν κάποιος θέλει μια ισσοροποημένη διατροφή θα πρέπει να τρώει κρέας.
Προσωπικά, είμαι μεγάλος λάτρης των κρεάτων στα κάρβουνα. Δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα το κόκκινο κρέας και καθόλου ο κιμάς. Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως ήταν ζώα και ναι τα λυπάμαι και πραγματικά εν θέλω να τα τρώω, αλλά μετά σκέφτομαι πως τα έχουν σκοτώσει ήδη, αν και δεν με καθησυχάζει ιδιαίτερα αυτό.
Με λίγα λόγια, δεν είμαι ούτε υπέρ, αλλά ούτε και κατά. Απλά πιστεύω πως αν κάποιος θέλει μια ισσοροποημένη διατροφή θα πρέπει να τρώει κρέας.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°65
Χωρίς παρεξήγηση χωρίς κρέας για μένα η ζωή δεν έχει νόημα!
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°66
έχω σκεφτεί να γίνω χορτοφάγος.σιγά σιγά έχω αρχίσει να τρώω και κάποια φαγητά όπως όσπρια(οχι όλα,καποια) και άλλα που δεν περιέχουν κρέας και έχω περιορίσει αρκετά τα είδη κρέατος που τρώω.Βασικά θα μπορούσα άνετα να ζήσω τρωγοντας απο κρέας μονο κοτοπουλο.Σουβλακι άλλωστε τρώω μονο κοτόπουλο,αγαπημένο μου φαγητό είναι το ρολό κοτόπουλο.Εξάλλου λίπος δεν τρώω καθολου και σιχαίνομαι το κοκκινιστό και τα παιδάκια.Αλλωστε συνειδητοποίησα πως το κρέας σόγιας είναι καλύτερο απο το κανονικό.Απλά όλοι στην οικογένειά μου τρώνε κανονικά κρέας οπότε θα πρέπει να μάθω να μαγειρεύω πρώτα μόνη μου και μετά.Απλά έχω μια δυσκολία να κόψω ορισμένα φαγητά.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°67
Να κάτι που με εκφράζει απόλυτα
Γιατί είμαστε οικολόγοι πάνω απ'όλα
Γιατί είμαστε οικολόγοι πάνω απ'όλα
- RAULSON:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°68
Αλβίβα παιδί μου με κάνεις τόσο περήφανη
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°69
Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο μακαρόνια, πατάτες και γενικότερα λαχανικά.
Επειδή ήταν μια περίοδος που στην οικογένειά μου τρώγαμε σχεδόν καθημερινά κρέας, έφτασε η στιγμή που αντιλήφθηκα τι γινόταν και ξαφνικά ένιωσα μολυσμένος. Δεν ξέρω, κάτι μέσα μου μου έλεγε πως ήταν κακό αυτό που έκανα.
Μετά ήρθε η νηστεία και αποτοξινώθηκα για τα καλά. Σιχαινόμουν το κρέας, περισσότερο γιατί λυπάμαι τα ζώα. Νιώθω σαν κανίβαλος με το πολύ κρέας, πώς το λένε!
Όχι ότι έγινα χορτοφάγος, απλώς θέλω να τρώω λιγότερο κρέας και περισσότερα "φρέσκα" πράγματα, όπως τα λαχανικά.
Επειδή ήταν μια περίοδος που στην οικογένειά μου τρώγαμε σχεδόν καθημερινά κρέας, έφτασε η στιγμή που αντιλήφθηκα τι γινόταν και ξαφνικά ένιωσα μολυσμένος. Δεν ξέρω, κάτι μέσα μου μου έλεγε πως ήταν κακό αυτό που έκανα.
Μετά ήρθε η νηστεία και αποτοξινώθηκα για τα καλά. Σιχαινόμουν το κρέας, περισσότερο γιατί λυπάμαι τα ζώα. Νιώθω σαν κανίβαλος με το πολύ κρέας, πώς το λένε!
