+74
Katherine Black
Sauron the Great
Immortality Dumbledore
teddy potter
ironmaiden2121
greekwizards
Μia Melanie Hawkins
Sectumsembra
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
lefter4
hara95
ignitus
Lucy Weasley
Alicia Spinnet
Tania_Re
Tina Riddle
snapefan3
Vindictus Viridian
Lina Potter
Safira
Persival Nick 777
Lily Luna Potter
Cassiopeia Black
Hermione Black
Merlin the Master Wizard
Bibidi Bobidi Bou
DraCo BaM MaLfoY
Roxy Black
Jace Wayland
killer
Andros the Invincible
Kenichi
Isabelle Lightwood
Mr. Filch
Helga Hufflepuff
anthian9
sabinosss
elliza
Merlin Longstaff
Necro-Chriss
Harry Potter
Leonie Vernier
Monaxos
Fleur Delacour
Foto...
EL.J girl
sweetie
Merlin the Great
volkano
Nathaniel
Christy
Novaenir
multi
Tom Marvolo Riddle
DUMBLEDORE26
Este
Rose
Anjelina Johnson!
Hemione94
Scorpion
BaGGoS
Madame Maxime
E-vampire
Berenice
Ms Skellington
Cassandra Black
RemousLoupin
Pansy Parkinson
horklum
Darkness
Albus_The_Wise
Rose Black
Narcissa
78 απαντήσεις
Άγγελοι
Ψηφοφορία
Πιστευετε στους αγγέλους;
- [ 87 ]
- [78%]
- [ 25 ]
- [22%]
Σύνολο Ψήφων: 112
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: Άγγελοι
Ναι.
Slytherin Fiction Team
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°152
Δεν πιστεύω στους αγγέλους σαν πλάσματα του Θεού.Πιστευω στους αγγέλους σαν υπεράνθωπα πλάσματ που μας προσέχουν
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°153
sweetie έγραψε:Απο την άλλη πλευρά οι έκπτωτοι δεν θέλουν να μας φάνε. Ουτε να μας πιουνε το αίμα. Θέλουν να ακολουθήσουμε τον δικό τους δρόμο και να φύγουμε απο τον Θεό. Θέλουν να μας ωθήσουν να κάνουμε κάτι κακό. Μειώνουν την αίσθηση της ενοχής όπως μου είπε και ένας πολύ ξεχωριστός για εμένα άνθρωπος.
Αυτό [[ιστευω και εγώ.Δεν μας τρώνε.Απλά προσπαθούν αν μας επηρεάσουν ,ωστε αν διαλεξουμε μεριές
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
greekwizards- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 450
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°154
ολοι πρεπει να πιστευουν στην υπαρξη τον αγγελων
ironmaiden2121- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2013
Magical Identity
Today's thought: born to lose, live to win
- Δημοσίευση Ν°155
Φυσικα και δεν πιστευω. Ειναι απλα παραμυθακια και προσωπικα τα βρισκω βλακιες.
MAGIC IS GOOD
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°156
ναι
teddy potter- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 745
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°157
Ωραιες πληροφοριες
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°158
Συγχωνεύτηκε με το "Πιστεύετε στους Αγγέλους;", καθώς είχαν συμπληρωματικό περιεχόμενο.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°159
greekwizards έγραψε:ολοι πρεπει να πιστευουν στην υπαρξη τον αγγελων
Τιιιι???
Δεν πιστευω απλά.....
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°160
θεωρω πως ναι, υπαρχουν. και ενα ερωτημα που τεθηκε ποιο πριν ηταν γιατι πεθαινει τοσος κοσμος αφου υπαρχουν φυλακες αγγελοι;
εγω εχω διαβασει, δεν ξερω αν ειναι η αληθεια, πως δε μπορουν να παρεμβουν στη ζωη σου εκτος κι αν τους το ζητησεις ο ιδιος...
υπαρχει μια ιστορια...
