+39
FLEUR258
Eloise Prewett
Leonie Vernier
Gellert
Phineas Nigellus Black
Andros the Invincible
Nethiel
naftis
Minerva McGonagall
Amelia Blackfoot
Clary Fray
anthian9
just reaper
Jace Wayland
The Grey Lady
Mr. Filch
Godric
ΑΦΡΟ
Dimitris el Mago Secreto
elliza
Punk'sNotDeadGC9
Hecate
sabinosss
Morgan le Fay
Cassandra Black
Rea
Narcissa
Leroy Jethro Gibbs
Harry Potter
Mary Jane
Madame Maxime
Merlin the Great
Fleur Delacour
EL.J girl
Seven
Bellatrix Lestrange
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
multi
43 απαντήσεις
Μετανάστες
Ψηφοφορία
Θέλετε να φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα?
- [ 10 ]
- [20%]
- [ 4 ]
- [8%]
- [ 10 ]
- [20%]
- [ 27 ]
- [52%]
Σύνολο Ψήφων: 51
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°101
Απ: Μετανάστες
Πω, ναι, πράγματι αίσχος. Ούτε στα ζώα δε συμπεριφέρονται έτσι.
Statler
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°102
Όντως επειδή είμαι και απο τη Μυτιλήνη τυχαίνει να ξέρω ότι τους φέρονται πολύ απάνθρωπα.Λόγω του ότι η Μυτιλήνη δέχεται τους περισσότερους μετανάστες, συχνά είναι και τα περιστατικά, που οι λιμενικοί τους βλέπουν και τους αφήνουν αβοήθητους...πάντως επειδή είμαστε αναπτυγμένη χώρα πρέπει να έχουμε κάποιους τέτοιους χώρους αλλά όχι σε αυτό το χάλι,με αυτές τις συνθήκες...είναι ντροπή....
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°103
Εγώ διαφωνώ. Επειδή θεωρούμαστε ανεπτυγμένη χώρα δε θα έπρεπε να έχουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Statler
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°104
ακριβως αυτο λεω κ γω
στρατοπεδα συγκεντρωσης ειχαν οι ναζιστες το 1940
κ ολοι τους κατακρινουν
κ μετα χουν το θρασος να φτιαχνουν κ υτοι?
κ μην νομιζετε οτι αλλες χωρες δεν εχουν. απλα λογω της γεωγραφικης θεσης της ελλαδας ειναι απειρως περισσοτερα
στρατοπεδα συγκεντρωσης ειχαν οι ναζιστες το 1940
κ ολοι τους κατακρινουν
κ μετα χουν το θρασος να φτιαχνουν κ υτοι?
κ μην νομιζετε οτι αλλες χωρες δεν εχουν. απλα λογω της γεωγραφικης θεσης της ελλαδας ειναι απειρως περισσοτερα
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°105
παμε κατα διαολου.
αυτο εχω να πω.
αυτο εχω να πω.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
sabinosss- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 989
Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°106
εγω δεν εχω προβλημα οτι και αν κανουν
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°107
μπορεις να μου βρεις εστω και ενα θεμα στο οποιο να εχεις γνωμη? αμα δεν εχεις τοτε γιατι γραφεις?
