+64
Beatrice Lightwood
geowizard
Alviva Black
Immortality Dumbledore
Half Blood Princess
Isabelle Lightwood
Alicia Spinnet
Phineas Nigellus Black
greekwizards
Milady D' Hiver
princessmaggie
Harry James Potter
Natalie Rosier
Vindictus Viridian
Lucy Weasley
Μia Melanie Hawkins
mjhp4ever
Eloise Prewett
Roxy Black
Maria Lovegood
Αstοria Greengrass
elliza
Maria Granger
Cassiopeia Black
Laverne de Montmorency
Andros the Invincible
Romilda Vane
anthian9
Anactaciaa_Rosetta
Fred Weasley
Ignotus Maverick
Amelia Blackfoot
dinaki
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Dimitris el Mago Secreto
peach
ElpidaNarutoFan
Necro-Chriss
Nearly Headless Nick
Minerva McGonagall
Leonie Vernier
FLEUR258
CRS Sereniti
@RtVaVa
The Voice of Eternity
Morgan le Fay
Mary Jane
Anastasia Black
E-vampire
The Grey Lady
MrsLupin
Dementor95
anaStaCia13
Harry Potter
matron alis
Pansy Parkinson
Tom Marvolo Riddle
Christy
AliceCullen
Madame Maxime
Poisonous_touch
katerina
EL.J girl
68 απαντήσεις
Πώς νιώθετε που μεγαλώνετε;
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Πώς νιώθετε που μεγαλώνετε;
Νοσταλγώ τις μέρες που τρέχαμε σαν τα αγρίμια στην αυλή παίζοντας κυνηγητό.Τα παιδικά χρόνια δεν μπορούν να αντικατασταθούν από καμία άλλη ηλικία στην ζωή του ανθρωπου.
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°52
Έχω ένα πρόβλημα με το 19. Δεν μπορώ να δεχτώ πως σε 3 μήνες θα είμαι επισήμως 19 χρονών.Όταν ήμουν μικρή νόμιζα πως στα 19 θα ήμουν σοβαρή και κατασταλαγμένη αλλά καμία σχέση.Γενικά νιώθω περίεργα που μεγαλώνω,νιώθω πως πρέπει κάτι να κάνω,κάτι ουσιαστικό αλλά δεν ξέρω τί και πώς.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°53
Νιωθω υπεροχα που μεγαλωνω..Σε 5 μηνες και 7 μερες θα γινω 18
Ειναι τοοοοσο υπεροχο συναισθημα αυτο
Βεβαια μου λειπουν καποιες στιγμες απο την παιδικη μου ηλικια Ειδικα απο το Δημοτικο και το Γυμνασιο
Αν και πιστευω πως θα εφηβικα και τα φοιτητικα χρονια ειναι τα καλυτερααααααα
Ειναι τοοοοσο υπεροχο συναισθημα αυτο
Βεβαια μου λειπουν καποιες στιγμες απο την παιδικη μου ηλικια Ειδικα απο το Δημοτικο και το Γυμνασιο
Αν και πιστευω πως θα εφηβικα και τα φοιτητικα χρονια ειναι τα καλυτερααααααα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°54
Ντάξει είχα φρικάρει λίγο όταν θα γινόμουν 17 αλλά κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω θέμα. Όταν θα μπει το 2 στην πρώτη θέση της ηλικίας μου θα αρχίσω να το σκέφτομαι περισσότερο
Statler
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°55
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ντάξει είχα φρικάρει λίγο όταν θα γινόμουν 17 αλλά κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω θέμα. Όταν θα μπει το 2 στην πρώτη θέση της ηλικίας μου θα αρχίσω να το σκέφτομαι περισσότερο
Και να μπει το "2" εσυ δε θα μοιαζεις με τιποτα
- Σπόιλερ:
- Ειπαμε εχεις μπεμποφατσα.-
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°56
Εγώ γιατί δε νιώθω καμία αλλαγή που σε 2 μήνες γίνομαι 18;
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°57
Αstοria Greengrass έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ντάξει είχα φρικάρει λίγο όταν θα γινόμουν 17 αλλά κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω θέμα. Όταν θα μπει το 2 στην πρώτη θέση της ηλικίας μου θα αρχίσω να το σκέφτομαι περισσότερο
Και να μπει το "2" εσυ δε θα μοιαζεις με τιποτα
- Σπόιλερ:
Ειπαμε εχεις μπεμποφατσα.-
\|||/
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°58
Σπαμερ^
- Σπόιλερ:
- δε ξανασπαμαρω..εδω
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Roxy Black- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 4652
Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν απετυχα. Απλα βρηκα 10.000 τροπους που δεν λειτουργουσαν!
