+46
Sev
Andromeda Black
Nena Cahill-Malfoy
Helena Ravenclaw
Sylvie Lovegood
Jace Wayland
The Guardian Angel
Imperio
Emperor Belisarius
Isabelle Lightwood
Clary Fray
Rose Black
Queen Maeve
Maria Lovegood
Artemisia Lufkin
Νymphadora Tonks
Sorazal the Erised
Pansy Parkinson
Sirius Black
elliza
Narcissa
EL.J girl
Gellert
SiMoS
Rowena Ravenclaw
Berenice
Morgan le Fay
Angel of Death
just reaper
Rea
Hecate
FoNikos21
FLEUR258
Poisonous_touch
Tom Marvolo Riddle
Leonie Vernier
Cassandra Black
anthian9
Madame Maxime
Mr. Filch
Helga Hufflepuff
Ms Padfoot
Minerva McGonagall
Fleur Delacour
RemousLoupin
Merlin the Great
50 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°176
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Να μπορεσετε συντομα!
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°177
Για να σας πω Να κάνετε παράπονα σε αυτούς που μένουν στη πόλη σας και δεν το κουνάνε από το σπίτι τους, όχι σε εμένα
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°178
Aυτο ητανε σποντα εε?
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°179
Πάρ' το όπως θες... απλά μόνο εγώ γίνομαι δέκτης παραπόνων, αν και ήδη έχω παρευρεθεί σε 4 meetings + είμαι μακριά από Αθήνα
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°180
Ναι ομως με τα ιδια ατομα και στο ιδιο μερος.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°181
Rozali87, Novaenir, ms_padfoot, RemousLoupin, Merlin the Great, Tom Marvolo Riddle, anthian9
Όχι και τα ίδια
Όχι και τα ίδια
Magical Identity
Blood Status:
- Δημοσίευση Ν°182
Πφφφ, καλα..
Και παλι εχω παραπονα! :
Και παλι εχω παραπονα! :
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°183
Και ναι,χτες έγινε η θεϊκή συνάντηση.Με την καθυστέρηση μισής ώρας : Μα ειλικρινά σας μιλάω,ο πατέρας μου ντόλτσε βίτα το έπαιζε μέσα στο μπάνιο και έχω μια υποψία ότι το έκανε επίτηδες. : Υποψία πάντα. : Και κύριε Νίκο και Θάνο να χαίρεστε που δεν σας ρώτησε και οικογενειακή κατάσταση ο πατέρας μου. : Εδώ με κουβάλησε 4 ώρες ταξίδι Θεσσαλονική,για να δω τα μούτρα σας. Του χρωστάω άπειρες χάρες. : Δυο βδομάδες τον έψηνα.
Τελικά έφτασα Καμάρα ως εκ θαύματος : ,εντόπισα τα δυο καλά παιδάκια και αφού έγιναν τα κλασικά σταυροφιλήματα , καθίσαμε σε μια καφετέρια της οποίας ακόμα μου διαφεύγει το όνομα. : Α ναι,playroom! :P Και ξεκίνησαμε το θάψιμο για τον Λευτέρη κυρίως Ο οποίος είναι τόσο τομ-άρι που δεν κουνιέται να ανέβει Θεσσαλονίκη επειδή τον εμποδίζει η 1.30 ώρα απόσταση. Και προς πληροφορησή σου Ριντλ,δεν ηχογράφησα την συνάντηση,να ερχόσουν να άκουγες.
