+64
Beatrice Lightwood
geowizard
Alviva Black
Immortality Dumbledore
Half Blood Princess
Isabelle Lightwood
Alicia Spinnet
Phineas Nigellus Black
greekwizards
Milady D' Hiver
princessmaggie
Harry James Potter
Natalie Rosier
Vindictus Viridian
Lucy Weasley
Μia Melanie Hawkins
mjhp4ever
Eloise Prewett
Roxy Black
Maria Lovegood
Αstοria Greengrass
elliza
Maria Granger
Cassiopeia Black
Laverne de Montmorency
Andros the Invincible
Romilda Vane
anthian9
Anactaciaa_Rosetta
Fred Weasley
Ignotus Maverick
Amelia Blackfoot
dinaki
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Dimitris el Mago Secreto
peach
ElpidaNarutoFan
Necro-Chriss
Nearly Headless Nick
Minerva McGonagall
Leonie Vernier
FLEUR258
CRS Sereniti
@RtVaVa
The Voice of Eternity
Morgan le Fay
Mary Jane
Anastasia Black
E-vampire
The Grey Lady
MrsLupin
Dementor95
anaStaCia13
Harry Potter
matron alis
Pansy Parkinson
Tom Marvolo Riddle
Christy
AliceCullen
Madame Maxime
Poisonous_touch
katerina
EL.J girl
68 απαντήσεις
Πώς νιώθετε που μεγαλώνετε;
greekwizards- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 450
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Πώς νιώθετε που μεγαλώνετε;
σιγα σιγα νιωθω πως μεγαλωνω και νιωωθω λιγ9 0αραξενα
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°77
Lucy Weasley έγραψε:Οι έφηβοι σε χώρες όπως την Αμερική, ζουν εντελώς διαφορετικά. [...]και γενικά περνάνε καλύτερα απ' τους Έλληνες έφηβους
Σε ποια πολιτεία, με τί οικογενειακό μπακγκράουντ, με τί οικονομική κατάσταση; Η Αμερική είναι τεράστια χώρα και αποτελείται από πραγματικά κάθε είδος ανθρώπου, οπότε πριν προβείς σε γενικεύσεις καλό θα ήταν να γνωρίζεις λίγο περισσότερα πράγματα.
@RtVaVa έγραψε:Δεν ξέρω.
Μου άρεσε η ζωή που είχα ως τώρα, μου άρεσε ο εαυτός μου... Και τώρα (ξανά)αλλάζω.
Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ...
Αναθεώρηση: Πρέπει να αλλάξω την ερώτηση για να απαντήσω.
Πώς νιώθεις, Άρτεμις, που μικραίνεις;
Βασικά επειδή ζω μια περίοδο στην οποία αλλάζω παραστάσεις, τρόπο αντιμετώπισης των άλλων, αρχίζω να βλέπω πώς είναι να δουλεύω π.χ., πρέπει να φροντίσω μόνη μου τον εαυτό μου, προς το παρόν εκ του ασφαλούς επειδή δεν καλύπτω τα δικά μου έξοδα... Νιώθω ότι απογοητεύομαι όλο και περισσότερο απ' τον εαυτό μου και ότι δεν είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να ανταπεξέλθω. Τώρα αν θα μεγαλώσω ποτέ και σε ποιους τομείς... Δεν το γνωρίζω! Τουλάχιστον χαίρομαι που έχω αρχίσει να μαθαίνω τί θέλω από τους άλλους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, όσο κατανοώ τις δικές μου ανάγκες. Γενικά χαίρομαι την ζωή μου, γαμάτη είναι.
