+90
Lisette de Lapin
Emily Lupin
Amy Somers
Severous Albous
Serena Veronite
Severus.Snape
Alison Sheridan
Milady D' Hiver
Μia Melanie Hawkins
mjhp4ever
didaki
EleniArmstrong-Potter
Alicia Spinnet
Alviva Black
Maria Granger
Perenelle Flamel
Bellatrix Lestrange Black
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Arcturus Regulus Black
The Sorting Hat
harry dan
Cassiopeia Black
Sir Brutus
Padma Patil
Sev
Amelia Blackfoot
Dimitra Peverell
The Guardian Angel
Sev-Dark-Prince
Albus_Dum
teo2952
Hermione Jane Granger
Hermione GrangerWeasley
anthian9
Dimitris el Mago Secreto
Fairy!
elliza
Laverne de Montmorency
@RtVaVa
Minerva McGonagall
Hecate
Necro-Chriss
fiona 2009
eLeNa!!!@*:-)
Leonie Vernier
Rose
Poisonous_touch
The Voice of Eternity
Dementor95
Rodolphus Lestrange
FLEUR258
Tina Riddle
Tom Marvolo Riddle
SaD_AnGeL
FoNikos21
Seven
Hemione94
Rose Black
Cassandra Black
snowpiki
korin@
Minister for Magic
Wanderer
Roni
Pansy Parkinson
Shichibukai
Darkness
*Dora*
SiMoS
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Ms Skellington
CRYSTALDI
Berenice
nymphadora
domenica
elena!
dark witch
EL.J girl
darkdemon
Hermione luna
danny
Anastasia Black
aiswp0s
RemousLoupin
Ms Padfoot
Narcissa
Tonks15
94 απαντήσεις
Φυσική
Serena Veronite- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 5510
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: ~Anyone who says they have only one life to live, must not know how to read a book~
- Δημοσίευση Ν°276
Απ: Φυσική
την λατρεύωωω, είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματααα
''Shadowhunter-Vampire ♥ ''
- ::Perfection::
Severous Albous- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 658
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2014
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°277
aiswp0s έγραψε:Η φυσική είναι το ωραιότερο μάθημα ever... μετά τα μαθηματικά βέβαια.... τρέλα μιλάμε, θα μπορούσα να λύνω ασκήσεις με τις ώρες....
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
. .
Amy Somers- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°278
Η φυσική δεν μου αρέσει καθόλου, ο καθηγητής που μας κάνει είναι πολύ βαρετός και δεν μας δίνει καν ολοκληρωμένους ορισμούς.
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°279
YΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ????!!
ΛΑΤΡΕΥΩ την φυσικη αλλα και τον καθηγητη
ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μαθηματα. θα μπορουσα να κανω φυσικη τρεις ωρες και να μην βαριεμαι ποτε!
ΛΑΤΡΕΥΩ την φυσικη αλλα και τον καθηγητη
ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μαθηματα. θα μπορουσα να κανω φυσικη τρεις ωρες και να μην βαριεμαι ποτε!
"I am haunted by humans."
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°280
Αχ και εγώ πάντα λάτρευα την φυσική
- Σπόιλερ:
- ΝΟΤ
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°281
βασικα ειναι ενδιαφερουσα.
Αλλα δύσκολη. :/
Αλλα και πάλι, χίλιες φορες την προτιμούσα απο τα μαθηματικα! :p
Αλλα δύσκολη. :/
Αλλα και πάλι, χίλιες φορες την προτιμούσα απο τα μαθηματικα! :p
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°282
Lisette de Lapin έγραψε:Αχ και εγώ πάντα λάτρευα την φυσική
- Σπόιλερ:
ΝΟΤ
Είχα αρχίσει να ανησυχώ για σένα.
Κι εγώ αν και δεν καταλαβαινα ΤΙΠΟΤΑ την προτιμούσα από τα μαθηματικά.
Οι παραδόσεις βασικά μου άρεσαν, τα διαγωνίσματα δεν.-
Lady Tinϊviel- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 08/12/2015
Magical Identity
Today's thought: Hell is empty, all the devils are here
- Δημοσίευση Ν°283
Είμαι εδώ για να αναστήσω τη συζήτηση, πιθανότατα δεν θα το δει και κανείς αλλά τέλος πάντων...
Αχ, Φυσική...τί να πρωτοπώ για αυτή την επιστήμη;;
Κατά τη γνώμη μου, η Φυσική μαζί με τα Μαθηματικά αποτελούν την κορωνίδα των επιστημών.