Ο Νίκος είναι γλύκας! Στις φώτο του που είχα δει μου φαινόταν σαν να είχε μαγουλάκιαααα : ,αλλά δεν είχε τελικά και απογοητεύτηκα ταμάλα. : Να προσθέσω πως ορισμένες στιγμές αναρωτιόμουν αν έχει κάποιου είδους τικ ,γιατί κουνιόταν συνέχεια στη θέση του. : Και όταν λέμε συνέχεια,λέμε συνέχεια. : Αφού σε κάποια φάση τον ρώτησα τι γίνεται αν κάθεται κάποιος δίπλα του σε καναπέ και πήρα την πολύ πετυχημένη απάντηση "Γι αυτό προτιμώ της πολυθρόνες. " Συμπερασματικά: ο Νίκος είναι ο κινητός σεισμός μας! : Μας έδωσε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αλλά να τον φοβάστε.Είναι επικύνδυνος αν θέλει. : Να μην ξεχάσω το τραπέζι που τελικά δεν έριξα πάνω του! Αν και κάτι κατάλαβε και είχε φέρει όλα τα ποτήρια προς την μεριά μου. :P
Ο Θάνος έχει το ίδιο φοβερό μαλλί με τις φώτο,τρέμετε κομμωτές! : Με πληροφόρησε βέβαια,πως είχε αλλάξει δέκα φορές styling το μαλλί μέχρι να έρθω. : Αφού δεν έπεσε κάτω από το κρύο πάλι καλά! :P Και αυτός είναι γούτσουυ,όπως ο Νίκος! Και τζέντλμαν,πλήρωσε τους καφέδες (Μην τα πάρω : ) και τη σοκολάτα μου. : Τώρα για το πόσο ομιλητικός ήταν θα σας γελάσω. : Κυρίως εγώ μιλούσα. : Αλλά εντάξει,δεν έχω παράπονο,μιλούσε αν και δεν το ευχαριστήθηκαμε γιατί έπρεπε να φύγω κατά τις εννιά και πέντε. Όπως είπε και ο Νίκος,τον έπρηξα μετά στα μηνύματα μπας και γλιτώσω την αναφορά στην καθυστέρηση των 30 λεπτών : ,αλλά πουυ! :P
Τυς έκανα ένα υπέροχο κήρυγμα για τους καφέδες ,αλλά δεν ήξερα ότι μετά πήγανε να τα πιούνε τα πουλάκια μου. Καλύτερα γι αυτούς βασικά,ποιος ξέρεις πόσο θα τους ζάλιζα. :
Και να τσακιστείτε να φάτε τις σοκολάτες μου! Που μου θέλετε και μπυρίτσες! :
Εμ βέβαια,μια μπυρίτσα είναι καλύτερη από τις σοκολατίτσες μου. Σνιφ.
Πλακίζω! :
Γενικό συμπέρασμα: Υπάρχει σωτηρία!Τα αγόρια με τρόπους και χιούμορ δεν πέθαναν ακόμη! Κορίτσια τρέξτε να προλάβετε! :
Σημείωση: Την επόμενη φορά θα πάρω ταξί.Μα το θεό. :
Τελικά έφτασα Καμάρα ως εκ θαύματος : ,εντόπισα τα δυο καλά παιδάκια και αφού έγιναν τα κλασικά σταυροφιλήματα , καθίσαμε σε μια καφετέρια της οποίας ακόμα μου διαφεύγει το όνομα. : Α ναι,playroom! :P Και ξεκίνησαμε το θάψιμο για τον Λευτέρη κυρίως Ο οποίος είναι τόσο τομ-άρι που δεν κουνιέται να ανέβει Θεσσαλονίκη επειδή τον εμποδίζει η 1.30 ώρα απόσταση. Και προς πληροφορησή σου Ριντλ,δεν ηχογράφησα την συνάντηση,να ερχόσουν να άκουγες.