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°78
λαλαλα
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°79
ρε
meet me in montauk
Carl
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°80
Εχω σχεδον 3 μηνες που εκλεισα τα 18 αλλα ακομα τωρα αρχισα να νιωθω ενηλικη. Και οχι και εντελως εφοσον παντου κυκλοφορω με καποιον αλλα δεν εχει σημασια. Επιτελους αρχισα να κανω πραγματα μονη μου, οπως πχ την διορθωση τον στοιχειων μου λογω λαθους στο αφμ. Μεχρι και περσι αυτο θα το εκανε ο πατερας μου και λογικα μεσω του λογιστη. Εγω δεν θα εμπλεκομουν καθολου γιατι οι γονεις -ειδικα οι ελληνες γονεις- εχουν το κακο συνηθειο να μην εμπιστευονται τα παιδια τους και να τα θεωρουν ικανα για ορισμενα πραγματα. Μα για να μαθεις δεν πρεπει να ξεκινησεις καποια στιγμη να τα κανεις μονο σου; Για ποσα χρονια ακομα μπορουν να σε προστατευουν οι γονεις; Να σε κλεισουν σε ενα μεταξενιο κουκουλι και να μην σε αφηνουν να βγεις. Καθε μερα ειναι ενας αγωνας, καθε μερα ειναι ρισκο. Το οτι εισαι ενηλικος σημαινει οτι αυτο το ρισκο πρεπει να το παρεις μονος σου. Ναι, να εχεις την στηριξη της οικογενειας σου (στον αγωνα σου) αλλα η τελικη ευθυνη για οτι κανεις πρεπει να ειναι δικη σου γιατι η ζωη ειναι δικη σου και οχι των γονιων σου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°81
Πως νιώθω; Σκατά
Μου αρέσει η ζωή μου όπως είναι και δεν θέλω να την αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Μου αρέσει το σπίτι μου, το κρεβάτι μου, οι γονείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου, οι κολλητές μου, η παρέα μου, το σχολείο μου, το χωριό μου. Μου αρέσει η ρουτίνα μου. Το να με ξυπνάει η μαμά του πρωί, να καθόμαστε στα ίδια μέρη στο σχολείο ή ακόμα και να γελάμε με τα ίδια και ίδια πράγματα και να λέμε τα ίδια πράγματα για κάθε γκομενάκι.. Μου αρέσει που ξέρω σε ποια καφετέρια θα πάμε για καφέ, ή σε ποιο κλαμπ θα βγούμε, ακόμα και το τι θα παραγγείλουμε. Μου αρέσει το άγχος για κάθε διαγώνισμα και το διάβασμα, και οι πολλές ασκήσεις και οι αντιγραφές και όλα
Και μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η φάση της ζωής μου που δεν θέλω να την χάσω με τίποτα
Και ούτε θέλω να φύγω και να πάω σε ένα σπίτι που δεν μου αρέσει, και σε μια πόλη ξένη που δεν θα ξέρω ούτε πως να κυκλοφορήσω ούτε θα έχω κανέναν φίλο ή ώστε κάποιον γνωστό, και δεν θα έχω την μαμά μου ή τις φίλες μου, και θα είμαι μόνη. Εντελώς μόνη.
Και ειδικότερα αν δεν θα καταφέρω να περάσω εκεί που θέλω, θα πρέπει να αντέξω και μια άθλια σχολή που δεν όρεξη να πάω και να βλέπω τα όνειρα μου να γίνονται στάχτη
Με φοβίζει ότι θα πρέπει να είμαι ανεξάρτητη, γιατί από όλα τα άτομα που πρέπει να ανεξαρτητοποιηθούν εγώ θα είμαι η χειρότερη, αλλά κυρίως με φοβίζει η μοναξιά και η αλλαγή συνηθειών.
