Εν τω μεταξύ όμως με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος από το άλλο φροντ που πήγα και ρώτησα και λέει να περάσω με ενα γονέα γιατί θέλει να κάνει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά και το κάνει χειρότερο νομίζω! -.-
Όπως και να ' χει ευχαριστωω! :-*
Κόψε 100% την Αντιγόνη. Δηλαδή έλεος, τι τη θες; Και τη φυσική κόψε, άμα δε σε ενδιαφέρει.Nearly Headless Nick έγραψε:Εγώ ξεκίνησα φέτος φροντηστήριο σε Αρχαία Κατεύθυνσης, Λατινικά, έκθεση, άλγεβρα, φυσική, αντιγόνη. Όσες φορές έχω ξανακάνει μάθημα ελληνικών ήταν στο τέλος για μαθήματα που δε τα πήγαινα καλά, ώστε να περάσω τις εξετάσεις. Είπα φέτος που είμαι Δεύτερα λυκείου να κόψω λίγο τις βλακείες και να διαβάσω μπας και περάσω κάπου.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: να τα κρατήσω όλα τα μαθήματα Γενική Παιδείας ή να βγάλω; Είναι υπερβολή;
(εκτός έκθεση πάντα, εφόσον θα το δώσω σε πανελλήνιες)
Αν και εγώ πήγαινα φροντιστήριο, νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα. Φρόντισε να πάρεις κανένα βοήθημα σε φυσικομαθηματικά κατεύθυνσης και άλγεβρα για περισσότερη εξάσκηση και θα είσαι οκ.Isabelle Lightwood έγραψε:Ναι γεια σας. Διάλεξα θετικη.
Δεν έχω πατήσει ποτε σε φροντιστήριο και δε προτίθεμαι λογικα να πατήσω μεσα στη χρόνια.σας φαίνεται νορμάλ; Με τα μαθήματα δεν είχα ποτε πρόβλημα, θεωρω πως είμαι "δυνατή" και μέχρι στιγμής μου φαίνονται εύκολα. Επιπλέον οι καθηγητές του σχολείου ειναι πολύ καλοί. Βλέπω όμως τους πάντες να σκίζονται ωρες ολόκληρες στα φροντιστήρια και δε ξέρω. Πιστεύετε οτι θα έπρεπε να κάνω κάτι φέτος; Επειδή γενικώς τα απογεύματα έχω διάφορες δραστηριότητες και δεν έχω και την οικονομική άνεση, πιστεύετε οτι αρκεί να διαβάζω μονη μου;
Και εγώ πήγαινα φροντ στην 2α.Αλλά αν όντως είσαι δυνατή μαθήτρια δεν νομίζω πως το χρειάζεσαι.Isabelle Lightwood έγραψε:Ναι γεια σας. Διάλεξα θετικη.
Δεν έχω πατήσει ποτε σε φροντιστήριο και δε προτίθεμαι λογικα να πατήσω μεσα στη χρόνια.σας φαίνεται νορμάλ; Με τα μαθήματα δεν είχα ποτε πρόβλημα, θεωρω πως είμαι "δυνατή" και μέχρι στιγμής μου φαίνονται εύκολα. Επιπλέον οι καθηγητές του σχολείου ειναι πολύ καλοί. Βλέπω όμως τους πάντες να σκίζονται ωρες ολόκληρες στα φροντιστήρια και δε ξέρω. Πιστεύετε οτι θα έπρεπε να κάνω κάτι φέτος; Επειδή γενικώς τα απογεύματα έχω διάφορες δραστηριότητες και δεν έχω και την οικονομική άνεση, πιστεύετε οτι αρκεί να διαβάζω μονη μου;
Αν αισθάνεσαι πως τα καταφέρνεις μονάχα με την βοήθεια του σχολείου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Φροντισε απλά να ακολουθείς τις συμβουλές των καθηγητών σου, βαλε ένα τυπικό πρόγραμμα επαναλήψεων και επίσης θα πρότεινα να λύσεις κάποια θέματα φυσική-μαθηματικά και μόνη σου, π.χ. από κάποιο βοήθημα ή κάποια ιστοσελίδα στο ίντερνετ. Το study4exams του Υπουργείου κάνει πολύ καλή δουλειά για παράδειγμα. Όσον αφορά τη χημεία δώσε βάση κυρίως σε οργανική(θα αποκτήσεις τρομερή άνεση -σε σύγκριση με άλους συμμαθητές σου που την παραμέλησαν- αν συνεχίσεις θετική του χρόνου) και διαλύματα.Isabelle Lightwood έγραψε:Ναι γεια σας. Διάλεξα θετικη.
Eίναι σαν τα μαθηματικά. Θέλει εξάσκηση. Κάθε συγγραφέας έχει δικό του στυλ. Πιο "εύκολος" είναι ο Θουκυδίδης. Ξεκίνα από αυτόν. Κάνε και μόνος σου εξάσκηση. Και διάβασε πολύ.Nearly Headless Nick έγραψε:
Επίσης, αυτό το συντακτικό θα με φάει. Δε ξέρω τι είναι αυτό. Δε ξέρω γιατί το κάνουμε. Δε ξέρω πως μπορώ κι εγώ να το μάθω με εύκολο τρόπο.