Ο Νίκος είναι γλύκας! Στις φώτο του που είχα δει μου φαινόταν σαν να είχε μαγουλάκιαααα : ,αλλά δεν είχε τελικά και απογοητεύτηκα ταμάλα. : Να προσθέσω πως ορισμένες στιγμές αναρωτιόμουν αν έχει κάποιου είδους τικ ,γιατί κουνιόταν συνέχεια στη θέση του. : Και όταν λέμε συνέχεια,λέμε συνέχεια. : Αφού σε κάποια φάση τον ρώτησα τι γίνεται αν κάθεται κάποιος δίπλα του σε καναπέ και πήρα την πολύ πετυχημένη απάντηση "Γι αυτό προτιμώ της πολυθρόνες. " Συμπερασματικά: ο Νίκος είναι ο κινητός σεισμός μας! : Μας έδωσε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αλλά να τον φοβάστε.Είναι επικύνδυνος αν θέλει. : Να μην ξεχάσω το τραπέζι που τελικά δεν έριξα πάνω του! Αν και κάτι κατάλαβε και είχε φέρει όλα τα ποτήρια προς την μεριά μου. :P
Ο Θάνος έχει το ίδιο φοβερό μαλλί με τις φώτο,τρέμετε κομμωτές! : Με πληροφόρησε βέβαια,πως είχε αλλάξει δέκα φορές styling το μαλλί μέχρι να έρθω. : Αφού δεν έπεσε κάτω από το κρύο πάλι καλά! :P Και αυτός είναι γούτσουυ,όπως ο Νίκος! Και τζέντλμαν,πλήρωσε τους καφέδες (Μην τα πάρω : ) και τη σοκολάτα μου. : Τώρα για το πόσο ομιλητικός ήταν θα σας γελάσω. : Κυρίως εγώ μιλούσα. : Αλλά εντάξει,δεν έχω παράπονο,μιλούσε αν και δεν το ευχαριστήθηκαμε γιατί έπρεπε να φύγω κατά τις εννιά και πέντε. Όπως είπε και ο Νίκος,τον έπρηξα μετά στα μηνύματα μπας και γλιτώσω την αναφορά στην καθυστέρηση των 30 λεπτών : ,αλλά πουυ! :P
Τυς έκανα ένα υπέροχο κήρυγμα για τους καφέδες ,αλλά δεν ήξερα ότι μετά πήγανε να τα πιούνε τα πουλάκια μου. Καλύτερα γι αυτούς βασικά,ποιος ξέρεις πόσο θα τους ζάλιζα. :
Και να τσακιστείτε να φάτε τις σοκολάτες μου! Που μου θέλετε και μπυρίτσες! :
Εμ βέβαια,μια μπυρίτσα είναι καλύτερη από τις σοκολατίτσες μου. Σνιφ.
Πλακίζω! :
Γενικό συμπέρασμα: Υπάρχει σωτηρία!Τα αγόρια με τρόπους και χιούμορ δεν πέθαναν ακόμη! Κορίτσια τρέξτε να προλάβετε! :
Σημείωση: Την επόμενη φορά θα πάρω ταξί.Μα το θεό. :
Έχει επεξεργασθεί από τον/την anthian9 στις Κυρ Φεβ 28, 2010 3:29 pm, 1 φορά
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°184
Ανθή είσαι θεά :
Έτσι, να τα ακούει το τομ-άρι
Το "επικίνδυνος" από που το συμπέρανες?
Και εγώ έφαγα τη σοκολατίτσα μου και κράτησα το περιτύλιγμα :
Έτσι, να τα ακούει το τομ-άρι
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°185
Στο 1ο,αρνούμαι να απαντήσω.FoNikos21 έγραψε:
Όσο για το δεύτερο..πριν ή μετά τις μπυρίτσες ;
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°186
Με τον Θάνο όντως και εγώ τα πήρα αλλά ξεπλήρωσα στη μπυραρία :
Μωρέ τι μας λες?
Μετά
Μωρέ τι μας λες?
