Dan_Liza: Το Λιζάκι είναι φοβερό κορίτσι... αυτό που λέμε "η χαρά της ζωής". Πάντα με το χαμόγελο της αισιοδοξίας στα χείλη, το οποίο είναι σε θέση να στο μεταδώσει άμεσα μέσα από τις τρελούτσικες "σφήνες" της στις διάφορες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κουμπαρούλα μου!
Merlin The Great: Τι να πρωτοπώ για τον Δημήτρη... Παιδί-μάλαμα και φανταστικός διαχειριστής. Τόση όρεξη και δημιουργικότητα δεν έχω ξαναεντοπίσει έως τώρα. Με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και με στήριξε όσο κανένας άλλος στο φόρουμ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον original μάγο του Harryworld...
Tom Marvolo Riddle: Αν και δηλώνω δυσαρεστημένος με την πρόσφατη κίνησή του, ο Λευτεράκης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του φόρουμ. Με κρίση και άποψη για όλα, καυστικά σχόλια και αποφασιστικές τοποθετήσεις, το "καπιταλομουτράκι" με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή... Ένας μήνας πέρασε από την αποχώρησή του μεγάλου αυτού "ζιζανίου" και ήδη μου έλειψε...
dREAm Gir:l Από τα πιο "ζωντανά" κομμάτια του μαγικού μας παζλ... Η Ρέα μπήκε εξαρχής με φόρα, την οποία δεν ανέκοψε ποτέ. Δυναμικότητα και τσαμπουκάς, χιούμορ και ευαισθησία... αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχώρισα στην κορούλα μου. Της εύχομαι ότι καλύτερο!
SiMoS: Το καμάρι της Μαγνησιώτικης πρωτεύουσας... Μέσα στο χαβαλέ και τα ερωτικά υποννοούμενα, ο Σιμάκος αποτελεί κάτι παραπάνω από ευχάριστη παρέα. Η ψευτοκόντρα μας μετά τον "γάμο" μου είχε αλησμόνητη φάση. Ένα εύγε στον κατακτητή του γυναικείου πληθυσμού του Harryworld!
FLEUR258: Άτομα σαν το Μαράκι πραγματικά σπανίζουν σήμερα... Η ανιδιοτέλεια και η αγνότητα του χαρακτήρα της είναι ευδιάκριτα. Τρομερό κορίτσι, την συμπάθησα από την πρώτη στιγμή. Μόνο που τώρα, ενώ εγώ επιστρέφω στα παλιά λημέρια του καταστήματος ραβδιών, εκείνη είναι απούσα...
Berenice: Ένα τεράστειο ρισπέκτ στη Νικολέτα μας... Ήταν το μέλος που με είχε καλωσορίσει στο φόρουμ τον περασμένο Απρίλιο. Αποφασιστικότητα, κοφτερό χιούμορ με απίθανες ατάκες και αστείρευτο ταλέντο στην φωτογραφία... συνέχισε έτσι Νικόλ!
Poisonous_touch: Ούτε η ίδια δε μπορεί να φανταστεί πόσο χάρηκα που πήρε, επιτέλους, αξίωμα... Τρέφω τρομερή αδυναμία στο μικρό μου χανουμάκι. Το προφίλ της, οι μουσικές της επιλογές και οι ατάκες της συνθέτουν μια γοητετικότατη εικόνα. Καλή επιτυχία στην μεγάλη σου επιχείρηση αφεντικό!
@RtVaVa: Πάντα αυτό το κορίτσι μου ενέπνεε κάτι το μυστηριώδες... Τα ποστ της, με σαφώς μεγαλύτερο βάθος από τον μέσο όρο των δημοσιεύσεων των υπολοίπων μελών, μου κέντριζαν το ενδιαφέρον. Από τις πρώτες μέρες της ως συντονίστρια, δείχνει ότι θα διαπρέψει στο συγκεκριμένο αξίωμα. Της το εύχομαι ολόψυχα!
