Για μισό λεπτό γιατί το παρακάναμε... 10 τύπους?? οκ, έλα δω θα σου χω και τους δέκα τύπους γραμμένους σ'ένα χαρτί και θα σου δώσω άσκηση να δω άμα τη λύσεις... είμαι σίγουρος πως και να σου πω τι να κάνεις δεν πρόκειται να τη λύσεις... δεν είναι δέκα τύποι... θέλει ευστροφία... μη λέμε ότι θέλουμε... τέσπα και οι δυο κατευθύνσεις έχουν κάτι ξεχωριστό...
πολλές φορές παιδιά απορρίπτουν τη θετική/τεχνολογική γιατί δεν τους αρέσουν τα μαθηματικά/φυσική... έχω να προσθέσω όμως πως συνήθως παιδιά της θετικής τα πάνε πάρα πολύ καλά στα θεωρητικά μαθήματα γενικής... αυτό παρατηρώ τουλάχιστον... δε βλέπω παιδί της θεωρητικής να λύνει ασκήσεις χημείας... και όσο για "τα φυτά της θεωρητικής" ναι υπάρχουν κάποια παιδιά που προσκολλώνται στο βιβλίο και παπαγαλίζουν αβέρτα κουβέρτα... δε στροφάρει το μυαλό ούτε τα αρχαία να λύσουν...
εγώ προσωπικά θεώρώ εύκολη τη θεωρητική κατεύθυνση... απλά δεν έχω την υπομονή να κάτσω να παπαγαλίσω ιστορίες και τέτοια... θα την επέλεγα, αλλά απλά βρίσκω τη θετική/τεχνολογική πιο ενδιαφέρουσα...
Τα πάντα είναι χρήσιμα... Το θέμα είναι τι σ'αρέσει να κάνεις στη ζωή σου...
p.s. με τα παράπάνω δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν, εκφράζω απλά την προσωπική μου άποψη
Και συ αν επρεπε να βγαλεις ενα αγνωστο κειμενο και να κατσεις να ψαξεις τι ειχε στο μυαλο του ο καθε συγγραφεας,οταν εγραφε,να βαλεις τη φαντασια σου να δουλεψει δε νομιζω να τα βλεπες τοσο ευκολα,aiswpe.Δε θα σχολιασω αλλο.Η καθε κατευθυνση ειναι ξεχωριστη.απο κει και περα,δεν γινεται να συγκρινουμε δυο ανομοια πραγματα.Υπαρχουν δυσκολιες παντου.