Σου εύχομαι το καλύτερο και να προσπαθήσεις παρόλο που οι καθηγητές αυτοί οι 2 δεν είναι τόσο καλοί.
+55
Magic Is Might
Alviva Black
Isabelle Lightwood
Amycus
Clary Fray
Milady D' Hiver
Cassiopeia Black
_LadyGrace_
Μia Melanie Hawkins
Maria Granger
SiMoS
Phineas Nigellus Black
Druella Black
Aurora Sinistra
mjhp4ever
Harry Potter Black
Nearly Headless Nick
EleniArmstrong-Potter
Eloise Prewett
Roxy Black
Arcturus Regulus Black
Αstοria Greengrass
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
elliza
The Sorting Hat
Hermione Black
Ronerm
Imperio
Romilda Vane
Hecate
Yaxley
Padma Patil
Dimitra Peverell
Christina Granger
Jace Wayland
Laverne de Montmorency
Sylvie Lovegood
Amelia Blackfoot
Hermione Granger.
Dementor95
Leonie Vernier
~Kath~
anthian9
FLEUR258
Fairy!
Cassandra Black
Madame Maxime
Berenice
Mr. Filch
DraCo BaM MaLfoY
Minerva McGonagall
Tom Marvolo Riddle
The Voice of Eternity
Poisonous_touch
59 απαντήσεις
Φροντιστήρια
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Φροντιστήρια
Αχά αλλά απ'ότι είδα σε ενδιαφέρει και το Χημικό που είναι 2ο πεδίο και εκεί μετράνε τα μαθηματικά.
Σου εύχομαι το καλύτερο και να προσπαθήσεις παρόλο που οι καθηγητές αυτοί οι 2 δεν είναι τόσο καλοί.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°152
δυστυχως ναι αλλα σκεφτομαι οτι δεν θα ασχολουμε με μαθηματικα ολη μου τη ζωη. οτι χρειαστει να κανω μεχρι το πανεπιστημιο. μετα καποια βασικα πραγματα που χρειαζονται για την χημεια. ετσι κι αλλιως δεν θα γινω καθηγητρια
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°153
Απο την Πέμπτη και κάθε πέμπτη θα γράφουμε τεστάκι στην θεωρία ΜΚ μια ώρα πριν την κανονική έναρξη του μαθήματος !
γέι
γέι
meet me in montauk
Carl
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°154
Αύριο είναι ο οεφε.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°155
Ναι, πήγαινα αγγλικά αλλά τα τελείωσα(πήρα ECCE , ALCE) και τώρα πηγαίνω μαθηματικά και φυσική γιατί αν περιμένω να μάθω το κάτι παραπάνω από το σχολείο, σώθηκα!!
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°156
Δηλώνω υπερήφανα πως λίγες βδομάδες πριν τις εξετάσεις σταμάτησα (στο περίπου) το φροντιστήριο στην ιστορία.
Θα ανέβουν οι βάσεις, τι θα γράψετε, φωνές, κακό, άντε πια. Κάθομαι, τα γράφω, δεν πατάω καν στα προφορικά και τέεεεελος.
