Κριμα
Σ'εμας ειναι γυρω στα 8 παιδια και εχει γινει τμημα
καλά ρε αθεόφοβε, μαθηματικά θα δώσεις για επιλογής; :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Μας δώσανε και εμάς!
Πήρα Θετική και Λογική μάθημα 1 γενικής παιδείας που αν γίνει τμήμα εμένα να μου τρυπήσετε το αυτί, και μαθηματικά & στοιχεία στατιστικής για πανελλαδικώς εξεταζόμενο.
Πέρυσι τέτοια περίοδο που είχα διαλέξει κατεύθυνση επίσημα νόμιζα πως είχα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή μου :P Φέτος μάλλον το διασκεδάζω, αφού θετική θα γίνει ένα τμήμα, με λιγότερα από 20 ατομα. Και τα λατρεύω τα υπόλοιπα 17, τέλεια θα περάσουμε!
SiMoS έγραψε:καλά ρε αθεόφοβε, μαθηματικά θα δώσεις για επιλογής; :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Μας δώσανε και εμάς!
Πήρα Θετική και Λογική μάθημα 1 γενικής παιδείας που αν γίνει τμήμα εμένα να μου τρυπήσετε το αυτί, και μαθηματικά & στοιχεία στατιστικής για πανελλαδικώς εξεταζόμενο.
Πέρυσι τέτοια περίοδο που είχα διαλέξει κατεύθυνση επίσημα νόμιζα πως είχα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή μου :P Φέτος μάλλον το διασκεδάζω, αφού θετική θα γίνει ένα τμήμα, με λιγότερα από 20 ατομα. Και τα λατρεύω τα υπόλοιπα 17, τέλεια θα περάσουμε!
έχει και θεωρία και είναι παλούκι. -.-Tom Marvolo Riddle έγραψε:Είναι απλά για να δουν τι γίνεται και πως περίπου θα μας βάλουν, τα κανονικά τα δηλώνουμε στην εγγραφή : Και αλλάζουν όλο το πρώτο τετράμηνο
Η Βιολογία Κατεύθυνσης έχει ασκήσεις, όχι τόσο πολύ θεωρία!
SiMoS έγραψε:έχει και θεωρία και είναι παλούκι. -.-Tom Marvolo Riddle έγραψε:Είναι απλά για να δουν τι γίνεται και πως περίπου θα μας βάλουν, τα κανονικά τα δηλώνουμε στην εγγραφή : Και αλλάζουν όλο το πρώτο τετράμηνο
Η Βιολογία Κατεύθυνσης έχει ασκήσεις, όχι τόσο πολύ θεωρία!
Μόνο για να μάθεις το DNA απ' έξω θα σου πάρει κάμποσο καιρό.