εγω εχω διαβασει, δεν ξερω αν ειναι η αληθεια, πως δε μπορουν να παρεμβουν στη ζωη σου εκτος κι αν τους το ζητησεις ο ιδιος...
υπαρχει μια ιστορια...
- Σπόιλερ:
- Ηταν μια κοπελα που ειχε παει στο σπιτι της φιλης της. ξεχαστηκε ομως και θυμήθηκε να γυρισει με τη 1. δε φωναξε κανεναν για να την παρει καθως το σπιτι της ηταν δυο στενακια παρα κατω. προχωραει λοιπον αλλα στο στενακι του σπιτιου της το οποιο ηταν αδιεξοδο βλεπει εναν υποπτο αντρα. φοβαται ομως δε μπορει να κανει πισω. προσευχεται λοιπον και προχωραει φτανει σπιτι της και μπαινει ανακουφισμενη μεσα.
την επομενη μερα ακουει στις ειδησεις πως ενας αντρας ειχε βιασει και σκοτωσει μια κοπελα στο ιδιο στενακι λιγο πιο μετα απο την ωρα που περασε η ιδια. αναγνωρισε τον αντρα απο τις φωτογραφιες και ετρεξε στο αστυνομικο τμημα. ρωταει λοιπον τον αντρα ''γιατι βιασες και σκοτωσες αυτη και σε μενα δεν εκανες τιποτα;
και εκεινος απανταει '' γιατι ησουν μαζι με αλλους δυο ανθρωπους''
οι φιγουρες αυτες που ειδε ο βιαστης ηταν φυλακες αγγελοι.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°161
^Lol!
Δεν φταίνε οι δολοφόνοι και οι βιαστές που δημιουργήθηκαν επάνω στην απέραντη σοφία του Θεού μας, φταίνε απλώς τα διαολεμένα θύματα τους που δεν κάνουν τον σταυρό τους μπροστά στην παρουσία τους...Άλλωστε ακόμη και αληθινή να ήταν αυτή η ιστορία του ιντερνετ δεν ξέρουμε αν η προηγούμενη κοπέλα είχε την ίδια ευκαιρία να κάνει τον σταυρό της, άρα ο θάνατος της ήταν κατά κόρον αδικία...
Δεν φταίνε οι δολοφόνοι και οι βιαστές που δημιουργήθηκαν επάνω στην απέραντη σοφία του Θεού μας, φταίνε απλώς τα διαολεμένα θύματα τους που δεν κάνουν τον σταυρό τους μπροστά στην παρουσία τους...Άλλωστε ακόμη και αληθινή να ήταν αυτή η ιστορία του ιντερνετ δεν ξέρουμε αν η προηγούμενη κοπέλα είχε την ίδια ευκαιρία να κάνει τον σταυρό της, άρα ο θάνατος της ήταν κατά κόρον αδικία...
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°162
1ον ποιος ειπε πως τη βρηκα στο ιντερνετ;Sauron the Great έγραψε:^Lol!
2ον η αλλη κοπελα μπορει να μην πιστευε καν
και 3ον ποιος ειπε πως εκανε το σταυρο της η πρωτη κοπελα;
επισης η πρωτη προταση σου ειναι γελοια.
οσο για τους αγγελους δικαιωμα σου να μην πιστευεις πως υπαρχουν αλλα το καθαρα στην Αγια Γραφη πως υπαρχουν.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°163
Katherine Black έγραψε:
1ον ποιος ειπε πως τη βρηκα στο ιντερνετ;
2ον η αλλη κοπελα μπορει να μην πιστευε καν
και 3ον ποιος ειπε πως εκανε το σταυρο της η πρωτη κοπελα;
επισης η πρωτη προταση σου ειναι γελοια.
οσο για τους αγγελους δικαιωμα σου να μην πιστευεις πως υπαρχουν αλλα το καθαρα στην Αγια Γραφη πως υπαρχουν.
