Υ.Γ. Κάποιος να μου διευκρινίσει, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να κατανοήσει την ΑΔΟ; Αν υπάρξει έστω και ένας που θα πει "αρκετά έως πολύ" σκάω, αλλιώς θα δείρω μία συμμαθήτριά μου που μας έχει βγάλει την ψυχή.
+90
Lisette de Lapin
Emily Lupin
Amy Somers
Severous Albous
Serena Veronite
Severus.Snape
Alison Sheridan
Milady D' Hiver
Μia Melanie Hawkins
mjhp4ever
didaki
EleniArmstrong-Potter
Alicia Spinnet
Alviva Black
Maria Granger
Perenelle Flamel
Bellatrix Lestrange Black
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Arcturus Regulus Black
The Sorting Hat
harry dan
Cassiopeia Black
Sir Brutus
Padma Patil
Sev
Amelia Blackfoot
Dimitra Peverell
The Guardian Angel
Sev-Dark-Prince
Albus_Dum
teo2952
Hermione Jane Granger
Hermione GrangerWeasley
anthian9
Dimitris el Mago Secreto
Fairy!
elliza
Laverne de Montmorency
@RtVaVa
Minerva McGonagall
Hecate
Necro-Chriss
fiona 2009
eLeNa!!!@*:-)
Leonie Vernier
Rose
Poisonous_touch
The Voice of Eternity
Dementor95
Rodolphus Lestrange
FLEUR258
Tina Riddle
Tom Marvolo Riddle
SaD_AnGeL
FoNikos21
Seven
Hemione94
Rose Black
Cassandra Black
snowpiki
korin@
Minister for Magic
Wanderer
Roni
Pansy Parkinson
Shichibukai
Darkness
*Dora*
SiMoS
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Ms Skellington
CRYSTALDI
Berenice
nymphadora
domenica
elena!
dark witch
EL.J girl
darkdemon
Hermione luna
danny
Anastasia Black
aiswp0s
RemousLoupin
Ms Padfoot
Narcissa
Tonks15
94 απαντήσεις
Φυσική
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: Φυσική
Η φυσική δυστυχώς δεν έχει τίποτα παραπάνω εκτός απο μεθοδολογία για να λύσεις ασκήσεις, αν την καταλάβεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Γενικά είναι εύκολο μάθημα, μπορείς άνετα να ανταπεξέλθεις αν διαβάζεις μόνος σου [κάτι που δεν συμβαίνει με τα μαθηματικά =) ] αλλά και ο καθηγητής θα έχει πάντα κάτι να σου συμπληρώσει. Αυτά που κάνουμε στις τάξεις του λυκείου δεν μου φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα, το μόνο που με συγκινεί στην φυσική είναι τα στοιχειώδη σωματίδια και το σύμπαν (πάντα των άκρων) που τα μελετάμε απειροελάχιστα αν όχι καθόλου. Κατά τα άλλα αν είχαμε να την συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα θετικά ή τεχνολογικα μαθήματα, θα την έβαζα τρίτη, κάτω απο τα μαθηματικά και την βιολογία.
Υ.Γ. Κάποιος να μου διευκρινίσει, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να κατανοήσει την ΑΔΟ; Αν υπάρξει έστω και ένας που θα πει "αρκετά έως πολύ" σκάω, αλλιώς θα δείρω μία συμμαθήτριά μου που μας έχει βγάλει την ψυχή.
Statler
Sev- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 1501
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°202
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. Κάποιος να μου διευκρινίσει, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να κατανοήσει την ΑΔΟ; Αν υπάρξει έστω και ένας που θα πει "αρκετά έως πολύ" σκάω, αλλιώς θα δείρω μία συμμαθήτριά μου που μας έχει βγάλει την ψυχή.
Ίσως η κοπέλα να θέλει να της την εξηγήσει κάποιος καλύτερα, για αυτό και το ζητάει συνεχώς
Υ.Γ. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Fear is in the eye of the beholder
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°203
Sev έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. Κάποιος να μου διευκρινίσει, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να κατανοήσει την ΑΔΟ; Αν υπάρξει έστω και ένας που θα πει "αρκετά έως πολύ" σκάω, αλλιώς θα δείρω μία συμμαθήτριά μου που μας έχει βγάλει την ψυχή.
Ίσως η κοπέλα να θέλει να της την εξηγήσει κάποιος καλύτερα, για αυτό και το ζητάει συνεχώς [/size]
Ή μήπως είναι ηλίθια; χμμμ
Statler
Sev- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 1501
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Η τύχη μοιάζει να είναι εχθρική μαζί μου, έτσι που συχνά αυτό που σχεδιάζω ανατρέπεται και αυτό που επιθυμώ δεν το αποκτώ...