Θα ανέβουν οι βάσεις, τι θα γράψετε, φωνές, κακό, άντε πια. Κάθομαι, τα γράφω, δεν πατάω καν στα προφορικά και τέεεεελος.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°157
^ εγω το σκεφτόμουν στον ενα καθηγητή(εχουμε δυο) να μην πηγαίνω γιατί δεν κανουμε και τίποτα σημαντικό αλλα έχουμε και τη λογοτεχνία(μια ωρα λογοτεχνια μετα ιστορια-μετα λογοτεχνία) και δεν γίνεται
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
Μπορείς να μην μπαίνεις στο μάθημά του και να διαβάζεις σε κάποια κενή αίθουσα. Σε εμάς γίνεται τουλάχιστον.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°159
ναι απλά το θεωρώ προσβολή το να πάω και να μην μπω στο μαθημά του.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°160
Γιατί; ο_Ο Άμα δεν κάνει καλό μάθημα δε φταις εσύ.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°161
Είμαι Γ λυκείου κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Πριν μερικές μέρες η μητέρα μου μου έκανε μια νίξη για το οικονομικό θέμα, αφου βγαινει γυρω στο τριακοσάρι το μήνα στο φροντιστηριο μου (στο οποίο πήγαινα πέρσι και έκανα καλοκαιρινά φέτος). Αργότερα έγινε αρκετά επίμονη και μου ζήτησε να κοιτάξω τιμές σε άλλα φροντιστήρια. Στα περισσότερα οι τιμές κειμένονται περίπου στα ίδια...αλλά βρήκα ένα στο οποίο η διαφορά είναι γυρω στα 100 ευρω, οι εγκαταστάσεις του όμως τραγικές.
Εγώ δε θέλω να αλλάξω φροντιστήριο, έχω γνωριστεί με τους καθηγητές μου, με ξέρουν και τους ξέρω, τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά στο τμήμα και δε θέλω να αλλάξω περιβάλλον αυτή την περίοδο, γιατί θέλω να δώσω το 100% και δεν έχω περιθώρια για αναπροσαρμογή και γνωριμίες.
Όλο αυτό ξεκίνησε απο το γεγονός οτι θέλω αγγλική φιλολογία και θα πρεπει να κανω μερικά μαθήματα και στα αγγλικά, ως προετοιμασία.
Πραγματικά δε θέλω να αλλάξω φροντιστήριο. Μου είπαν οτι ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους του φροντ. που πηγαίνω τώρα για να κανονίσουμε κάτι για καλύτερη τιμή και ελπίζω αυτό να συμβεί.
Ωστόσο δε μπορώ να πεισμώνω και να μη προσαρμόζομαι στις ανάγκες της οικογένειάς μου.
Γενικότερα το φροντιστήριό μου σημειώνει πολλές επιτυχίες, περισσότερο απο άλλα που κοίταξα και σκέφτομαι κι οτι το σημαντικό είναι να περάσω με μεγαλύτερα δίδακτρα παρά να μην αποδώσω όσο μπορώ, με χαμηλότερα δίδακτρα.
Φαντάζομαι οτι αρκετοί έχουν περάσει απο παρόμοιο στάδιο και θα ήθελα πολύ να ακούσω απόψεις.
Πριν μερικές μέρες η μητέρα μου μου έκανε μια νίξη για το οικονομικό θέμα, αφου βγαινει γυρω στο τριακοσάρι το μήνα στο φροντιστηριο μου (στο οποίο πήγαινα πέρσι και έκανα καλοκαιρινά φέτος). Αργότερα έγινε αρκετά επίμονη και μου ζήτησε να κοιτάξω τιμές σε άλλα φροντιστήρια. Στα περισσότερα οι τιμές κειμένονται περίπου στα ίδια...αλλά βρήκα ένα στο οποίο η διαφορά είναι γυρω στα 100 ευρω, οι εγκαταστάσεις του όμως τραγικές.
Εγώ δε θέλω να αλλάξω φροντιστήριο, έχω γνωριστεί με τους καθηγητές μου, με ξέρουν και τους ξέρω, τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά στο τμήμα και δε θέλω να αλλάξω περιβάλλον αυτή την περίοδο, γιατί θέλω να δώσω το 100% και δεν έχω περιθώρια για αναπροσαρμογή και γνωριμίες.
Όλο αυτό ξεκίνησε απο το γεγονός οτι θέλω αγγλική φιλολογία και θα πρεπει να κανω μερικά μαθήματα και στα αγγλικά, ως προετοιμασία.
Πραγματικά δε θέλω να αλλάξω φροντιστήριο. Μου είπαν οτι ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους του φροντ. που πηγαίνω τώρα για να κανονίσουμε κάτι για καλύτερη τιμή και ελπίζω αυτό να συμβεί.
