Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Όλοι μας καμιά φορά βάζουμε κάποιους στόχους. Για να τους πετύχουμε όμως, πρέπει και να τους θυμόμαστε, και για να τους θυμόμαστε συνήθως τους γράφουμε.
Οι δικοί μου στόχοι για τη χρονιά που έρχεται:
Να αφοσιωθώ σε αυτά που με ενδιαφέρουν Να αποκλείσω οτιδήποτε μου αποσπά την προσοχή Να μηνύσω τον δήμαρχο γιατί είναι ένας κοινός ψεύτης ..είναι και άλλα,αργότερα... :P
να τα βρω με την αντζελα να μεινω φιλος μεχρι το τελος του λυκειου με τον σουλ να παιξω ποδοσφαιρο χωρις να με παρακαλανε οι συμμαθητες μου να μην ξανακανω σκονακι στα μαθηματικα!
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!! Μerry Christmas to every one!!!!!!!!
1. Να πάρω καινούρια τσάντα για το σχολείο 2. Να προσπαθήσω να μην βαριέμαι (πολύ) την ώρα της άλγεβρας, της γεωμετρίας και της φυσικής 3. Να πάω όσο πιο συχνά μπορώ στο θέατρο
Να φροντισω να λεει το απολυτηριο της τριτης γυμνασιου 19. Να σταματησω να λεω ψεματα στον εαυτο μου. Να κοψω μια συνηθεια που με κανει να νιωθω μειονεκτικα. Να μην αφησω κανεναν να με πληγωσει. Να αγορασω οσο το δυνατον πιο περισσοτερα βιβλια μπορω. Να ολοκληρωσω μια δικια μου χορογραφια. Να ολοκληρωσω την ιστορια που γραφω.
Και θα ξαναεπανελθω.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Να πάρω το εισιτήριο για Candlemass. Να περάσω και τα 3 μαθήματα που χρωστάω. Να βρω επιτέλους εκείνο το ευλογημένο το Iron Will. Να τελειώσω κι εγώ την ιστορία που γράφω. Να σταματήσω να βαριέμαι και να διαβάσω για την εξεταστική. Να ανεβάσω 4-5 έργα μου στο DeviantArt. Αυτιά...
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
1. Να διαβάσω όσο δεν πάει... 2. Να μην το ρίξω πάλι στην αισιοδοξία και απογοητευτώ 3. Να περιμένω όσο το δυνατόν λιγότερα...
I hold the truth, I am the cure, I hold you down, I beg you now Try not to look me in the eye, as I'm headed for the kill I know I have to do it, even if I'm lost
Can't seem to remember the day that I lost you But it seems like I never had you anyway
Να καταφερω να μπω στο Debate Club Να προσπα8ω να συγκεντρονωμαι περισσοτερο στο μαθημα των μαθηματικων.
We enjoy warmth because we have been cold. We appreciate light because we have been in darkness. By the same token, we can experience joy because we have known sadness. -David Weatherford
-Να περάσω στην 2η Ανωτέρα!!!!!!!!!!!!! -Να τακτοποιήσω τα παλιά μου βιβλία για να υπάρχει χώρος για τα καινούρια... -Να γραφτώ στην σχολή χορού... Ή τουλάχιστον να βρω χρόνο για τον χορό... -Να πάψω να ζηλεύω όσους έχουν κάτι παραπάνω από εμένα... πάντα θα υπάρχουν for god's sake! -Να σταματήσω να κρύβομαι. -Να σταματήσω να νιώθω έτσι. -Να γράψω στ αλήθεια μια τέτοια λίστα λεπτομερώς και με χρονοδιάγραμμα...
We will always be so much more human than we wished to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Να ανεβάσω κατά πολύ τους βαθμούς μου Να μην ξανακυλήσω από έναν συγκεκριμένω στόχο μου Να προγραμματίσω την εβδομάδα μου έτσι ώστε να μην μένουν όλα τελευταία στιγμή Να μαζέψω ένα σημαντικό ποσό μέχρι τις διακοπές Να μην σκοτωθώ με την μάνα μου ως το τέλος της χρονιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Να τελειωσω οοοοοοοοοοολα αυτα που αρχισα (λιιιγο δυσκολο :P ) Να μαθω τι εχει παει στραβα. Να μην αφησω κανεναν φετος να καταστρεψει τα ονειρα μου. Να διαβασω λιιιγο περισσοτερο για τα αγγλικα. Να μην ξαναβαρεσω τον sunshine! :P (οτι νευρα εχω πανω στο αρκουδακι!) :P Αυτα για τωρα!
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.