Cassandra Black: Γιάννα και τα μυαλά στα κάγκελα... Η κοπέλα ροκάρει παντού, not only στα μουσικά της ακούσματα. Είναι αυτό που λέμε "σταθερή αξία" του φόρουμ και ο ρόλος της διαχειρίστριας της πάει γάντι! Τη σέβομαι απόλυτα και όχι μόνο επειδή είναι μεγαλύτερή μου...
ms_padfoot: Ήθελα, όσο λίγοι, την επιστροφή της στο τιμ που κοσμούσε, την περίοδο που εγώ δεν ήξερα καν τι θα πει Harryworld... Ο τρόπος που γράφει και εκφράζεται αυτή η κοπέλα είναι μεθυστικός. Ήταν σημαντική εμπειρία για μένα η καλοκαιρινή μας συνάντηση και θα επιθυμούσα ένα repeat. Κουμπάρα μου είναι άλλωστε...
RemousLoupin: Όλοι γνωρίζουμε πως ο Θάνος είναι ο αληθινά καλύτερος μοντ και όχι αυτός που βγήκε πρώτος στα βραβεία... Με όπλα τον χαρακτήρα και τις γνώσεις του βοήθησε όσο κανείς άλλος στην αναβάθμιση και διατήρηση του επιπέδου του φόρουμ. Απλά ρισπέκτ...
Hecate: Ενθουσιάστηκα με την ιδέα της συνεργασίας μου, έστω και για λίγο, μαζί της... Η Εκάτη είναι από τα ελάχιστα μέλη που εμπνέουν κύρος, χάρη στα σαρκαστικά της σχόλια και τις αφοπλιστικές τοποθετήσεις της. Της εύχομαι ότι καλύτερο, όποιο και αν είναι το επαγγελματικό μονοπάτι που θα ακολουθήσει...
Bellatrix Lestrange: Η συνύπαρξή μας στο τιμ, το περασμένο καλοκαίρι, μου έδωσε απίστευτη ικανοποίηση... Τα λιγοστά, αλλά εύστοχα χιουμοριστικά σχόλιά της, έδωσαν τροφή για μπόλικο χαβαλέ στο κόμμον ρουμ. Μας έλειψε πολύ το τελευταίο διάστημα η Ελενίτσα...
E-vampire: Η gothic πινελιά, που έδωσε χρώμα στο φόρουμ... Το Κατερινάκι απλά τα σπάει, οι δημοσιεύσεις, καθώς και τα σχέδιά της, είναι χάρμα οφθαλμών. Το μόνο που της λείπει είναι λίγο περισσότερο αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία... της αξίζουν και με το παραπάνω...
And last but definetely not least...
Fleur Delacour: Μy dear Sltherin wife... Το Σοφάκι είναι το αγαπημένο μου μέλος. Τρομερές γνώσεις και επίδειξη ωριμότητας για το μικρό της ηλικίας της, αλησμόνητες ατάκες και καυστικές σποντίτσες... Όλα αυτά έρχονται να καλύψουν τον τρυφερό και συνεσταλμένο εσωτερικό της κόσμο. Το "δελφινάκι" μου ήταν ουσιαστικά ο κυριότερος λόγος που με κράτησε το τελευταίο διάστημα στη παρέα του Harryworld... Ελπίζω μόνο να μην χαθούμε...
Αυτά από εμένα. Τους τελευταίους οχτώ μήνες πέρασα αξέχαστες στιγμές στη μικρή μας διαδικτυακή κοινότητα... ευχάριστες και δυσάρεστες συνάμα. Γνώρισα και μίλησα με άτομα, που κέρδισαν το σεβασμό και την προσοχή μου και αυτό είναι που συγκρατώ πρώτιστα. Θα σας καληνυχτίσω με το τετριμμένο "Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος". Όνειρα γλυκά... και ευχαριστώ πολύ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FoNikos21 στις Σαβ Νοε 28, 2009 11:43 pm, 1 φορά