.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+75
Sorazal the Erised
Isabella Black
Beatrice Baudelaire
Sir Brutus
Andromeda Black
Clary Fray
Christina Granger
Isabelle Lightwood
Helena Ravenclaw
Phyllida Spore
Emperor Belisarius
Maria Lovegood
Amelia Blackfoot
Sylvie Lovegood
Jace Wayland
Safira
elliza
Νymphadora Tonks
Queen Maeve
Artemisia Lufkin
Hermione Granger.
Helga Hufflepuff
Sirius Black
Minerva McGonagall
snape4-ever
Merlin Longstaff
Ms Padfoot
anthian9
Nearly Headless Nick
RemousLoupin
MrsLupin
Dimitris el Mago Secreto
jupakos
Necro-Chriss
Hecate
Leonie Vernier
Fleur Delacour
Morgan le Fay
Harry Potter
Mary Jane
Berenice
Leroy Jethro Gibbs
Tina Riddle
SiMoS
Christy
BaGGoS
horklum
Seven
Sev
Esme Cullen
Wanderer
FoNikos21
Darkeella
SaD_AnGeL
Bloody_Valentine
Anastasia Black
FLEUR258
E-vampire
Novaenir
Poisonous_touch
@RtVaVa
Witch-King
Nathaniel
Bellatrix Lestrange
rozali87
Cassandra Black
Merlin the Great
EL.J girl
Narcissa
Madame Maxime
Scorpion
AliceCullen
Tom Marvolo Riddle
Pansy Parkinson
Master Lumos
79 απαντήσεις

Respects List

Fleur Delacour
    Fleur Delacour
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Respects List - Σελίδα 17 Empty Απ: Respects List

Δημοσίευση από Fleur Delacour Δευ Ιαν 18, 2010 6:12 pm

Ευχαριστώ πολύ Μαριλού!!!! Very Happy

Respects List - Σελίδα 17 1p55
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Ιαν 18, 2010 9:37 pm

Ευχαριστώ πολύ ΜΑριλενάκι για τα καλα λόγια!

Respects List - Σελίδα 17 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Δευ Ιαν 18, 2010 10:07 pm

Ευχαριστώ Μέρλιν :hug:
    Μάρσυ.... κακούλα εγώ; crying
    Σπόιλερ:
    Θενκιαααα :P

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Poisonous_touch
    Poisonous_touch
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 11028
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status:
    Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.

Δημοσίευση από Poisonous_touch Δευ Ιαν 18, 2010 10:35 pm

Merlin The Great έγραψε:

Poisonous_touch: Έίπαμε στα 24 θα έρθω να σε ζητήσω. Δεν ξεχνιεμαι!

rofl rofl rofl
    Σ'ευχαριστω και παλι, Μερλινακο! [shug]

Minerva McGonagall έγραψε:

Poisonous_touch Καλή μου Ειρήνη! Εύθυμη, γελαστή , ευχάριστη, με ένα χιούμορ απίστευτο...

Σ'ευχαριστω βρε. crying
    Και αμα ξανακουσω τιποτα για το γελιο μου, θα δεις. Cool Cool tongue

[shug]

Respects List - Σελίδα 17 Scaredandcoldbysiphior
    Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
    Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
    Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
    Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.

Everyone has a story behind.
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Δευ Ιαν 18, 2010 10:50 pm

Ευχαριστω Μερλιν, καλε μου. Ναι, η αληθεια ειναι οτι η αψογοσυνη μου (ή μηπως αψογοτητα :P ) δεν παιζεται/παλευεται τωρα τελευταια Cool

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Respects List - Σελίδα 17 Ws1999D
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Ιαν 18, 2010 11:08 pm

Σ'ευχαριστω πολυ Δημητρη Very Happy Very Happy [shug]

Μαρσυ μου ευχαριστω [shug] ...I'm here always for you Cool :P

Respects List - Σελίδα 17 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Ιαν 19, 2010 12:16 am

Ευχαριστώ αγαπητοί Cool Με τιμάτε hoho

Respects List - Σελίδα 17 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Ιαν 19, 2010 2:48 pm

Fleur Delacour: Το πλάσμα αυτό δεν υπάρχει!! Νομιζεις οτι ειναι 30 και σε δουλευει!!! Γνωσεις, ωριμοτητα, κριτική σκέψη, αξιοπρέπεια!!! Πρέπει να της πάρουν γονιδια για να μη χαθει το ειδος!!! Αν και είναι ασχημομούρα και κομπλεξικια!