Αντικατοπτρίζουν το θρίαμβο του ανθρωπίνου πνεύματος έναντι δεισιδαιμονιών και προκαταλήψεων και χωρίς αυτές η ανθρωπότητα θα ζούσε στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα (τώρα θα μου πείς, περί ορέξεως....) . Δεν έχω σκοπό να θίξω τις λεγόμενες ανθρωπιστικές επιστήμες γιατί φυσικά και αυτές είναι σημαντικές, απλά λέω τη γνώμη μου για την επιστήμη της Φυσικής.
Πρίν αρχίσω να μακρυγορώ και δεν με μαζεύετε με τιποτα, συνοπτικά, θα αρκεστώ στο να πω οτι η Φυσική είναι το πάθος μου και το δρόμο της σκοπεύω να ακολουθήσω
Κατά τη γνώμη μου, η Φυσική μαζί με τα Μαθηματικά αποτελούν την κορωνίδα των επιστημών.
Αντικατοπτρίζουν το θρίαμβο του ανθρωπίνου πνεύματος έναντι δεισιδαιμονιών και προκαταλήψεων και χωρίς αυτές η ανθρωπότητα θα ζούσε στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα (τώρα θα μου πείς, περί ορέξεως....) . Δεν έχω σκοπό να θίξω τις λεγόμενες ανθρωπιστικές επιστήμες γιατί φυσικά και αυτές είναι σημαντικές, απλά λέω τη γνώμη μου για την επιστήμη της Φυσικής.
Πρίν αρχίσω να μακρυγορώ και δεν με μαζεύετε με τιποτα, συνοπτικά, θα αρκεστώ στο να πω οτι η Φυσική είναι το πάθος μου και το δρόμο της σκοπεύω να ακολουθήσω
When I'm good, I'm very good. But, when I'm bad, I'm so much better
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°284
Φυσική . Τι μου θύμισες .
- Σπόιλερ:
- #ΝΟΤ
8 έγραψα στις ενδοσχολικές, δεν μπορούσα να αντιγράψω με τα ορνιθοσκαλίσματα που έκανε ο μπροστινός μου. Μέχρι και στα μαθηματικά έγραψα 9 .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°285
Χαχαχχχ υποκλίνομαι! *extra points for honesty*
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°286
Lady Tinϊviel έγραψε:Είμαι εδώ για να αναστήσω τη συζήτηση, πιθανότατα δεν θα το δει και κανείς αλλά τέλος πάντων...
Αλλά εγώ παραμένω ο Darth Vader των επιστημών
Εγώ με την Φυσική έχουμε μία πολύ περίεργη σχέση.Ενώ καταλαβαίνω θεωρία και λύνω άνετα τις ασκήσεις,στα διαγωνισματα γίνεται του Βατερλού ( )
Από την Α' Λυκείου που ο φυσικός με είχε πάρει με 5/8 μάτι και έγραψα στο τέλος 8 ( ),η σχέση μας είναι διχασμένη.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°287
Nαι Anakin, ό,τι πεις εσύ....πάντα ήσουν Drama Queen...
Εγώ στην 1η, με τράπεζα θεμάτων πάντα, είχα γράψει 17 αλλά μετα πηρα φόρα και να το το 19ααριιι....φέτος να δούυμε...
Εγώ στην 1η, με τράπεζα θεμάτων πάντα, είχα γράψει 17 αλλά μετα πηρα φόρα και να το το 19ααριιι....φέτος να δούυμε...
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°288
Πέρυσι έγραψα μάλλον 12 κατεύθυνση και 14 γενική
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°289
Είναι μια πρόοδος! Άντε και φέτος να σκίισουμε..αμα θες πάμε και στη συζήτηση για Πανελλήνιες να το αναπτύξουμε εκεί το θέμα...
Physics πάντως Rules!
Physics πάντως Rules!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°290
Σοβαρά τώρα...
Εμένα η φυσική ήταν πάντα το χειρότερο μου μάθημα. Την σιχαινόμουν πιο πολύ και από τα μαθηματικά που για όλους τους θεωρητικούς είναι κόκκινο πανί. Ακόμα και μέχρι την 1η Λυκείου που είχα αποφασίσει να πάω Θετική κατεύθυνση δεν μου άρεσε. Προτιμούσα να λύνω εξισώσεις και να ασχολούμαι με άνθρακες ή ότι βλακεία κάναμε τότε παρά να κάνω κύματα, ταλαντώσεις κτλ.
Ευτυχώς μπήκα στον ίσιο δρόμο και επέλεξα θεωρητική .