Μου αρέσει η ζωή μου όπως είναι και δεν θέλω να την αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Μου αρέσει το σπίτι μου, το κρεβάτι μου, οι γονείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου, οι κολλητές μου, η παρέα μου, το σχολείο μου, το χωριό μου. Μου αρέσει η ρουτίνα μου. Το να με ξυπνάει η μαμά του πρωί, να καθόμαστε στα ίδια μέρη στο σχολείο ή ακόμα και να γελάμε με τα ίδια και ίδια πράγματα και να λέμε τα ίδια πράγματα για κάθε γκομενάκι.. Μου αρέσει που ξέρω σε ποια καφετέρια θα πάμε για καφέ, ή σε ποιο κλαμπ θα βγούμε, ακόμα και το τι θα παραγγείλουμε. Μου αρέσει το άγχος για κάθε διαγώνισμα και το διάβασμα, και οι πολλές ασκήσεις και οι αντιγραφές και όλα
Και μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η φάση της ζωής μου που δεν θέλω να την χάσω με τίποτα
Και ούτε θέλω να φύγω και να πάω σε ένα σπίτι που δεν μου αρέσει, και σε μια πόλη ξένη που δεν θα ξέρω ούτε πως να κυκλοφορήσω ούτε θα έχω κανέναν φίλο ή ώστε κάποιον γνωστό, και δεν θα έχω την μαμά μου ή τις φίλες μου, και θα είμαι μόνη. Εντελώς μόνη.
Και ειδικότερα αν δεν θα καταφέρω να περάσω εκεί που θέλω, θα πρέπει να αντέξω και μια άθλια σχολή που δεν όρεξη να πάω και να βλέπω τα όνειρα μου να γίνονται στάχτη
Με φοβίζει ότι θα πρέπει να είμαι ανεξάρτητη, γιατί από όλα τα άτομα που πρέπει να ανεξαρτητοποιηθούν εγώ θα είμαι η χειρότερη, αλλά κυρίως με φοβίζει η μοναξιά και η αλλαγή συνηθειών.
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°82
Σε νιώθω όσο τίποτα Αλεξάνδρα.Προσωπικά έχω φρικάρει, γιατί ξέρω πως σε λιγότερο από δυο χρόνια δε θα πηγαίνω σχολείο. Είναι κάτι που το κάνω από τότε που με θυμάμαι. Αν δε πηγαίνω σχολείο τότε τι θα κάνω;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°83
Μόνο εγώ νιώθω...πιο ελεύθερη σιγά σιγά και ανυπομονώ να τελειώσω από το σχολείο και να φύγω από δω;
Το σχολείο και θα το νοσταλγήσω και θα στεναχωρηθώ που τελείωσε, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και νομίζω θα ακολουθήσουν καλύτερα (μπορεί και όχι και σε δύο χρόνια από τώρα να γυρίσω και να μουτζώσω τον εαυτό μου γι'αυτό αλλά οκ) και γενικώς όποια φιλία είναι να κρατήσει δε περιμένω να διατηρηθεί μέσω του σχολείου.
Έχοντας αλλάξει κιόλας φέτος σχολείο δε νιώθω...τίποτα. Αγαπώ και το παλιό και το τωρινό, αλλά δεν νιώθω άσχημα που θα τα αφήσω.
Ανυπομονώ να είμαι the boss of my own life και πραγματικά πιστεύω ότι, μιας και μπορώ να γίνω ψυχαναγκαστικά οργανωτική, μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά (με τη μαμά στο τηλέφωνο, έστω).
Το σχολείο και θα το νοσταλγήσω και θα στεναχωρηθώ που τελείωσε, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και νομίζω θα ακολουθήσουν καλύτερα (μπορεί και όχι και σε δύο χρόνια από τώρα να γυρίσω και να μουτζώσω τον εαυτό μου γι'αυτό αλλά οκ) και γενικώς όποια φιλία είναι να κρατήσει δε περιμένω να διατηρηθεί μέσω του σχολείου.
Έχοντας αλλάξει κιόλας φέτος σχολείο δε νιώθω...τίποτα. Αγαπώ και το παλιό και το τωρινό, αλλά δεν νιώθω άσχημα που θα τα αφήσω.
Ανυπομονώ να είμαι the boss of my own life και πραγματικά πιστεύω ότι, μιας και μπορώ να γίνω ψυχαναγκαστικά οργανωτική, μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά (με τη μαμά στο τηλέφωνο, έστω).
