Αλλα επειδη ειναι τετοια η φυση του μαθηματος, μπορει να βρεθεις με 19!
Εγω περισυ πηγα αδιαβαστη και εγραψα 19.8
Maria Lovegood έγραψε: Εγώ είχα καθε μερα 4ωρο και ειχα μια ωρα καπου στο μεσημερι, ενα διωρο το απογευμα και αλλη μια ωρα το βραδυ. Δεν μπορουσα να διαβασω καλα. Αυτό είναι που εννοώ με το προγραμμα στο φροντιστήριο.
Madame Maxime έγραψε:Ε συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι πρόγραμμα φροντιστηρίου. Αυτό είναι μένω-εσώκλειστη-στο-φροντιστήριο-οπότε-λογικό-είναι-να-μην-έχω-χρόνο-για-διάβασμα. Και η φίλη μου δεν είναι διάνοια, αντιθέτως βαριέται τη ζωή της.
Απλά όταν είσαι συνεπής στο διάβασμά σου, παραμένεις συγκεντρωμένος και δεν κάθεσαι πάνω από το βιβλίο 7 ώρες χωρίς να κάνεις τίποτα και χωρίς τρελό άγχος όλα σου βγαίνουν.
SiMoS έγραψε:Συμφωνώ για το σωστό πρόγραμμα... Εμείς φέτος είχαμε τελείως άκυρο πρόγραμμα. Δηλ. τη μια μέρα είχαμε 4-7 και την επόμενη 7-10. Δεν υπήρχε σταθερό "ωράριο" και υπήρχαν μέρες που απλά ΔΕΝ προλάβαινες να διαβάσεις..
Léonie Vernier έγραψε:Maria Lovegood έγραψε: Εγώ είχα καθε μερα 4ωρο και ειχα μια ωρα καπου στο μεσημερι, ενα διωρο το απογευμα και αλλη μια ωρα το βραδυ. Δεν μπορουσα να διαβασω καλα. Αυτό είναι που εννοώ με το προγραμμα στο φροντιστήριο.
Εγώ είχα καπάκι μετά το σχολείο φέτος. Πού ούτε κι αυτό είναι το καλύτερο, αλλά τέλος πάντων.
Μαρία, στη λογοτεχνία είναι μεγάλη η ύλη;
Έφευγα 7μιση το πρωί και γυρνούσα 7μιση το απόγευμα.Maria Lovegood έγραψε:Και γω μετα το σχολειο ειχα μερικές ημέρες. Τις Παρασκευες έτρωγα μεσημερινο στις 5 το απογευμα
Όχι μόλις 9 κείμενα είναι! Βασικα 8, μη διαβασεις καν τον Καβαφη, μπηκε φετος και απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να μπει του χρονου Καλα ριξτου μια αναγνωση Βασικα ειναι γαματο μαθημα τα Κειμενα, τα αγαπουσα φετος <3
SiMoS έγραψε:Εγώ θέλω να τους τρολάρουν και να βάλουν του χρόνου ή Καβάφη ή Κρητικό!
Léonie Vernier έγραψε:
Χμ, πιστεύω πως με τη γκαντεμιά που έχω θα πέσει Παπαδιαμάντης ή Σολωμός.
Για την ιστορία ανησυχώ.
Madame Maxime έγραψε:Ρε ιστορία φέτος δεν έπεσε προσφυγικό απ' ότι άκουσα. Πώς κι έτσι;