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Punk'sNotDeadGC9- Υπάλληλος Γκρίνγκοτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 829
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2010
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°108
εγώ μετακόμισα με την μαμά μου από την ρουμανια στην κύπρο "αφουσον" ξαναπαντρεύτηκε
είχε γίνει ένα τέτοιο πράγμα στην κύπρο αλλα ευτυχώς στο δημοψήφισμα όπως και να λέγεται το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό
έτσι κι αλλιώς χαίρομαι που μένω εδώ
αλλα για να μην είμαι εκτος θέματος λέω όχι στην φυγή τον μεταναστών
είχε γίνει ένα τέτοιο πράγμα στην κύπρο αλλα ευτυχώς στο δημοψήφισμα όπως και να λέγεται το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό
έτσι κι αλλιώς χαίρομαι που μένω εδώ
αλλα για να μην είμαι εκτος θέματος λέω όχι στην φυγή τον μεταναστών
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°109
Τι δημοψήφισμα είχε γίνει;
Statler
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°110
Δεν εχω προβλημα με τους μεταναστες ουτε ειμαι καχυποπτη μαζι τους δεν πιστευω οτι μπορουμε να βαζουμε ταμπελακια σε λαους μονο και μονο επειδη ισως να εχουμε 2 3 κακες εμπειριες.Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα αλλα δεν νομιζω οτι το λαθος ειναι δικο τους αλλα του ελληνικου κρατους που δεν μπορει να τους αφομοιωσει και να τους ενταξει στην κοινωνια οπως ακριβως γινεται με τους ελληνες μεταναστες σε χωρες του εξωτερικου.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Harry Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6559
Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°111
Νομιζω οτι ο ορος Μεταναστες ειναι τελειως λαθος !!
Ο λογος ειναι γιατι αυτοι που ειναι εδω ειναι Λαθρομεταναστες δηλαδη ειναι λαθραια και οχι μονιμα αρα λοιπον ειμαι μαζι σου και συμφωνω οσον αφορα τους μεταναστες να μπουν στην ελληνικη κοινωνια οπως και οι δικοι μας στο εξωτερικο.
Αλλα αντιθετος οσον αφορα τους Λαθρομεταναστες που ειναι επαναλαμβανω λαθραια εδω και γνωμη πρεπει να φυγουν...!
Ο λογος ειναι γιατι αυτοι που ειναι εδω ειναι Λαθρομεταναστες δηλαδη ειναι λαθραια και οχι μονιμα αρα λοιπον ειμαι μαζι σου και συμφωνω οσον αφορα τους μεταναστες να μπουν στην ελληνικη κοινωνια οπως και οι δικοι μας στο εξωτερικο.
Αλλα αντιθετος οσον αφορα τους Λαθρομεταναστες που ειναι επαναλαμβανω λαθραια εδω και γνωμη πρεπει να φυγουν...!
"There's no need to call me sir Professor."
Dimitris el Mago Secreto- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 7784
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Κοίτα με... Έχεις τα μάτια της μητέρας σου...
- Δημοσίευση Ν°112
Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση!
Ravenclaw Fiction Team
- Harry be safe, be strong:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°113
Δημήτρης έγραψε:Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση!
Ναι ακριβώς γιατί αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος βρίσκεις τρόπο να βοηθήσεις και αυτόν που για κάποιους λόγους έφυγε από την πατρίδα του, θαλασσοπνίγεται στη Μεσόγειο κ.τ.λ.
Αν και για μένα ο όρος λαθρομετανάστης δεν ισχύει καν.
Statler
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°114
Το ζητημα της μεταναστευσης εχει πολλες παραμετρους.ο καθενας σα πολιτης του κοσμου πρεπει αρχικα να σκεφτει τους λογους που οδηγουν τους ανθρωπους στη μεταναστευση:πολεμοι,φτωχια,αθλιες συνθηκες ζωης.Πως να μη σκεφτει να εγκαταληψει τη χωρα του ενας σενεγαλεζος που δεν εχει να φαει,που τη χωρα του εχουν ξεζουμισει οι μεγαλες δυναμεις.Το θεμα ειναι λοιπον να προσπαθησει ο καθενας να παλεψει για την εξαλειψη τετοιων καταστασεων,τετοιων κοινωνικων κ οικονομικον συστηματων.
οσον αφορα την ελλαδα,το ζητημα ειναι η αφομοιωση των μεταναστων στη κοινωνικη και οικονομικη ζωη του τοπου.Ξερετε οτι οι περισσοτεροι δε θελουν να μεινουν στην ελλαδα αλλα να περασουν στην ευρωπη,κατι που η ευρωπαικη ενωση τους απαγορευει με αποτελασμα να μενουν εδω χωρις οι ιδιοι μεταναστες να το θελουν?
Θα πω κατι τελευταιο και γενικο: γιατι πρεπει ντε και καλα το ελληνικο κρατος να συνδεεται με το ελληνικο εθνος?ολοι ανθρωποι ειμαστε?Γιατι να ζουμε με συνορα??