Μην της λες τέτοια ρε! :P

Σας ευχαριστώ παιδιά μου :P

Μαριλένα, ρώτα και τη Ρέα τη μικρή. Της είχα κάνει χειρότερη παρατήρηση :P

Statler
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Τετ Ιαν 20, 2010 8:59 am

Δημήτρη και Μαριλένα, σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! red face

Respects List - Σελίδα 17 29l0fma
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Κυρ Ιαν 24, 2010 2:02 am

Merlin the Great έγραψε:Connie: Η ΜουρλοΚονι ( Γιατί ΟΚ δεν υπάρχεις εισαι μουρλεγκω!)! Ευθραστη, θρασύς, αφελής, ευαίσθητη, εγωιστρια,αυθορμητη,κυκλοθυμική, ικανή για το χειρότερο και το αντίθετο..έχει καταφέρει να δώσει το δικό της χρώμα. Οταν αγαπήσει περισσότερο αυτό που είναι θα δείξει και τι πραγματικά είναι. Καλοψυχη.

Ξέχασες μόνο το ανασφαλής ψωνάρα κομπλεξικιά αλλοπρόσαλλη ψιλομπιτς σατάνω. Μόνο. :P
    Ανεπανάληπτο ποστ, δεν περίμενα να το βγάλεις στην φόρα. :P
    Καλόψυχη; Ίσως αν αρχίσω να μου κάνω λίγη παρέα να το δω αυτό. Happy
    Φιλούμπες. Happy

Minerva McGonagall έγραψε:

Connie Σοκόνι μου...Δεν θα μπορούσε καμία άλλη να είναι πρώτη στη λίστα (όχι πως πάει με σειρα προτεραιότητας, μα ήθελα ν αρχίσω μ' εσένα)...Με προσωπικότητα, χιούμορ, και κυρίως ένα βάθος συναισθημάτων που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι...

Α ρε Μαριλένα... α ρε Μαριλένα... Δεν απαντώ. Θα δεις μετά. Happy

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μαριλένα, ρώτα και τη Ρέα τη μικρή. Της είχα κάνει χειρότερη παρατήρηση :P

Δηλαδή ξεχνάς το ΑΔΙΚΌΤΑΤΟ φάουλ που μου έριξες και σε ανάγκασα να το βγάλεις... \\\\\\\\\\

Έχω καιρό να κοιτάξω από δω. Με κάποιες νέες προσθήκες, διαγραφές, ετοίμασα και την δική μου ανανεωμένη λίστα. :P

Merlin Longstaff: Ο τύπος δεν παίζεται, ελπίζω μόνο να τελειώσει με το πτυχίο του για να μπαίνει πιο συχνά. Happy

FoNikos21: Δεν τον γνωρίζω καθόλου σε σχέση με άλλους. Υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας, και τον συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν υφίσταται τόπικ χωρίς ποστ του. Happy

RemousLoupin: ... τι θες εσύ τώρα, περιμένεις και περιγραφή; :P Καλά, δεν υπάρχει άλλος σαν τον Θάνο. Δεν θα επαναλάβω ποιότητα, γιατί πλανάστε αισχρά, στο μσν βρίζει. :P Χαλαρός τύπος, πολύ άνετος για συζήτηση. Δεν βρίσκω ψεγάδι. Happy

CassandraBlack: Γιάννα! bounce Θες να σου κολλάω; :P Πλάκα κάνω, η τύπισσα δεν υπάρχει, μεταλλού ως το μεδούλι, πως το λεν. :P Όσο πάει την συμπαθώ και περισσότερο. Happy

Rea: Στην αρχή την θεωρούσα το πιο βαρετό άτομο του κόσμου, αναθεώρησα όταν έμαθα πως είναι σινεφίλ. Έπεται τεράστιος γύρος ερωτήσεων στο μσν. Cool

Hecate: Ρε, άντε χάσου και συ και ο άζωος. :P Δεν έχω να πω τίποτα, μίλησαν οι προηγούμενοι για λογαριασμό μου. :P

just reaper: Κηνυγός βαμπίρ και πράσιν' άλογα. Δεν πεθαίνω ρε. Cool Σε μισώ ρε. Άντε να θαφτείς παλιομοδίτη. Cool Που θες και PS3 στο Νταρμστρανγκ. Cool Πρώτα ο φορτιστής μου. Cool