Half Blood Princess- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3458
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2014
Magical Identity
Today's thought: draco dormiens nunquam titillandus
- Δημοσίευση Ν°84
εμενα μου αρεσει....!!! η καθε ηλικια εχει την δικη της ομορφια!!!
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°85
Πονεμενο θεμα.
Περαν απτην πλακα ομως, δε με τρομαζουν τοσο οι αλλαγες η τα μεταβατικα σταδια που πρεπει να περασω, αλλα το οτι ο καιρος περνα και δε προλαβαινω "να ζησω τη ζωη μου στο επακρο" που λενε. Υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα που θελω να κανω και να μαθω και συνεχως νιωθω πως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος. Ασε που εαν περασει αρκετος καιρος, αρχιζω και σκεφτομαι οτι ισως να ειναι πολυ αργα για το ταδε και για το ταδε. Ενω μαρεσει η φιλοσοφια του "ποτε δεν ειναι αργα", δε μπορω να το εφαρμοσω στη ζωη μου ευκολα. Ισως επειδη δεν ειμαι τοσο καλη στο να παιρνω ρισκα? Γκριφιντορ σου λεει μετα. Το σχολειο δε με προβληματισε τοσο οταν τελειωσε και μπορω να πω πως ενιωσα μια ανακουφιση. Εννοειται οτι μου λειπει αυτη η ανεμελια του να αγχωνεσαι μονο για το διαγωνισμα της επομενης μερας κτλ, αλλα σταματησα να νιωθω ανεμελη και πριν τελειωσουν τα σχολικα χρονια. Με τρομαζει ο χωρος της εργασιας γιατι νιωθω τοσο νεα κι απειρη που δε θα μπορω να ανταπεξελθω στις ευθυνες. Και δεν μαρεσει να πιανω κατι στα χερια μου και να μην το κανω τελεια. Με φοβιζει η αποτυχια και απογοητευομαι ευκολα. Εαν επρεπε να περιγραψω πως νιωθω σε δυο λεξεις, θα ελεγα φοβισμενη και περιεργη για το πως θα εξελιχθω.
Περαν απτην πλακα ομως, δε με τρομαζουν τοσο οι αλλαγες η τα μεταβατικα σταδια που πρεπει να περασω, αλλα το οτι ο καιρος περνα και δε προλαβαινω "να ζησω τη ζωη μου στο επακρο" που λενε. Υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα που θελω να κανω και να μαθω και συνεχως νιωθω πως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος. Ασε που εαν περασει αρκετος καιρος, αρχιζω και σκεφτομαι οτι ισως να ειναι πολυ αργα για το ταδε και για το ταδε. Ενω μαρεσει η φιλοσοφια του "ποτε δεν ειναι αργα", δε μπορω να το εφαρμοσω στη ζωη μου ευκολα. Ισως επειδη δεν ειμαι τοσο καλη στο να παιρνω ρισκα? Γκριφιντορ σου λεει μετα. Το σχολειο δε με προβληματισε τοσο οταν τελειωσε και μπορω να πω πως ενιωσα μια ανακουφιση. Εννοειται οτι μου λειπει αυτη η ανεμελια του να αγχωνεσαι μονο για το διαγωνισμα της επομενης μερας κτλ, αλλα σταματησα να νιωθω ανεμελη και πριν τελειωσουν τα σχολικα χρονια. Με τρομαζει ο χωρος της εργασιας γιατι νιωθω τοσο νεα κι απειρη που δε θα μπορω να ανταπεξελθω στις ευθυνες. Και δεν μαρεσει να πιανω κατι στα χερια μου και να μην το κανω τελεια. Με φοβιζει η αποτυχια και απογοητευομαι ευκολα. Εαν επρεπε να περιγραψω πως νιωθω σε δυο λεξεις, θα ελεγα φοβισμενη και περιεργη για το πως θα εξελιχθω.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°86