1ον)Τέτοιες ιστορίες αμφιβόλου προελευσεως και ειληκρίνειας κυκλοφορούν στο ίντερνετ οπότε σόρρυ κιόλας για την λογική του να την αμφισβητήσω...
2ον)Προφανώς με δουλεύεις, έτσι δεν είναι?? Τι πάει να πει η κοπέλα δεν πίστευε καν?? Και τι πάει να πει αυτο?? Αν υπήρχαν στα αλήθεια φύλακες άγγελοι με ηθική ανώτερη από την δική μας θα την προστάτευαν, ξέρεις, θα την έσωζαν από ένα τέτοιο βίαιο τέλος...Γιατί ξέρεις μπορεί κάποιος να μην πιστεύει αλλά να έχει πολύ καλύτερη ήθικη από χιλιάδες άλλους που λένε ότι πιστεύουν, το έχεις σκεφτεί φανταζομαι...
3ον) Έχει διαφορά να πω ότι προσευχήθηκε? Μην τα σκαλίζουμε τώρα....
4ον) Ενώ η ιστορία
Βρίθει από λογική και αληθοφάνεια! Γρμφφ
Η Αγία Γραφή γράφει και άλλα πολλά τα οποία σαφώς και δεν αποδέχεσαι ως σημερινός λογικός άνθρωπος τα οποία δεν είμαστε στο κατάλληλο τόπικ για να τα εξηγήσουμε....
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°164
1. μας την ειπε η θεολογος μας περσι. θεωρω πως κατι ξερει παραπανω σωστα;
2. οπως προανεφερα εγω τουλαχιστον εχω μαθει πως οι αγγελοι δε μπορουν να παρεμβουν στη ζωη καποιου ανθρωπου εκτος και αν το ζητησει ο ιδιος ο ανθρωπος.
3. την προσευχη μπορεις να την πεις απο μεσα σου. κανεις δε μπορει να εμποδισει τις σκεψεις σου πιστευω πως αυτο ειναι γνωστο.
4. αυτο δε θα το σχολιασω
και οσο για την Αγια Γραφη, ισως ισχυει αυτο που λες αλλα υπαρχουν υπερβολικα πολλες αναφορες στους αγγελους. και στην τελικη εγω μπορω να πιστευω οτι θελω. εσενα τι σε πειραζει; δουλεια μου δεν ειναι; δε θυμαμαι να ζητησα σχολιαστη..
2. οπως προανεφερα εγω τουλαχιστον εχω μαθει πως οι αγγελοι δε μπορουν να παρεμβουν στη ζωη καποιου ανθρωπου εκτος και αν το ζητησει ο ιδιος ο ανθρωπος.
3. την προσευχη μπορεις να την πεις απο μεσα σου. κανεις δε μπορει να εμποδισει τις σκεψεις σου πιστευω πως αυτο ειναι γνωστο.
4. αυτο δε θα το σχολιασω
και οσο για την Αγια Γραφη, ισως ισχυει αυτο που λες αλλα υπαρχουν υπερβολικα πολλες αναφορες στους αγγελους. και στην τελικη εγω μπορω να πιστευω οτι θελω. εσενα τι σε πειραζει; δουλεια μου δεν ειναι; δε θυμαμαι να ζητησα σχολιαστη..
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°165
1ον)Ο Θεολόγος δεν το είδε με τα μάτια του! Από κάπου το διάβασε όπως και εγώ την έχω διαβάσει αυτήν την ιστορία πριν από χρόνια και παραπάνω από μία φορές, κακές πηγές υπάρχουν παντού! Εδώ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτά που βλέπουν τα μάτια μας από πρώτο χέρι, μπορούμε να εμπιστευτούμε μία ξένη ιστορία για ένα τόσο σοβαρό ερώτημα??...
2ον)Μα εάν κάποιος δεν γνωρίζει τι είναι οι φύλακες άγγελοι ή έχει άλλη θρησκεία λόγω τόπου ή οικογενειακής καταγωγής από πού και ως πού θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει βοηθεία από δαύτους???