- Δημοσίευση Ν°204
Προφανώς δεν της κόβει και πολύ, απλά έκανα ένα σχόλιο με την ελπίδα ότι θα υπάρχει άλλο ένα μυαλό εξίσου πονηρό με το δικό μου που θα το αντιληφθεί
Fear is in the eye of the beholder
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°205
Το αντιληφθήκαμε το σχόλιο. Αλλά το μάθημα είναι τόσο εύκολο που κανείς δεν θα θελε να έχει στενές επαφές τρίτου τύπου μαζί με κάποια που δεν το καταλαβαίνει
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°206
Sev έγραψε:Προφανώς δεν της κόβει και πολύ, απλά έκανα ένα σχόλιο με την ελπίδα ότι θα υπάρχει άλλο ένα μυαλό εξίσου πονηρό με το δικό μου που θα το αντιληφθεί
Η συγκεκριμένη δεν έχει καταλάβει ακόμα τι διαφορά έχει το t του χρόνου από το Τ της περιόδου, οπότε δεν την κόβω και τόοοοσο έξυπνη για να σχεδιάσει όλο αυτό που λες
Statler
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°207
Τη μισω!!!!
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°208
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Sev έγραψε:Προφανώς δεν της κόβει και πολύ, απλά έκανα ένα σχόλιο με την ελπίδα ότι θα υπάρχει άλλο ένα μυαλό εξίσου πονηρό με το δικό μου που θα το αντιληφθεί
Η συγκεκριμένη δεν έχει καταλάβει ακόμα τι διαφορά έχει το t του χρόνου από το Τ της περιόδου, οπότε δεν την κόβω και τόοοοσο έξυπνη για να σχεδιάσει όλο αυτό που λες
Αυτή η συγκεκριμένη πήρε φυσική κατεύθυνσης;
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°209
Δεν "πήρε", δεν είναι επιλογής εδώ Αναγκαστικά...
Statler
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°210
Δεν έχει αναγκαστικά και δεν εχω πάθει αμνησία, θυμάμαι πως είναι στην Ελλάδα!
Εννοώ γιατί ΠΗΡΕ ολη την κατεύθυνση.
Και δεν πήρε θεωρητική. Αφου δε το χει.
Εννοώ γιατί ΠΗΡΕ ολη την κατεύθυνση.
Και δεν πήρε θεωρητική. Αφου δε το χει.
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°211
Μουαχαχαχαχ δεν θέλω να φανταστώ τα ελλήνικά στα χέρια της Ασ' την στην θετική να παιδεύεται, αν και στα άλλα μαθήματα τα κουτσοφέρνει
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°212
Υπομονή Λευτέρη.
C. Addicts for the win.
harry dan- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 581
Ημερομηνία εγγραφής : 27/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Η θέληση είναι οδηγός της καρδιάς.
- Δημοσίευση Ν°213
Όχι φυσικά
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°214
Μπλιαξξξξ!!!
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°215
Με αυτό το μάθημα μάλωσα από την αρχή. Μου έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα και σκοτώνομαι πριν τα διαγωνίσματα με αποτέλεσμα μετά να νιώθω χάλια. Τώρα στην Α' Λυκείου δεν ξέρω τι θα κάνω. Μάλλον το σταυρό μου.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°216
Έχω γράψει εδώ? Δεν έχω ιδέα.
Η φυσικά πάντα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα.
Αλλά δυστηχώς έγραφα πάντα γύρω στο 14.Νομίζω πως έφταιγε περισσότερο η καθηγήτρια του Γυμνασίου.
Αντίθετα στην 1η Λυκείου έκανα ενισχυτική στην Φυσική και πραγματικά αυτός ο καθηγητής με είχε κάνει να αγαπήσω την φυσική. Τι τέλειοοος φυσικός.<3
Πάλι 14 είχα γράψει,αλλά δεν έχει σημασία.Μου άρεσε η φυσική.
Ύστερα στην δευτέρα και στην τρίτη Λυκείου απλά δεν ασχολούμουν,οπότε έχω να έρθω σ'επαφή μαζί της από την πρώτη Λυκείου.
Η φυσικά πάντα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα.
Αλλά δυστηχώς έγραφα πάντα γύρω στο 14.Νομίζω πως έφταιγε περισσότερο η καθηγήτρια του Γυμνασίου.
Αντίθετα στην 1η Λυκείου έκανα ενισχυτική στην Φυσική και πραγματικά αυτός ο καθηγητής με είχε κάνει να αγαπήσω την φυσική. Τι τέλειοοος φυσικός.<3
Πάλι 14 είχα γράψει,αλλά δεν έχει σημασία.Μου άρεσε η φυσική.