πιστεύω οτι το να μεγαλώνεις σημαινει οτι ωριμαζεις. Παιρνεις τη ζωη σου στα χερια σου, αποκτας μεγαλυτερη πειρα, γινεσαι ανεξαρτητος, όσο τουλαχιστον ειναι στα πλαισια των δυνατοτητων σου και το προσπαθεις. Γι αυτο εκνευριζομαι οταν ακουω ατακες του στυλ "γερασα" απο 20-25 χρονών ανθρωπους. Εκνευριζομαι γενικότερα όταν ακούω οποιονδηποτε που εχει την στοιχειώδη υγεία να λέει οτι γέρασε και να υποννοεί ότι "η ζωη ειναι για τους νέους". Μπορω να το καταλάβω μόνο αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για την νεοτητα και την ομορφια, που σε αυτη τη περιπτωση το βλέπει εντελως ρηχα το όλο θέμα. Αν η ζωή είναι μόνο για τους νέους, τοτε ας πετάξουμε ολους τους ηλικιωμένους σε κανεναν γκρεμο ή ας πάμε να πεσουμε μόνοι μας οταν περασουμε τα -αντα αφού το έχουμε σα δεδομένο οτι οταν γεράσουμε δε θα ειμαστε ικανοι για τιποτα και θα καθομαστε να κλαιμε τη μοιρα μας.
Στην αρχαία Ελλάδα αποκτουσαν καποια πολιτικά αξιώματα μόνο μετα απο μια συγκεκριμένη ηλικια, αυτη των 50. Δε βλέπω το λόγο για τον οποίο στην συγχρονη εποχη έχουμε δωσει τοση βαρυτητα στο σωμα, στη νεότητα λες και δεν υπάρχει τιποτα πέρα απο αυτά και μας φοβιζουν τοσο πολύ τα γηρατειά λες και το μονο που θα απομεινει οταν μεγαλωσουμε θα ειναι τυψεις, απωθημένα και ανικανοτητα να βελτιώσουμε ο,τιδηποτε στη ζωή μας. Στο χέρι του καθενός είναι να βάλει στόχους και να τους εκτελέσει ή να διατηρήσει μια κάποια καλή υγεία -τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί να περασει απο το χέρι του- ή να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχεσεις και ο,τι λάθη έχει/ θα κανει. Με λιγα λόγια, στο χερι του καθενος είναι να διαμορφώσει τη ζωή του οπως τη θελει. Η ζωή δεν τελειώνει στα 30. Και ούτε είναι σωστό να αντιμετωπιζουμε τους ηλικιωμένους σαν "τελειωμένους" και μετα με τη σειρά μας να νιώθουμε και εμείς ετσι όταν θα φτάσουμε στην αναλογη ηλικία.
Προσωπικά το πρότυπό ηλικιωμένης που έχω στο μυαλό μου είναι αυτή από το "μπαμπά μην τρέχεις": "Και πες στον Χαρο, θα πάω εγώ, όταν γουστάρω".
Στην αρχαία Ελλάδα αποκτουσαν καποια πολιτικά αξιώματα μόνο μετα απο μια συγκεκριμένη ηλικια, αυτη των 50. Δε βλέπω το λόγο για τον οποίο στην συγχρονη εποχη έχουμε δωσει τοση βαρυτητα στο σωμα, στη νεότητα λες και δεν υπάρχει τιποτα πέρα απο αυτά και μας φοβιζουν τοσο πολύ τα γηρατειά λες και το μονο που θα απομεινει οταν μεγαλωσουμε θα ειναι τυψεις, απωθημένα και ανικανοτητα να βελτιώσουμε ο,τιδηποτε στη ζωή μας. Στο χέρι του καθενός είναι να βάλει στόχους και να τους εκτελέσει ή να διατηρήσει μια κάποια καλή υγεία -τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί να περασει απο το χέρι του- ή να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχεσεις και ο,τι λάθη έχει/ θα κανει. Με λιγα λόγια, στο χερι του καθενος είναι να διαμορφώσει τη ζωή του οπως τη θελει. Η ζωή δεν τελειώνει στα 30. Και ούτε είναι σωστό να αντιμετωπιζουμε τους ηλικιωμένους σαν "τελειωμένους" και μετα με τη σειρά μας να νιώθουμε και εμείς ετσι όταν θα φτάσουμε στην αναλογη ηλικία.