Μετά
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°187
Μάλλον θα θυμήθηκες τίποτα που είχε ποστάρει η Ανθή πριν τρεις μήνες που ούτε η ίδια δεν το θυμάται, μας έχεις φακελώσει όλους
Γιατί θυμώνετε; Μια ευγενική χειρονομία έκανε ο Θάνος, παρεξηγησιάρηδες :
Δε λέτε τιποτα για κους κους όμως, είναι απογοητευτικό αυτό :
Γιατί θυμώνετε; Μια ευγενική χειρονομία έκανε ο Θάνος, παρεξηγησιάρηδες :
Δε λέτε τιποτα για κους κους όμως, είναι απογοητευτικό αυτό :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°188
Πω.... μετά από κάθε εντύπωση, είναι στάνταρ το παράπονο της Σοφίας για το κουτσομπολιό : Με προκαλείς :
Ναι σιγά... δεν είμαι Λευτέρης
Ναι σιγά... δεν είμαι Λευτέρης
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°189
Ναι μωρέ Νίκο...Πάνω στα τσακίρ κέφια σκέφτηκες "Να μην φάω και την έρμη την σοκολάτα;" :
Σοφία δεν θάψαμε πολύ.Καμιά 10ακαριά άτομα κι αν. Και ήσουν μέσα σ'αυτά τα δέκα.
Σοφία δεν θάψαμε πολύ.Καμιά 10ακαριά άτομα κι αν. Και ήσουν μέσα σ'αυτά τα δέκα.
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°190
Εγώ την έφαγα... μη με πιστεύεις :
Είπαμε... έπεσε το λιγότερο θάψιμο ever :
Είπαμε... έπεσε το λιγότερο θάψιμο ever :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°191
Ναι,δεν ήταν κάποιος κύριος να κρατάει το φτυάρι. :
Ονόματα δεν λέμε.
Ονόματα δεν λέμε.
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°192
Ίσως έφταιγε ότι εγώ και ο Θάνος ήμασταν κορεσμένοι :
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°193
Ξέχασα επίσης να αναφέρω τις συνομωσίες που κατέστρωσα με τον Θάνο για το ποιους θα σκοτώσουμε μετά και πως. :
♩ - ♫
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°194
FoNikos21 έγραψε:Με τον Θάνο όντως και εγώ τα πήρα αλλά ξεπλήρωσα στη μπυραρία :
Για να δεις πως είναι να πληρώνεις εσύ τέσσερις
Λοιπόν...
Για εμένα ουσιαστικά εκείνο το υπέροχο απόγευμα ξεκίνησε πολύ πιο πριν από τις 7... Συγκερκιμένα κατά τις 5, όπου σαν καλό, συνετό κι επιμελές παιδί που είμαι κάθισα να διαβάσω τα μαθήματά μου. Που να 'ξερα όμως ότι θα άρχιζε μια βροχή μηνυμάτων από την Ανθή (εκείνη την μέρα μάλιστα είχε βρέξει ήδη δυο φορές στην πόλη -για κανονική βροχή μιλάμε- και είχα αρχίσει να ανησυχω για το αν η Ανθή καταφέρει να έρθει στην συνάντιση, διότι έχω ακούσει πως τα ζαχαρωτά λιώνουν στην βροχή : δεν ξέρω αν χρειαζόταν να μαθευτεί αυτό, αλλά είπα να το γράψω :P ) Για να μην πολυλογώ, το περιεχόμενο των μηνυμάτων αφορούσε κυριως την αντίσταση της Ανθής στον δυνατό αέρα, την απορία της για το ποια περιοχή της Καλαμαριάς βλέπει θάλασσα, καθώς και την επερχόμενη αντεπίθεση μου στο γεγονός ότι η Ανθούλα μου πήρε σοκολατα, η οποία αντεπίθεση όμως δεν ήρθε ποτέ και για καλή μου τύχη ούτε που την θυμήθηκε :P