- Δημοσίευση Ν°59
Τον Φεβρουαριο γινομαι 18,αλλα δεν νιωθω καμια ιδιαιτερη αλλαγη
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°60
Δεν νιώθω κατι συγκεκριμένο. Βασικα δεν το καταλαβαίνω καν! Απλά καθε ενα χρόνο αλλαζω ηλικία. Πραγματικά δεν νιώθω να ωριμάζω ορ σαμθινγκ. Και δεν ειναι καλό αυτο.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°61
χαλια !!!!
ποσες φορες εχω ονειρευτει οτι ειμαι σαν τον πητερ παν
ποσες φορες εχω ονειρευτει οτι ειμαι σαν τον πητερ παν
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°62
Αντιλαμβάνομαι διαφορετικά κάποια πράγματα,βλέπω κάτι από πολλές οπτικές γωνίες και σκέφτομαι ότι τα πράγματ που κάνω επιρεάζουν και τους γύρω μου
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.:
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°63
Μου αρέσει που πλέον μεγαλώνω και είμαι λίγο πιο ανεξάρτητη από την ηλικία του δημοτικού(την οποία δεν κρύβω πως ώρες ώρες νοσταλγώ) που θα έπρεπε για το οτιδήποτε να ρωτάω τους γονείς μου και να είμαι πάντα μαζί τους. Πιστεύω πως η εφηβική ηλικία στην οποία και βρίσκομαι τώρα, αδικείται εντελώς στην Ελλάδα... Οι έφηβοι σε χώρες όπως την Αμερική, ζουν εντελώς διαφορετικά. Οδηγούν αυτοκίνητο από τα 16, έχουν καλύτερους και ωραιότερους τρόπους διασκέδασης, το σχολείο τους είναι ασύγκριτα καλύτερο απ' της Ελλάδας και γενικά περνάνε καλύτερα απ' τους Έλληνες έφηβους που περνάνε τις χειμωνιάτικες ημέρες τους κλεισμένα μέσα σε ένα φροντιστήριο να γράφουν 1000 πράγματα τα οποία στην τελική μετά το σχολείο δεν χρησιμεύουν απολύτως πουθενά... Με λίγα λόγια θα προτιμούσα να μεγαλώσω στην Αμερική ή στην Αγγλία. Όμως όσο ζούμε στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο πολύ που μεγαλώνω εδώ...
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°64
κάτι που να μην αδικείται στην Ελλάδα υπάρχει;
για να μην είμαι εκτός θέματος...νιώθω μέτρια που μεγαλώνω
για να μην είμαι εκτός θέματος...νιώθω μέτρια που μεγαλώνω
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Natalie Rosier- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 724
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Bitch please. Im fabulous.
- Δημοσίευση Ν°65
Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι. Κάτι ενδιάμεσο..
"There's a whole world out there waiting for you,..genuine beauty."
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°66
Σήμερα κατέβασα τα βιβλία μου από τη βιβλιοθήκη. Στην αρχή ήμουν χαρούμενη γιατί θα έμενε χώρος για τα εξωσχολικά. Τελικά, γέμισα ένα ράφι με εξωσχολικά και έχω 4 ράφια τελείως άδεια και τα βιβλία που είχα τον τελευταίο 1,5 χρόνο για παρέα κλείστηκαν σε 5 χαρτοκούτια για να πάνε στην αποθήκη.