Sev: Καλό παιδάκι αν και τον γνώρισα περισσότερο μέσω μσν. Μου φάνηκε συμπαθής. :P

Χαρηποτεριστής: Μένω στο καπέλο. Cool Αηδία. Cool

Fleur Delacour: Ρε, τι την περάσατε όλοι για 50, 453265193 ετών είναι. Και άκους εκεί ωριμότητα και χιούμορ. Τι παίρνετε ρε!; Ανησηχώ!
    Χωρίς πλάκα τώρα, μιλάμε για γουάου μέλος, σούπερ ντούπερ. :P Δεν παίζει να υπάρχει πιο... φλέρικο μέλος. Razz Απλά Σοφία. Happy Τέλος. Happy

Πατρίκιος Αύγουστος: Φάδερ. erimi Τα σέβη μου. erimi obey Σας παρουσιάζω τον κρυφό κάφρο του φόρουμ, κι ας μην του φαίνεται. Συγχαρητήρια ξανά για την προαγωγή σου και άντε με το καλό να γίνεις φημισμένος! Θα κατέβω και Αθήνα στο μπαρ σου να ακούσουμε μαζί lounge, ναι; Φιλάκια πολλά, Δημήτρη. Very Happy Και όσον αφορά την γνωστή... την άποψή μου την ξες. Μην κωλώνεις. Αλλίως θα μείνεις με το "αν".

Dan_Liza: Το κολλημένο με τον Έντουαρντ. Τελευταίες μέρες το έχουμε κάψει, και αυτό πάει καλά. :P Δεν παίζει αν σε αφήσω ήσυχη μέχρι να λες Κόνι σταμάτα, έχω λιώσει από τα γέλια! Μείνει ιν τατς, κοπελιά, θα τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα. Cool

Fleur258: Ααααααααχ.... δεν μπορώ απλά να γράψω 2 γραμμές για την βαφτισημιά μου. Μου είναι υπερβολικά λίγες για να περιγράψω την αγνότητα, την καλοσύνη, το... απλά πρόκειται για ουράνιο άνθρωπο. Δεν μπορώ να την περιγράψω. ΥΓ: Αν τολμήσει κανένα αγοράκι να σου πει να βγείτε έξω, πες, έχω την Κόννι νονά. Cool

E-Vampire: Δεν την έχω γνωρίσει και πολύ καλά, μα μου άνοιξε τους μουσικούς ορίζοντες όσον αφορά την gothic μουσική. Φιλάκια βαμπιράκι!

Dark Art Cool: Μιλάω για την Άρτεμις. Cool Δεν θα την έλεγα... φιλοσοφημένη. Μάλλον πολύ ψαγμένη, για να αποδώσω καλύτερα την έννοια. Έχουμε μιλήσει ελάχιστα, μα το κλίμα μεταξύ μας είναι φιλικότατο, και έχει καταπληκτική φωνή! <3

Poisonous_touch: Δεν με κάνεις κουμπάρα. \\\\\\\\\\ Τα κρατάω αυτά. Cool Όχι, σοβαρά τώρα, μιλάμε για πολύ πιο ψαγμένο άτομο από ό, τι της φαίνεται. Φωνούλα πολύ ωραία, επίσης κουκλίτσα, και θέλω πάρα πολύ αν την δω από κοντά. Ξέρεις εσύ. Να φάμε παγωτό, να βγούμε... \\\\\\\\\\

dREAm Girl: ... έκατσα 5' λεπτά μπροστά στην οθόνη προσπαθώντας να δω τι θα γράψω. Το σκεφτόμουν τόσο, σκεφτόμουν να "ξεχάσω" να σε αναφέρω... Αποφάσισα πως δεν έχει σημασία το να μάθεις ποιά είσαι. Σημασία έχει να τα πας καλά με τον εαυτό σου. Και ελπίζω να ακούσεις, για μίιιιιιια φορά την συμβουλή μου. Μην είσαι απότομη. Αυτό θα φύγει με τον καιρό μα ελπίζω να μην πεισμώσεις και το παρατείνεις. Happy Σε αγαπώ πραγματικά σαν αδερφή μου, και ελπίζω πως κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα κοιμηθώ σε κείνη την κουκέτα που λέγαμε. :P Και ξεκόλλα του από τέτοιου. Χρειάζεσαι κάτι υγιές. Happy

ms_padfoot: Μις και βλακείες. Ξεχάστε τα αυτά, πόρνη είναι και μου το εξομολογήθηκε σήμερα, χωρίς πλάκα. Cool Πολύ ωραίος χαρακτήρας, παρά τις αμφιλεγόμενες σκέψεις που κάνω για αυτήν. Όχι, δεν σκοπεύω να σου την πέσω. Cool

Bellatrix Lestrange: Δεν είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω και πολύ. Απλά δεν διασταυρώνονταν τα ποστ μας. Happy Μου φαίνεται πολυ εντάξει κοπέλα και εύχομαι να την γνωρίσω καλύτερα.