Έφτασα Καμάρα στις 6.53 περίπου και αφού έριξα μια προσεκτική ματιά στον γύρω χώρο μήπως κι αναγνωρίσω το πρόσωπο του Νίκου μες στο πλήθος, βρήκα ένα προσκαιρο καταφύγιο σ'ένα πεζούλι του πεζοδρομίου, ξέροντας πως η Ανθή θα καθυστερούσε λίγο (λέμε τώρα:P) Ύστερα από ένα πεντάλεπτο+ (κι αφού είχε ενημερώσει πως δεν πρόκειται να μας στήσει, επίσης λέμε τώρα:P ) έσκασε μύτη σχεδόν από το πουθενά (είχα αφερεθεί κιόλας) ο Νίκος, χαμογελαστός και κοτσονάτος όπως πάντα Όσο περιμέναμε την Ανθή (η οποία άργησε, όπως εύστοχα επισήμανε ο Νίκος, κάνα μισάωρο-στον οποίο χρόνο είχα αλλάξει δεκα λουκ λόγω του αέρα κι όχι για να αρέσω της Ανθούλας : ) κι ενώ πληροφορηθήκαμε για τα δεινά του αιχμάλωτου Παλαιστινιακού λαού, από τα παραδωσικά τραγούδια που έπαιζαν στο μεγάφωνο και την ομιλία της οργισμένης αγωνίστριας στην νουτνούκα, ένα μεγάλο μυστηκό μου αποκαλύφθηκε Ο Νίκος δεν είναι μπάτσος :P Σπουδάζει αεροπορία κι όχι αστυνομία, όπως κι εγώ κι Ανθή και πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύαμε :P
Όταν επιτέλους έφτασε κι η Ανθή (την οποία νόμισα αρχικά πως είδα με σκούφο :P άσχετο)ίσα που προλάβαμε τα κλασσικά ματς-μουτς κι άρχισε η μίνη ανάκριση από τον πατέρα της (βλ.σχόλια Νίκου). Το πιο περίεργο όμως είναι πως, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της Ανθής, ο πατέρας της ήταν τύπος ανέτος σε τέτοια θέματα, σ'αντίθεση με την μητέρα της που ήταν κάθετη. Τώρα γιατί εμένα μου φάνηκε το ακριβώς αντίστροφο, δεν γνωρίζω :P Τέλος πάμτων το προσπερνάμε : Με τέτοιο πλάσμα δίπλα τους, δικαιολογημένα ανησυχούν οι γονείς της για την ασφάλεια της υπέροχης κόρης τους....
Καθίσαμε στο Playroom λοιπόν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στα έξω τραπέζια δίπλα σε μια σόμπα, η οποία καθώς ήταν σβηστή έκανε την Ανθή να ζεσταίνεται και καθώς ήταν αναμένη έκανε τον Νίκο να φοβάται μηπως του έρθει στο κεφάλι, εξ αιτίας των άκυρων σχόλιων -δικών του και μη- για την υποτιθέμενη ερωτική μου σχέση με την Ανθή Αφού όμως τον πείσαμε, και καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι να πειστούν-δυο έχουν το μονοπώλειο στον έρωτα εδώ μέσα, πως η σχέση μας είναι καθαρά αδερφική (τόνισα χαρατκηριστικά πως η Ανθή είναι σαν την μεγάλη μου αδερφή) η συζήτηση συνεχίστηκε ομαλά... όσο ήταν δυνατό αυτό. Θάψιμο πολύ δεν έπεσε είναι η αλήθεια, ήταν όμως ουσικαστικό Ο Λευτέρης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και η Σοφία είχε τις διακρίσεις της Ένα απ'τα παράπονα μου ήταν πως ο Νίκος αρνήθηκε να μας πει για τις άπειρες κατακτήσεις του στο αντίθετο φύλο, ενώ η Ανθή επέμενε πεισματικά για τις υποτηθέμενες δικές μου :P Επίσης μου τσιμπούσε το αριστερό μάγουλο σε ανύποπτο χρόνο :P Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και παρα πολύ ευχάριστα. Ο δανεισμός του πιο γλυκού πλάσματος που ήρθε για να φωτίσει την μουντή μας πόλη :P ολοκληρώθηκε με την επιστροφή τηνς Ανθούλας στα ασφαλή χέρια των γονειών της. Να σημειωθεί πως τα μάγουλα της Ανθής πρέπει να είναι θερμενόμενα, διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί ήταν τόσο ζεστά :
Αφού αποχαιρετίσαμε την μικρή μας φίλη, έριξα την ιδέα για μια βόλτα των δυο μας, εμού και του Νίκου, την οποία και αποδέχτηκε. Καθίσαμε στο στέκι μου, που χαρά έμαθα πως τιμά με την παρουσία του κι ο Νίκος καμιά φορά :P Εκεί συνεχίστηκε ένα μέρος του θαψίματος όχι όμως για πολύ... Υπήρξαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα για συζήτση (πάντα με την υπέροχη συνοδεία της μπύρας :P ) μέσα από τα οποία μας δώθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμη περισσότερο από τις δύο προηγούμενες συναντίσεις μας.