Ένιωσα μία μελαγχολία καθώς τα έβαζα στα χαρτοκούτια. Σαν ένα μέρος του εαυτού μου να έφευγε. Θέλω να πω, υπήρχαν μερικές σημειώσεις στα αρχαάι από πρώτη γυμνασίου. Δεν ένιωσα μελαγχολία για το σχολείο ή κάτι τέτοιο, απλά μία γενική μελαγχολία και πέρναγε από το μυαλό μου συνεχώς η σκέψη πως μεγάλωσα, πως σε 2 μήνες φεύγω και πως είμαι σε ένα νέο στάδιο της ζωής μου.
Δεν πίστευα ποτέ πως θα το πω αυτό, αλλά θεωρώ πως θα μου λείψουν κατά κάποιο τρόπο αυτά τα χρόναι του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Συμπερασματικά, τα αισθήματα που μου προκαλεί το γεγονός πως μεγαλώνω είναι αμφισημικά μεταξύ τους. ΝΙώθω μεν χαρά και ενθουσιασμό για την καινούρια ζωή μακριά από την Άρτα, το Πανεπιστήμιο και τις νέες εμπιρείες, μα ταυτοχρόνως νιώθω και μία μελαγχολία, μία ελαφριά θλίψη θα μπορούσα να πω.
Ένιωσα μία μελαγχολία καθώς τα έβαζα στα χαρτοκούτια. Σαν ένα μέρος του εαυτού μου να έφευγε. Θέλω να πω, υπήρχαν μερικές σημειώσεις στα αρχαάι από πρώτη γυμνασίου. Δεν ένιωσα μελαγχολία για το σχολείο ή κάτι τέτοιο, απλά μία γενική μελαγχολία και πέρναγε από το μυαλό μου συνεχώς η σκέψη πως μεγάλωσα, πως σε 2 μήνες φεύγω και πως είμαι σε ένα νέο στάδιο της ζωής μου.
Δεν πίστευα ποτέ πως θα το πω αυτό, αλλά θεωρώ πως θα μου λείψουν κατά κάποιο τρόπο αυτά τα χρόναι του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Συμπερασματικά, τα αισθήματα που μου προκαλεί το γεγονός πως μεγαλώνω είναι αμφισημικά μεταξύ τους. ΝΙώθω μεν χαρά και ενθουσιασμό για την καινούρια ζωή μακριά από την Άρτα, το Πανεπιστήμιο και τις νέες εμπιρείες, μα ταυτοχρόνως νιώθω και μία μελαγχολία, μία ελαφριά θλίψη θα μπορούσα να πω.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°67
Και χαιρομαι και λυπαμαι!Απο την μια χαιρομαι που μεγαλωνω διοτι θα εχω περισσοτερες ελευθεριες,θα φτασει η στιγμη που θα παω να σπουδασω και θα κανω οτι θελω και τετοια ΑΛΛΑ
ρε γαμωτο μου λειπουν και τα χρονια που ημουν πιο μικρος και μονο που σκεφτομαι οτι οταν εγω θα παω 20 τα αδερφια μου θα εχουν τριανταρισει δεν ξερω γιατι αλλα τρελαινομαι
Δεν ξερω γιατι αλλα αυτο με στεναχωρει περισσοτερο!Ημουν παντα πολυ μικρος και τα αδερφια μου μεγαλα και με καθοδηγουσαν και ζουσαμε μαζι στο σπιτι και ολα αυτα σκεφτομαι πως θα δεν θα μιλαμε τοσο συχνα οσο παλια τωρα που θα μεγαλωσουν και θα παντρευτουν η κατι τετοιο
Βασικα νιωθω πως σπαμαρω αυτην την στιγμη γιατι μιλαω για τα αδερφια μου αλλα γουατεβερ
ρε γαμωτο μου λειπουν και τα χρονια που ημουν πιο μικρος και μονο που σκεφτομαι οτι οταν εγω θα παω 20 τα αδερφια μου θα εχουν τριανταρισει δεν ξερω γιατι αλλα τρελαινομαι
Δεν ξερω γιατι αλλα αυτο με στεναχωρει περισσοτερο!Ημουν παντα πολυ μικρος και τα αδερφια μου μεγαλα και με καθοδηγουσαν και ζουσαμε μαζι στο σπιτι και ολα αυτα σκεφτομαι πως θα δεν θα μιλαμε τοσο συχνα οσο παλια τωρα που θα μεγαλωσουν και θα παντρευτουν η κατι τετοιο
Βασικα νιωθω πως σπαμαρω αυτην την στιγμη γιατι μιλαω για τα αδερφια μου αλλα γουατεβερ
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°68
Νιώθω ότι μεγάλωσα απότομα. Για παράδειγμα τα 3 χρόνια του γυμνασίου πέρασαν αστραπιαία. Σαν χθες μου φαίνεται που πήγα πρώτη μέρα στο γυμνάσιο εντελώς άπειρος και τώρα συλλέγω δυνάμεις για τον τελευταίο σταθμό της σχολικής μου ζωής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το λύκειο.