Εμένα η φυσική ήταν πάντα το χειρότερο μου μάθημα. Την σιχαινόμουν πιο πολύ και από τα μαθηματικά που για όλους τους θεωρητικούς είναι κόκκινο πανί. Ακόμα και μέχρι την 1η Λυκείου που είχα αποφασίσει να πάω Θετική κατεύθυνση δεν μου άρεσε. Προτιμούσα να λύνω εξισώσεις και να ασχολούμαι με άνθρακες ή ότι βλακεία κάναμε τότε παρά να κάνω κύματα, ταλαντώσεις κτλ.
Ευτυχώς μπήκα στον ίσιο δρόμο και επέλεξα θεωρητική .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°291
Ο καθένας όπου τη βρίσκει φίλε μου! Εγώ από την άλλη,μέχρι τη 3η γυμνασίου ήμουν πεπεισμένη οτι το μέλλον μου βρίσκεται στη θεωρητική. Τρέλα με λογοτεχνία, αρχαία, τα ομηρικά έπη και τις τραγωδίες. Μια αγάπη για τις Θετικές επιστήμες θα είμαι ειλικρινής υπέβοσκε πάντα αλλά είχα μια καταπληκτική φιλόλογο η οποία μου είχε εμφυσήσει αυτή την αγάπη για τα θεωρητικά. Γενικά, πιστεύω στον Homo Universalis (oχι οτι είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί στις μέρες μας, εύκολα) ωστόσο για'μενα ειναι επιθυμητή η "καθολική" πολυμάθεια
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°292
Επιθυμητή είναι δυστυχώς από εσένα και όχι από το σύστημα... Όταν όλοι μπαίνουν στο τρυπάκι των πανελληνίων ασχολούνται αποκλειστικά με τα 4-5 μαθήματα που έχουν να δώσουν (6-7 με το παλιό σύστημα) και τα υπόλοιπα τα ξεχνάνε και τα αγνοούν. Και καλά κάνουν δηλαδή, όταν στην τρίτη λυκείου ασχολείσαι 12 ώρες με τα ίδια πράγματα (7 σχολείο + 3 φροντ. + 2 διάβασμα) δεν σου μένει χρόνος να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα. Ειδικά αν σκοπεύεις να περάσεις την χρονιά των πανελληνίων ανώδυνα όπως σκόπευα εγώ, τα ξεγράφεις όλα τα υπόλοιπα από το μυαλό σου.
Από την μία κακό, γιατί προωθείται η παπαγαλία και όχι η μόρφωση και από την άλλη καλό γιατί είναι τόσο λάθος το σύστημα που ακόμα και αν δίναμε σημασία σε όλα τα μαθήματα θα υπήρχε -δικαίως- το παράπονο "εγώ γιατρός θέλω να γίνω, γιατί να μάθω λατινικά;".
Ότι μπορείς κάνεις μόνος σου, το σχολείο και οι πανελλήνιες δεν θα σε κάνουν universalis, homo papagallis θα σε κάνουν...
Από την μία κακό, γιατί προωθείται η παπαγαλία και όχι η μόρφωση και από την άλλη καλό γιατί είναι τόσο λάθος το σύστημα που ακόμα και αν δίναμε σημασία σε όλα τα μαθήματα θα υπήρχε -δικαίως- το παράπονο "εγώ γιατρός θέλω να γίνω, γιατί να μάθω λατινικά;".
Ότι μπορείς κάνεις μόνος σου, το σχολείο και οι πανελλήνιες δεν θα σε κάνουν universalis, homo papagallis θα σε κάνουν...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°293
Δεν είμαι σίγουρη αν η όλη κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα (πιθανότατα το 2ο)..
Το γεγονός ότι κύριος στόχος του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος είναι η στείρα αποστήθιση και οι καλές επιδόσεις και όχι η διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών και η εξανθρώπισή τους νομίζω πως είναι εμφανές...τελος πάντων. Ειδικά φέτος που ο βαθμός του απολυτηρίου δεν μετρά καθόλου ο θεσμός των Πανελληνίων ,στα δικά μου τουλάχιστον μάτια, φαντάζει το λιγότερο ανεπαρκής για την αξιολόγηση των μαθητών και η παπαγαλία θα φτάσει στο ζενίθ της για μια ακόμη φορά. Συμφωνώ με την αποψή σου "τα ξεγραφεις ολα" αν θες να περάσεις ανώδυνα τη χρονιά. Ειλικρινά αυτή η "στρατηγική" είναι και τις περισσότερες φορές η μόνη επιλογή που έχεις μα επειδή κάτι συνηθίζεται να γίνεται με εναν συγκεκριμένο τρόπο δε σημαίνει κιολας οτι ετσι θα έπρεπε να γίνεται...