3ον)Στην ιστορία σου λες ότι η κοπέλα πρόλαβε να δει τον εγκληματία, της φάνηκε μάλιστα και ύποπτος και πρόλαβε μάλιστα και να προσευχηθεί...Τέτοιος πολυτιμός χρόνος προφανώς και δεν εμφανίζεται σε όλα τα θύματα βιασμών και ανθρωποκτονιών...
Το εάν πιστεύεις είναι φυσικά αναφέρετο δικαίωμα σου, δεν το αμφισβητώ αυτό!
2ον)Μα εάν κάποιος δεν γνωρίζει τι είναι οι φύλακες άγγελοι ή έχει άλλη θρησκεία λόγω τόπου ή οικογενειακής καταγωγής από πού και ως πού θα μπει στην διαδικασία να ζητήσει βοηθεία από δαύτους???
3ον)Στην ιστορία σου λες ότι η κοπέλα πρόλαβε να δει τον εγκληματία, της φάνηκε μάλιστα και ύποπτος και πρόλαβε μάλιστα και να προσευχηθεί...Τέτοιος πολυτιμός χρόνος προφανώς και δεν εμφανίζεται σε όλα τα θύματα βιασμών και ανθρωποκτονιών...
Το εάν πιστεύεις είναι φυσικά αναφέρετο δικαίωμα σου, δεν το αμφισβητώ αυτό!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°166
Ωραία λοιπόν μην πιστεύεις. Αφού όμως δεν πιστεύεις στους αγγέλους πως δικαιολογίες την ύπαρξη του κακού στον κόσμο;
και οσο για το 2 δεν ζητησε βοηθεια αγγελων. τη βοηθεια του Θεου ζητησε και οσο για το αλλη θρησκεια δεν εχεις ακουστα το οτι ο Θεος ειναι ενας οποιο ονομα κι αν του δοσεις; εδω το 2004 ο σαουδαραβας που ηταν μουσουλμανος ζητησε τη βοηθεια της Παναγιας και εκεινη τον βοηθησε. Σε αυτο δηλαδη δεν;
ναι ομως δεν ξερεις αν ειχε το χρονο η οχι. απλο
και οσο για το 2 δεν ζητησε βοηθεια αγγελων. τη βοηθεια του Θεου ζητησε και οσο για το αλλη θρησκεια δεν εχεις ακουστα το οτι ο Θεος ειναι ενας οποιο ονομα κι αν του δοσεις; εδω το 2004 ο σαουδαραβας που ηταν μουσουλμανος ζητησε τη βοηθεια της Παναγιας και εκεινη τον βοηθησε. Σε αυτο δηλαδη δεν;
ναι ομως δεν ξερεις αν ειχε το χρονο η οχι. απλο
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°167
αχχ έλα τώρα, μην μου μιλάς για το γνωστό <<γιατί υπάρχει κακό στον κόσμο?>> σαν εκείνον τον καθηγητή του Αϊνστάιν στην γνωστή διαδικτυακή "κατασκευασμένη" ιστορία
Το δεύτερο το ανέφερα λόγω της δικής Σου προηγουμενης δήλωσης...Εσύ πιό πριν είπες ότι οι φύλακες άγγελοι μας βοηθούν όταν τους καλούμε και αυτό σχολίασα...
Ναι αλλά δεν μπορείς να μου αποδείξεις με κανένα τρόπο ότι ισχύει η δήλωση σου ή εστω απλά ότι η ιστορία αυτή είναι αληθινή...
Το δεύτερο το ανέφερα λόγω της δικής Σου προηγουμενης δήλωσης...Εσύ πιό πριν είπες ότι οι φύλακες άγγελοι μας βοηθούν όταν τους καλούμε και αυτό σχολίασα...