Νιώθω ότι μεγαλώνω ταχύτατα και δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Εννοώ ότι αφήνω τις μέρες να παιρνούν θεωρώντας ότι έχω αμέτρητες ακόμα να ζήσω. Όταν τελειώσουν κι εκείνες όμως, δεν θα θεωρώ το ίδιο.
Νιώθω ότι μεγαλώνω ταχύτατα και δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Εννοώ ότι αφήνω τις μέρες να παιρνούν θεωρώντας ότι έχω αμέτρητες ακόμα να ζήσω. Όταν τελειώσουν κι εκείνες όμως, δεν θα θεωρώ το ίδιο.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
princessmaggie- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 414
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012
Magical Identity
Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....
- Δημοσίευση Ν°69
Το νιλωθω,γιατί βλέπω τις απόψεις μου και τα γούστα μου να αλλάζουν ριζικά όσο ωριμάζω και μεγαλώνω...αλλά δε θέλω...μακάρι να ήμουν ακόμη νηπιαγωγείο!!!
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°70
Harry James Potter έγραψε:Νιώθω ότι μεγάλωσα απότομα. Για παράδειγμα τα 3 χρόνια του γυμνασίου πέρασαν αστραπιαία. Σαν χθες μου φαίνεται που πήγα πρώτη μέρα στο γυμνάσιο εντελώς άπειρος και τώρα συλλέγω δυνάμεις για τον τελευταίο σταθμό της σχολικής μου ζωής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το λύκειο.
+1
νιωθω ακριβως το ιδιο! Ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι έχω αλλάξει και προσπαθω ακομα να καταλαβω ποτε και πως εγινε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°71
Κατ' αρχάς τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι τελείως αυτό που είπε η Μαρίνα και ο Νικόλας. Κοίτα να δεις, νόμιζα πως ήμουν μόνος.
Η αλήθεια είναι πως τρέμω στην ιδέα αυτή. Μέχρι πριν λίγο καιρό ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο και να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι να πάω να σπουδάσω Πάτρα (στη περίπτωση που πέρναγα). Όμως τώρα κάθομαι και συλλογίζομαι πόσα πράγματα θα χάσω και δε πρόκειται να ξαναβρώ.
Τη στέγη και τη φροντίδα των γονιών μου - ξέρω πως θα την έχω, όμως όχι με τον ίδιο τρόπο -, το κράξιμο από καθηγητές όταν μας βλέπουν με τσιγάρο στα διαλείμματα, την συνεχή μου ανάπτυξη και τη παρέα. Όχι κάποια συγκεκριμένα. Γενικά τη παρέα. Πλέον, το βλέπω τελείως αντίθετα.
Αν περάσω εκεί που θέλω, στη Πάτρα, θα είμαι μόνος μου σε μια ξένη πόλη, χωρίς να ξέρω κατατόπια. Αποπροσανατολίζομαι πολύ εύκολα και πραγματικά πιστεύω ότι θα πάω κάποια μέρα super-market και μετά θα ψάχνω δύο ώρες το σπίτι μου, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο τον σπιτονοικοκύρη να μου πεις πως να πάω , το γεγονός πως θα είμαι μόνος μου. Όχι απλώς και μερικά βράδια που θα δουλεύει ή θα έχει βγει ο πατέρας μου, αλλά κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο.