Και λες πάει στην ευχή, επικεντρώνομαι σε αυτα τα 4-5 μαθηματα, και παλι η εκπαίδευση αδυνατεί να ονομαστεί σφαιρική, ακομα και σε αυτα τα 4-5. Και το οξύμωρο της υπόθεσης (νααα ταν μοονο ενα..) ειναι οτι ουτε η λεγομενη εξειδίκευση γίνεται σωστά (!!)
Το γεγονός ότι κύριος στόχος του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος είναι η στείρα αποστήθιση και οι καλές επιδόσεις και όχι η διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών και η εξανθρώπισή τους νομίζω πως είναι εμφανές...τελος πάντων. Ειδικά φέτος που ο βαθμός του απολυτηρίου δεν μετρά καθόλου ο θεσμός των Πανελληνίων ,στα δικά μου τουλάχιστον μάτια, φαντάζει το λιγότερο ανεπαρκής για την αξιολόγηση των μαθητών και η παπαγαλία θα φτάσει στο ζενίθ της για μια ακόμη φορά. Συμφωνώ με την αποψή σου "τα ξεγραφεις ολα" αν θες να περάσεις ανώδυνα τη χρονιά. Ειλικρινά αυτή η "στρατηγική" είναι και τις περισσότερες φορές η μόνη επιλογή που έχεις μα επειδή κάτι συνηθίζεται να γίνεται με εναν συγκεκριμένο τρόπο δε σημαίνει κιολας οτι ετσι θα έπρεπε να γίνεται...
Και λες πάει στην ευχή, επικεντρώνομαι σε αυτα τα 4-5 μαθηματα, και παλι η εκπαίδευση αδυνατεί να ονομαστεί σφαιρική, ακομα και σε αυτα τα 4-5. Και το οξύμωρο της υπόθεσης (νααα ταν μοονο ενα..) ειναι οτι ουτε η λεγομενη εξειδίκευση γίνεται σωστά (!!)
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°294
Κι εγώ πιστεύω στο homo universalis, αλλά μετά από σχεδόν 20 χρόνια στα θρανία συνειδητοποίησα ότι το σχολείο μόνο για homo universalis δε σε προορίζει.
Αν θες να πλησιάσεις σ' αυτό το πρότυπο, διάβασε και μελέτησε μόνος σου, χωρίς τον μπαμπούλα των εξετάσεων και των βαθμών, αλλά επειδή σ' ευχαριστεί και σε γεμίζει. Με το ζόρι μόρφωση δε γίνεται.
Αν θες να πλησιάσεις σ' αυτό το πρότυπο, διάβασε και μελέτησε μόνος σου, χωρίς τον μπαμπούλα των εξετάσεων και των βαθμών, αλλά επειδή σ' ευχαριστεί και σε γεμίζει. Με το ζόρι μόρφωση δε γίνεται.
- We seed the stars:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°295
Στο γυμνασιο η φυσικη ηταν ευχαριστη. Μετα στο λυκειο η σχεση μας ηταν τεταμενη, περασε απο πολλες φορτούνες και στην Γ ηρθε η καταστροφη. Στο επομενο εξαμηνο θα εχω φυσικη στην σχολη οποτε ελπιζω να αναθερμανθουν οι σχεσεις
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°296
Φυσική ωραίο μάθημα μαζί με την Χημεία τα αγαπημένα μου!
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°297
Η Φυσικη δεν ειναι μονο πραξεις.Είναι πείραμα και παρατήρηση των φυσικών φαινομένων.Δυστυχώς στο Λυκειό,δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές και όπου υπάρχουν δεν γίνονται πειράματα με κύρια δικαιολογία "Έχουμε μείνει πισω" και "Πρέπει να βγάλουμε την ύλη".Άλλοι θέλουν να βγάλουν την ύλη μέχρι τον Φλεβάρη/Μάρτη για να αρχίσουν τις επαναλήψεις.Αν νομίζουν ότι ο άλλος μπορεί να καταλάβει κύματα και ταλαντώσεις σε 1 εβδομάδα και χωρίς να τα δει IRL,σηκώνω τα χέρια μου.
- Stuff and Thangs:
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°298
Γι αυτο ελπιζω να τα παω καλυτερα τον φεβρουαριο. Κανουμε πειραματα και τετοια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................