Ναι αλλά δεν μπορείς να μου αποδείξεις με κανένα τρόπο ότι ισχύει η δήλωση σου ή εστω απλά ότι η ιστορία αυτή είναι αληθινή...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°168
Απλή περιέργεια. Πως δικαιολογίες την ύπαρξη του αφού δεν υπάρχουν άγγελοι κατά τα λεγόμενα σου. Η μήπως δεν υπάρχει ούτε αυτό;
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°169
εξηγησε μου πρώτα τι ακριβώς ορίζεις εσύ ως κακό-γιατί είναι κάτι τελείως σχετικό!
Άλλωστε δεν νομίζω ότι χρειάζονται ακόμα αγγελοι για να εξηγησουμε το <<γιατί αυτό?>> <<γιατί εκεινο?>>, παλιότερα έλεγαν ότι η συνείδηση μας οφείλεται στην ψυχή μας ενώ σήμερα ξέρουμε ότι το κέντρο συνείδησης μας είναι η νησος Reil πίσω από τον προμετωπιαίο λωβό στο κέντρο του εγκεφάλου μας, ότι τα όνειρα μας οφείλονται απλά στο υποσεινήδητο μας(πχ φοβίες, άγχος), ότι η αγάπη οφείλεται σε ηλεκτροχημικές δραστηριότητες του εγκεφάλου μας και όχι στο ντουκου ντουκου της καρδιάς μας κοκ...Η επιστήμη προχωράει και τα μεταφυσικά/θεολογικά θέματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται...Έχεις ακουστά την ιστορία με τους δύο λύκους που αναφέρεται στο Καλό και στο Κακό?
Άλλωστε δεν νομίζω ότι χρειάζονται ακόμα αγγελοι για να εξηγησουμε το <<γιατί αυτό?>> <<γιατί εκεινο?>>, παλιότερα έλεγαν ότι η συνείδηση μας οφείλεται στην ψυχή μας ενώ σήμερα ξέρουμε ότι το κέντρο συνείδησης μας είναι η νησος Reil πίσω από τον προμετωπιαίο λωβό στο κέντρο του εγκεφάλου μας, ότι τα όνειρα μας οφείλονται απλά στο υποσεινήδητο μας(πχ φοβίες, άγχος), ότι η αγάπη οφείλεται σε ηλεκτροχημικές δραστηριότητες του εγκεφάλου μας και όχι στο ντουκου ντουκου της καρδιάς μας κοκ...Η επιστήμη προχωράει και τα μεταφυσικά/θεολογικά θέματα αρχίζουν να ξεπερνιούνται...Έχεις ακουστά την ιστορία με τους δύο λύκους που αναφέρεται στο Καλό και στο Κακό?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°170
Φαντάζομαι την ξέρεις την ιστορία των έκπτωτων. Αυτό εννοώ.
Ναι την ξέρω την ιστορία με τους λύκους.
Ναι την ξέρω την ιστορία με τους λύκους.
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°171
ΝΑΙ
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°172
Ναι πιστεύω. Αλλά μόνο στους επί της γης.
*
*
*
*
*
*
Lily99- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Love the life you live.Live the life you love.
- Δημοσίευση Ν°173
Εγώ προσωπικά πιστεύω στους άγγελους.Πρώτα όμως πρέπει εμείς οι ίδιοι να πιστεύουμε μέσα μας.Πολλές φορές έχω νιώσει σαν κάτι να με έχει προστατέψει...φύλακας άγγελος
Επίσης πιστεύω πως φύλακας άγγελος είναι ένας άνθρωπος μας που έχουμε χάσει και μας αγαπούσε πολύ!!
Επίσης πιστεύω πως φύλακας άγγελος είναι ένας άνθρωπος μας που έχουμε χάσει και μας αγαπούσε πολύ!!
marilenalove123- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 346
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2018
Magical Identity
Today's thought: i am not a girl i am a storm with skin
- Δημοσίευση Ν°174
Το σκεφτηκα λιγάκι....και λέω πως ναι...θα ηταν ομορφα να υπηρχαν...να εχεις καποιον να σε προσεχει....
- Alohomora :