+34
Maria Lovegood
Lena*
Gellert
Lily Luna Potter
The Sorting Hat
Imperio
SaveWaterDrinkBlood
Phineas Nigellus Black
_LadyGrace_
Herpo The Foul
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Andros the Invincible
Bellatrix Lestrange
Arcturus Regulus Black
FoNikos21
anthian9
Morgan le Fay
Berenice
Madame Maxime
RemousLoupin
Albus_Dum
Witch-King
SiMoS
Fairy!
elliza
The Guardian Angel
Hecate
FLEUR258
eLeNa!!!@*:-)
Minerva McGonagall
mariza27
Tom Marvolo Riddle
38 απαντήσεις
Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°626
Απ: Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
Εγω δεν δινω κανενα! Η αναγκη! Ας μην ειχε η θετικη φυσικη και θα εκανα παρτι
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°627
^Πραγματικά Σιχαίνομαι τη φυσική
Γι'αυτό και θέλω οποιαδήποτε σχολή μακριά απο τη φυσική
Γι'αυτό και θέλω οποιαδήποτε σχολή μακριά απο τη φυσική
meet me in montauk
Carl
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°628
^Ιου φύγε από εδώ
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°629
Στα λεγα βλάκα Τάσο και δεν με πίστευες, τώρα κι εσύ καφέ. Σιχτήρ πια.
Statler
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°630
Lily Luna Potter έγραψε:
Και επειδή παρακολουθώ και τι γίνεται στο τοπικ των πανελληνίων εγώ θα σου έλεγα αν δεν περάσεις να ξαναδώσεις. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε ντροπή ούτε τίποτα. Για αυτό υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες για να τις εκμεταλυόμαστε. Άλλωστε κρίνεται η ζωή σου. Αυτό που λένε ότι οι πανελλαδικές δεν κρίνουν το μελον σου είναι βλακείες των πιο αδύναμων μαθητών. Προσπάθησε ξανά αν δεν μίνεις ευχαριστημένη με τη σχολή που θα περάσεις.
e-huuuuuug
θα δειξει αν θα ξαναδωσω,θα το μαθετε πολυ συντομα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°631
Ναι ρε βλάκα το πόσταρα επειδή δεν πίστευα εσέναόβελ έγραψε:Στα λεγα βλάκα Τάσο και δεν με πίστευες, τώρα κι εσύ καφέ. Σιχτήρ πια.
meet me in montauk
Carl
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°632
"Θέλεις να μάθεις Φυσική;" ΟΧΙ.
C. Addicts for the win.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°633
Ρε τι λέτε ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑ Η ΦΥΣΙΚΗ Χτύπα κι άλλο μωρή, θα το αντέξω! Δηλαδή ειλικρινά με αυτό το μάθημα που μου κάνει ο κύριος φροντ, με βοηθάει τόσο πολύ ν' ανοίξω(σαν καρπούζι) το μυαλό μου.
Εγώ να σας πω την αλήθεια αν δεν πιάσω τις πρώτες 2 επιλογές μου, που νομίζω την 2η θα την πιάσω, φυσικό θα ήθελα!
Βιολογία: μου την σπάει το απέξω, αλλά στρώνομαι και το μαθαίνω. Κάνω 5 ώρες βέβαια και κάθε φορά έχουμε πολύ λίγο, αλλά κ πάλι, μου παίρνει ώρα. 2 μαθαίνω, 3 ξεχνάω στην παπαγαλία, ενώ ξέρω π.χ. πως είναι το dna στα βακτήρια μια χαρά με δικά μου λόγια, το μέσα με κουράζει πολύ. Επίσης μου την δίνει που ακόμη κ στην άσκηση γράφουμε θεωρία, τζίσους κράιστ.