Επαναλαμβάνω, όλα αυτά σε περίπτωση που περάσω.
Από την άλλη, αν δε περάσω θα μείνω Αθήνα περιμένοντας να πάω φαντάρος ή να ξαναδώσω πανελλήνιες (ανάλογα) και δε θα κάνω τίποτα. Είναι ωραίο να κάθεσαι αραχτός και να έχεις ελεύθερο χρόνο που να μη ξέρεις τι να τον κάνεις, άλλα αν δε νιώθεις πως έχει ένα σκοπό στη ζωή σου, τι να το κάνεις;
Και πάει αυτό, ας πούμε πως περνάει η φοιτητική ζωή. Μετά; Θα πρέπει να πιάσω ένα σπίτι, να παντρευτώ, να κάνω παιδιά; Να μείνω μόνος με ένα σκύλο και να είμαι ο περιζήτητος, εκθαμβωτικός εργένης του παγκρατίου; Και μετά να πεθάνω μόνος;
Οι φίλοι μου; Αν τους χάσω. Σε ποια πλατεία θα πηγαίνω με τη ψυχή στο στόμα για μισή ώρα για να μη φάω παντόφλα από το πατέρα μου, μετά το φροντιστήριο;
Γενικά σκέφτομαι πόσα πράγματα θα αλλάξουν.
Η αλήθεια, όμως, είναι πως ενα πράγμα με ηρεμεί.
Όταν ήμουν 11-12, ανησυχούσα για το πόσο θα έχω αλλάξει μέχρι τα 17 μου. Τι χαρακτήρα θα έχω διαμορφώσει και πως θα συμπεριφέρομαι σε διάφορες καταστάσεις - ήθελα να μείνω ο ίδιος. Πολλές φορές σκέφτομαι πως άλλος ήταν εκείνος ο μικρός, κοντός, προέφηβος Γιώργος κι άλλος αυτός που είμαι τώρα.
Δε ξέρω τι άλλο. Κάτι θα ξέχασα, σίγουρα. Αλλά μην αγχώνεστε, θα ξανάρθω.
Η αλήθεια είναι πως τρέμω στην ιδέα αυτή. Μέχρι πριν λίγο καιρό ανυπομονούσα να τελειώσω το σχολείο και να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι να πάω να σπουδάσω Πάτρα (στη περίπτωση που πέρναγα). Όμως τώρα κάθομαι και συλλογίζομαι πόσα πράγματα θα χάσω και δε πρόκειται να ξαναβρώ.
Τη στέγη και τη φροντίδα των γονιών μου - ξέρω πως θα την έχω, όμως όχι με τον ίδιο τρόπο -, το κράξιμο από καθηγητές όταν μας βλέπουν με τσιγάρο στα διαλείμματα, την συνεχή μου ανάπτυξη και τη παρέα. Όχι κάποια συγκεκριμένα. Γενικά τη παρέα. Πλέον, το βλέπω τελείως αντίθετα.
Αν περάσω εκεί που θέλω, στη Πάτρα, θα είμαι μόνος μου σε μια ξένη πόλη, χωρίς να ξέρω κατατόπια. Αποπροσανατολίζομαι πολύ εύκολα και πραγματικά πιστεύω ότι θα πάω κάποια μέρα super-market και μετά θα ψάχνω δύο ώρες το σπίτι μου, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο τον σπιτονοικοκύρη να μου πεις πως να πάω , το γεγονός πως θα είμαι μόνος μου. Όχι απλώς και μερικά βράδια που θα δουλεύει ή θα έχει βγει ο πατέρας μου, αλλά κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο.
Επαναλαμβάνω, όλα αυτά σε περίπτωση που περάσω.