Κατά τις 11 παρά αποχαιρέτησα τον Νίκο γεμάτος με σκέψεις και συναισθήματα, που μου πρόσφερε αυτός κι η Ανθή κατά την διάρκεια της βραδυάς, κι άρχισα να κατηφορίζω μόνος το αγαπημένο μου κομμάτι της πλατείας Αριστο...τέλους (Ανθή :P )...
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°195
Κοίτα ένα τιτανομεγιστοτεράστιο ποστ για την Ανθή
Έλεος Εγώ ακόμα και χθες πίστευα ότι με λέτε επίτηδες μπάτσο :
Και δεν το ξεκίνησα εγώ το στόρι με εσάς τους 2
Έλεος Εγώ ακόμα και χθες πίστευα ότι με λέτε επίτηδες μπάτσο :
Και δεν το ξεκίνησα εγώ το στόρι με εσάς τους 2
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°196
Κοιτατε τι μαθαινουμε.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°197
Ναι, εσύ τώρα μαθαίνεις
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°198
Φυσικα.
Η Ανθη εχει μαγουλα σαν κι εμενα. :
Η Ανθη εχει μαγουλα σαν κι εμενα. :
C. Addicts for the win.
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°199
RemousLoupin έγραψε:
.... είχα αρχίσει να ανησυχω για το αν η Ανθή καταφέρει να έρθει στην συνάντιση, διότι έχω ακούσει πως τα ζαχαρωτά λιώνουν στην βροχή
Με τέτοιο πλάσμα δίπλα τους, δικαιολογημένα ανησυχούν οι γονείς της για την ασφάλεια της υπέροχης κόρης τους....
Αδερφικά φαντάζομαι τα λες όλα αυτά :
Ο Νίκος δεν είναι μπάτσος :P Σπουδάζει αεροπορία κι όχι αστυνομία, όπως κι εγώ κι Ανθή και πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύαμε :P
Νόμιζα ότι μόνο εσύ το πίστευες
Το πιο περίεργο όμως είναι πως, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της Ανθής, ο πατέρας της ήταν τύπος ανέτος σε τέτοια θέματα, σ'αντίθεση με την μητέρα της που ήταν κάθετη. Τώρα γιατί εμένα μου φάνηκε το ακριβώς αντίστροφο, δεν γνωρίζω :P
Γιατί είναι θέμα τακτικής:P
Οι μαμάδες ειναι πάντα οι πιο σκληροπυρηνικές σε τέτοια ζητήματα, οι μπαμπάδες τουμπάρονται πιο εύκολα από τις κόρες, μέχρι ενός σημείου όμως:P
Αλλά οι μαμάδες, επειδή είναι πονηρές, στους τρίτους φροντίζουν ο αυστηρός να φαίνεται ο μπαμπάς:P
Αυτά για να ξέρετε να φυλαγόσαστε από κανέναν πλάστη, κατσαρόλα ο,τιδήποτε κουζινικό τέλος πάντων:P
Θάψιμο πολύ δεν έπεσε είναι η αλήθεια, ήταν όμως ουσικαστικό Ο Λευτέρης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και η Σοφία είχε τις διακρίσεις της
Ναι αλλά δεν λέτε, στρείδια και οι τρεις :P
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°200
Και τελικά με την περιοχή δεν βγάλαμε άκρη μέχρι αργά το βράδυ που θυμήθηκα ως λαμπρό άτομο με τεράστιο IQ,να κοιτάξω την πινακίδα στο απέναντι πεζοδρόμιο. ΖντουπRemousLoupin έγραψε:Λοιπόν...