Anastacia Black: Μας δουλεύει. 25 είναι. erimi Ψεύτρααααααααα. tongue Καμμένο χιουμοράκι, ωραίο γούστο στη μουσική. Ταλέντο στο σχέδιο. Cool

An9ian9: Εδώ είμεθα. Cool Ανθή. Cool Ανθή το αστεράκι. Δεν παίζεται. Cool Την βγάλατε και 2η άγγελο ρε χαμένα, σας κοροιδεύει όλους. CoolΤρελή κοπέλα, η πιο χαζή της πράξη ήταν που άλλαξα παράνομα κοιτώνα. Cool

Berenice: Το λέω για μία τελευταία φορά. Μιλάμε για τόσο original τύπο που απλά και μόνο αυτή η σκέψη με καλύπτει όσον αφορά την περιγραφή της. Happy
    Άκου να σου πω Σαντιάγκο. Cool

SIRIOUS_BLACK: ΠΑΟΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Άλλαξε κοιτώνα και έλα Σλίθεριν να ανοίξουμε ενότητα ολόκληρη για τον ΠΑΟΚ! :P
    Με έχει τρελάνει το παιδί, κάθε φορά εξαντλώ την όποια μουσική έχω να του προσφέρω και συνεχώς ψάχνω να του δώσω κομμάτια του άτιμου. :P Έχω να του μιλήσω μία βδομάδα. crying crying crying

Minerva McGonagal: Δεν με νοιάζει αν το έγραψα σωστά, μέλλουσα κουμπάρα. Η κοπέλα αυτή έχει κλάψει για το τομάρι μου, και αυτό είναι περισσότερα από όσα μπορώ μα ανταποδώσω. Δεν περίμενα να μου βγεις και έξυπνο, :P μα στην τελική με εντυπωσίασε η οξυδέρκειά σου ως τρίτος στα συνασθηματικά μου. Είσαι κάτι πολύ παραπάνω από πρόθυμο αυτί για μένα και αυτό ήθελα να το ξέρεις. Άλλωστε, δεν θα σου έκανα παρέα αν αυτό ήταν το μόνο που ήθελα από σένα. Και η θρυλική ατάκα (μετά από 6ωρο στο τηλέφωνο σερί παρακαλώ): Θέλω να σε σπάσω στο ξύλο από τη χαρά μου! :P Καλή συνέχεια εδώ μέσα. Happy

SiMoS: Γουρούνι του σεχ. Cool Τσόφλι, καμμένος, κάφρος, ξυλόσομπα, πως το λένε. Cool Απάλευτο παιδάκι. Απίστευτες μουσικές γνώσεις, ταπεραμέντο και χιούμορ. Όπως είπε ο Μέρλιν, αυτοκαταστροφικός. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και ξεκόλλα και συ. Wink Ξέρεις, εσύ, τσόφλι της θετικής. Α και τελικά αν χιονίσει περιμένω να δούμε ταινία μαζί στο odeon. Επι τη ευκαιρία να ανακοινώσω πως σκοπεύω να συγκατοικήσω με ετούτο το τσόφλι αν περάσει Θεσσαλονίκη. Θα καεί όλη η υφήλιος. Θα σε ξυπνάω με μαξιλάρι και νερό Ολύμπου, κατευθείαν από την πηγή. Δεν πίνεις νιρό, πίνεις βιλούδο! Cool