Μαθηματικά: Έχουμε βγάλει μέχρι Bolzano και λοιπά θεωρήματα κ κάναμε μια καλή επανάληψη τώρα και μου έβαλε γύρω στις 50 ασκήσεις από κάτι φωτοτυπίες κ από ένα βοήθημα για το καλοκαίρι. Οκ, πάντα κοπανούσε, φέτος κράτει έκανε πιστεύω. Παράξενο μου φάνηκε που δεν έβαλε κι άλλες. Α ρε ηρωική Ζέφη, από Β' Γυμνασίου !! Όσο για την άποψή μου περι ύλης, τα αγαπώ, αλλά πιστεύω ότι στο πρώτο διαγώνισμα θα κάνω τις βλακείες του αιώνα.
Χημεία: Μια βλακεία και μισή το 1ο ανόργανη, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι κάπου θα γράψω. Είναι κι αυτό μια ανακούφιση.
@Όλγα, μια χαρά είναι τα θερινά όταν έχεις λιγότερες ίσες με 5 ώρες Και όταν δεν έχεις κανα 2 ωρο κενό ενδιάμεσα(βλέπε Ανθή)
Εγώ να σας πω την αλήθεια αν δεν πιάσω τις πρώτες 2 επιλογές μου, που νομίζω την 2η θα την πιάσω, φυσικό θα ήθελα!
Βιολογία: μου την σπάει το απέξω, αλλά στρώνομαι και το μαθαίνω. Κάνω 5 ώρες βέβαια και κάθε φορά έχουμε πολύ λίγο, αλλά κ πάλι, μου παίρνει ώρα. 2 μαθαίνω, 3 ξεχνάω στην παπαγαλία, ενώ ξέρω π.χ. πως είναι το dna στα βακτήρια μια χαρά με δικά μου λόγια, το μέσα με κουράζει πολύ. Επίσης μου την δίνει που ακόμη κ στην άσκηση γράφουμε θεωρία, τζίσους κράιστ.
Μαθηματικά: Έχουμε βγάλει μέχρι Bolzano και λοιπά θεωρήματα κ κάναμε μια καλή επανάληψη τώρα και μου έβαλε γύρω στις 50 ασκήσεις από κάτι φωτοτυπίες κ από ένα βοήθημα για το καλοκαίρι. Οκ, πάντα κοπανούσε, φέτος κράτει έκανε πιστεύω. Παράξενο μου φάνηκε που δεν έβαλε κι άλλες. Α ρε ηρωική Ζέφη, από Β' Γυμνασίου !! Όσο για την άποψή μου περι ύλης, τα αγαπώ, αλλά πιστεύω ότι στο πρώτο διαγώνισμα θα κάνω τις βλακείες του αιώνα.
Χημεία: Μια βλακεία και μισή το 1ο ανόργανη, αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι κάπου θα γράψω. Είναι κι αυτό μια ανακούφιση.
@Όλγα, μια χαρά είναι τα θερινά όταν έχεις λιγότερες ίσες με 5 ώρες Και όταν δεν έχεις κανα 2 ωρο κενό ενδιάμεσα(βλέπε Ανθή)
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°634
Πω φιλη μου νιώθω πολύ πίσω αυτή τη στιγμή Από πότε αρχίσατε για τρίτη λυκείου? Πότε τα κάνατε όλα αυτά?
Βασικά αν κατάλαβα καλά κάνετε 5 ώρες κάθε μέρα... εντάξει νομίζω είναι πάαρα πολύ!
