Λοιπόν, επειδή ζήλεψα :P έφτιαξα κι εγώ μια αναθεωρημένη λίστα….
Cassandra Black: Καλά, αυτή η κοπέλα είναι respect από όλες τις απόψεις… Φοβερή προσωπικότητα, ξέρει να ακούει μουσική και είναι κινητή Wikipedia. :P
Remous Loupin: Υποκλίνομαι. Από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και αυθεντικούς χρήστες αυτού του φόρουμ, αποπνέει ωριμότητα, κύρος και σεβασμό.
+κάνει αριστουργηματικά σχέδια…
Merlin the Great: Γλυκύτατος, καλοσυνάτος, με καταπληκτικές ιδέες και πάντα με μια προθυμία να βοηθήσει… Με άλλα λόγια, μαγικός…
Sev: Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά νομίζω δεν θα μπορούσα να μην τον προσθέσω… Πολύπλοκος και ιδιαίτερος χαρακτήρας…
Ms_padfoot: Φ-ο-β-ε-ρ-ή!!! Πάντα ζωηρή, με καλπάζουσα φαντασία και χιούμορ που σκοτώνει!! Ήταν απʼ τους ανθρώπους που με βοήθησαν να βγω απʼ το καβούκι μου.
Tom marvollo riddle: Απίστευτα ψαγμένος, ικανότατος διαχειριστής, με αποστομωτική επιχειρηματολογία και φοβερό γούστο…
Και πάνω απʼ όλα, σκεπτόμενο άτομο.
Jate: (το γούστο που έλεγα πριν; :P
) Μοναδική προσωπικότητα, καυστικό χιούμορ, μένει πάντα σταθερή στις απόψεις και τις πεποιθήσεις της και σε ταπώνει χωρίς πολλή προσπάθεια.
EL.J.Girl: Ήθος και άποψη…Αξιαγάπητη!
Mary Jane: Η πριγκίπισσα του φόρουμ! :P Έχουμε κοινά γούστα…
SiMoS: Έρωτας…απλά.
Wanderer: Απίστευτη, μοναδική, καταπληκτική, δεν έχω λόγια…
BaGGoS: Ξενύχτης γεννήθηκε, ξενύχτης θα πεθάνει
Mrs. Skellington: Ξεκαρδιστική!
E-Vampire: Ξεχωριστή, απόκοσμη… Μακάρι να χαμογελάει πιο συχνά…
Poisonous_touch: Επειδή θέλω να τελειώσω σήμερα, θα πω μόνο ένα πράγμα: αν ήμουν αγόρι, θα σʼ ερωτευόμουν. :P
Oceanborn: Καλοσυνάτη, με οξύτατο πνεύμα.
Μακάρι να ξαναρχίσει να μπαίνει!
Fleur Delacour: Εξωπραγματικά πολύπλευρη, με αστείρευτες γνώσεις και φοβερές ατάκες!
FoNiKoS_21: Χαρούμενος, ενθουσιώδης και πάντα ορεξάτος!
Albus_the_Wise: Κάτι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο! Γνήσιος Γκρίφιντορ, με όλη τη σημασία της λέξης…
Novaenir: Πού χάθηκε ωρέ;! Είναι το άτομο που θα σε ακούσει και θα σου συμπαρασταθεί, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Rea 13: Απίστευτα χαριτωμένη!
Και με τόσες γνώσεις για anime και manga, μήπως βλέπω μια καινούρια Νατάσσα να ξεπροβάλλει;
Χαρηποτεριστής: Του χρωστάμε όλοι νομίζω, αλλά πέρα απʼ αυτό έχει μια πολύ καλή ψυχή.
pansy_parkinson: Άλλη μια μοναδική προσωπικότητα… Γυναίκα με τα όλα της.
Lizakiii: Πιστή, αφοσιωμένη και επίμονη, αν έφευγε θα μας έλειπε.
Alice Cullen: Δεν έχουμε μιλήσει και πολύ, μα φαίνεται ενδιαφέρον άτομο…
FLEUR258: Γλύκα!
Πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, ποτέ δεν θα την φανταζόμουν να λέει
κακή κουβέντα. Μα ποτέ.
Drekorig: Άλλος ένας Δημήτρης (…
…) διαβάζει Tolkien. Μόνο και μόνο αυτό φτάνει. :P Θα ήθελα να τον γνωρίσω!
LuMoSfAn: Άλλο ένα άτομο που θα ήθελα να γνωρίσω…
multi: Η κολώνα του κοιτώνα μας!
Hecate: Παίζει να μην έχω δει ούτε ένα αδιάφορο ποστ από αυτήν την κοπέλα…
Seven:
. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
horclum: Παραλίγο να την ξεχάσω (πάλι…
) !!! Απʼ τις μεγαλύτερες «φάτσες» !
Και μέλλουσα θετή μου κόρη… :P
Bellatrix Lestrange: Ικανότατη συντονίστρια με εξαιρετικό γούστο!
R3dil: Από το λίγο που τον «ξέρω» φαίνεται πολύ ωραίος τύπος…
edit: μʼ αρέσει που γράφει με greeklish γιατί απλά είναι ο μόνος. :P
Luale Banshee: Αν και γράφτηκε πρόσφατα, φαίνεται να έχει πάρα πολύ καλές προοπτικές.
p.faliro 13: Δεν το ξέρω. Μα αυτό δεν με εμποδίζει να τον προσθέσω.
Respect.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την @RtVaVa στις Τετ Σεπ 02, 2009 6:26 pm, 3 φορές συνολικά