το θεμα ειναι πιστευω ο καθενας να συνηδητοποιησει τι γινεται στη ζωη του και να παλεψει για το καλυτερο γιατι οχι και για την ανατροπη του υπαρχον κοινωνικου συστηματος?
οσον αφορα την ελλαδα,το ζητημα ειναι η αφομοιωση των μεταναστων στη κοινωνικη και οικονομικη ζωη του τοπου.Ξερετε οτι οι περισσοτεροι δε θελουν να μεινουν στην ελλαδα αλλα να περασουν στην ευρωπη,κατι που η ευρωπαικη ενωση τους απαγορευει με αποτελασμα να μενουν εδω χωρις οι ιδιοι μεταναστες να το θελουν?
Θα πω κατι τελευταιο και γενικο: γιατι πρεπει ντε και καλα το ελληνικο κρατος να συνδεεται με το ελληνικο εθνος?ολοι ανθρωποι ειμαστε?Γιατι να ζουμε με συνορα??
το θεμα ειναι πιστευω ο καθενας να συνηδητοποιησει τι γινεται στη ζωη του και να παλεψει για το καλυτερο γιατι οχι και για την ανατροπη του υπαρχον κοινωνικου συστηματος?
Matthew Bourne's Swan Lake
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°115
Εχεις σε αρκετα απο αυτα απολυτο δικιο.
Αλλα ετσι παει δεν θα μεινουν και αλλοι ελληνες αλλα θα εξαφανιστουν ημαστε ημαστε που ημαστε τοσοι λιγοι ετσι και τους βαλουμε ολους μεσα παει
καηκαμε μια και καλη!
Αλλα ετσι παει δεν θα μεινουν και αλλοι ελληνες αλλα θα εξαφανιστουν ημαστε ημαστε που ημαστε τοσοι λιγοι ετσι και τους βαλουμε ολους μεσα παει
καηκαμε μια και καλη!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°116
Χαρι Ποτερ έγραψε:Εχεις σε αρκετα απο αυτα απολυτο δικιο.
καηκαμε μια και καλη!
Με το συμπάθειο, αλλά τις λαϊκιστικές ανοησίες του Καρατζαφέρη μην τις επαναλαμβάνεις. Είναι δηλαδή δυνατόν οι 200 χιλιάδες μετανάστες να σβήσουν τα 11 εκατομμύρια Ελλήνων;
Α, κάτι τελευταίο.
Στην Αμερική, στα καλά εστιατόρια συνήθιζαν να κρεμάνε μία ταμπέλα απ' έξω που έλεγε "no Greeks, no rats". Έτσι αντιμετώπιζαν τους Έλληνες τότε, και είναι ντροπή που κάποιοι από εμάς κάνουν το ίδιο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Statler
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°117
Δεν ειμαι ουτε με τον Καρατζαφερει αλλα ουτε και με κανεναν γιατι κανεις δεν αξιζει για μενα ολοι ειναι για πεταμα απλα ειπα την αποψη μου και για αυτο δεν υπαρχει λογος
να εξαπτεσαι και δεν ειναι μονο οι 200.000 αλλα πολυ περισσοτεροι αλλα ας το αφησουν εδω γιατι δε βλεπω να βγαζει νοημα η κουβεντα...!
να εξαπτεσαι και δεν ειναι μονο οι 200.000 αλλα πολυ περισσοτεροι αλλα ας το αφησουν εδω γιατι δε βλεπω να βγαζει νοημα η κουβεντα...!
Godric- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2945
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°118
200.000?
Οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες κοντεύουν να φτάσουν τα 2.000.000!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πρώτους, αλλά οι δεύτεροι θέλω να φύγουν αμέσως από τη χώρα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πρώτους, αλλά οι δεύτεροι θέλω να φύγουν αμέσως από τη χώρα.
It is our choices, Harry, that show who we truly are, far more than our abilities.