Ύστερα στην δευτέρα και στην τρίτη Λυκείου απλά δεν ασχολούμουν,οπότε έχω να έρθω σ'επαφή μαζί της από την πρώτη Λυκείου.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°217
Tom Marvolo Riddle ϟ έγραψε:Η φυσική δυστυχώς δεν έχει τίποτα παραπάνω εκτός απο μεθοδολογία για να λύσεις ασκήσεις, αν την καταλάβεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Γενικά είναι εύκολο μάθημα, μπορείς άνετα να ανταπεξέλθεις αν διαβάζεις μόνος σου [κάτι που δεν συμβαίνει με τα μαθηματικά =) ] αλλά και ο καθηγητής θα έχει πάντα κάτι να σου συμπληρώσει. Αυτά που κάνουμε στις τάξεις του λυκείου δεν μου φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα, το μόνο που με συγκινεί στην φυσική είναι τα στοιχειώδη σωματίδια και το σύμπαν (πάντα των άκρων) που τα μελετάμε απειροελάχιστα αν όχι καθόλου. Κατά τα άλλα αν είχαμε να την συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα θετικά ή τεχνολογικα μαθήματα, θα την έβαζα τρίτη, κάτω απο τα μαθηματικά και την βιολογία.
Είσαι στο μυαλό μου
Βασικά η φυσική είναι όντως μόνο μεθοδολογία και αυτό με τρελαίνει λίγο ...ακόμα και σχετικά δύσκολη άσκηση να σου βάλει κάποιος,απο τη μεθοδολογία θα παρεκλίνει μόνο ένα σημείο της(αν και δν πιστεύω οτι υπάρχει πραγματικά πολύ δύσκολη άσκηση σε σχολικά πλαίσια)...με τα μαθηματικά δν συγκρίνεται και με τρελαίνει τελείως όταν προσπαθούν να μεθοδοποιήσουν τα μαθηματικά για να τα καταλάβουν οι μαθητές...τα μαθηματικά ΔΕΝ μεθοδοποιούνται γιατί αν βάλεις ένα μικρό τρικάκι στην άσκηση θα ψάχνεται καναν αιώνα ο άλλος και ειδικά αν δν είναι εξασκημένος και αν του το πεις θα πειι "αααα ναιι" ...η μεθοδοποίησή τους γίνεται μόνο σε σχολικά πλαίσια και σε περιορισμένο αριθμό ασκήσεων απο τους καθηγητές-λάθος για μένα-...και επίσης με τρελαίνει όταν πετάγονται μαθητές μέσα στην τάξη και λένε..."ρε γαμώτο τι πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την άσκηση δεν έχει φυσική ροή,αφού στην φυσική είμαι πολύ καλός γιατί δεν τα καταφέρνω εδώ;Δεν μπορείτε να μας πείτε τι να κάνουμε σε κάθε άσκηση να το σημειώσουμε στο τετράδιο;" ...ποπο ταραχεύομαι μιλάμε
Απο φυσική και μένα ο τομέας της αστροφυσικής με ελκύει περισσότερο
*
*
*
*
*
*
alex snape- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 224
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°218
μ αρεσει πολυ..αν κ ειμαι πολυ καλυτερος στα μαθηματικα πιστευω πως η φυσικη μ αρεσει πιο πολυ....εκει περασαα κιολας ! :D
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°219
Παιδιά, η φυσική δεν είναι μόνο μεθοδολογία... Αυτό φάνηκε και στα φετινά θέματα, οπού όλοι όσοι παπαγάλιζαν μεθοδολογίες δεν έφτασαν ούτε καν στο 14.
Υπάρχουν περιπτώσεις που τα πράγματα είναι στάνταρ, αλλά υπάρχουν και σημεία που ξεφεύγουν.
Υπάρχουν περιπτώσεις που τα πράγματα είναι στάνταρ, αλλά υπάρχουν και σημεία που ξεφεύγουν.
The Composer
C.Addicts United
Hermione11031997- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 353
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Και η μαγεία συνεχίζεται
- Δημοσίευση Ν°220
λατρευω αγαπω πεθαινω
My heart is yours!
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°221
Η Φυσικη εκτος του οτι ειναι απλα ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ μαθημα ειναι και πολυ ενδιαφερων..βεβαια τιποτα σαν την Χημεια και την Βιολογια.. Αλλα τελος παντων,θεωρω πως σε γενικες γραμμες ειναι απο τα πιο ευκολα μαθηματα της κατευθυνσης αλλα και γενικα στα σχολικα χρονια..
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Bellatrix Lestrange Black- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 14/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°222
Πάντα μου άρεσε σαν μάθημα,είναι σχετικά ενδιαφέρον,όχι σαν κάποια άλλα μαθήματα βέβαια...Λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με το διάστημα,μισώ τα ηλεκτρικά-μαγνητικά πεδία κ.λ.π.Είδα πιο πάνω που λέγατε ότι είναι μεθοδολογία μόνο...Καμία σχέση δεν έχει αυτό με την πραγματικότητα παιδιά...Φέτος έδινα Πανελλήνιες και φάνηκε ότι πρέπει να έχεις πραγματικά καταλάβει και την παραμικρή λεπτομέρεια και να έχεις και φαντασία για να γράψεις έναν αξιοπρεπή βαθμό...