Βασικά αν κατάλαβα καλά κάνετε 5 ώρες κάθε μέρα... εντάξει νομίζω είναι πάαρα πολύ!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°635
Μην αγχώνεσαι, θα τα βγάλετε ανετότατα! Δεν είναι δα κ τίποτα τρομερό που κάναμε ύλη γ' από τον περασμένο χειμώνα, περισσότερο ζόρι τραβούσαμε στην ουσία, γιατί η β' λυκείου ήταν κομμάτι δυσκολούλα. Επίσης,να ξέρεις, δεν βγαίνουν όλοι κερδισμένοι απ' αυτό! Δηλαδή εγώ οκ μπορεί να μου έκανε καλό που θα είμαι πιο άνετη από άποψη ύλης του χρόνου, αλλά κάποιοι άλλοι που π.χ. δεν τα πολυκατάλαβαν, δημιούργησαν κενά από κει που αν θα τα ξεκινούσαν τώρα, στα θερινά, δεν θα τα είχαν. Γενικά πιστεύω η ύλη γ' στην β' λυκείου είναι παράξενο πράγμα. Κάποιοι θα ωφεληθούν, κάποιοι όμως το αντίθετο.
Καλύτερα τώρα, να τα πάρετε με την σειρά, να μην γίνεται και σύγχυση με το αντικείμενο μελέτης.
Στα Μαθηματικά όντως είμαστε αρκετά μπροστά αλλά δεν έχει κ κανένα ιδιαίτερο νόημα όλο αυτό, το πολύ-πολύ να βγάλω 1-2 επαναλήψεις παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως με το φροντιστήριό σου θα καλυφθείς όλη την χρονιά το ίδιο καλά με 'μενα που τα ξεκίνησα νωρίτερα.
Φυσική ολοκληρώνουμε τις τελευταίες περιπτώσεις κρούσεων σε συνδυασμό με ΑΑΤ και μετά απ' ότι κατάλαβα θα πάμε κύματα.
Χημεία μην νομίζεις, είμαι πολύ αρχή ακόμη, απλά είναι βλακείες.
Βιολογία πάμε αρκετά καλά, γιατί το 1ο κεφάλαιο είχε μπόλικο ψωμί! Το ολοκληρώσαμε αυτό κ είμαστε στην 3η σελ του 2ου αν δεν κάνω λάθος. Απ' ότι μου είπε ο κύριος τις επόμενες 3-4 φορές θα κάνουμε όλο ασκήσεις και μετά θα μπούμε καλά καλά στο 2ο ώστε να προσπαθήσουμε να το φτάσουμε στην μέση μέχρι τις 13 κ μετά θα τα ξαναπούμε από Αύγουστο.
Μαθηματικά γενικής από Αύγουστο κι αυτά
Καλύτερα τώρα, να τα πάρετε με την σειρά, να μην γίνεται και σύγχυση με το αντικείμενο μελέτης.
Στα Μαθηματικά όντως είμαστε αρκετά μπροστά αλλά δεν έχει κ κανένα ιδιαίτερο νόημα όλο αυτό, το πολύ-πολύ να βγάλω 1-2 επαναλήψεις παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως με το φροντιστήριό σου θα καλυφθείς όλη την χρονιά το ίδιο καλά με 'μενα που τα ξεκίνησα νωρίτερα.
Φυσική ολοκληρώνουμε τις τελευταίες περιπτώσεις κρούσεων σε συνδυασμό με ΑΑΤ και μετά απ' ότι κατάλαβα θα πάμε κύματα.
Χημεία μην νομίζεις, είμαι πολύ αρχή ακόμη, απλά είναι βλακείες.
Βιολογία πάμε αρκετά καλά, γιατί το 1ο κεφάλαιο είχε μπόλικο ψωμί! Το ολοκληρώσαμε αυτό κ είμαστε στην 3η σελ του 2ου αν δεν κάνω λάθος. Απ' ότι μου είπε ο κύριος τις επόμενες 3-4 φορές θα κάνουμε όλο ασκήσεις και μετά θα μπούμε καλά καλά στο 2ο ώστε να προσπαθήσουμε να το φτάσουμε στην μέση μέχρι τις 13 κ μετά θα τα ξαναπούμε από Αύγουστο.