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°119
Συμφωνω αν και ειναι περισσοτεροι !!!! :ooo:
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°120
Σιγα μην ειναι και 5 εκατομμυρια οι μεταναστες,ρε παιδια!!!απο που τις παιρνετε τις πληροφοριες??Και δε καταλαβα ακριβως πως θα εξαλειφθουμε σαν ελληνες?μηπως προκειται για παγκοσμια συνομωσια εναντιον των ενδοξων απογονων του Μεγα Αλεξανδρου?Αν ειναι ετσι να απαγορευτει η αναπαραγωγη με αλλοεθνεις ωστε να γεννιουνται μονο βεροι Ελληνες. Ας σοβαρευτουμε βρε παιδια...
Matthew Bourne's Swan Lake
Rea- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 2731
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°121
σοβαρα τωρα?
να φυγουν να πανε που???
νομιζετε οτι οι λαθρομεταναστες οπως λετε ειχαν ως μοναδικο σκοπο της ζωης τους να ερθουν σε αυτην την κωλοχωρα που ολοι τους βριζουν κ τους μισουν? στην αθηνα εχουν κανει καταληψη δεκαδες μεταναστες μεσα στο παλιο, ετοιμοροπο πλεον εφετειο. σε κτηριο χωρις νερο, ηλεκτρικο κλπ. ζωντας σε αθλιες συνθηκες. πιστευετε ειλικρινα οτι θελουν να μεινουν εδω ζωντας ετσι?
οι περισσοτεροι λαθρομεταναστες ερχονται απο χωρες που εχουν πολεμο. αυτο κ μονο θα επρεπε να τους δινει αυτοματο πολιτικο ασυλο.
αλλα οχι, το ελληνικο κρατος προτιμα να εχει 90 στρατοπεδα συγκεντρωσης μεταναστων κ να τους στοιβαζει εκει περα απο το να τους δωσει καποια δικαιωματα
να φυγουν να πανε που???
νομιζετε οτι οι λαθρομεταναστες οπως λετε ειχαν ως μοναδικο σκοπο της ζωης τους να ερθουν σε αυτην την κωλοχωρα που ολοι τους βριζουν κ τους μισουν? στην αθηνα εχουν κανει καταληψη δεκαδες μεταναστες μεσα στο παλιο, ετοιμοροπο πλεον εφετειο. σε κτηριο χωρις νερο, ηλεκτρικο κλπ. ζωντας σε αθλιες συνθηκες. πιστευετε ειλικρινα οτι θελουν να μεινουν εδω ζωντας ετσι?
οι περισσοτεροι λαθρομεταναστες ερχονται απο χωρες που εχουν πολεμο. αυτο κ μονο θα επρεπε να τους δινει αυτοματο πολιτικο ασυλο.
αλλα οχι, το ελληνικο κρατος προτιμα να εχει 90 στρατοπεδα συγκεντρωσης μεταναστων κ να τους στοιβαζει εκει περα απο το να τους δωσει καποια δικαιωματα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°122
Godric έγραψε:200.000?
Α ναι; Για δες λίγο εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=52780
Ή εδώ, στο σάιτ του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
http://www.imepo.gr/ClientFiles/documents/AENEAS_IMEPO_RESEARCH_.2008_GR_000.pdf
Με λίγα λόγια μας λέει ότι ο αριθμός των μεταναστών χωρίς άδεια παραμονής υπολογίζεται μεταξύ 172.250 και 209.402 άτομα.
Σε επόμενο σάιτ, στο Μεσογειακό Παρατηρητήριο Μετανάστευσης, μαθαίνουμε πως ο συνολικός αριθμός μεταναστών, με ή χωρίς άδεια παραμονής, και όταν λέμε μετανάστες εννοούμε από όλες τις χώρες του κόσμου, ανέρχεται περίπου στις 950.000.
Επίσης εσύ φίλε που δεν είσαι με κανέναν, τυχαία είπες το 2.000.000; Εντελώς τυχαία δηλαδή τόσο ο Καρατζαφέρης όσο και ο Γεωργιάδης όσο και αρκετοί ακόμα του ΛάΟΣ αναφέρουν συχνά αυτόν τον αριθμό;
Η προπαγάνδα φαίνεται καλά κρατεί.
Και περνάμε στο δεύτερο και καλύτερο μέρος του ποστ:
Εσύ λοιπόν, που θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος αλλά δεν δίνεις σημασία στην αρετή του ανθρωπισμού, τι σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει; Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν οι άνθρωποι αυτοί είχαν επιλογή θα έρχονταν εδώ πέρα όπου τους αντιμετωπίζεις εσύ και ο οποιοσδήποτε σαν σκουπίδια;
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν είχαν επιλογή θα διάλεγαν να θαλασσοπνιγούν μέσα στη Μεσόγειο μόνο και μόνο για να έρθουν εδώ ή στην γείτονα Ιταλία και να νιώσουν πιο άθλια και από ζώα-πράγμα για το οποίο φταις εσύ και ο κάθε ένας που τους φέρεται έτσι.
Statler
Mr. Filch- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2071
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°123
ψυθισα
Godric- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2945
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°124
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι με τον Καρατζαφέρη ούτε με το Λ.Α.Ο.Σ. Οι λαθρομετανάστες δεν είναι παράνομα στη χώρα? Τότε γιατί να μη θέλω να φύγουν?
Ξέρεις, όμως, ότι τα σύνορα της χώρας είναι "μπάτε, σκύλοι, αλέστε" οπότε όταν έρχεται ο κάθε λαθρομετανάστης (πρόσεξε, όχι ο μετανάστης που ζει μόνιμα στη χώρα) και πάει και κάνει ληστείες για να ζήσει έπειδή δεν έχει να φάει και μπορεί κι εγώ ή εσύ ή ο καθένας να πέσει θύμα ληστείας από αυτόν τότε μοιραία θέλω την έξοδό του από τη χώρα.
Αφού το κράτος είναι ανίκανο-και το έχει αποδείξει περίτρανα τόσα χρόνια-να μεριμνήσει για τους λαθρομετανάστες και να λάβει μέτρα για να μην μπαίνει στη χώρα όποιος γουστάρει και να αναγκάζεται να κλέβει για να ζήσει τότε, ναι, θα σχηματίσω αρνητική εικόνα για τους λαθρομετανάστες.
Ακούω πολλές φορές τους πολιτικούς να λένε τι θα κάνουν με τους λαθρομετανάστες. Τι να κάνετε? Να τους πετάξετε έξω από τη χώρα! Αυτό να κάνετε! Και να φροντίσετε να μην εισέρχονται άλλοι στην Ελλάδα.
Ξέρεις, όμως, ότι τα σύνορα της χώρας είναι "μπάτε, σκύλοι, αλέστε" οπότε όταν έρχεται ο κάθε λαθρομετανάστης (πρόσεξε, όχι ο μετανάστης που ζει μόνιμα στη χώρα) και πάει και κάνει ληστείες για να ζήσει έπειδή δεν έχει να φάει και μπορεί κι εγώ ή εσύ ή ο καθένας να πέσει θύμα ληστείας από αυτόν τότε μοιραία θέλω την έξοδό του από τη χώρα.
Αφού το κράτος είναι ανίκανο-και το έχει αποδείξει περίτρανα τόσα χρόνια-να μεριμνήσει για τους λαθρομετανάστες και να λάβει μέτρα για να μην μπαίνει στη χώρα όποιος γουστάρει και να αναγκάζεται να κλέβει για να ζήσει τότε, ναι, θα σχηματίσω αρνητική εικόνα για τους λαθρομετανάστες.
Ακούω πολλές φορές τους πολιτικούς να λένε τι θα κάνουν με τους λαθρομετανάστες. Τι να κάνετε? Να τους πετάξετε έξω από τη χώρα! Αυτό να κάνετε! Και να φροντίσετε να μην εισέρχονται άλλοι στην Ελλάδα.
It is our choices, Harry, that show who we truly are, far more than our abilities.
Mr. Filch- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 2071
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°125
ο αποπανο εχειδικιο