Καλέ, θέλω κι εγώ να γράψω εδώ!
Εισαγωγή στη Κοινωνιολογία - Προκοπάκης: Καλός άνθρωπος μωρέ, αλλά η μεταδοτικότητα δεν είναι ιδιαίτερα καλή του φίλη. Προσπαθεί να κάνει χιουμοράκι, δε τα καταφέρνει, με έχει βάλει λίγο στο μάτι, γιατί τον ειρωνεύτηκα, αλλά δε του δίνω δικαιώματα. Δε ξέρω αν φταίει ο καθηγητής ή το μάθημα, αλλά δε μπορώ να διαβάσω ούτε τις ίδιες μου τις σημειώσεις.
Εισαγωγή στη Κοινωνική Εργασία (Θ) - Παπαδάκη Ε.
Να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να ξέρουμε γι' αυτό το θέμα. Ούτε εγώ, ούτε κανείς. Απλώς πιάνει ένα ευαίσθητο θέμα, που περιλαμβάνει μία ευάλωτη κοινωνική ομάδα και συζητάμε. Ξεφύλλισα λίγο το βιβλίο και κατάλαβα πως αν έχει κάποια ύλη αυτό, δε θα τα πάμε καλά. Θα γράφω για κοινωνική αλληλεγγύη κι ό, τι πιάσω.
Πήγα μετά από πολύ καιρό στο μάθημά της και ήμασταν 6 άτομα στο αμφιθέατρο(!)
Εισαγωγή στη Κοινωνική Εργασία (Ε) - Παπαδάκη Β. - Σωστή καθηγήτρια, με χιούμορ και τις απαιτήσεις που πρέπει να έχει ένας καθηγητής. Γνώστης του επαγγέλματος και λέει τα πράγματα όπως είναι.
Κοινωνική Πολιτική - Κουκούλη - Εντάξει, δεν έχω παράπονο. Κατανοητή είναι, λίγο οι διαφάνειες που βάζει με εκνευρίζουν, από την άποψη του ότι δεν έχω επιλογή παρά να τις παπαγαλίσω, αλλά είναι καλή και το μάθημα ενδιαφέρον.
Εισαγωγή στη Ψυχολογία: Καλαϊτζάκη - Αυτή η γυναίκα είναι πολύ αγχώδης και θα πάθει τίποτα. Μιλάει γρήγορα, κινείται γρήγορα κι όταν γίνεται κάποια φασαρία στην οποία πρέπει να επέμβει φρικάρει! Παρ' όλα αυτά είναι πολύ καλή, γλυκιά και διατεθειμένη να σου εξηγήσει 3254234 φορές κάτι που δε κατάλαβες, χωρίς να κουραστεί. Το μάθημα ενδιαφέρον και αφού τα λέει και καλά, σωθήκαμε.
Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας (Πληροφορική) - Σταματάκης Αυτός ο άνθρωπος μου κάνει αυτό το μάθημα και στη θεωρία και στο εργαστήριο. Στο εργαστήριο είναι εκνευριστικός, μέσα στην ειρωνία, καυστικά σχόλια και όλα τα σχετικά. Εννοείται πως όταν υπάρχει απορίες, πρώτα θα απαντήσει σε όλα θηλυκά και ίσως, αν είναι στις καλές του, σε 'μας.
Στη θεωρία δεν έχω πατήσει κυριολεκτικά ούτε μία φορά και σκέφτομαι τώρα, μήπως καταφέρω και γράψω καλά στην άσκηση πράξης (που μου κάνει ο Προκοπάκης και πάλι έχω πάει μόνο μία φορά
) και με ανεβάσει.
Δίκαιο - ποτεδεθαμαθωπωςτηλενε
Είναι μια γυναίκα, η οποία΄εχει τελειώσει νομική και διατηρείται καλά. Όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και από ενδυματολογικής άποψης, τη βλέπεις και νομίζεις ότι πάει σε κανένα ρεστοράν στο κέντρο του Ηρακλείου. Δόξα τω Θεώ, όμως, είναι κατανοητή και το μάθημά της ενδιαφέρον και εύκολο.