Ωστόσο δε μπορώ να πεισμώνω και να μη προσαρμόζομαι στις ανάγκες της οικογένειάς μου.
Γενικότερα το φροντιστήριό μου σημειώνει πολλές επιτυχίες, περισσότερο απο άλλα που κοίταξα και σκέφτομαι κι οτι το σημαντικό είναι να περάσω με μεγαλύτερα δίδακτρα παρά να μην αποδώσω όσο μπορώ, με χαμηλότερα δίδακτρα.
Φαντάζομαι οτι αρκετοί έχουν περάσει απο παρόμοιο στάδιο και θα ήθελα πολύ να ακούσω απόψεις.
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°162
Βασικα ας μιλησουν οι γονεις σου και με τους υπευθυνους, στο δικο μου φροντιστηριο ηταν κανονικα 450 τα διδακτρα αλλα σε οσους πηγαιναν και ζητουσαν μια καλυτερη τιμη γινοταν 400. Παντως ειναι πολυ βασικο ενα φροντιστηριο να ειναι καλο. Εγω στο φροντιστηριο μου πηγαινα απο τη δευτερα και γενικα ειχα ακουσει τα καλυτερα και ηξερα και ατομα που πηγαιναν εκει και μου το ειχαν συστησει. Ενω λοιπον στη β λυκειου ημουν πολυ ευχαριστημενη, στη γ παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το ρυθμο που βγαζαμε την υλη (πολύυυ αργα) σε σημειο που ανησυχουσα πως δεν θα προλαβαιναμε επαναληψειςστα αρχαια. Ετσι στα μεσα της χρονιας καπου τελη φεβρουαριουνομιζω αρχισα ιδιαιτερα (τα οποια πληρωνε η γιαγια μου γιατι οι γονεις μου δεν μπορουσαν και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στα αρχαια). Δεν το μετανιωνω παντωςπου εκανα ιδιαιτερα γιατι πραγματικα πιστευω πως με βοηθησαν αλλωστε αν περναγα σε αλλη πολη οι γονεις μου θα πληρωναν περισσοτερα καθε μηνα. Γενικα λεω να το ψαξεις το θεμα του φροντιστηριου καλα ρωτωντας ατομα που εχουν τελειωσει και πηγαιναν εκει κτλ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
Ωραία, ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες!
Το φροντιστήριο μου είναι πολύ καλό σίγουρα, όσοι μαθητές δηλαδή διαβάζουν και έχουν διάθεση να πετύχουν, περνάνε σε καλές σχολές.
Σίγουρα θα το κοιτάξω, πάντως!
Φαντάζομαι βεβαια οτι κάτι θα γίνει...
Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
Το φροντιστήριο μου είναι πολύ καλό σίγουρα, όσοι μαθητές δηλαδή διαβάζουν και έχουν διάθεση να πετύχουν, περνάνε σε καλές σχολές.
Σίγουρα θα το κοιτάξω, πάντως!
Φαντάζομαι βεβαια οτι κάτι θα γίνει...
Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
- hidden secrets:
When life means
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°164
Συγγνώμη βρε Βασιλική,αλλά μου λες ότι έκανες και φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα; Γιατί το έκανες αυτό το πράγμα στον εαυτό σου και στην τσέπη σου;Aurora Sinistra έγραψε: Ενω λοιπον στη β λυκειου ημουν πολυ ευχαριστημενη, στη γ παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το ρυθμο που βγαζαμε την υλη (πολύυυ αργα) σε σημειο που ανησυχουσα πως δεν θα προλαβαιναμε επαναληψειςστα αρχαια. Ετσι στα μεσα της χρονιας καπου τελη φεβρουαριουνομιζω αρχισα ιδιαιτερα (τα οποια πληρωνε η γιαγια μου γιατι οι γονεις μου δεν μπορουσαν και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στα αρχαια).