Μαθηματικά γενικής από Αύγουστο κι αυτά
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°636
Εγώ να φανταστείτε στο φροντιστήριό μου έκανα μόνο το 1ο κεφάλαιο το καλοκαίρι. Μετά ο καθηγητής μας διορίστηκε, χάσαμε δύο μαθήματα (δύο εβδομάδες) και ήρθε το μαναράκι ο καινούργιος Βιολόγος που μας άγχωσε και μας έκανε να στρωθούμε στο διάβασμα.
Don't worry. Όλα θα πάνε καλά!
Don't worry. Όλα θα πάνε καλά!
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°637
μας βλέπετε ιδιαίτερα ταραγμένους βασικά; Δε Νομίζω Τάκη
♩ - ♫
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°638
Lily Luna Potter έγραψε:Πω φιλη μου νιώθω πολύ πίσω αυτή τη στιγμή Από πότε αρχίσατε για τρίτη λυκείου? Πότε τα κάνατε όλα αυτά?
Τι λες καλε?Μια χαρα εισαι..Θα δεις που μεχρι τον Φλεβαρη ανετοτατα θα 'χεις βγαλει την υλη και θα κανεις επαναληψεις!
Και γω προετημασια ξεκινησα περυσι 4 Ιουλιου και μεχρι τελη Φλεβαρη ειχα βγαλει την υλη σε ολα τα μαθηματα..
Συγκεκριμενα στη Χημεια ειχαμε τελειωσει απο αρχες Φλεβαρη
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°639
Αχ κοριτσια, δεν ξέρω αν ισχύει και για σένα Ανθή, είμαι στη φάση που θέλω να τα μάθω όλα τώρα αν γίνεται
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°640
Και εγώ. Άσχετο που δεν ξέρω τίποτα
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°641
Lily Luna Potter έγραψε:Αχ κοριτσια, δεν ξέρω αν ισχύει και για σένα Ανθή, είμαι στη φάση που θέλω να τα μάθω όλα τώρα αν γίνεται
Εγώ απλώς διαβάζω πιο εντατικά απ' ότι το συνηθισμένο μου κ λύνω όλες τις ασκήσεις, δηλ. ασκήσεις απ' όλες τις περιπτώσεις ώστε να καλύπτομαι! Αυτά
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°642
Lily Luna Potter έγραψε:Αχ κοριτσια, δεν ξέρω αν ισχύει και για σένα Ανθή, είμαι στη φάση που θέλω να τα μάθω όλα τώρα αν γίνεται
Και γω καπως ετσι ειχα ξεκινησει περυσι!Ηθελα να τα μαθω ολα απο τις 5,6 πρωτες μερες μαθηματων!
Χαλαρωσε,ολα θα τα μαθεις με τον καιρο τους!
Μαθε τωρα αυτα που σας μαθαινουν στο φροντ,οσο πιο καλα μπορεις και θα δεις που θα μαθεις και τα υπολοιπα συντομα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°643
Δεν ξέρω για 'σας παιδιά αλλά μετά τις Πανελλήνιες οι περισσότεροι θετικοτεχνολόγοι συνεχίζουν να μην ξέρουν τι είναι τα όρια, η παράγωγος και η ροπή αδράνειας.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°644
Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν μαθαίνει τι είναι η ροπή αδράνειας στο λύκειο, μόνο κάτι τύπους για τον υπολογισμό της μίας από τις ροπές αδράνειας ενός στερεού
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°645
Βέβαια φέτος σε ένα από τα μαθήματά μας (βλ. Χημεία Κατεύθυνσης) μας έβαλαν να γράψουμε στείρα θεωρία οπότε δεν ξέρουμε τι θα βάλουν φέτος.
Και πέρα από αυτό, είναι βλακεία το να λύνεις ένα κάρο ασκήσεις με τη ροπή αδράνειας και να νιώθεις like a boss αλλά ουσιαστικά να μην ξέρεις τι ακριβώς είναι.