Όχι ότι έγινα χορτοφάγος, απλώς θέλω να τρώω λιγότερο κρέας και περισσότερα "φρέσκα" πράγματα, όπως τα λαχανικά.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°70
Λατρεύω τα χορταρικά, αλλά όσο λατρεύω εκείνα άλλο τόσο λατρεύω την μπριζολίτσα, το λουκάνικο, το μπιφτέκι , το κοτόπουλο, το σνίτσελ, το ψάρι κι άντε ελάχιστα το κρέας. Δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω χωρίς αυτά , γι'αυτό φροντίζω τα γεύματα μου να συνδυάζονται κι απ'τα δυο!
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°71
Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος και δεν βρίσκω και το λόγο να επιχειρήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Τρώω απο όλα, χωρίς υπερβολές ούτε απο τη μια ούτε απο την άλλη πλευρά,και ειλικρινά το θεωρώ αρκετά ηλίθιο να στερήσεις απο τον εαυτό σου θρεπτικά συστατικά του κρέατος (συμπεριλαμβανομένου οχι μόνο του κόκκινου κρέατος που οκ, χρειάζεται μέτρο,αλλά και του κοτοπουλου και πάνω απ'ολα των ψαριών) γιατί έτσι "τρέφεσαι πιο υγιεινά". Δεν εχω προβλημα με τους χορτοφαγους,για ονομα, και την επιλογη τους θα σεβαστω και δεν πρόκειται να πιέσω κάποιον να φάει κάτι που δεν θέλει, αλλά δεν θα "θαυμάζω και τη δύναμή τους.
Εγω σε προσωπικό επίπεδο και χαμηλό αιματοκριτη έχω και έλλειψη σιδήρου έχω, οπότε πρακτικά όλοι με μπουκώνουν με κρέας, αλλά δεν έχω θέμα-το κοτόπουλο μου αρέσει απο βραστό εώς σε ομελέτα και το ψάρι είναι το αγαπημένο μου φαγητο.
Εγω σε προσωπικό επίπεδο και χαμηλό αιματοκριτη έχω και έλλειψη σιδήρου έχω, οπότε πρακτικά όλοι με μπουκώνουν με κρέας, αλλά δεν έχω θέμα-το κοτόπουλο μου αρέσει απο βραστό εώς σε ομελέτα και το ψάρι είναι το αγαπημένο μου φαγητο.
penny12000- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°72
Έχω σκεφτεί και να γίνω χορτοφάγος, αλλά όταν βλέπεις όλη την οικογένεια σου να τρώει το καλοψημένο κοτόπουλο με πατάτες, δεν μπορείς να αντισταθεις...Επιπλέον, νομίζω οτι το κρεας περιέχει καποια πολύ σημαντικα δομικα υλικα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη μας.
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°73
- RAULSON:
John Dawlish- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 33286
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle
- Δημοσίευση Ν°74
Δεν νομιζω οτι θα γινω ποτε χορτοφαγος αλλα δεν θα μου ηταν δυσκολο να τρωω 1 φορα η 2 φορες την βδομαδες λαχανικα χορτα και οτιδηποτε εκτος απο κρεας ...εξαλλου ενα πιατο των χορτοφαγων δινει την ιδια ενεργεια και παραπανω προσωπικα προσπαθω να τρωω απο ολα αλλα δεν το πετυχαινω συχνα ...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°75
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Βασικά τρώμε αυτό που η φύση μας προόρισε να τρώμε. Αλλιώς απλά δεν θα ήταν βρώσιμο κανένα ζώο. Στην πραγματικότητα όχι μόνο τρώγονται, αλλά έχουν και ουσίες απαραίτητες για τον οργανισμό, την ανάπτυξη και την συντήρηση του σώματος.
Aww, it's the circle of life...Εμείς τρώμε τις ζέβρες... αλλά όταν πεθαίνουμε γινόμαστε τροφή για τις ζέβρες...
Επίσης τα φυτικά κύτταρα λόγω πολύ μεγαλύτερης αντοχής προκαλούν εύκολα δυσπεψία στον οργανισμό. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, όπως και να το κάνουμε.
Συμφωνω απολυτα!!
Μια εποχη το σκεφτομουν και γω. Ειχα ενα ντιμπειτ με τον εαυτο μου και κατεληξα σε αυτα εδω ^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................