Από την άλλη, αν δε περάσω θα μείνω Αθήνα περιμένοντας να πάω φαντάρος ή να ξαναδώσω πανελλήνιες (ανάλογα) και δε θα κάνω τίποτα. Είναι ωραίο να κάθεσαι αραχτός και να έχεις ελεύθερο χρόνο που να μη ξέρεις τι να τον κάνεις, άλλα αν δε νιώθεις πως έχει ένα σκοπό στη ζωή σου, τι να το κάνεις;
Και πάει αυτό, ας πούμε πως περνάει η φοιτητική ζωή. Μετά; Θα πρέπει να πιάσω ένα σπίτι, να παντρευτώ, να κάνω παιδιά; Να μείνω μόνος με ένα σκύλο και να είμαι ο περιζήτητος, εκθαμβωτικός εργένης του παγκρατίου; Και μετά να πεθάνω μόνος;
Οι φίλοι μου; Αν τους χάσω. Σε ποια πλατεία θα πηγαίνω με τη ψυχή στο στόμα για μισή ώρα για να μη φάω παντόφλα από το πατέρα μου, μετά το φροντιστήριο;
Γενικά σκέφτομαι πόσα πράγματα θα αλλάξουν.
Η αλήθεια, όμως, είναι πως ενα πράγμα με ηρεμεί.
Όταν ήμουν 11-12, ανησυχούσα για το πόσο θα έχω αλλάξει μέχρι τα 17 μου. Τι χαρακτήρα θα έχω διαμορφώσει και πως θα συμπεριφέρομαι σε διάφορες καταστάσεις - ήθελα να μείνω ο ίδιος. Πολλές φορές σκέφτομαι πως άλλος ήταν εκείνος ο μικρός, κοντός, προέφηβος Γιώργος κι άλλος αυτός που είμαι τώρα.
Δε ξέρω τι άλλο. Κάτι θα ξέχασα, σίγουρα. Αλλά μην αγχώνεστε, θα ξανάρθω.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°72
Γιωργο, πιστεψε με αμα περάσεις Πατρα απο παρέες άλλο τιποτα. Γενικά στη φοιτιτική σου ζωή δε θα σου λειψουν οι παρέες. Οπου καιι να περασεις. Και με όσους θελεις να κρατησεις επαφή, θα κρατήσεις, αν το θες και το προσπαθησετε.
Τωρα, για τον προσανατολισμο και τα λοιπά, σε μια καινουρια πόλη είναι μεχρι να τα μαθεις. Σε ενα-δυο μηνες το πολύ θα έχεις μάθει όλες τις πλατείες της Πατρας απέξω, κοβω το κεφάλι μου.-
Αυτα για τωρα.
θα περάσω να γραψω και γω εδω καποια στιγμή που θα μπορω να σκεφτω κατι να γραψω για αυτο το θέμα, γιατι τωρα κοιτάω τον κερσορα να περιμενει και δε μου ερχεται τιποτα. :p xD
Τωρα, για τον προσανατολισμο και τα λοιπά, σε μια καινουρια πόλη είναι μεχρι να τα μαθεις. Σε ενα-δυο μηνες το πολύ θα έχεις μάθει όλες τις πλατείες της Πατρας απέξω, κοβω το κεφάλι μου.-
Αυτα για τωρα.
θα περάσω να γραψω και γω εδω καποια στιγμή που θα μπορω να σκεφτω κατι να γραψω για αυτο το θέμα, γιατι τωρα κοιτάω τον κερσορα να περιμενει και δε μου ερχεται τιποτα. :p xD
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°73
^^Νομιζω παντως πως το εχεις αντιμετωπισει σχετικα καλα το ολο θεμα. Και συμφωνω και με την Ποπη με αυτα που σου ειπε.
Βεβαια εγω πιστευω οτι μετα το Λυκειο ειναι αναποφευκτο να "χαθειτε" με τους φιλους σου. Και αυτο το λεω εγω που τα 2 απο τα 4 ατομα της παρεας μου ειχαν σταματησει το λυκειο στην Α Λυκειου και ομως μεχρι και φετος το καλοκαιρι καναμε παρεα. Δεν μας κρατουσε κοντα το σχολειο. Δεν μεναμε φιλοι επειδη βλεπομασταν καθε μερα. Και νομιζα οτι γι αυτον τον λογο θα μεναμε φιλοι ακομα και μετα το Πανεπιστημιο. Ημουν αισιοδοξη. Κακως. Δεν εχει περασει ενα εξαμηνο απο τοτε που η μια κοπελα πηγε για σπουδες και εχουμε χαθει. Τους τελευταιους 2 μηνες αντε να εχουμε βγει 4 φορες. Δεν απαντανε στα τηλεφωνα, δεν μπαινουν skype. Και ολα αυτα ενω γνωριζουν οτι μετα απο τα χριστουγεννα και για τα επομενα 10, 20, 50 χρονια θα βρισκομαι αυστραλια.