Και αν διαπίστωσες ότι η διδασκαλία δεν είναι ανάλογη των απαιτήσεών σου,γιατί δεν απευθύνθηκες στην διεύθυνση για να παραπονεθείς ή για να σου λυθεί η απορία; Γιατί δεν έφυγες αφού -όπως λες- αν δεν είχες τα ιδιαίτερα μαθήματα,δεν θα τα κατάφερνες;
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°165
Εγώ ξεκίνησα φέτος φροντηστήριο σε Αρχαία Κατεύθυνσης, Λατινικά, έκθεση, άλγεβρα, φυσική, αντιγόνη. Όσες φορές έχω ξανακάνει μάθημα ελληνικών ήταν στο τέλος για μαθήματα που δε τα πήγαινα καλά, ώστε να περάσω τις εξετάσεις. Είπα φέτος που είμαι Δεύτερα λυκείου να κόψω λίγο τις βλακείες και να διαβάσω μπας και περάσω κάπου.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: να τα κρατήσω όλα τα μαθήματα Γενική Παιδείας ή να βγάλω; Είναι υπερβολή;
(εκτός έκθεση πάντα, εφόσον θα το δώσω σε πανελλήνιες)
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: να τα κρατήσω όλα τα μαθήματα Γενική Παιδείας ή να βγάλω; Είναι υπερβολή;
(εκτός έκθεση πάντα, εφόσον θα το δώσω σε πανελλήνιες)
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°166
^ Βγαλ'τα! Δε θα σου χρειαστεί ούτε η Φυσική ούτε η Αντιγόνη. Μαθηματικά δε ξέρω αν σκεφτεσαι να δώσεις Πανελληνίως. Εγώ πάντως έκανα περσι μόνο κατεύθυνση και δε το μετανιώνω. Τζάμπα χρόνος και λεφτά!
- hidden secrets:
When life means
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°167
Β' Λυκείου εκτός κατεύθυνσης εγώ έκανα μόνο άλγεβρα και φυσική γιατί ήμουν άσχετη και οι καθηγητές του σχολείου δεν βοηθούσαν την ασχετοσύνη μου
Γενικά πιστεύω πως Αντιγόνη δεν χρειάζεται να κάνεις και στο φροντιστήριο, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται το συγκεκριμένο μάθημα στο σχολείο σου. Δες τον καθηγητή, κοίτα αν είναι κατανοητός κι αν τα καταφέρνεις βγάλτο απ' το πρόγραμμα του φροντιστηρίου
Γενικά πιστεύω πως Αντιγόνη δεν χρειάζεται να κάνεις και στο φροντιστήριο, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται το συγκεκριμένο μάθημα στο σχολείο σου. Δες τον καθηγητή, κοίτα αν είναι κατανοητός κι αν τα καταφέρνεις βγάλτο απ' το πρόγραμμα του φροντιστηρίου
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
Ευχαριστώ που απαντήσατε
Συμφωνώ μαζί σου, Μυρτώ.
Αλλά ξέρετε τι; Στα αρχαία έχω κενά. Τι κενά, δηλαδή, δεν έχω προσεξει από Α' Γυμνασίου. Οπότε έλεγα μήπως κράταγα την Αντιγόνη, ώστε να έχω ένα επιπλέον μάθημα για να πάω καλύτερα στα αρχαία.
Συμφωνώ μαζί σου, Μυρτώ.