Για εμένα ουσιαστικά εκείνο το υπέροχο απόγευμα ξεκίνησε πολύ πιο πριν από τις 7... Συγκερκιμένα κατά τις 5, όπου σαν καλό, συνετό κι επιμελές παιδί που είμαι κάθισα να διαβάσω τα μαθήματά μου. Που να 'ξερα όμως ότι θα άρχιζε μια βροχή μηνυμάτων από την Ανθή (εκείνη την μέρα μάλιστα είχε βρέξει ήδη δυο φορές στην πόλη -για κανονική βροχή μιλάμε- και είχα αρχίσει να ανησυχω για το αν η Ανθή καταφέρει να έρθει στην συνάντιση, διότι έχω ακούσει πως τα ζαχαρωτά λιώνουν στην βροχή δεν ξέρω αν χρειαζόταν να μαθευτεί αυτό, αλλά είπα να το γράψω ) Για να μην πολυλογώ, το περιεχόμενο των μηνυμάτων αφορούσε κυριως την αντίσταση της Ανθής στον δυνατό αέρα, την απορία της για το ποια περιοχή της Καλαμαριάς βλέπει θάλασσα, καθώς και την επερχόμενη αντεπίθεση μου στο γεγονός ότι η Ανθούλα μου πήρε σοκολατα, η οποία αντεπίθεση όμως δεν ήρθε ποτέ και για καλή μου τύχη ούτε που την θυμήθηκε
Σοβαρά,ξέχασα την αποκάλυψη. Μην φοβάστε παιδιά δεν θα μας κλείσει μέσα. Τουλάχιστον όχι από την στεριά.RemousLoupin έγραψε:Έφτασα Καμάρα στις 6.53 περίπου και αφού έριξα μια προσεκτική ματιά στον γύρω χώρο μήπως κι αναγνωρίσω το πρόσωπο του Νίκου μες στο πλήθος, βρήκα ένα προσκαιρο καταφύγιο σ'ένα πεζούλι του πεζοδρομίου, ξέροντας πως η Ανθή θα καθυστερούσε λίγο (λέμε τώρα) Ύστερα από ένα πεντάλεπτο (κι αφού είχε ενημερώσει πως δεν πρόκειται να μας στήσει, επίσης λέμε τώρα ) έσκασε μύτη σχεδόν από το πουθενά (είχα αφερεθεί κιόλας) ο Νίκος, χαμογελαστός και κοτσονάτος όπως πάντα Όσο περιμέναμε την Ανθή (η οποία άργησε, όπως εύστοχα επισήμανε ο Νίκος, κάνα μισάωρο-στον οποίο χρόνο είχα αλλάξει δεκα λουκ λόγω του αέρα κι όχι για να αρέσω της Ανθούλας ) κι ενώ πληροφορηθήκαμε για τα δεινά του αιχμάλωτου Παλαιστινιακού λαού, από τα παραδωσικά τραγούδια που έπαιζαν στο μεγάφωνο και την ομιλία της οργισμένης αγωνίστριας στην νουτνούκα, ένα μεγάλο μυστηκό μου αποκαλύφθηκε Ο Νίκος δεν είναι μπάτσος Σπουδάζει αεροπορία κι όχι αστυνομία, όπως κι εγώ κι Ανθή και πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύαμε
Αυτή με το έξαλλο μαλλί ήταν η θεία μου.Τελείως χαλαρή ντάξει. Η μάνα μου προτίμησε να μείνει Τρίκαλα,θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό επιτόπου και θα την μαζεύαμε με το κουταλάκι.RemousLoupin έγραψε:Όταν επιτέλους έφτασε κι η Ανθή (την οποία νόμισα αρχικά πως είδα με σκούφο άσχετο)ίσα που προλάβαμε τα κλασσικά ματς-μουτς κι άρχισε η μίνη ανάκριση από τον πατέρα της (βλ.σχόλια Νίκου). Το πιο περίεργο όμως είναι πως, σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της Ανθής, ο πατέρας της ήταν τύπος ανέτος σε τέτοια θέματα, σ'αντίθεση με την μητέρα της που ήταν κάθετη. Τώρα γιατί εμένα μου φάνηκε το ακριβώς αντίστροφο, δεν γνωρίζω Τέλος πάμτων το προσπερνάμε Με τέτοιο πλάσμα δίπλα τους, δικαιολογημένα ανησυχούν οι γονείς της για την ασφάλεια της υπέροχης κόρης τους....
Πες τα! Άντε να αρχίζουν να το χωνεύουν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα γιατί μας είχανε σπάσει τα νέυρα ! Και όντως εγώ είμαι η μεγάλη αδερφή του Θάνου και βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Είναι το προστατευομενό μου! Όσο για το μάγουλο το παρέλειψα,μιας και μάλλον ήταν εκνευριστικό. Kαι Θάνο,καλά έκανα και επέμενα! Αλλά μας τα χάλασαν οι συγκυρίες.RemousLoupin έγραψε:Καθίσαμε στο Playroom λοιπόν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στα έξω τραπέζια δίπλα σε μια σόμπα, η οποία καθώς ήταν σβηστή έκανε την Ανθή να ζεσταίνεται και καθώς ήταν αναμένη έκανε τον Νίκο να φοβάται μηπως του έρθει στο κεφάλι, εξ αιτίας των άκυρων σχόλιων -δικών του και μη- για την υποτιθέμενη ερωτική μου σχέση με την Ανθή Αφού όμως τον πείσαμε, και καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι να πειστούν-δυο έχουν το μονοπώλειο στον έρωτα εδώ μέσα, πως η σχέση μας είναι καθαρά αδερφική (τόνισα χαρατκηριστικά πως η Ανθή είναι σαν την μεγάλη μου αδερφή) η συζήτηση συνεχίστηκε ομαλά... όσο ήταν δυνατό αυτό. Θάψιμο πολύ δεν έπεσε είναι η αλήθεια, ήταν όμως ουσικαστικό Ο Λευτέρης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και η Σοφία είχε τις διακρίσεις της Ένα απ'τα παράπονα μου ήταν πως ο Νίκος αρνήθηκε να μας πει για τις άπειρες κατακτήσεις του στο αντίθετο φύλο, ενώ η Ανθή επέμενε πεισματικά για τις υποτηθέμενες δικές μου Επίσης μου τσιμπούσε το αριστερό μάγουλο σε ανύποπτο χρόνο Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και παρα πολύ ευχάριστα. Ο δανεισμός του πιο γλυκού πλάσματος που ήρθε για να φωτίσει την μουντή μας πόλη ολοκληρώθηκε με την επιστροφή τηνς Ανθούλας στα ασφαλή χέρια των γονειών της. Να σημειωθεί πως τα μάγουλα της Ανθής πρέπει να είναι θερμενόμενα, διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί ήταν τόσο ζεστά
Ναι την άτιμη!RemousLoupin έγραψε: της πλατείας Αριστο...τέλους (Ανθή )...
♩ - ♫