Tom Marvolo Riddle: Παλιοκουφάλα, κρυφομεταξά που θες να μου γίνεις και υπουργός, τσόφλι, ποιοτικέ καμμένε, άκου με καλά. Πάρε τώρα το πιστολάκι και κάνε emo φράντζα, και μετά ρίχτο στη μπανιέρα και μπες μέσα. Cool Τώρα όμως. Cool
    Πέρα από αυτά, πρόσφατα που τα βρήκαμε (τρόπος του λέγειν, μην χοροπηδάς σα χαζό Cool ) τις πρώτες μέρες καφρουλιάσαμε στο έπακρον. Cool Α, και ούτε σένα σε συγχωρώ για το τηλεφωνο, θα στο βαράω που να σκάσεις. Cool Αποτελεί από τα αγαπημένα μου μέλη, έχει πειθώ η οποία πάντα με εκπλήσσει. Στην αρχή έπεσε ξύλο, τότε που σπάμαρα (ενώ τώρα δλδ... roll ) Δεν λέω άλλα, το πόσο χαζός είσαι φαίνεται άλλωστε. Μέλος της κλίκας. Cool Σε μισώ ρε. Cool

Merlin THE Great: Ομιλούμεν για τον πασίγνωστο αντμινιστρατόρα μυγιάγγιχτο της πεντάρας ούτε τόπικ δεν ξέρει να φτιάχνει ο ανεπρόκοπος είναι 25 και ασχολείται με το Χάρι Πότερ, ο ελεεινός παιδεραστής, ίχνος γούστου δλδ τιποτένιος, τι να λέμε τώρα. Cool
    Οκ, χωρίς πλάκα τώρα, μαγικό μέλος. Αν δεν είχε βρει το φόρουμ αυτή τη στιγμή δεν θα μασταν τέτοια παρέα. Πιστεύω ακράδαντα πως ήταν το καλύτερο register έβερ. Δεν μπορώ να πω αρκετά για να σε περιγράψω, και ευελπιστώ πως αυτό που λέγαμε στο μσν να μην συμβεί σύντομα. Παρόλα αυτά, να μου το πεις. Όπως θες. Δεν χαλιέμαι, είναι αναμενόμενο. Happy Take care. Αιτούμαι, τέλος να δω και γω σαν καλό παιδάκι που είμαι, φώτο από το γραφείο και το σπίτι σου. Να ξέρω πως θα μπω για να σε κλέψω, κατάλαβες... Cool

Nathaniel: Περιμένεις να πω κάτι; \\\\\\\\\\
    Θα πω. :P
    Δεν παίζει να σταματήσω να σου κάνω παρέα, δεν πα να με βρίζεις, να με βαρεθείς, ή να σε βαρεθώ. Το τελευταίο ειδικά δεν παίζει. Δεν θα κάτσω να αναλύσω το πόσο κάφρος έξυπνος, σπαστικός και ώριμος είσαι γιατί νιώθω πως το έχουμε αναλύσει τόσο που μου φέρνει πονοκέφαλο, φίλτατο μυξοφαγικό ον. Εντωμεταξύ στον γάμο ο όρος που έβαλες για να με αφήσεις να βάλω μαύρο νυφικό είναι γελοίος. :P Θες να πάθω τίποτα; :P Βλάχο; :P
    Η αλήθεια είναι πως είσαι ανεξερεύνητος βυθός για μένα, εκεί που λέω σε κατάλαβα, αλλάζεις μορφή και μου τη σπάει αυτό. :P Επιμένω στην ιδέα των ροζ γραμμών, θα γίνεις ζάμπλουτος. Τέλος, εφόσον γνωρίζεις τις δυνατότητές σου, δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να σου το πάρει αυτό. Και εφόσον δεν παίζει να σε βαρεθώ, καλά θα κάνεις να βρίσκεις νέες ατάκες, οι παλιές στέλνονται κατευθείαν στο σχολείο για να βουλώνω στόματα. :P Φιλάκια ρουφηχτά. :P

Αν ξέχασα κανένα, πραγματικά λυπάμαι. Έχει κηρύξει απεργία ο εγκέφαλος. Σοβαρά τώρα. Πείτε το μου. Happy

Αυτά από μένα. Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Connie στις Παρ Μαρ 26, 2010 5:59 pm, 1 φορά

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Minerva McGonagall
    Minerva McGonagall

Αριθμός μηνυμάτων : 22848
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.