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°223
Bellatrix Lestrange Black έγραψε:Είδα πιο πάνω που λέγατε ότι είναι μεθοδολογία μόνο...Καμία σχέση δεν έχει αυτό με την πραγματικότητα παιδιά...Φέτος έδινα Πανελλήνιες και φάνηκε ότι πρέπει να έχεις πραγματικά καταλάβει και την παραμικρή λεπτομέρεια και να έχεις και φαντασία για να γράψεις έναν αξιοπρεπή βαθμό...
Μμμμ...θα διαφωνήσω...3ο και 4ο θέμα ήταν καθαρή μεθοδολογία...ειδικά το 3ο αλλά και το 4ο πάω στοίχημα οτι όλοι τα χουν διδαχτεί οχι στην ίδια αλλά αντε σε διαφορετικές ασκήσεις κάθε υποερώτημα! Τώρα αν δν έφτανε ο χρόνος σε κάποιους είναι άλλο θέμα!(δηλαδή τι δν διδαχτήκαμε?Τροχαλίες? Ράβδους? Συμβολή που όλοι το είχαν για σος?)
Όσο αφορά το 1ο δεν έχω να πω κάτι...απλά θεωρία είναι.Το 2ο ίσως να τσιμπούσε λίγο αλλά και πάλι το Α) ήταν μεθοδολόγια ,το Β) ίσως να ήθελε λίγο παραπάνω σκέψη και το Γ) πάλι μεθοδολογία ήταν απλώς λίγο διαφορετικά δοσμένο...με μια ΑΔΟ καθάριζες.
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°224
Ισχύει πως η φυσική είναι μόνο μεθοδολογία όσον αφορά τις ασκήσεις της. Κι εγώ από εκεί έχασα φέτος, αφού ακολουθώντας τα βήματα είχα τελειώσει στις 2 ώρες και κάτι, ξεχνώντας όμως κάτι
Αλλά αν δεν κρίνεται από τις πανελλήνιες κάτι τέτοιο, τότε κρίνεται από όλες τις ασκήσεις που λύσαμε φέτος, πέρυσι, σε όλο το λύκειο γενικότερα.
Και μη νομίζετε πως είναι υποτιμητικό για ένα μάθημα να έχει ασκήσεις που λύνονται αν ακολουθήσεις κάποια βήματα. Τα βήματα αυτά είναι απολύτως λογικά και σίγουρα δεν μπορεί να τα ακολουθήσει κάποιος που δεν έχει κατανοήσει σε βάθος την ύλη, αν απλά έχει μάθει απ' έξω μερικούς τύπους.
Απλά, όπως και να το κάνουμε, η φυσική που διδασκόμαστε στο λύκειο, δεν είναι μαθηματικά...
Αλλά αν δεν κρίνεται από τις πανελλήνιες κάτι τέτοιο, τότε κρίνεται από όλες τις ασκήσεις που λύσαμε φέτος, πέρυσι, σε όλο το λύκειο γενικότερα.
Και μη νομίζετε πως είναι υποτιμητικό για ένα μάθημα να έχει ασκήσεις που λύνονται αν ακολουθήσεις κάποια βήματα. Τα βήματα αυτά είναι απολύτως λογικά και σίγουρα δεν μπορεί να τα ακολουθήσει κάποιος που δεν έχει κατανοήσει σε βάθος την ύλη, αν απλά έχει μάθει απ' έξω μερικούς τύπους.
Απλά, όπως και να το κάνουμε, η φυσική που διδασκόμαστε στο λύκειο, δεν είναι μαθηματικά...
Statler
Perenelle Flamel- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8686
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
Magical Identity
Today's thought: better run, better run...
- Δημοσίευση Ν°225
κ εγω ετσι ελεγα για τη φυσικη της 1ης λυκειου! φυσικα και ειναι πολυ πιο δυσκολη αλλα οσο πιο δυσκολο ειναι κατι, τοσο πιο ενδιαφερον αποδεικνυεται!! θα δεις θα σ αρεσει!! και να σκεφτεις οτι ειμαι θεωρητικηLaverne de Montmorency έγραψε:Με αυτό το μάθημα μάλωσα από την αρχή. Μου έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα και σκοτώνομαι πριν τα διαγωνίσματα με αποτέλεσμα μετά να νιώθω χάλια. Τώρα στην Α' Λυκείου δεν ξέρω τι θα κάνω. Μάλλον το σταυρό μου.
*
*
" t h i n k i n g "
- :
Hufflepuff Fiction Team
Yes, I'm a Shadowhunter.
Demons beware.