Οποτε ναι, οι παρεες χανονται. Και μεχρι και πριν μερικες μερες ημουν απιστευτα θυμωμενη και εκνευρισμενη με τα παιδια αυτα. Αλλα συνειδητοποιησα οτι ειναι κατι που γινεται ετσι και αλλιως οποτε με τον θυμο και τα νευρα δεν προκειται να πετυχω κατι.
Αλλα το καλο ειναι οτι θα δημιουργησεις νεες παρεες στο πανεπιστημιο. Και αν δεν περασεις και οπως λες μεινεις στο σπιτι για να ξαναδωσεις ή να πας στρατο τοτε παλι θα κανεις νεες παρεες. Οι φιλιες του στρατου απο οσο ξερω ειναι αυτες που δεν χανονται.
Βεβαια εγω πιστευω οτι μετα το Λυκειο ειναι αναποφευκτο να "χαθειτε" με τους φιλους σου. Και αυτο το λεω εγω που τα 2 απο τα 4 ατομα της παρεας μου ειχαν σταματησει το λυκειο στην Α Λυκειου και ομως μεχρι και φετος το καλοκαιρι καναμε παρεα. Δεν μας κρατουσε κοντα το σχολειο. Δεν μεναμε φιλοι επειδη βλεπομασταν καθε μερα. Και νομιζα οτι γι αυτον τον λογο θα μεναμε φιλοι ακομα και μετα το Πανεπιστημιο. Ημουν αισιοδοξη. Κακως. Δεν εχει περασει ενα εξαμηνο απο τοτε που η μια κοπελα πηγε για σπουδες και εχουμε χαθει. Τους τελευταιους 2 μηνες αντε να εχουμε βγει 4 φορες. Δεν απαντανε στα τηλεφωνα, δεν μπαινουν skype. Και ολα αυτα ενω γνωριζουν οτι μετα απο τα χριστουγεννα και για τα επομενα 10, 20, 50 χρονια θα βρισκομαι αυστραλια.
Οποτε ναι, οι παρεες χανονται. Και μεχρι και πριν μερικες μερες ημουν απιστευτα θυμωμενη και εκνευρισμενη με τα παιδια αυτα. Αλλα συνειδητοποιησα οτι ειναι κατι που γινεται ετσι και αλλιως οποτε με τον θυμο και τα νευρα δεν προκειται να πετυχω κατι.
Αλλα το καλο ειναι οτι θα δημιουργησεις νεες παρεες στο πανεπιστημιο. Και αν δεν περασεις και οπως λες μεινεις στο σπιτι για να ξαναδωσεις ή να πας στρατο τοτε παλι θα κανεις νεες παρεες. Οι φιλιες του στρατου απο οσο ξερω ειναι αυτες που δεν χανονται.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°74
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά και γω ήθελα να πιστεύω ότι δεν είναι το σχολείο που κρατάει τις παρέες. Οτι αυτό που άκουγα απο όλους οτι "μετά το σχολείο θα χαθήτε" δεν ισχύει - ή τουλάχιστον δεν θα συνέβαινε σε εμένα. Οτι τελοσπάντων υπάρχει κάτι παραπάνω να ενώνει τις παρέες από ένα κτηριο στο οποίο ξερουν οτι θα συναντηθουν καθε μέρα και ότι τοσα χρόνια φιλιων, παρεων και κολλητων ειναι αρκετα για κρατησουν και μετά από αυτο, οταν δεν θα υπάρχει σαν δεδομένο οτι θα δεις τον αλλο καθημερινά και θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία για να συναντηθείτε.Milady D' Hiver έγραψε:
Αλλά και πάλι, όσο και να με εκνευρίζει και μένα και να μου φαίνεται γαϊδουριά να γινεται αυτό, εχω δει και περιπτώσεις που κρατιουνται φιλιες για πολλα χρονια μετα το σχολειο/τις σπουδες/την μετακόμιση. Απλά πρέπει να το προσπαθήσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνει το αντίθετο. Αυτό ειναι που με εκνευρίζει. Το οτι φταινε οι αποστασεις ή οτι δεν βρισκει ο ενας τον αλλο στο τηλεφωνο, το βλέπω σαν δικαιολογία. Και ειδικά απο τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι τροποι να επικοινωνησουν και να κανονισουν να συναντηθουν. Και στην τελική, υπάρχουν και τα κουδούνια. Και έστω, σε περιπτωση που δεν μενουν κοντά, τα τηλέφωνα, το φέισμπουκ κτλ. Τι στο καλό, στον 21ο αιωνα ζουμε. Δεν είναι ότι θα χρειαστεί να κάνουν σήματα καπνου.