Προσωπικά το πρότυπό ηλικιωμένης που έχω στο μυαλό μου είναι αυτή από το "μπαμπά μην τρέχεις": "Και πες στον Χαρο, θα πάω εγώ, όταν γουστάρω".
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°87
Απλα αυτο να πω οτι ειναι κατι πολυ ελληνικο. Οι ξαδερφες της μαμας μου ειναι 35 ( ; ) και 41 και με τρια παιδια αλλα ακομα πιστευουν οτι ειναι νεες και βγαινουν, δουλευουν, κανουν νεα πραγματα, μαθαινουν νεα πραγματα. το συνειδητοποιησα οταν πανω σε μια συζητηση αυτη που ειναι 41 ειπε πως "μα ειμαι ακομα νεα"
Επισης γερασα εχω πει εγω μερικες φορες αλλα αναφερομαι πνευματικα κυριως. Συγκεκριμενα το ολο κοιμαμαι 8 το βραδυ και ξυπναω 4 το ξημερωμα οταν 6 επιανα δουλεια μου φαινοταν πολυ γεροντιστικο
Επισης γερασα εχω πει εγω μερικες φορες αλλα αναφερομαι πνευματικα κυριως. Συγκεκριμενα το ολο κοιμαμαι 8 το βραδυ και ξυπναω 4 το ξημερωμα οταν 6 επιανα δουλεια μου φαινοταν πολυ γεροντιστικο
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°88
Μα αυτο ακριβως. Στα 40 σου δε θεωρεισαι γερος.
^Μαρινα εείσαι 18. Μολις ενηλικιώθηκες. Απο που και ως που γερασες πνευματικα; Πνευματικα γερνανε μονο όσοι έχουν ανοια, τελος.
εσύ αναφέρεσαι πιο πολύ στον τρόπο ζωής, που και αυτό ειναι θέμα προγραμματος και υποχρεώσεων, οχι γηρατειών.
^Μαρινα εείσαι 18. Μολις ενηλικιώθηκες. Απο που και ως που γερασες πνευματικα; Πνευματικα γερνανε μονο όσοι έχουν ανοια, τελος.
εσύ αναφέρεσαι πιο πολύ στον τρόπο ζωής, που και αυτό ειναι θέμα προγραμματος και υποχρεώσεων, οχι γηρατειών.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°89
Ε ναι ενταξει απλα εμεις στην Ελλαδα εχουμε συνδεσει οτι οταν καποιος κοιμαται τοσο νωρις και ξυπναει και νωρις ειναι μεγαλος-γερος.
Αυτο βασικα ηθελα να πω περισσοτερο. Οτι εχει περισσοτερο να κανει με την κοινωνια και τις αντιληψεις που εχουμε.
Αυτο βασικα ηθελα να πω περισσοτερο. Οτι εχει περισσοτερο να κανει με την κοινωνια και τις αντιληψεις που εχουμε.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°90
Απαίσια.Όταν ήμουν μικρότερη έκανα πώς και πώς να μεγαλώσω και να "είμαι ανεξάρτητη και να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω".Τώρα όμως έχω συνειδητοποιήσει πως ειδικά στις μέρες μας και ειδικά σε αυτή την χώρα δεν είναι τόσο εύκολα και απλά όσο νόμιζα.Δεν πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα θα είμαι έτοιμη να βγω έξω στον κόσμο και να ζήσω μόνη μου.Δεν θέλω και δεν νομίζω ότι θα μπορώ να έχω τόσες ευθύνες και να παίρνω σημαντικές αποφάσεις.Φοβάμαι αρκετά..Βέβαια,εντάξει έχω κάποια χρόνια ακόμα μπροστά μου μέχρι να ενηλικιωθώ,αλλά είδη έχω μπει στον κόσμο των ευθυνών και του άγχους κυρίως λόγω του σχολείου.Και φοβάμαι επειδή γνωρίζω πως αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που πρόκειται να αντιμετωπίσω στο μέλλον.Γενικά μου λείπει αυτή η αθωότητα και η ανεμελιά της παιδικής ηλικίας και είμαι σίγουρη πως θα μου λείψει ακόμα περισσότερο.