Και πέρα από αυτό, είναι βλακεία το να λύνεις ένα κάρο ασκήσεις με τη ροπή αδράνειας και να νιώθεις like a boss αλλά ουσιαστικά να μην ξέρεις τι ακριβώς είναι.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°646
Ίσως είναι καλύτερα γιατί θα μπερδεύονταν περισσότερο οι μαθητές, χρειάζεται καλός χειρισμός της στατιστικής και πολλή φαντασία για να πλησιάσεις λίγο την ροπή αδράνειας.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°647
Τάσο πού είναι η λύση της άσκησης?
Δεν σε έχει πιάσει μια μανία? Δεν ξέρω βγαίνει το φυτουκλάκι που κρύβω μέσα μου αυτές τις μέρες Διαβάζω και τα παρακάτω
Αυτό ακριβώς
Εντάξει φαντάζομαι δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η μούρλα, σύντομα θα λέω θέλω να πάω στο νηπιαγωγείο, είμαι άχρηστη, πού πας βρε κακομοίρα ούτε απέξω από το πανεπιστήμειο δεν θα περάσεις και τα σχετικά
Btw, σήμερα έγραψα την έκθεση (μόνο έκθεση) που γράψατε φέτος στις πανελλαδικές! Έκανα 4 ώρες και κάτι να τη γράψω (εντάξει να διαβασω σχεδιαγραμματα και να τη γραψω πρώτα στο πρόχειρο και μετά να την αντιγράψω) but it was totally worth it! Και μου βγήκε 640 λέξεις! Είναι η πιο μεγάλη έκθεση που έχω γράψει μέχρι τώρα! Καλά το κείμενο που σας βάλανε για περίληψη παναγία μου και χριστέ μου! Το διαβάζαμε στην τάξη και είχαμε κοκαλώσει!
anthian9 έγραψε:
Εγώ απλώς διαβάζω πιο εντατικά απ' ότι το συνηθισμένο μου κ λύνω όλες τις ασκήσεις, δηλ. ασκήσεις απ' όλες τις περιπτώσεις ώστε να καλύπτομαι! Αυτά
Δεν σε έχει πιάσει μια μανία? Δεν ξέρω βγαίνει το φυτουκλάκι που κρύβω μέσα μου αυτές τις μέρες Διαβάζω και τα παρακάτω
Αstοria Greengrass έγραψε:
Και γω καπως ετσι ειχα ξεκινησει περυσι!Ηθελα να τα μαθω ολα απο τις 5,6 πρωτες μερες μαθηματων!
Χαλαρωσε,ολα θα τα μαθεις με τον καιρο τους!
Μαθε τωρα αυτα που σας μαθαινουν στο φροντ,οσο πιο καλα μπορεις και θα δεις που θα μαθεις και τα υπολοιπα συντομα
Αυτό ακριβώς
Εντάξει φαντάζομαι δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η μούρλα, σύντομα θα λέω θέλω να πάω στο νηπιαγωγείο, είμαι άχρηστη, πού πας βρε κακομοίρα ούτε απέξω από το πανεπιστήμειο δεν θα περάσεις και τα σχετικά
Btw, σήμερα έγραψα την έκθεση (μόνο έκθεση) που γράψατε φέτος στις πανελλαδικές! Έκανα 4 ώρες και κάτι να τη γράψω (εντάξει να διαβασω σχεδιαγραμματα και να τη γραψω πρώτα στο πρόχειρο και μετά να την αντιγράψω) but it was totally worth it! Και μου βγήκε 640 λέξεις! Είναι η πιο μεγάλη έκθεση που έχω γράψει μέχρι τώρα! Καλά το κείμενο που σας βάλανε για περίληψη παναγία μου και χριστέ μου! Το διαβάζαμε στην τάξη και είχαμε κοκαλώσει!
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°648
Την τρίτη μωρή
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°649
Ωφου καθηστερημένο φροντιστήριο
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°650
Την Παρασκευή είχα 2ωρο στις 9 το πρωί, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πάω σπίτι μου
meet me in montauk
Carl