Μαρίνα, δεν τα λέω για την περιπτωση σου αυτά, μιλάω γενικά - απλά έτυχε να με εκφράζει απόλυτα το ποστ σου.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°75
Ναι, ναι το καταλαβα απο την αρχη.
Αυτο το "δεν θα συμβει με εμας" ηταν πραγματικα κατι που πιστευα. Και μεσα σε μερικους μηνες λιγο πολυ διαλυθηκαμε. Λιγο το οικονομικο, λιγο οι υποχρεωσεις, λιγο ο καιρος.... εχουμε καταντησει να μην βγαινουμε και οταν βγαινουμε να μην εχουμε θεματα να μιλησουμε. Αποξενωθηκαμε. Προσπαθω να φερνω "θεματα" αλλα ειναι λιγακι αδικος κοπος. Η φιλια δεν θα πρεπε να ειναι κατι τοσο δυσκολο. Ναι, πρεπει να προσπαθεις για να την κρατησεις αλλα υπαρχουν και καποια ορια.
Και πανω στο ερωτημα του τοπικ, παρατηρω στον εαυτο μου να αντιμετωπιζει διαφορετικα τα οικονομικα και τα εξοδα. Ποτε δεν ξοδευα αβερτα αλλα τωρα τα 5 ευρω για το εισητηριο του λεωφορειου τα σκεφτομαι. Και αυτο μου φαινεται ενα βημα προς την ωριμανση. Οτι προσπαθεις να σκεφτεσαι το καθετι γιατι ξερεις οτι τα παντα εχουν συνεπειες και οτι εχεις υποχρεωσεις. Δεν μπορεις να συνεχισεις να εισαι ανεμελος και να κανεις 24/7 ο,τι σου καπνισει...
Αυτο το "δεν θα συμβει με εμας" ηταν πραγματικα κατι που πιστευα. Και μεσα σε μερικους μηνες λιγο πολυ διαλυθηκαμε. Λιγο το οικονομικο, λιγο οι υποχρεωσεις, λιγο ο καιρος.... εχουμε καταντησει να μην βγαινουμε και οταν βγαινουμε να μην εχουμε θεματα να μιλησουμε. Αποξενωθηκαμε. Προσπαθω να φερνω "θεματα" αλλα ειναι λιγακι αδικος κοπος. Η φιλια δεν θα πρεπε να ειναι κατι τοσο δυσκολο. Ναι, πρεπει να προσπαθεις για να την κρατησεις αλλα υπαρχουν και καποια ορια.
Και πανω στο ερωτημα του τοπικ, παρατηρω στον εαυτο μου να αντιμετωπιζει διαφορετικα τα οικονομικα και τα εξοδα. Ποτε δεν ξοδευα αβερτα αλλα τωρα τα 5 ευρω για το εισητηριο του λεωφορειου τα σκεφτομαι. Και αυτο μου φαινεται ενα βημα προς την ωριμανση. Οτι προσπαθεις να σκεφτεσαι το καθετι γιατι ξερεις οτι τα παντα εχουν συνεπειες και οτι εχεις υποχρεωσεις. Δεν μπορεις να συνεχισεις να εισαι ανεμελος και να κανεις 24/7 ο,τι σου καπνισει...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................