Αλλά ξέρετε τι; Στα αρχαία έχω κενά. Τι κενά, δηλαδή, δεν έχω προσεξει από Α' Γυμνασίου. Οπότε έλεγα μήπως κράταγα την Αντιγόνη, ώστε να έχω ένα επιπλέον μάθημα για να πάω καλύτερα στα αρχαία.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°169
Καλά,εν ανάγκη κάνε μαθήματα απο το youtube στην Αντιγόνη:
- Σπόιλερ:
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°170
^^Εμείς τουλάχιστον, στην Αντιγόνη κάναμε σύνταξη που μας έλεγε εκείνη, σχόλια και μετάφραση. Δεν είναι κανένα απλό αρχαίο κείμενο για να κάτσεις να εξασκηθείς, κι εγώ έτσι έλεγα. Έχει δυϊκούς αριθμούς, φαινόμενα και λοιπά. Καλύτερα να πάρεις μια θεματογραφία αν θες να εξασκηθείς, κατά τη γνώμη μου.
- hidden secrets:
When life means
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°171
ηταν μόνο στο γνωστό των αρχαίων τους τελευταίους μήνες.Βασικά το σκεφτομουν αρχικά να σταματήσω το γνωστό απο το φροντιστήριο αλλα ρωτησα μια γνωστή μου που είχε σταματήσει καποια μαθήματα(γιατι εκανε ιδιαιτερα) ποσα γλιτωνε και ειδα οτι ηταν πολύ λιγα για το κάθε μάθημα οπότε συνέφερε καλύτερα να παραμείνω ετσι ώστε να κάνω κι αλλη μια επανάληψη ακουγοντας και της παραδοση του φροντιστηριου και διαβαζοντας και για εκει.Αλλωστε το φροντιστηριο ειχε και διαγωνισματα και εγώ δεν είχα πρόβλημα με την ποιότητα διδασκαλίας μόνο με την ταχύτητα.Αποφασισα να κανω και τα δύο για όσο μπορώ και αν δω πως δεν αντεχω την πιεση να σταματήσω αλλα δεν χρειάστηκε.Παράπονα έκανε η μαμά μου τους παραπονέθηκε για τους ρυθμούς τους και τους είπε κιόλας οτι εγώ της ζητούσα να κάνω ιδιαίτερα.Δεν έγιναν πολλά.Υποστηριξαν πως κάνουν και εκτακτα μαθήματα οταν βλέπουν πως δεν βγαινει η ύλη (οντως εκαναν αλλα συννεχιζαμε να ειμαστε πισω) και οτι μια χρονια την είχαν βγαλει μεσα Απρίλη.Amycus έγραψε:Συγγνώμη βρε Βασιλική,αλλά μου λες ότι έκανες και φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα; Γιατί το έκανες αυτό το πράγμα στον εαυτό σου και στην τσέπη σου;Aurora Sinistra έγραψε: Ενω λοιπον στη β λυκειου ημουν πολυ ευχαριστημενη, στη γ παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το ρυθμο που βγαζαμε την υλη (πολύυυ αργα) σε σημειο που ανησυχουσα πως δεν θα προλαβαιναμε επαναληψειςστα αρχαια. Ετσι στα μεσα της χρονιας καπου τελη φεβρουαριουνομιζω αρχισα ιδιαιτερα (τα οποια πληρωνε η γιαγια μου γιατι οι γονεις μου δεν μπορουσαν και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στα αρχαια).
Και αν διαπίστωσες ότι η διδασκαλία δεν είναι ανάλογη των απαιτήσεών σου,γιατί δεν απευθύνθηκες στην διεύθυνση για να παραπονεθείς ή για να σου λυθεί η απορία; Γιατί δεν έφυγες αφού -όπως λες- αν δεν είχες τα ιδιαίτερα μαθήματα,δεν θα τα κατάφερνες;
@Τζέο προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να μην κάνεις γενικής παιδείας.Ειδικά αν έχεις κενά αρχαία ,μην κάνεις μαθηματικά και φυσική και καταναλώνεις χρονο και ενεργεια σε αυτά, καλύτερα να δώσεις βαρυτητα στα αρχαία και αφού καλύψεις τα κενά που έχεις μετά αν θες κανεις και μαθηματικα.Αντιγόνη δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.Αν κάνετε και γραμματική και συντακτικό ίσως, αλλα εμεις στο σχολείο δεν καναμε πολύ (βεβαια αλλο σχολειο αλλο φροντιστηριο)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°172
Κατάλαβα. Ευχαριστώ!
