Λοιπόν,το ότι εγώ είμαι οικολόγος δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με τη χορτοφαγία.Οικολόγος σημαίνει να ζεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κάνεις κινήσεις που βλάπτουν το περιβάλλον.Είναι απλώς ο κύκλος της ζωής:Ναι μεν τα ζωάκια έχουν ψυχή και μπλα μπλα μπλα.Και μικρότερη επαναστατούσα και δεν ήθελα να τρώω κρέας αλλά τώρα έχω πειστεί πια ότι αυτός είναι κύκλος της ζωής.Είναι κάτι φυσικό.Τα φυτά τρέφονται με συστατικά νερού και ήλιου και τέτοια,τα φυτοφάγα ζώα τρέφονται με τα φυτά,τα σαρκοφάγα ζώα τρέφονται με τα φυτοφάγα και ο άνθρωπος τρώει ζώα και φυτά.Και όταν πεθαίνει,γίνεταια αυτός τροφή για τους οργανισμούς.Είναι ο κύκλος της ζωής όλο αυτό.Είναι κάτι φυσικό,όλα αυτά.Έτσι λοιπόν εγώ τρώω κρέας,αλλά όχι πολύ.Το μόνο κρέας που τρώω είναι το κοτόπουλο (και κάποιες φορές το χοιρινό σνίτσελ) απλώς γιατί τα άλλα δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα.Άσε που είμαι και στην ανάπτυξη και χρειάζομαι βιταμίνες και τέτοια.Οπότε πρέπει να τρώμε απ'όλα,πρώτον για να είμαστε μέσα στον κύκλο της ζωής και δεύτερον γαι αν υπάρχει ισορροπία στον οργανισμό μας και να λαμβάνουμαι τις απαραίτητες βιταμίνες και όλα αυτά τα κλαπατσίμπαλα τέλος πάντων...
Αυτά έχω να πω,δεν ξέρω αν εκφράστηκα καθαρά αλλά ίσως να συμφωνείτε μαζί μου.