Δημοσίευση από Minerva McGonagall Κυρ Ιαν 24, 2010 2:28 am

Πφφφ...Το απαίσιο τομάρι σου δεν άξιζε τα πολύτιμα δάκρυά μου Cool
    Εγώ πάλι , απορώ γιατί σου κάνω παρέα Cool
    Και τέλος , εσύ θα σαι αυτή που θα φάει το ξύλο , όταν καταδεχτώ να έρθω στη θεσσαλονίκη αλλά όχι από τη χαρά μου που σε είδα Cool

Mischief managed.
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Κυρ Ιαν 24, 2010 2:29 am

Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνα hoho

Respects List - Σελίδα 17 29l0fma
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Κυρ Ιαν 24, 2010 2:31 am

Νικολή, τίποτες. hoho

Γριά, δεν ήμουν εγώ που πόσταρε, ήταν ο Καραμιτόλας. Είδα τώρα τι βλακείες έγραψε. hoho

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Fleur Delacour
    Fleur Delacour

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Δημοσίευση από Fleur Delacour Κυρ Ιαν 24, 2010 3:02 am

Ευχαριστώ πολύ Κόνι Very Happy , αν και αυτό το φλέρικο δεν το κατάλαβα. Μήπως θες να πεις φλώρικο και ντρέπεσαι; :P

Respects List - Σελίδα 17 1p55
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Κυρ Ιαν 24, 2010 3:21 am

όΧι ρε χαζό. Φλέρικο δλδ στυλ φλερ. :P

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Κυρ Ιαν 24, 2010 4:07 am

Ευχαριστώ Κόνι,κι εγώ δε μισώ Cool

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Κυρ Ιαν 24, 2010 4:26 am

Ναι, ούτε γω σε μισώ. evil

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Κυρ Ιαν 24, 2010 11:27 am

Eυχαριστω ρε Κονι! Να εισαι καλα!!!

Respects List - Σελίδα 17 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Κυρ Ιαν 24, 2010 11:58 am

Κωνα για να σου πω πως εχω λιωσει στα γελια σταματα, θες ακομη πολυ δουλεια

Respects List - Σελίδα 17 2w13
    C. Addicts for the win.
    Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Κυρ Ιαν 24, 2010 1:39 pm

Θένκια Κόνι!! bounce

Respects List - Σελίδα 17 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Ιαν 24, 2010 1:48 pm

Κόννι μου σ'ευχαριστω πολύ. Happy

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    RemousLoupin
    RemousLoupin
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 7909
    Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007

Magical Identity
    Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;

Δημοσίευση από RemousLoupin Κυρ Ιαν 24, 2010 3:17 pm

Κόννι σμουτς! :P Ευχαριστούμε!

Respects List - Σελίδα 17 Rick-morty-mourn

Wubalubadubdub!:
    Ms Padfoot
    Ms Padfoot

Αριθμός μηνυμάτων : 5951
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007

Magical Identity
    Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...

Δημοσίευση από Ms Padfoot Κυρ Ιαν 24, 2010 4:30 pm

Αχ, αγάπες μου όμορφες.Ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλα σας!

I Solemnly Swear That I Am Up To No Good

What do you think when you spit in my face?
    How does it feel to accuse and to haze?
    Now look at me, I'm not one of your kind,
    And I prefer to stay behind.

And walk the wicked way!

We don't wanna be like you,
    Don't you get that King Of Fools?
    We don't mind your life is trite,
    You are the King Of Fools.

We are never gonna be like you,
    We don't follow - King of Fools,
    You're the blind who lead the blind.

...and I walk the wicked way!

Mischief Managed

FLEUR258
    FLEUR258

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Κυρ Ιαν 24, 2010 4:43 pm

Ευχαριστω πολυ Σοκονι [shug] !
    Να εισαι καλα Happy :P

Respects List - Σελίδα 17 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Poisonous_touch
    Poisonous_touch
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 11028
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.

Δημοσίευση από Poisonous_touch Κυρ Ιαν 24, 2010 4:48 pm

Connie έγραψε:

Poisonous_touch: Δεν με κάνεις κουμπάρα. \\\\\\\\\\ Τα κρατάω αυτά. Cool Όχι, σοβαρά τώρα, μιλάμε για πολύ πιο ψαγμένο άτομο από ό, τι της φαίνεται. Φωνούλα πολύ ωραία, επίσης κουκλίτσα, και θέλω πάρα πολύ αν την δω από κοντά. Ξέρεις εσύ. Να φάμε παγωτό, να βγούμε... \\\\\\\\\\

Εγω ψαγμενο ατομο? Shocked
    Τελος παντων, ευχαριστω πολυ Κοννουλα! [shug]
    Ναι, βρε να βγουμε! Very Happy

Respects List - Σελίδα 17 Scaredandcoldbysiphior
    Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
    Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
    Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
    Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.

Everyone has a story behind.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 10:28 am