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°173
Εγώ δευτέρα έκανα Φυσική, Μαθηματικά και Έκθεσή απο γενικης και με ψιλόβοήθησαν. Αντιγόνη δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°174
Ξέρεις γιατί σε ρωτάω; Γιατί αυτή η καθυστέρηση στην διασκαλία της ύλης είναι το μέγα κατηγορητήριο των μαθητών/γονιών όταν μιλάνε για τους καθηγητές του δημόσιου σχολείου και γιατί δεν τους θεωρούν αξιόπιστους σε επίπεδο Πανελληνίων εξετάσεων μαζί με άλλα πολλά βέβαια.Aurora Sinistra έγραψε:
- Σπόιλερ:
ηταν μόνο στο γνωστό των αρχαίων τους τελευταίους μήνες.Βασικά το σκεφτομουν αρχικά να σταματήσω το γνωστό απο το φροντιστήριο αλλα ρωτησα μια γνωστή μου που είχε σταματήσει καποια μαθήματα(γιατι εκανε ιδιαιτερα) ποσα γλιτωνε και ειδα οτι ηταν πολύ λιγα για το κάθε μάθημα οπότε συνέφερε καλύτερα να παραμείνω ετσι ώστε να κάνω κι αλλη μια επανάληψη ακουγοντας και της παραδοση του φροντιστηριου και διαβαζοντας και για εκει.Αλλωστε το φροντιστηριο ειχε και διαγωνισματα και εγώ δεν είχα πρόβλημα με την ποιότητα διδασκαλίας μόνο με την ταχύτητα.Αποφασισα να κανω και τα δύο για όσο μπορώ και αν δω πως δεν αντεχω την πιεση να σταματήσω αλλα δεν χρειάστηκε.Παράπονα έκανε η μαμά μου τους παραπονέθηκε για τους ρυθμούς τους και τους είπε κιόλας οτι εγώ της ζητούσα να κάνω ιδιαίτερα.Δεν έγιναν πολλά.Υποστηριξαν πως κάνουν και εκτακτα μαθήματα οταν βλέπουν πως δεν βγαινει η ύλη (οντως εκαναν αλλα συννεχιζαμε να ειμαστε πισω) και οτι μια χρονια την είχαν βγαλει μεσα Απρίλη.
Πάντως πολλές θυσίες βρε Βασιλική.Και χρόνος και κόπος και λεφτά και πίεση.Τουλάχιστον είχε αίσιο αποτέλεσμα.
_
__
____
___
___
-----
-----
__
____
___
___
-----
-----
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°175
Μυρτώ μου είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα στην 3η Λυκείου.
Αλλά είχα πεισμώσει,και δεν ήθελα με τίποτα να αλλάξω φροντ.Στην τελική άμα με γράφανε σ'άλλο δεν θα πήγαινα.
Τέλος πάντων,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μίλα στην μαμά μου και πες της της σκέψεις σου.
Είναι δύσκολη η προσαρμογή σ'άλλο φροντ παρόλο που έχει συνηθίσει.
Μια καλύτερη τιμή μπορεί και να σου κάνουν.Και σ'εμάς αυτό είχανε κάνει.
Αλλά είχα πεισμώσει,και δεν ήθελα με τίποτα να αλλάξω φροντ.Στην τελική άμα με γράφανε σ'άλλο δεν θα πήγαινα.
Τέλος πάντων,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μίλα στην μαμά μου και πες της της σκέψεις σου.
Είναι δύσκολη η προσαρμογή σ'άλλο φροντ παρόλο που έχει συνηθίσει.
Μια καλύτερη τιμή μπορεί και να σου κάνουν.Και σ'εμάς αυτό είχανε κάνει.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...