2 μέρες από 2 ώρες και τώρα μου 'χει βάλει και ένα 3ωρο τις Παρασκευές κ μια ώρα το Σάββατο...
Αλλά ok, μ' αρέσει για να πω την αλήθεια. :
Εγώ έμαθα έκθεση και ορθογραφία με αυτό τον τρόπο!(Όχι διαβάζοντας εφημερίδα,βέβαια!! )Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κάνεις φροντιστήριο Έκθεση; Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κλέψιμο. Για να μάθεις να γράφεις έκθεση διαβάζεις εφημερίδες. Εγώ το βλέπω και από κάνα δυο συμμαθητές μου, κάνουν φροντιστήριο αλλά δεν διαβάζουν τίποτα. Και πάντα πατώνουν. :P
Εγώ ορθογραφία ακόμη να μάθω... Ένταξει τις περισσότερες λέξεις τις ξέρω...Gwen Jones έγραψε:Εγώ έμαθα έκθεση και ορθογραφία με αυτό τον τρόπο!(Όχι διαβάζοντας εφημερίδα,βέβαια!! )Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κάνεις φροντιστήριο Έκθεση; Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κλέψιμο. Για να μάθεις να γράφεις έκθεση διαβάζεις εφημερίδες. Εγώ το βλέπω και από κάνα δυο συμμαθητές μου, κάνουν φροντιστήριο αλλά δεν διαβάζουν τίποτα. Και πάντα πατώνουν. :P
Madame Maxime έγραψε:Φέτος άρχισα κι εγώ φροντιστήριο.
Μαθήματα κατεύθυνσης μόνο αλλά με βλέπω να επιλέγω και την Άλγεβρα.
Nicolo Machiavelli έγραψε:εγω κανω Αγγλικα και Γερμανικα στα Αγγλικα δηλαδη τα Αγγλικα τα τελιωσα γιατι πηρα το lower τον Μαιο τα Γερμανικα ομως...εναμιση χρονος ακομη υπολογιζω
Yaxley έγραψε:Koυλάρετε το να πάρεις νωρίς ένα αγγλικό πτυχίο δε λέει κάτι.