Οι κατευθυνσεις ειναι
Τεχνολογικη
Θετικη
Θεωριτικη
Τι κατευθυνση σκεφτεστε να διαλεξετε ή διαλεξατε;
Με ποιο κρητηριο θα διαλεξετε ή διαλεξατε την κατευθυνση;
edit by Nethiel: επεξεργασία τίτλου θέματος
tom marvolo riddle έγραψε:Θετική,το είχα αποφασίσει από την δευτέρα ή την τρίτη.Με ενδιαφέρουν το 2ο,3ο,4ο πεδίο, και γενικά τα μαθήματα της θετικής τα λατρεύω.Τι άλλο θέλω;
Poisonous_touch έγραψε:τι εννοειτε με τα 2ο πεδιο,3ο πεδιο κτλ?
Hecate έγραψε:η τεχνολογικη ειναι για τους μαγκες παντως :afro:
επισης οι θετικοι και οι τεχνολογοι (?) εχουν διαφορα παρατσουκλια για τους θεωρητικους. φυτα, παπαγαλοι, διαπνεοντα κτλ.
τουλαχιστον οσοι πανε θεωρητικη μαθαινουν ορθογραφια :P
Lizakiii έγραψε:Και νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη, πως χανεις μορια εαν αλλαξεις κατευθυνση ή πεδιο; SOmething like that. I'm not sure.
FLEUR258 έγραψε:Lizakiii έγραψε:Και νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη, πως χανεις μορια εαν αλλαξεις κατευθυνση ή πεδιο; SOmething like that. I'm not sure.
Γι'αυτο ουτε εγω ειμαι σιγουρη :hmm: ...αλλα ξερω οτι αμα θες μπορεις να αλλαξεις και μεσα στην χρονια κατευθηνση στην δευτερα..και μπορεις να αλλαξεις και στην αρχη της τριτης....
Αλλα δεν θα εινια πολυ βολικο κατι τετοιο..
FLEUR258 έγραψε:
Ειναι αδικο....εγω θελω θεωριτικη,αλλα μου αρεσει και το 3 πεδιο...
Αλλα θα εχω μειωμενο συντελεστη...
FLEUR258 έγραψε:Μπραβο,εσυ εισαι δικια μου!!!
Σου αρεσουν τα αρχαια??
Lizakiii έγραψε:Τουλαχιστον τα ξερεις και τα καταλαβαινεις. Καποιοι, ουτε τα ξερουν, ουτε τα καταλαβαινουν, ουτε τα χωνευουν.
Hecate έγραψε:FLEUR258 έγραψε:
δεν ειναι αδικο ειναι λογικο (απο τα λιγα λογικα που υπαρχουν στο συστημα). αν δεν ξερεις τα βασικα πανω σε καποιο θεμα δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στη σχολη που ειναι και πιο δυσκολη
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Hecate έγραψε:FLEUR258 έγραψε:
δεν ειναι αδικο ειναι λογικο (απο τα λιγα λογικα που υπαρχουν στο συστημα). αν δεν ξερεις τα βασικα πανω σε καποιο θεμα δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στη σχολη που ειναι και πιο δυσκολη
τα άλλα 2 ποια είναι; :P