- RAULSON:
geowizard- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3125
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°91
Υπέροχα! Γίνεσαι ενεργός και ανεξάρτητος πολίτης της κοινωνίας σιγά-σιγά και λιθαράκι-λιθαράκι φτιάχνεις τον δικό σου δρόμο που θα ακολουθήσεις!
Ανεξαρτητοποιείσαι, και, πάνω απ' όλα, νιώθεις πιο ελεύθερος.
Ανεξαρτητοποιείσαι, και, πάνω απ' όλα, νιώθεις πιο ελεύθερος.
Geowizard
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°92
Εγώ ζεν τελω να μεγαλώσω
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°93
Εγώ όσο μεγαλώνω, νιώθω γιαγιά
- μπλομ:
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°94
Beatrice Lightwood έγραψε:Εγώ ζεν τελω να μεγαλώσω
Και εγώ .Δεν ξέρω τι παίζει μόλις κλείσω τα 18.Λες και υπάρχει ένας άλλος κόσμος,μια άλλη ζωή εκεί έξω Και εγώ φοβάμαι τον φούρνο και το τηγάνι
- Stuff and Thangs:
Noelia di Firenze- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°95
εγω προσωπικα σκατα, μακαρι να μενα στα 20..
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°96
Δεν νιώθω τίποτα το ιδιαίτερο πέραν απ' τις συνηθισμένες αλλαγές που όλοι κάποια στιγμή νιώθουμε,
Όπως ήμουν στα 22 είμαι κι στα 26, χαζό παιδί χαρά γεμάτο ας πούμε, φυσικά κι δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσω στα χρόνια του σχολείου, μια χαρά είμαι εδώ που κάθομαι, αλλά αν μου έλεγες να μείνω αιωνίως στα 25 δεν θα με χάλαγε κιόλας.
Απλά αυτό που ίσως με ανησυχεί, κι ίσως είναι εκτός τόπικ είναι το γεγονός πως όσο περνούν τα χρόνια, φοβάσαι ότι δε θα καταφέρεις να κάνεις ποτέ κάποια πράγματα που επιθυμείς ή ότι στα 21 ας πούμε θα ήθελες να κάνεις κάτι που δεν θα μπορείς στα 30 ας πούμε. Παράξενο κάπως το ξέρω, αλλά είναι ίσως η μοναδική αίσθηση που έχω.
Όπως ήμουν στα 22 είμαι κι στα 26, χαζό παιδί χαρά γεμάτο ας πούμε, φυσικά κι δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσω στα χρόνια του σχολείου, μια χαρά είμαι εδώ που κάθομαι, αλλά αν μου έλεγες να μείνω αιωνίως στα 25 δεν θα με χάλαγε κιόλας.
Απλά αυτό που ίσως με ανησυχεί, κι ίσως είναι εκτός τόπικ είναι το γεγονός πως όσο περνούν τα χρόνια, φοβάσαι ότι δε θα καταφέρεις να κάνεις ποτέ κάποια πράγματα που επιθυμείς ή ότι στα 21 ας πούμε θα ήθελες να κάνεις κάτι που δεν θα μπορείς στα 30 ας πούμε. Παράξενο κάπως το ξέρω, αλλά είναι ίσως η μοναδική αίσθηση που έχω.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong