Δίκαια μου ακούγονται πάντως τα παρακάτω...
Μακάρι κάποια να γίνονταν και εδώ.
Πολλά ισχύουν και για την Ελλάδα γι αυτό ανέβασα αυτό το βίντεο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την multi στις Δευ Ιουν 15, 2009 1:28 pm, 2 φορές συνολικά
Γιατί ένας απλός Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζει ένα σωρό δυσκολίες τις οποίες καποιοι απο τους μετανάστες δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν..
tom marvolo riddle έγραψε:Γιατί ένας απλός Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζει ένα σωρό δυσκολίες τις οποίες καποιοι απο τους μετανάστες δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν..
Όπως..;
Merlin The Great έγραψε:Μετρο χρειαζεται σε ολα!
Ουτε η ξενοφοβια μας οδηγει πουθενα αλλα ουτε και η απολυτη ελευθερια στα συνορα μας βοηθα!
Το βασικο προβλημα για μενα ειναι ενα κρατος που δεν εχει παιδεια και εκπαιδευση, χωρις κουλτουρα δεν ξερει πως να συμπεριφερθει ουτε στους πολιτες ουτε και στους φιλοξενουμενους η τους μεταναστες...Επισης οταν λεω κρατος δεν εννοω μονο το πολιτικο συστημα αλλα και τον καθε ενα απο εμας...
Γιατι οταν παει ενα παιδια απο την Αλβανια η την Ρουμανια να σηκωσει τη σημαια αντι να επικροτησουμε το γεγονος οτι καποιος μεσα σε μια αλλη χωρα καταφερε να διακριθει του ποτιζουμε μισος και ρατσισμο...
EL.J girl έγραψε:Εγώ σε αυτό συμφωνώ μόνο αν το συγκεκριμένο παιδί νιώθει αυτό που κάνει... Αν βροντοφωνάζει οτι είναι από άλλη χώρα και σηκώνει την σημαία για μένα είναι κατακριτέο!
EL.J girl έγραψε:Αν δεν θεωρεί δική του την πατρίδα που μένει ποιο είναι το νόημα να κρατήσει την σημαία της???
Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω!!!
Fleur Delacour έγραψε:Κανονικά η λογική των παρελάσεων είναι να τιμηθούν οι πρόγονοι που πολέμησαν, γι' αυτό και δεν αφορά αλλοδαπούς, όχι μόνο στην Ελλάδα παντού. Στην Ελλάδα όμως έχουμε ταυτίσει τη συμμετοχή στην παρέλαση ως σημαιοφόρος σαν επιβράβευση του καλού μαθητή. Εμένα η αντίρρησή μου είναι η εξής, ότι οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν μόνο στην περίπτωση που ένας αλλοδαπός συμμετέχει ως σημαιοφόρος ή και όταν είναι παραστάτης ή συμμετέχει απλά; Επίσης τα παιδιά που είναι αλλοδαπά θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση μόνο ως σημαιοφόροι ή συμμετέχουν έτσι κι αλλιώς.
Βέβαια δεν μπορώ καθόλου τις μανάδες που βγαίνουν και χτυπιόνται στα κανάλια γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι το βλαστάρι τους με φροντιστήρια, με λυμένο το πρόβλημα της διαβίωσης παίρνει 15 και το παιδί από την Αλβανία χωρίς φροντιστήριο, με γονείς που μια έχουν δουλειά, μια δεν έχουν παίρνει 19. Και προσπαθούν με χίλιους γελοίους τρόπους να φανεί καλύτερο το παιδί τους, που δεν το αξίζει.
EL.J girl έγραψε:Γι'αυτό το λόγο Σοφία υπάρχουν τα βραβεία και τα αριστεία. Η άρση της σημαίας για κάποιους είναι σοβαρό θέμα και τους θίγει να την κρατάει ένας αλλοεθνής που ξαναλέω οτι αν νιώθει πραγματικά δική του την πατρίδα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να την κρατάει.
Όσο για το ποιος είναι ο λόγος των παρελάσεων μάλλον θα το συζητήσουμε σε άλλο τόπικ!!!